CASIO VINTAGE A120WEST-1AER STRANGER THINGS COLLABORATION Női karóra vélemények

CASIO VINTAGE A120WEST-1AER STRANGER THINGS COLLABORATION – A retro-inspired timepiece with a touch of the upside down.

➡️ EZT AKAROM !

Kategória:

A CASIO VINTAGE A120WEST-1AER STRANGER THINGS COLLABORATION egy különleges együttműködés eredménye, amely a retro stílust és a Stranger Things ikonikus hangulatát ötvözi. Ez a korszerű karóra nemcsak stílusos kiegészítővé teszi viselőjét, hanem emlékeztet is minket a népszerű sorozat izgalmas világára. Fedezzük fel a CASIO és Stranger Things közös termékét, amely új szintre emeli a kiegészítők divatját és funkcióját.

➡️ EZT AKAROM !

Alaptulajdonságok

Márka

CASIO

Kollekció

VINTAGE

Modell A120WEST-1AER
Garancia 2 év
Szín

szürke

Táplálás elem
Vízálloság 30M/3ATM
Üveg akril
Rendeltetés

uniszex

Típus digitális
Súly 25 g

CASIO VINTAGE A120WEST-1AER STRANGER THINGS COLLABORATION

Szíj

Anyag műanyag
Csatolás típusa standard felcsatolás
Méret 15-22 cm
Szíj szélessége 21-16 mm

Tok

Tok színe ezüst árnyalat
Anyag műanyag
Forma szögletes
Vastagság 9,4 mm
Tok szélessége 33,5 mm
Tok hossza 40,7 mm

Csomagolás

 • eredeti CASIO csomagolás
 • hivatalos garancia

CASIO VINTAGE A120WEST-1AER STRANGER THINGS COLLABORATION

Funkciók

Napi riasztás, Óránkénti jelzés, LED dióda, Limitált edíció, Előreprogramozott naptár, Stopper 1/10 másodperc – 60 perc
Funkciók részletes leírása
Óratok anyaga: műanyag

Többnyire kaucsukból, gyantából vagy szilikonból. Ezt a típusú anyagot magas rugalmasság jellemzi, antiallergikus, vízálló, és nem szívja magába az izzadságot.

Táplálás: elem

Az órát elem működteti.

Óraszíj anyaga: műanyag

Leggyakrabban kaucsukból, gyantából vagy szilikonból. Ezt a típusú óraszíjat magas rugalmasság jellemzi, antiallergikus, vízálló, és nem szívja magába az izzadságot. Nem hűt, és nagyon jól alkalmazkodik a csukló formájához.

Napi riasztás

A riasztás minden nap ismétlődik a megadott időben.

Óránkénti jelzés

Amennyiben a funkció be van kapcsolva, akkor az óra minden eltelt órára hangjelzéssel figyelmeztet.

LED dióda

Az óra elülső oldalának megvilágítását (LED) dióda biztosítja. A megvilágítás a gomb egyszerű megnyomásával aktiválható.

Limitált edíció

A limitált kiadást az jellemzi, hogy a gyártó az egész világ számára csak bizonyos mennyiségű darabot gyártott le. Magyarországra ezért csak korlátozott mennyiségű darab jut el, legtöbbször nem több, mint 10 – 20 db. Minden egyes darab egyedülálló, szokás szerint azáltal, hogy szám jelölés – sorszám – van belegravírozva. Többnyire speciális, limitált csomagolásban vannak szállítva is.

Előreprogramozott naptár

A kijelző az aktuális dátumot mutatja. Előreprogramozott, ezért elesik a rövid és hosszú hónap, és a szökőévek beállításának szükségessége. Az órák többségében ez a naptár 2099-ig van előreprogramozva.

Stopper 1/10 másodperc – 60 perc

Mérés 1/10 másodperces pontossággal. A maximális mért idő 60 perc.

Vízálloság: 30M/3ATM

A 30M/3ATM-ig vízálló jelöléssel ellátott karórák a vízzel való véletlenszerű érintkezésre alkalmasak (autómosás, eső). A 30M/3ATM az ISO 2281 által szabványosított vízállóssági fokozatot jelöli. Az ISO tesztek magukba foglalják a hőmérséklet, a mélység és a nyomás (víz, levegő) különböző időtartamokban való változtatatását a karóra nyugalmi állapotában, és mozgásban is.

Üveg: akril

Az üveg műanyagból (akrilból) készül. Fő előnye a magas rugalmasság, és ezért jobban ellenáll a törésnek. Hátránya pedig a karcolásokra és kopásokra való nagyobb hajlam.

Csatolás típusa: standard felcsatolás

A felcsatolás legelterjedtebb formája, amely főleg a bőr-, és a szilikon szíjaknál használatos. A csatot egyszerűen becsatolja a szükség szerinti lyukba.

➡️ EZT AKAROM !


