SWISS ALPINE MILITARY 7740.1132 Női karóra vélemények

A SWISS ALPINE MILITARY 7740.1132 egy kiváló katonai óra.

➡️ EZT AKAROM !

Kategória:

A SWISS ALPINE MILITARY 7740.1132 egy svájci eredetű óra, amely a svájci hegyek ihlette alpesi stílusú katonai órák egyikiként került tervezésre. Ez az óra tökéletes választás a kalandvágyók és az extrém sportok kedvelői számára, akik a precíz időmérés mellett stílusos és strapabíró órára vágynak. A SWISS ALPINE MILITARY 7740.1132 óra magas minőségű anyagokból készült, és kimagasló technológiai elemekkel rendelkezik, hogy a legextrémebb körülmények között is megbízhatóan működjön. Számos funkcióval rendelkezik, mint például stopper, dátumkijelző és gyorsidőzóna-beállítás, amelyek segítenek az aktív életmód fenntartásában. Ez az óra nemcsak tartós és megbízható kiegészítője lehet mindennapi életünknek, hanem stílusos és elegáns kellék is, amely a svájci órakészítés hagyományait tükrözi.

➡️ EZT AKAROM !

Alaptulajdonságok

Márka

SWISS ALPINE MILITARY

Modell 7740.1132
Garancia 3 év
Szín

ezüst

Táplálás elem
Vízálloság 100M/10ATM
Üveg ásványi
Számjegyek a számlapon indexek
Rendeltetés

női

Típus analóg
Súly 111 g

Szíj

Anyag nemesacél
Csatolás típusa zsanérzár
Méret 14-20 cm
Szíj szélessége 18-16 mm


A szíj hosszát díjmentesen megigazítjuk

Útmutató a csuklója leméréséhez

Tok

Tok színe ezüst árnyalat
Anyag nemesacél
Forma kerek
Átmérő 36 mm
Vastagság 10 mm

Csomagolás

  • eredeti SWISS ALPINE MILITARY csomagolás
  • hivatalos garancia

Funkciók

Dátum – a hónap napja
Funkciók részletes leírása
Óratok anyaga: nemesacél

A 316L nemesacél (Stainless steel) nagyon ellenálló anyag, amelyet gyakorlatilag nem lehet tönkretenni. Kemény (nem hajlik és nem is törik), megtartja színét (nem reagál a testnedvekkel, ezért semmilyen fémdarabka nem szívódik fel a bőrbe és a testbe), és korrózió elleni bevonattal rendelkezik (ellenáll az oxidációnak és a korróziónak. Ezen felül ellenáll az édes és a sós víznek is.).

Táplálás: elem

Az órát elem működteti.

Szíj anyaga: nemesacél

A 316L nemesacél (Stainless steel) nagyon ellenálló anyag, amelyet gyakorlatilag nem lehet tönkretenni. Kemény (nem hajlik és nem is törik), megtartja színét (nem reagál a testnedvekkel, ezért semmilyen fémdarabka nem szívódik fel a bőrbe és a testbe), és korrózió elleni bevonattal rendelkezik (ellenáll az oxidációnak és a korróziónak. Ezen felül ellenáll az édes és a sós víznek is.).

Dátum – a hónap napja

A hónap aktuális napjának kijelzése 1-től 31-ig.

Vízálloság: 100M/10ATM

A 100M/10ATM-ig vízálló jelöléssel ellátott karórák úszásra és snorkelingre alkalmasak, légzőkészülékkel való búvárkodásra nem. Az 100M/10ATM az ISO 6425 által szabványosított vízállóssági fokozatot jelöli. Az ISO tesztek magukba foglalják a hőmérséklet, a mélység és a nyomás (víz, levegő) különböző időtartamokban való változtatatását a karóra nyugalmi állapotában, és mozgásban is.

Üveg: ásványi

Az ásványi üveg jelenleg az órás üvegek legelterjedtebb típusa. Nagyon kemény, és magas a szilícium tartalma, aminek köszönhetően magas karc- és kopásállóság jellemzi. A zafírbevonatos üveg még nagyobb ellenállósságot biztosít a karcok ellen. Ez viszont nem jelenti azt, hogy abszolút megkaristolhatatlan.

Csatolás típusa: zsanérzár

A zsanérzár a karkötők és óraszíjak felcsatolásának legelterjedtebb formája. Egyszerű és megbízható felcsatolási módszerről van szó. Véletlenszerű kicsatolás esetén nem kerül sor a teljes szétcsatolásra és az óra a kézen marad.

➡️ EZT AKAROM !

