Proerecta: vélemények + hatásai, ára, hol vásárolható és tapasztalatok

Tartalom

⭐A piacunkon már régóta nem jelent meg új és egyben érdekes készítmény problémás erekcióval rendelkező férfiaknak. Úgy látszik a kívánságomat nemrég a Proerecta termékek gyártója hallotta meg. Ahogy a termék neve is jelzi, pontosan ez lesz az a termék, amely érdekelni fogja a férfiaknak, akiknek nehezen jön az erekció.

A Proerecta egy természetes étrend-kiegészítő, amelynek fő célja, hogy a péniszbe elegendő vért áramoltasson, a libidót erősítse, és ezeknek köszönhetően segít a pénisz állóképességén.  A gyártó szerint semmilyen nem kívánt mellékhatás nem léphet fel, ha pedig igen, az a tabletta bevétele után 60 perccel jelentkezhet.  Erős szavak ezek, nemde?

Ezek miatt úgy döntöttem, hogy utána nézek ennek a terméknek és kipróbálom. Utána néztem, milyen összetevői vannak, milyen az ára, hol vásárolható be. Ebben a véleményben megosztom ezeket Magukkal, valamint a saját tapasztalataimat is a termékkel.

 

✔️Gyártó

A Proerecta termékeket a Csehországban található eMarkest s.r.o társaság értékesíti. A társaság címe: Domažlická 3, Prága 3. Mivel a termék hivatalosan is az étrend-kiegészítők közé van besorolva, ezért nem szükséges a szedéséhez orvosi vizsgálaton átesnie. Ez az összes olyan férfinak jó hír, akik nem egyből a kórházban szeretnék megvitatni az erekcióval kapcsolatos problémáikat.

 

✔️Hatások

A legfontosabb hatása a Proerecta tablettáknak a potencianövelése a lehető legtermészetesebb módon. Ezen kifejezés mögött pedig nem csak magára az erekcióra gondolunk, hanem más fontos területére a szexuális életnek, ilyen például a szexuális étvágy. Ezért ennek a tablettának komplex hatóeröje van.

Hogy ez pontosan, hogy is van a gyakorlatban? Alább részleteseb ismertetjük a tabletta hatásait:

➡️Jobb erekció

Az alfa- és ómega-hatékonysága elősegíti az erekciót a Proerecta tablettákban. Ez a hatás gyakorlatilag az összes hatóanyaggal elérhető, de legfontosabbak itt is az aminosavak. Az összetétel segít e valójában? Igen, ezt megerősíthetem. Egyből éreztem, hogy segít a merevedésben, és főleg az, hogy ez gyorsan és jobban következett be. De ekkor már egy ideje szedtem a tablettát, mikor láttam a hatását.

➡️Jobb libidó

A második jótékony hatása a tablettának, az a pozitív hatása a libidóra. Ezt úgy éri el a tabletta, hogy segíti a nemi szerve véráramlását, de pozitív hatással vannak a libidóra a természetes afrodiziákumok, amik megtalálhatóak a tablettában, mint például a Maca gyökér és a Tribulus terrestris (Királydinnye).  Itt a tabletta hatékonysága kissé gyengébbnek bizonyult, mint az erekció kezdetekor, de még így is az eredmény látható volt.

➡️Hosszantartó erekció

A tabletta valamivel hatásosabb volt az erekció meghosszabbítására. Ebből a szempontból megfigyelve, a Proerecta érdekes egy termék, átlagon felüli hatással. De a tabletta hatásossága nagyban eltérhet a férfiaknál, hiszen senki sem egyforma. Én nálam a merevedés jóval hosszabb ideig tartott, még az első magömlés után is. De objektívnek kell maradnom, és arról is kell beszélnem, hogy a tablettával voltak negatív tapasztalataim is.

