Chios Mastic Active – kiváló gyógyszer, hatások, ár, mellékhatások

A Chios masztix a Pistacia lentiscus (Pistacia masztix) gyanta. A nedvet fokozatosan szárítják a napon, majd apró sárgás gyantadarabokra zúzzák. Ezeket a kristályokat masztixkönnyeknek nevezik.

Ez a természet ajándéka több mint 80 bioaktív anyagot tartalmaz, amelyek segítik egészségünket. Főleg a különféle bél- és gyomorproblémák kezelésében. A görögországi Chios szigetéről származó masztix a Helicobacter pylori természetes gyógymódja. Hatékonynak bizonyult azonban a Crohn-betegség, a gyomorrák kezelésében és a magas koleszterinszint csökkentésében is.

✅ Mi az a masztix és honnan származik?

A masztikus pisztáciafa csak az 5. vagy 6. életévben kezd el gyógygyantát termelni. A masztixgyanta gyűjtése igényes eljárás, melynek során egy fa kérgét levágják, amelyből fokozatosan átlátszó, ragadós pép folyik ki.

20 napos fokozatos száradás után a napon megkeményítik és különféle formákká formálják. Ebből az eredetileg keserű ízű nyers Chios masztixból alig 3 hét alatt egy erős aromájú és édes ízű gyógyszer készül.

Ezt a terméket ezután porrá őrlik, és kapszulákhoz vagy✅  rágógumihoz adják, amelyek kiváló gyógymód a fogágygyulladás, a fogszuvasodás és a fogászati ​​betegségek kezelésére.

Az igazi Chios masztixot ősidők óta használják. Az emberi egészségre gyakorolt ​​hatásait a fontos orvos, Dioscoridus, a farmakológia atyja írta le. Már ebben az időben is elismert gyógyszer volt, amely segített emésztési problémákon, de krónikus köhögés esetén is. Jelenleg azonban folyamatosan ízesítőként használják a görög gasztronómiában. Ezen kívül ma már sokkal több hatást ismerünk a pisztáciafák gyógygyantájának, amelyeket független orvosi vizsgálatok is megerősítettek.

✅ A Chios masztix gyógyító hatása

A masztixterápia hatásait mindannyian saját bőrünkön is kipróbálhatjuk:

 • eltávolítja a Helicobacter pylori baktériumokat,
 • enyhíti a gyomorfájdalmat,
 • gyomorhurut kezelésére
 • enyhíti a gyomorégést,
 • támogatja a vastagbél működését,
 • Crohn-betegség kezelésére,
 • csökkenti a magas koleszterinszintet
 • csökkenti az artériák megkeményedésének kockázatát,
 • gyomor- és nyombélfekély (peptikus fekély) kezelésére,
 • antibakteriális, fertőtlenítő és gombaellenes hatású,
 • fogágygyulladást, fogszuvasodást, fogínyvérzést kezel.

✅ Melyik termék a legjobb számomra?

A legerősebb hatású Aktív Chios masztix ritka Saccharomyces boulardii probiotikumokkal van dúsítva. Segít a Helicobacter pylori, gyomorfájdalom és görcsök, Crohn-betegség és gyomorfekély kezelésében.

  + természetes segítség a helicobacter kezelésében

  + Saccharomyces boulardii probiotikus élesztővel dúsítva

A Masticha Active az eredeti hioszi masticha és a baráti Saccharomyces boulardii élesztő aktív kultúrájának, valamint a Lactobacillus reuteri DSM17648 különleges baktériumtörzsnek a társulása közvetlenül a kapszulákban. Dúsított összetétel. Táplálék-kiegészítő.

Hioszi masticha tartalmának köszönhetően hozzájárul a gasztrointesztinális rendszer helyes működéséhez.

 • Használatának időtartama 17 nap (2 kapszula naponta 3x)
 • 24 órán belül küldjük

A legolcsóbban ITT vásárolhatod meg!

✅ Mikor lépnek életbe az első hatások?

Az egészség javulása már 2 hét rendszeres masztix használat után megnyilvánul. A hosszabb hatás érdekében a Chios masztixet legalább 1 hónapig célszerű szedni.

✅ Kinek nem alkalmas a Chios gyanta?

• Az alacsony vérnyomásban szenvedőknek és a magas vérnyomás elleni gyógyszereket szedőknek óvatosnak kell lenniük.

• Nem alkalmas gyantaallergiában szenvedők számára.

• A probiotikus kenőcs (Active) nem javasolt centrális vénás katéterrel rendelkező betegeknek, nem kombinálható gombaellenes szerekkel.

• A masztix nem ajánlott savkötő szerekkel és gyomornedv képződést gátló gyógyszerekkel (Helicid, Omeprazol, Nopalza…) kombinálni.

✅ A masztix használata gyermekeknél és terhesség alatt

A masztix nemcsak gyógyszerként, hanem megelőzésként is használható. Felnőtteknek, 6 év feletti gyermekeknek és cöliákiás betegeknek is alkalmas. Terhesség és szoptatás alatti alkalmazását orvossal kell egyeztetni, mivel ebben az időszakban nem végeztek vizsgálatokat a masztix használatának vizsgálatára.

✅ Nincs mellékhatás!

A legtöbb beteg nem tapasztal semmilyen kellemetlen mellékhatást a masztix szedése közben. Ritkán előfordulhat túlérzékenység vagy hasmenés túlérzékeny egyéneknél. Ezeknek a betegeknek való ✅ A Masticha Active speciális probiotikumokkal megszünteti az ilyen állapotokat, vagy kombinálja más termékek és probiotikumok használatát.

✅ A masztix használatával kapcsolatos tapasztalatok pozitívak

Sok tapasztalatot és véleményt találhat a masztixről egy ✅hivatalos táplálék-kiegészítő kereskedő honlapján. A betegek különösen dicsérik az emésztés valódi javulását, a helicobacter pylori fertőzés gyógyulását, de azt is, hogy ez egy egyszerű természetes kezelés.

✅ Előnyök

Érdemes elgondolkodni a masztix használatán. A vélemények és a tapasztalatok valóban nagyon pozitívak, ezért feltételezzük, hogy valóban nagyon hatékonyak. Tagadhatatlan előnyei különösen:

 • természetes karakter – kémia nélküli termék,
 • kiváló gyógyszer a helicobacter pylori otthoni kezelésére (előfordulásának kontrollvizsgálatának lehetőségével),
 • emésztőrendszeri betegségek megelőzése,
 • a masztix hatását több klinikai vizsgálat is igazolta (segít gyomorhurut, peptikus fekély, gyomorfekély, dyspepsia, gyulladásos betegségek, Crohn-betegség, érelmeszesedés esetén is),
 • nem okoz komolyabb mellékhatásokat (kivéve a gyantaallergiát).

A legolcsóbban ITT vásárolhatod meg!

✅ Értékelés a végén

A masztix jótékony hatásai ősidők óta ismertek, amikor is különösen emésztési problémák és krónikus köhögés esetén használták. Később a masztix antibakteriális hatása miatt elismert eszközzé vált, különösen az emésztési problémák kezelésére, valamint a gyomor és az egész emésztőrendszer megfelelő működésének támogatására. A jelenlegi tudományos vizsgálatok egyértelműen kimutatják jótékony hatását, különösen a gyomorpanaszoknál.