KetoMix Fehérje diéta – A vélemények és a tapasztalatok számítanak

Tartalom

✅Fitalabbnak, szebbnek és vékonyabbnak látszani – erre vágyik mindenki. Ha már számos „jól bevált“ diétát kipróbált, de egyik sem vált be, akkor valami újat kéne találnia. Abban az esetben, ha jobb testre vágyik, de nem szeretne éhezni, de rendszeres testmozgásra sincs ideje, próbálja ki a KetoMix termékeket. Mint ahogy a neve is mutatja, egy ketogén (fehérje) diétáról van szó, aminek köszönhetően éhezés nélkül is megszabadulhat a testzsírtól. Érdekelné, hogy hogyan is működik ez a diéta, miben különbözik a többitől, és hogy alkalmas-e Önnek? Olvassa tovább, vagy tekintse meg a KetoMix termékekről írt véleményeket és tapasztalatokat.

​Értékelésünk

5/5 ✅✅✅✅✅

Megnézni az eshop-ban

✅Mi az a KetoMix és hogyan működik?

Ahogy honlap táplálkozási tanácsadója írja: ez egy ketogén tartalmú étrend, aminek alapja a szénhidrátok fehérjével való pótlása. Alig pár nap alatt a szervezete ketózis állapotba kerül, amelyben teste elkezd energiát meríteni a tárolt zsírokból, köszönhetően a magas fehérjebevitelnek (fehérje tartalmú ételek) és az étrendben lévő szénhidrátcsökkenésnek. Ezáltal testmozgás nélkül is elérhető a fogyás.
A KetoMix diétának 3 alapvető fázisa van, amit ha betart, sikere lesz a fogyásban. Elsősorban a folyamatot kell elkezdeni, ami azt jelenti, hogy rendszeresen kell étkezni és be kell tartani a meghatározott folyadék bevitelt. A választott programtól függően ennek a fázisnak 1-4 hét áll rendelkezésre, ami alatt gyorsan veszthet a súlyából.

A második fázisban nagy figyelmet kell fordítani az egészséges étkezésre és a már megszokott étkezési szokásokra, és egy kevés testmozgást is be kell vezetni. Ez egy körülbelül 3-5 hétig tartó folyamat.
Az utolsó folyamat lényege a véglegesítés, vagyis hogy megszüntessük a gyakran előforduló jojó-effektust a fogyásban, valamint az étrend fokozatos bővítése. Könnyen kordában fogja tartani a testsúlyát, ha betartja az egészséges táplálkozás alapelveit.
Az, hogy a diéta sikeres-e lesz, az csakis Önön múlik, és azon, hogy mennyire tartsa be a diétát. Minden fehérje tartalmú étel tartalmaz olyan anyagokat, amire az emberi szervezetnek szüksége van.

✅Hogyan is kezdjen neki?

 Az első lépés eldönteni, hogyan akarja a folyamatot elindítani – a kezdők választhatnak a csomagok közül, amelyek a diéta időtartama/kilók szerint vannak megkülönböztetve. Mindegyik étrendben figyeltünk arra, hogy mindenféle ételt tartalmazzon, és fogyasztója ne éhezzen. A csomagokhoz ingyen shaker-t, minta étrendet, recepteket, valamint tanácsokat és tippeket is kap! 

✅A csomagok felosztása a ketogén diéta hossza szerint:

  • 4 hétre elegendő csomag: fázis – 1 hétig tart, napi 5 KetoMix ételt fogyasztjon el, közben a megengedett zöldségeket ízlés szerint fogyaszthatjuk; 2. fázis – 3 hétig tart, 3 KetoMix ételből és 2 alacsony szénhidrát tartalmú, de egyben magas fehérje tartalmú ételből áll. A megengedett zöldségeket ízlés szerint fogyaszthatjuk. A 4 hétre elegendő csomagban 105 adagot talál, amihez 5 adagot ingyen kap.  Ez a csomag a legalkalmasabb, ha legalább 5 kg-t szeretne lefogyni.
  • 6 hétre elegendő csomag: 1. fázis – 2 hétig tart, ezalatt napi 5 KetoMix ételt fogyasztjon a megengedett zöldség mennyiséggel, 2. fázis – 4 hétig tart, naponta 3 KetoMix ételből és 2 alacsony szénhidrát tartalmú ételből áll zöldséggel. A 6 hétre elegendő csomagban 140 adagot kap és 10 adagot pedig ingyen. Ennek a csomagnak köszönhetően 10 kg-t dobhat le.
  • 9 hétre elegendő csomag: fázis – 4 hétig tart, napi 5 KetoMix ételt fogyasztjon korlátlan zöldség mennyiséggel; 2. fázis – 5 hétig tart, ami alatt napi 3 KetoMix ételt és 2 alacsony szénhidrátú ételt fogyasztjon. Ebben a csomagban 155 + 15 adagot talál. Ennek a csomagnak köszönhetően 15 kg-t is megszabadulhat.
  • 14 hétre elegendő csomag: 1. fázis – 6 hétig tart, napi 5 KetoMix ételt fogyasztjon; fázis – 8 hétig tart, az étrend napi 3 KetoMix ételből, 2 alacsony szénhidrát tartalmú ételből áll és korlátlan zöldség fogyasztásból. Ez a csomag a többi csomag kombinációja, aminek köszönhetően minimum 15 kg-t szabadulhat meg!