➡️Fokozott szexuális állóképesség

Az utolsó ígért hatása pedig a nagyobb szexuális étvágy. Itt a hatása valamivel gyengébb, én nálam személy szerint itt nem történt semmi sem. Ugyanis a szexuális étvágy és energia több tényezőtől is függ, és ezáltal a Proerecta összetevői ebből a szempontból elégtelenek a szexuális étvágy növelésére.

✔️Összetevők:

A Proerecta ezeket a hatóanyagokat tartalmazza:

🍀Tribulus Terrestris: A Proerecta tabletta összetételét tekintve, a Királydinnye a legfontosabb növény, amely kivonata megtalálható a tablettában. Ez a növény a hasonló termékek összetételei között is megtalálható, mivel nagybon segíti a pénisz jobb véráramlását, ami jobb erekcióhoz vezet. Ezenkívül ez a növény egy nagyon hatékony, de legfőképpen természetes afrodiziákum.

🍀Maca gyökér: A másik ilyen természetes afrodiziákum, ami megtalálható az összetételek között, az a Dél-Amerikai Maca gyökér. A növény gyökere tökéletesen segíti a libidó serkentését, és segíti a hosszan tartó erekciót is. Valamint a Maca gyökér pozitív hatással van a prosztatára és a spermát genezisre is.

🍀Arginin: A hatóanyagok közé tartozik az Arginin aminosavak is, amelyek jótékonyan hatnak az erekcióra. Ez az anyag befolyásolja a nitrogén-oxid termelését a szervezeten, amely egy olyan vegyület, amely ellazítja az ereket. Mivel az Arginin hatással van a nitrogén-oxid termelésre, így biztosítja a pénisz jó véráramlását, és javítja az erekcióval összekapcsolt értágulat típusú problémákat.

🍀Citrullin: A Citrullin gyakori párja az Argininnak.  Ez is egy aminosav, amely jótékony hatással van az erekcióra, mivel a szervezetben Arginninné alakul át, és segíti a véráramlást. Az Arginin és Citrullin együtt felgyorsítsa és láthatóbbá teszi az eredményt, ezért található meg ez a 2 hatóanyag párosan a hasonló termékekben is.

🍀Ginseng: Bár igaz, hogy a Ginzeng kivonat kisebb mértékben található meg a Proerectben, de mégis ez az anyag is nagyon fontos a reproduktív rendszer megfelelő működéséhez. A növény leginkább a jobb immunitás és az életerő, vagyis a vitalitás támogatásaként ismert, de emellett hozzájárul a nemi szervek jobb véráramlásához is. Ez jótékonyan hat a szexuális étvágyra, és segíti a libidót is.

🍀Kakaó: Az erekciós tabletták egyik szokatlan összetevője a kakaó kivonat, de ez csak első pillanatra van így. Lehet, hogy már olvasták, hogy a magas kakaó tartalmú csokoládé jótékony hatással van az erekcióra, és pont ezért a kakaó kivonat is megtalálható a Proerectben. Olyan serkentőről van itt szó, amely biztosítja a jobb szívműködést, értágulatot, vagyis a jobb vérkeringést is.

🍀Evitamin: Az utolsó anyag, amit megemlítek, az az E-vitamin. Ennek a vitaminnak számos pozitív hatása van az emberi testre, de ezekben a tablettákban főleg a szexuális étvágyra gyakorolt hatása miatt található meg. Segít lassítani a véralvadást, ezáltal pedig javítja a keringését a péniszben. Ezenkívül nagyban növeli a szexuális étvágyat.

 

✔️Csomagolás

A Proerect tabletták egy kis fehér műanyag üvegcsékben található, amelyen fehéreskék színnel található a logó és a tabletták mennyisége. Az alap csomag 12 tablettát tartalmaz, ami a helyen adagolás szerint 6-12 adagra elegendő. Bár egy alap csomag leginkább teszt próbára hasznos. Ha jobb és gyorsabb eredményt eredne elérni, akkor tanácsos legalább 3 csomag tablettát elhasználni, az után látszik jobban az eredmény.

