CASIO VINTAGE POP LF-20W-1AEF Női karóra vélemények

CASIO VINTAGE POP LF-20W-1AEF – Az elegancia és a stílus ikonikus kombinációja.

➡️ EZT AKAROM !

Kategória:

A CASIO VINTAGE POP LF-20W-1AEF egy modern és divatos óra, amely a CASIO híres Vintage kollekciójába tartozik. Az óra kiváló minőségű anyagokból készült, és rendkívül megbízható pontossággal működik. A retro stílusú kijelző és az elegáns fekete szíj a figyelem középpontjába állítja ezt az órát. Világos és könnyen olvasható digitális kijelzővel rendelkezik, amely sok különböző funkciót és beállítási lehetőséget kínál. Az óra vízálló, így bátran viselhető az aktív mindennapok során is. A CASIO VINTAGE POP LF-20W-1AEF megfelel mindenki stílusának és igényeinek, és tökéletes választás minden óra szerelmese számára.

➡️ EZT AKAROM !

Alaptulajdonságok

Márka

CASIO

Kollekció

VINTAGE

Modell LF-20W-1AEF
Garancia 2 év
Szín

fekete

Táplálás elem
Vízálloság 30M/3ATM
Üveg akril
Rendeltetés

uniszex

Típus digitális
Súly 23 g

CASIO VINTAGE POP LF-20W-1AEF

Szíj

Anyag bio anyag
Csatolás típusa standard felcsatolás
Méret 13-20,5 cm
Szíj szélessége 23-18 mm

Tok

Tok színe fekete árnyalat
Anyag műanyag
Forma szögletes
Vastagság 8,6 mm
Tok szélessége 33,7 mm
Tok hossza 37,8 mm

Csomagolás

  • eredeti CASIO csomagolás
  • hivatalos garancia

CASIO VINTAGE POP LF-20W-1AEF

Funkciók

12/24 órás formátum, Napi 5 riasztás, Időzítő – 1/1 másodperc – 24 óra, LED dióda, Előreprogramozott naptár, Snooze, Stopper 1/100 másodperc – 24 óra, Világidő
Funkciók részletes leírása
Óratok anyaga: műanyag

Többnyire kaucsukból, gyantából vagy szilikonból. Ezt a típusú anyagot magas rugalmasság jellemzi, antiallergikus, vízálló, és nem szívja magába az izzadságot.

Táplálás: elem

Az órát elem működteti.

Óraszíj anyaga: bio anyag

A szíjak gyártásához használt műanyagot a Ricinus communis növény magjának feldolgozásával állították elő. A növényi polimert – műanyagot, amely eredetének és biológiai lebonthatóságának köszönhetően minimális hatással van a környezetre, megfelelő kémiai eljárásokkal szintetizálják a kipréselt olajból.

12/24 órás formátum

Az időt kétféleképpen lehet megjeleníteni, 12- vagy 24-órás formátumban. Például 4:45 vagy 16:45.

Napi 5 riasztás

5 független riasztó, amelyek rugalmasan emékeztetnek a fontos eseményekre. Egészen 5 különböző emlékeztető időt állíthat be.

Időzítő – 1/1 másodperc – 24 óra

LED dióda

Az óra elülső oldalának megvilágítását (LED) dióda biztosítja. A megvilágítás a gomb egyszerű megnyomásával aktiválható.

Előreprogramozott naptár

A kijelző az aktuális dátumot mutatja. Előreprogramozott, ezért elesik a rövid és hosszú hónap, és a szökőévek beállításának szükségessége. Az órák többségében ez a naptár 2099-ig van előreprogramozva.

Snooze

A riasztó kibővített funkciója. Az ismételt ébresztést biztosítja, ami azt jelenti, hogy az ébresztő kikapcsolása után a riasztó pár perc után újra hangjelzést ad, egészen addig, amíg ki nem kapcsolja a Snooze funkciót is.

Stopper 1/100 másodperc – 24 óra

Az eltelt időt, a részidőt és a végidőt 1/100 másodperces pontossággal méri. A maximális mért idő 24 óra.

Világidő

A kijelzőn egyszerűen meg tudja jeleníteni a kiválasztott fővárosok és helyiségek idejét.

Vízálloság: 30M/3ATM

A 30M/3ATM-ig vízálló jelöléssel ellátott karórák a vízzel való véletlenszerű érintkezésre alkalmasak (autómosás, eső). A 30M/3ATM az ISO 2281 által szabványosított vízállóssági fokozatot jelöli. Az ISO tesztek magukba foglalják a hőmérséklet, a mélység és a nyomás (víz, levegő) különböző időtartamokban való változtatatását a karóra nyugalmi állapotában, és mozgásban is.