Megnézni az eshop-ban

KetoMix – Diéta tervek

Nagyon jelentős túlsúly

1.Fázis

2.Fázis

Vásároljon legalább 370 ételt a kínálatunkból. A KetoMix termékek széles kínálatából válogathat, például

AZ ÖSSZES TERMÉK KISEBB TÚLSÚLY ESETÉRE

Jelentős túlsúly

1.Fázis

2.Fázis

Vásároljon legalább 260 ételt a kínálatunkból. A KetoMix termékek széles kínálatából válogathat, például

AZ ÖSSZES TERMÉK KISEBB TÚLSÚLY ESETÉRE

Közepes túlsúly

1.Fázis

2.Fázis

Vásároljon legalább 160 ételt a kínálatunkból. A KetoMix termékek széles kínálatából válogathat, például

AZ ÖSSZES TERMÉK KISEBB TÚLSÚLY ESETÉRE

Kisebb túlsúly

1.Fázis

2.Fázis

Vásároljon legalább 110 ételt a kínálatunkból. A KetoMix termékek széles kínálatából válogathat, például

AZ ÖSSZES TERMÉK KISEBB TÚLSÚLY ESETÉRE

✅Az alapja az étrend

A testsúlyunkat legjobban az étrend határozza meg. A kijelentés, hogy „az vagy, amit megeszel” új értelmet nyer a ketogén étrendnél. A KetoMix instant termékeit táplálkozási szakemberek fejlesztették ki, ügyelve a kiegyensúlyozott kalória arányra, valamint figyelembe vették milyen optimális vitaminokra és ásványi anyagokra van szüksége az emberi testnek.  Nem fognak éhezni a diéta alatt, mert a napi 5x étkezés biztosítva van. Az ételeket 5 perc alatt elkészíthetik, az egyetlen, amire szükségük lesz, az a víz. Az ételek ízletesek és tápanyagokban gazdag.

Az étrendet célszerű aszerint megválasztania, hogy mennyit szeretne fogyni – legyen szó akár 5, 10, 15 kg-os fogyásról, vagy akár 15 kg feletti fogyásról. Ha 5 kg-t szeretne fogyni, akkor tanácsos a 4 hetes étrendet választani, ha 10 kg-t, akkor a 6 hetes étrendet, ha 15 kg-t, akkor a 9 hetes étrendet, ha pedig több mint 15 kg súlyfeleslege van, akkor a 14 hétig tartó étrendet.

Az első fázisban 5 KetoMix ételt fogyaszt, a második fázisban 3 KetoMix ételt és 2 szabadon választott alacsony szénhidrát tartalmú ételt, a harmadik, tehát a véglegesítő fázisban pedig a kapott étrendet kell követnie.

✅Az ételek összetétele és azok kiegészítése

Nem kell attól félnie, hogy pár nap után unalmassá válik az étrend, hiszen változatos és kiegyensúlyozott. Különféle leveseket, kásákat, omletteket és mindenféle ízesítésű italokat tartalmaz. Az étrend kiváló minőségű szója- és tejsavófehérjéket, a szervezet számára szükséges ásványi anyagokat és vitaminokat, rostokat (glükomannán, cikória), probiotikumokat (Bacillus coagulans, Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium bifidum), fenolsavakat (antioxidánsokat) és lenmagot tartalmaz.

✅A KetoMix ételek mellett megengedett a különféle italok (tej és cukormentes kávé, víz, tea cukor nélkül és a cukormentes italok), zöldségek, diófélék fogyasztása, valamint a magok és fehérjék is megengedettek az ajánlott mennyiségben. Az első fázisba fogyaszthat káposztát – friss és savanyút is, cukkinit, brokkolit, salátát, kelkáposztát, karfiolt, uborkát, paprikát, padlizsánt, zellert, petrezselymet, hagymát, fokhagymát, retket, babot, gombát, póréhagymát, édesköményt, karalábét, csillagtököt és spárgát. A második fázisban sárgarépát, paradicsomot, valamint piros és sárga paprikát is. Az összes zöldséget szabad a répán kívül főzni is.

✅Megy ez mozgás nélkül is

Mozgás nélküli fogyás, ez az álma mindenkinek, de ez a ketogén diéta mellett valóra is válhat. Igaz hogy a KetoMix termékekkel megerőltetések nélkül is fogyhat, mozgás sem szükséges hozzá, de viszont a saját egészsége érdekében ez sem elhanyagolható. A diéta mellett teli lesz energiával, amelyet a sportolásban is felhasználhat. Hasznos tud lenni a futás, biciklizés, úszás, de az egyszerű séta is. Az alacsony szénhidrát miatt ajánlott a nehéz erőnléti mozgásformát elhanyagolni.