CASIO VINTAGE A120WEST-1AER STRANGER THINGS COLLABORATION

A CASIO VINTAGE A120WEST-1AER STRANGER THINGS EGYÜTTMŰKÖDÉS

A Stranger Things sorozat és a Casio közös projektje!

A Casio idén jelentette be a Stranger Things sorozattal való együttműködését, melynek eredményeként létrejött a limitált kiadású Casio Vintage A120WEST-1AER óra. Ez a két ítéletidő közötti összeköttetést szimbolizálja, hiszen a Casio már több évtizede elismert márka, míg a Stranger Things egy modern kultsorozat. Ebben a blogposztban bemutatjuk ezt az egyedülálló órát és a projekt részleteit.

A Casio Vintage A120WEST-1AER óra

Az A120WEST-1AER óra a népszerű Casio Vintage kollekcióból származik, melynek designja az 1980-as éveket idézi. Az óra ABS (akrilnitril-butadién-sztirén) anyagból készül, és egyértelműen retro megjelenést kölcsönöz tulajdonosának. Az óra főbb jellemzői a következők:

 • Digitális kijelző
 • LED háttérvilágítás
 • Stopper funkció
 • Naptár (nap, hónap, év)
 • Időjelzés (12/24 órás kijelzés)

Az A120WEST-1AER óra a Stranger Things karaktereinek képeivel és neonminta részletekkel van díszítve, amelyek hűen tükrözik a sorozat ikonikus stílusát. A korlátozott példányszámban elérhető óra valódi gyűjtői darabnak számít minden Stranger Things rajongónak.

A Stranger Things és a Casio közös projektje

A Casio és a Stranger Things közös projektje nemcsak az egyedi óra megalkotására terjedt ki. A két márka együttműködése során számos közös eseményt szerveztek, valamint limitált kiadású termékeket terveztek a sorozat rajongói számára. Ennek célja az volt, hogy még inkább szorosabbá tegyék a két közösséget és megünnepeljék a sorozat hatalmas sikereit.

A Stranger Things és a Casio közös projektről olvashatsz bővebben ezen az amerikai weboldalon

Az amerikai weboldalon olvashatsz további részleteket a Stranger Things és a Casio közös projektjéről, valamint a limitált kiadású Casio Vintage A120WEST-1AER óráról. Kattints az alábbi linkre, hogy megtudj többet: https://www.example.com

Záró gondolatok

A limitált kiadású Casio Vintage A120WEST-1AER óra igazi kincs minden Stranger Things rajongó számára. Ez a különleges együttműködés a sorozat és a márka között közösséget épít, és lehetőséget nyújt a rajongóknak, hogy ebben a két világban is részt vegyenek. Ne maradj le erről a limitált kiadású óráról, mert elvihetik előled!


karorak

➡️ EZT AKAROM !
CASIO VINTAGE A120WEST-1AER STRANGER THINGS COLLABORATION FAQs

Gyakran Ismételt Kérdések – CASIO VINTAGE A120WEST-1AER STRANGER THINGS COLLABORATION

1. Mi a CASIO VINTAGE A120WEST-1AER STRANGER THINGS COLLABORATION?

A CASIO VINTAGE A120WEST-1AER STRANGER THINGS kollaboráció egy limitált kiadású óra, amely a népszerű Stranger Things sorozathoz kapcsolódik. Ez az óra egyedülálló dizájnnal és különleges funkciókkal rendelkezik, amelyek a sorozat motívumait tükrözik.

2. Milyen motívumok találhatóak az órán?

Az órára a sorozat jellegzetes elemei, mint például a LOGO és a sorozat neve, illetve más ikonikus grafikák, mint a sorozat főhősének profilképe fel vannak tüntetve.

3. Milyen különleges funkciókkal rendelkezik ez az óra?

Az óra rendelkezik az alábbi különleges funkciókkal:

 • Két időzóna
 • Ébresztőóra
 • Stopperóra
 • Karbantartás nélküli üzem (elemcserére nincs szükség)

4. Hol lehet beszerezni a CASIO VINTAGE A120WEST-1AER STRANGER THINGS COLLABORATION órát?

Ezt az órát hivatalosan a CASIO weboldalon és kijelölt üzletekben lehet megvásárolni. A készlet korlátozott, ezért érdemes mielőbb megvásárolni, ha érdekli.


karora

➡️ EZT AKAROM !

– A Casio Vintage A120WEST-1AER Stranger Things Collaboration egy egyedi óra, amelynek dizájnja az ikonikus Stranger Things sorozatot tükrözi.
– Az óra fekete színnel rendelkezik, és a Stranger Things logójával van ellátva a számlapján.
– Az óra strapabíró, könnyű, és vízálló, így ideális választás mindennapi viseletre.
– Az óra funkciói között szerepel az idő, dátum és nap kijelzése, valamint az ébresztő és stopperóra funkciók.
– A Casio és a Stranger Things közös kollekciója tökéletes választás minden sorozat rajongójának.

Női karóra