Blog Post – SWISS ALPINE MILITARY 7740.1132

SWISS ALPINE MILITARY 7740.1132 Túlélő Óra – Teljes Körű Áttekintés

Miben rejlik a SWISS ALPINE MILITARY 7740.1132 óra varázsa?

A SWISS ALPINE MILITARY 7740.1132 egy rendkívül strapabíró és megbízható svájci óra, amelyet túlélő óraként is ismernek. Az óra tervezése során a funkcionalitásra és a tartósságra helyezték a hangsúlyt.

Fő jellemzők és előnyök

  • Masszív kivitel: Az óra strapabíró kialakítása ellenáll a környezeti hatásoknak és a kemény behatásoknak.
  • Vízállóság: A SWISS ALPINE MILITARY 7740.1132 óra vízálló, így bátran viselhető vízi sportok alkalmával is.
  • Optimális olvashatóság: Az óra nagy méretű számokkal és lumineszkáló mutatókkal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik az idő könnyű leolvashatóságát még sötét körülmények között is.
  • Túlélő funkciók: Az óra rendelkezik olyan funkciókkal, mint például a fokmérő, pulzusmérő és irányszámláló, ezáltal segítve a felhasználót a tájékozódásban és a túlélésben.

A SWISS ALPINE MILITARY 7740.1132 óra stílusa

A SWISS ALPINE MILITARY 7740.1132 óra robosztus és sportos megjelenéssel rendelkezik. A különleges szíj és a markáns számlap kombinációja elegáns és modern külsőt kölcsönöz az órának.

Hogyan viselhető a SWISS ALPINE MILITARY 7740.1132?

A SWISS ALPINE MILITARY 7740.1132 óra ideális választás a kalandvágyó emberek számára, akik szeretik a sportos és strapabíró kiegészítőket. A vízállóságának köszönhetően nyugodtan viselhető bármilyen vízi tevékenység során is.

Összegzés

A SWISS ALPINE MILITARY 7740.1132 óra kitűnő választás mindazoknak, akik aktív életmódot folytatnak és szeretik a strapabíró órákat. Az óra kombinálja a minőségi svájci kivitelezést a túlélő funkciókkal, így nem csak praktikus, de stílusos kiegészítő is egyben.

Forrás: https://www.pfwatch.cz/swiss-alpine-military-7740.1132.htm


karorak

➡️ EZT AKAROM !
Gyakori kérdések – SWISS ALPINE MILITARY 7740.1132

SWISS ALPINE MILITARY 7740.1132 – Gyakori kérdések

Miért ajánlják a SWISS ALPINE MILITARY 7740.1132 órát?

A SWISS ALPINE MILITARY 7740.1132 óra tartós és megbízható dizájnt kínál, mely tökéletes társ a mindennapi életben és számos kalandos tevékenységhez. Vízállósága és katonai jellegű tervezése még extrém körülmények között is biztosítja az óra működését.

Mennyire vízálló a SWISS ALPINE MILITARY 7740.1132 óra?

A SWISS ALPINE MILITARY 7740.1132 óra 100 méterig (10 ATM) vízálló, így használható úszás, könnyű vízisportok és más vízi tevékenységek közben. Az óra nem alkalmas búvárkodáshoz vagy mélyvízi merüléshez.

Van-e garancia a SWISS ALPINE MILITARY 7740.1132 órára?

Igen, a SWISS ALPINE MILITARY 7740.1132 órára 2 év nemzetközi garancia vonatkozik. Ha bármilyen hibát vagy működési problémát tapasztal, kérjük, forduljon a szerviz központunkhoz.

A SWISS ALPINE MILITARY 7740.1132 óra milyen szerkezetű?

A SWISS ALPINE MILITARY 7740.1132 óra svájci precizitással készül, és kvarcmechanizmusával pontos időmérést biztosít. Az óra különleges minőségi anyagokból készül, és strapabíró kialakítást nyújt.


karora

➡️ EZT AKAROM !

– A SWISS ALPINE MILITARY 7740.1132 egy óra modellje.
– Svájc katonai stílusban tervezték és készítették.
– Kialakítása és dizájnja alkalmas a hegyi körülményekhez és extrém környezethez.
– Az órán megbízható Svájci multiszenzoros mozgás található.
– A számlapja könnyen olvasható és jó minőségű.
– A bevonata védi az órát a víz és az ütések ellen.
– Rendelkezik dátum- és stopper funkciókkal.
– Az óra strapabíró és tartós anyagokból készült.
– Az alpinista és a katonai szeretők számára ideális választás lehet.

Női karóra