✅Figyeljen oda a…

Az első pár napban, amíg a teste megszokja az étrendet, felléphet fáradtság is. Ezután persze a fáradtságot felváltja a kicsattanó energia és a jókedv, ami mutatja, hogy a teste már megszokta az étrendet. Abban az esetben, ha a fáradtság maradandó, keresse fel orvosát.

Óvakodjon a legkisebb bűnözésektől is. Egy kis kanál cukor a kávéban, egy darab csokoládé vagy akár egy egyszerű alma is megállíthatja a ketózis folyamatát. Az, hogy utána a szervezete ugyanúgy elérje a ketózis állapotát, az beletelhet néhány napba is.

Bár megengedett a különféle diófélék, magok és zöldségek fogyasztása, mégis fennállhat annak a veszélye, hogy a szükségesnél több szénhidrátot fogyaszt. A szénhidrát megtalálható ugyanúgy a borsóban, kukoricában vagy a főtt sárgarépában is. A nem kívánt szénhidrátok elkerülése érdekében ajánlott a KetoMix csomaghoz tartozó étrendet követni.

✅KetoMix – igen vagy nem?

A KetoMix Fehérje diétát minden egészséges ember követheti, aki szeretne lefogyni éhezés nélkül. Ajánlott minden 18 éven felüli nőnek és férfinak egyaránt. Ezt bizonyítják a visszajelzések is.

De a ketogén diéta nem mindenkinek ajánlott. Nem tanácsos a diétát követni, ha az alábbi betegségek egyikében szenved: I. és II. cukorbetegség, krónikus betegségek, szívbetegség, szívritmuszavarok, infarktus után, stroke után, köszvény, keringés rendszeri betegségek, ha a vese, epehólyag, máj vagy bél betegsége van, pajzsmirigy rendellenesség és onkológia betegségek (akár kezelés alatt, akár a sikeres kezelést követő 2 éven belül). Legyen óvatos akkor is, ha tej-, szója-, tojás-, zeller allergiája van, ha anorexiában vagy pedig bulimiában szenved, terhes és szoptató nők számára sem megfelelő.

 ✅Ajánlott és tiltott ételek a fehérje diéta alatt

A zöldségeken kívül, amit korlátlan mennyiségben fogyaszthat, szabad a sovány hús (marhahús, baromfi, hal, nyúl) és az alacsony zsírtartalmú tejtermékek (joghurt, sajt, túró) is. Tilos a magas szénhidrát- és zsírtartalmú ételek fogyasztása, ilyen például a zsíros hős, burgonya, rizs, tészta, sütemények és édességek. A magas cukor tartalmú zöldségek és gyümölcsök elkerülése is ajánlott.

✅Működni fog a KetoMix?

Ha valóban lecseréli az ételeit a KetoMix ételekkel, akkor nem csak, hogy csökkenti a kalóriabevitelét, hanem zsírt is kezd égetni. A súlycsökkentés egyszerű, ha több energiát fogyasztunk el, mint amennyit beviszünk – ezt pedig a KetoMix garantál.

A zöldségeknek köszönhetően emésztési problémák sem léphetnek fel. Az első fázisban ajánlott fél kiló zöldség fogyasztása naponta, a másodikban pedig fél vagy akár 1 kiló is naponta. Próbáljon rendszeresen enni, ügyeljen, hogy az étkezéseket ne hagyja ki. De nem kell félnie, semmi nem fog történni, ha nem tudja pontosan követni az étkezések időzítéseit.

A legtöbb KetoMix felhasználó nagyon pozitívan áll a dologhoz (forrás Heureka.sk).

✅Ketomix – Kérdések

Vásárlás, fizetés és kiszállítás

Mennyi ideig tart egy megrendelt termékcsomag kiszállítása?
A Geis futár és a Csomagletét megbízható szolgáltatásait használjuk. A csomag 3 munkanapon belül érkezik meg Önhöz, vagy a Csomagletéthez.
Mennyit lehet a KetoMix diétával fogyni? Megbirkózik a diéta nagy súlycsökkentéssel, és alkalmas nekem?
Csak Öntől függ, mennyit akar fogyni. Használja BMI kalkulátorunkat és józan eszét! Diétánk gyors és nagyon hatékony. Gyakran csábít arra, hogy az ember többet fogyjon a szükségesnél. Nagyon könnyű ugyanis betartani, és ügyfeleink gyakran úgy érzik, hogy valójában nem követnek semmilyen diétát. Ha tudni akarja, mennyit fogyjon, hogy elérje optimális súlyát
Milyen hosszan kell a diétát tartani?
Attól függ, hány kilót kell lefogynia. Az a szabály, hogy a diéta első fázisa általában legalább egy vagy legfeljebb nyolc hetes legyen. Minél nagyobb a túlsúlya, annál hosszabban  javasoljuk tartani az első fázist. A teljes diéta (1. és 2. fázis) maximális hosszúsága ne haladja meg a 14 hetet!

​Értékelésünk

5/5 ✅✅✅✅✅

Megnézni az eshop-ban

Figyelem, kedvezmények a KetoMix termékekre és csomagokrabővebben