A Proerect tabletták klasszikus fehér kis pirulák, amiket szájon át kell bevenni, legjobb egy pohár vízzel bevenni. Miután felbontották az üvegecskét, tanácsos megtartani a csomagolást is.

 

✔️Meghatározás

A Proerect tabletták minden felnőtt férfinak ajánlott, akiknek problémáik vannak az erekcióval. A tabletta szedésével meggyorsítják az erekciót, és az aktus végéig kitart a pénisz keménysége. Ha zavarja, hogy a szexuális éhsége gyengébb, mint régen volt, akkor a hatásos afrodiziákumoknak köszönhetően a Proerect tablettákkal betudja indítani a libidóját.

 

✔️Megbízható erekció

Ez a fő oka annak, hogy ezt a tablettát annyi férfi használja. Az összes növényi összetevő az aminosavakkal és vitaminokkal együtt, valós pozitív hatásuk van az erekcióra. Ezeknek köszönhetően a merevedés már egy „másik szintre” lép. A jó és gyors erekció kezdete közvetlenül a stimuláció után (ami körülbelül a tabletta bevételétől számított egy órán belül érezni fogja) a jó közösülés alapja (mivel a lankadt pénisznek komoly gondjai vannak a hüvelybe való behatolásnál). Ezt a képességet javítja a Proerect tabletták rendszeres alkalmazása.

Persze a természetesen a pénisz jobb véráramlása a nemi aktus teljes időtartama alatt biztosított. A készítmény összetevő támogatják az erekciót, mivel az összetevők termelik a szükséges tesztoszteront, valamint az aminosavak is nagyban segítik az erekciót.

 

✔️Nem kívánt mellékhatások és rizikók

A tabletta nincs összefüggésben semmilyen nem kívánt mellékhatással. A minőségi természetes készítmények úgy vannak összekombinálva az összetevőkben is, hogy semmilyen nem kívánt mellékhatás ne léphessen fel. Ez pedig így van a Proerect tablettákkal is. Amíg szedtem (1 hónapig megszakítás nélkül) semmilyen nem kívánt mellékhatást nem tapasztaltam.  Persze bármilyen rizikó felléphet, ha nem tartják be a gyártó által előírt adagolási mennyiséget, ami minimum 2 tabletta naponta.

Ha véletlenül valamilyen probléma felütné a fejét (főleg az érzékenyebb embereknél), akkor hagyja abba a tabletta szedését és konzultáljon az orvosával.

✔️Hol szerezhető be a Proerect

A Proerect tablettákat csakis a hivatalos e-shopból vásárolhatják meg az interneten.  A gyártó evvel tudja bebiztosítani, hogy a tabletták ára nincs megnövelve a gyógyszertárakban. Így a gyógyszertárakban nehezen beszerezhető. És ez érvényes Csehországra, de ugyanúgy Szlovákiára és Magyarországra is.

Megnézni az eshop-ban

✔️Használata és adagolása

Ha az alap csomagolást megvették, akkor tudják, hogy 12 tabletta arra szolgál, hogy javítsa az erekciót 12 alkalommal, de ha érzik, hogy az erekciójuk szempontjából nem elég az 1 tabletta, akkor, ahogy a gyártó is ajánlja, 2 tablettát vegyen be egyszerre. Ez a maximális napi bevitel. Így pedig a tablettában 6 alkalomra elegendő tabletta van.

Minél nagyobb a csomagolás, annál nagyobb az esély arra, hogy az eredmény megfog felelni az elvárásoknak. De azt is jó észben tartani, hogy legjobban a 4 doboz tabletta éri meg, amit ha kiszámol, olcsóbban jön ki 1 darab tabletta, így ez sokkal jobban megíri.

 

✔️Saját tapasztalataim

A Proerect tabletták az újabb termékek közé tartozik a piacon, és nagy ambíciója, hogy a legjobbak közé kerüljön. Szolid összetevők, egyszerű használat, könnyű és kényelmes vásárlás az internetről – ez mind segíti az ambíciójukat.