Üveg: akril

Az üveg műanyagból (akrilból) készül. Fő előnye a magas rugalmasság, és ezért jobban ellenáll a törésnek. Hátránya pedig a karcolásokra és kopásokra való nagyobb hajlam.

Csatolás típusa: standard felcsatolás

A felcsatolás legelterjedtebb formája, amely főleg a bőr-, és a szilikon szíjaknál használatos. A csatot egyszerűen becsatolja a szükség szerinti lyukba.

➡️ EZT AKAROM !

CASIO VINTAGE POP LF-20W-1AEF – Stílus és technológia ötvözete

CASIO VINTAGE POP LF-20W-1AEF – A retro trend újratöltve

Az óra divatja mindig is változóban volt, és a CASIO VINTAGE POP LF-20W-1AEF bemutatása új lendületet adott a retró stílusnak. Ez az óra tökéletes ötvözete a múltnak és a jövőnek a modern technológia révén. A CASIO, amely évtizedek óta a precíziós óratervezés és a technológiai fejlődés éllovasa, megalkotta ezt a különleges stílusú órát, mely azonnal magával ragadja viselőjét.

Egyedi dizájn és funkciók

A CASIO VINTAGE POP LF-20W-1AEF az 1980-as évek populáris dizájnját idézi fel egy modern megközelítéssel. A kerek digitális kijelzővel és az arany színű számlapával egyedi megjelenést kölcsönöz a viselőjének. Az óra dizájnjában és funkcionalitásában is megtalálhatóak a CASIO hagyományos elemek, mint például az automata időjelző, stopper és több időzóna kijelzője. Ezek a funkciók különösen praktikusak mindennapi használat során. Az órát vízálló tok és rozsdamentes acélból készült szíj veszi körül, amely biztosítja a tartósságot és kényelmet a viselője számára.

Megfelel az elvárásoknak és trendeknek

A CASIO VINTAGE POP LF-20W-1AEF minden szempontból megfelel a modern órawásárlók elvárásainak és a divat trendjeinek. Az óra könnyedén kombinálható bármilyen ruházattal, legyen szó akár egy sportos vagy elegáns megjelenésről. Az arany szín és a retró kialakítás egyedi stílust ad a viselőjének, kitűnve a tömegből. Ezzel az órával az időt mindig stílusosan és pontosan fogod tudni követni.

A CASIO VINTAGE POP LF-20W-1AEF öröksége a CASIO előző generációinak tulajdonságait ötvözi a modern technológiával, és egy olyan dizájnt hoz létre, amely hűen tükrözi a múltat, miközben lépést tart a jövő trendjeivel. Ha szeretnél részese lenni ennek a stílusos és funkcionális órának, látogass el az alábbi linkre, ahol részletes információkat találsz a CASIO VINTAGE POP LF-20W-1AEF-ről.


karorak

➡️ EZT AKAROM !
GYIK – CASIO VINTAGE POP LF-20W-1AEF

GYIK – CASIO VINTAGE POP LF-20W-1AEF

Mi az egyedülálló funkciója a CASIO VINTAGE POP LF-20W-1AEF órának?

A CASIO VINTAGE POP LF-20W-1AEF órának egyedülálló funkciója az elegáns és modern design, amely tökéletesen illik a retró stílushoz.

Milyen színekben érhető el a CASIO VINTAGE POP LF-20W-1AEF óra?

A CASIO VINTAGE POP LF-20W-1AEF óra fekete színben érhető el.

Milyen anyagból készült a CASIO VINTAGE POP LF-20W-1AEF óra szíja?

A CASIO VINTAGE POP LF-20W-1AEF óra szíja tartós és kényelmes műanyagból készült.

Van-e garancia a CASIO VINTAGE POP LF-20W-1AEF órára?

Igen, a CASIO VINTAGE POP LF-20W-1AEF órára 1 év gyártói garancia vonatkozik.


karora

➡️ EZT AKAROM !

– A CASIO Vintage Pop LF-20W-1AEF egy ikonikus retró stílusú óra
– Könnyű és kényelmes viselet
– Digitális kijelzővel rendelkezik
– Tartalmaz egy stopper funkciót és időmérőt
– Vízálló kivitel
– LED háttérvilágítással rendelkezik
– Hosszú elemélettartam
– Modern funkciók kombinálva retró külsejével

Női karóra