Mint termék, ami segíti egyből az erekciót, a Proerect szó szerint kihívta a hitetleneket egy próbára, én pedig elfogadtam a kihívást. Az elején úgy döntöttem, hogy egyből 3 doboz tablettát szerzek mi, ami az én számításaim szerint 1 hónapra kell, hogy kijöjjön. Az elejétől fogva betartottam a gyártó által előírt adagolást, így az első 4 adagot úgy vettem be, hogy 2 tabletta 1 órával az aktus előtt. Hogy miért? Mert szerettem volna, ha testem a leghamarabb megszokja a hatóanyagokat.

Hogy mi is történt? Képes a Proerect teljesíteni az összes elvárását azoknak a férfiaknak, akiknek nehezen jön az erekció? Ki kell jelentenem, nálam elég jól teljesített. Összesítve nagyon megvoltam elégedve az eredményekkel. Hogy pártatlan maradjak, most egyelőre csak a termék összetevőire, az információkra figyelek, amiket a gyártó biztosít, és nem veszem figyelembe mások véleményeit. Ezt majd csak akkor fogom, ha befejeztem a tabletták tesztelését.

✔️A termék legnagyobb előnyei:

  • Gyors és minőségi erekció, megnövelt szexuális étvágy
  • A tabletta kifejti hatását a bevétel utáni 60 percben
  • A termék 100 százalékban természetes- a tablettákban csakis természetes összetevőket találhat meg aminosavakkal és vitaminokkal
  • Semmilyen mellékhatása sincs
  • A tablettákat fogyaszthatják férfiak kortól függetlenül (18+)
  • Nem vénykötelezett gyógyszer, így orvos nélkül is hozzájuthat
  • Gyors és diszktrét kiszállítás, könnyű rendelés az internetről
  • Pénzvisszafizetési garancia – ha nem válik be, visszakapják a pénzüket.

 

TIPP: Használják a PROERECTAX10 kódot, és 10 százalékos kedvezmény a Maguké!

Megnézni az eshop-ban

✔️GY.I.K – Gyakran Ismételt Kérdések

A Proerecta tabletták kapcsán több kérdést és javaslatot is találtam különböző férfiaktól az interneten. Rengetek internetes fórumon beszélgettem férfiakkal, és így megállapítottam, hogy még mindig számos férfinak nagyon kevés információja van ezekről a tablettákról. Hogy növeljem a tudásukat, valamint hogy a véleményem is teljes legyen, alább válaszolok a gyakran ismételt kérdésekre:

➡️Miért nem vényköteles a Proerect?

Ez azért van így, mivel nem tartalmaz semmilyen szintetikus vagy kémiai anyagot, ami miatt vénykötelessé kéne tenni. A Proerect természetesen segíti az erekciót és így természetes potencianövelő szer. Attól még hogy nem vényköteles, nem veszt a tabletta a hatékonyságából.

➡️Kombinálhatom a tablettákat más márkájú tablettákkal, vagy alkohollal?

A gyártó nem ajánlja azt, hogy hasonló tablettákat egyszerre alkalmazzanak, és ez mellett kiálok én is. De ha valamilyen vényköteles gyógyszert szednek, ajánlanám, hogy beszélje meg a Proerect tabletta szedését is. Ami pedig az alkoholt illeti, nagyon ne vigyük túlzásba.

➡️Meddig tart a tabletta hatása?

A hatását a bevétele után 1 órával kéne kifejtenie, ez az időtartam viszont mindenkinél változhat, mivel ezt nagyban befolyásolja az egészségügyi állapot is. Az viszont, hogy mennyi ideig tart a tabletta hatása, az a gyártó szerint elérheti a 24 órát is. De evvel nem értek egyet, több férfi szerint is a hatása jóval kevesebb ideig tart. Én nálam 3-5 óráig tart a tabletta hatása.

​Értékelésünk

5/5 ✅✅✅✅✅

Megnézni az eshop-ban