HUAWEI Band 8 Sakura Pink 55020ANQ Női karóra vélemények

A HUAWEI Band 8 Sakura Pink 55020ANQ, egy rövid bevezető a cikkhez

➡️ EZT AKAROM !

Kategória:

A HUAWEI Band 8 Sakura Pink 55020ANQ cikk rövid bevezetője:

Ez a cikk bemutatja a HUAWEI Band 8 Sakura Pink 55020ANQ okoskarkötőt, amely kiváló választás lehet minden aktív életmódot élő személy számára. A Band 8 Sakura Pink 55020ANQ elegáns, szép rózsaszínű kivitelben érkezik, amely tökéletesen illik mindennapi stílusunkhoz. Emellett számos kiemelkedő funkcióval rendelkezik, beleértve a pulzusmérést, az alvásfigyelést és a tevékenységkövetést. Ez a karkötő segít nekünk a sportteljesítményünk és az egészségi állapotunk optimalizálásában. Ismerkedjen meg részletesen a HUAWEI Band 8 Sakura Pink 55020ANQ-val és fedezze fel a modern technológia kényelmét és előnyeit!

➡️ EZT AKAROM !

Alaptulajdonságok

Márka

HUAWEI

Kollekció

HUAWEI Band 8

Modell 55020ANQ
Garancia 2 év
Szín

rózsaszín

Vízálloság 50M/5ATM
Kompatibilitás IOS / Android
Képernyőfelbontás 368×194 px
Kijelző érintőképernyő / always on / AMOLED
Akkumulátor kapacitás 180 mAh
Akkumulátor működési ideje – standard üzemmód (napok) 7-9
Rendeltetés

női

Típus smart

HUAWEI Band 8 Sakura Pink 55020ANQ

Szíj

Anyag műanyag
Csatolás típusa standard felcsatolás

Tok

Tok színe rózsaarany
Anyag keményített polimer
Forma szögletes
Vastagság 8,99 mm
Tok szélessége 24,54 mm
Tok hossza 43,45 mm

Csomagolás

 • eredeti HUAWEI csomagolás
 • hivatalos garancia

HUAWEI Band 8 Sakura Pink 55020ANQ

Funkciók

Kaloriméter, Lépésszámláló, Menstruációs naptár, A vér oxigénellátásának mérése, Szívműködés mérése, Stressz mérése, Alvás monitoring, Értesítések, Időjárás előrejelzés, A számlap dizájnjának testreszabása, recovery Time (regenerációs idő), Okos órák/smart órák, Sport üzemmód, Edzés elemzések, Edzés funkciók, VO2 MAX
Funkciók részletes leírása
Óratok anyaga: keményített polimer

Óraszíj anyaga: műanyag

Leggyakrabban kaucsukból, gyantából vagy szilikonból. Ezt a típusú óraszíjat magas rugalmasság jellemzi, antiallergikus, vízálló, és nem szívja magába az izzadságot. Nem hűt, és nagyon jól alkalmazkodik a csukló formájához.

Kaloriméter

A karóra kiszámolja az edzés közben elégetett kalóriát.

Lépésszámláló

Beépített háromtengelyes gyorsulásmérőt kihasználó szenzoros sportfunkció. A lépésszámlálót manuálisan is el lehet indítani, vagy amikor gyaloglást, illetve futást érzékel, automatikusan elindul. A kijelző a lépések összámát és a lépések óránkénti számát mutatja, amellett, hogy lehetőségünk van a célérték 1.000-től 50.000 lépésig való beállítására, amely elérését egy hangjelzés kíséri. Az óra számlapja mutatja a gyaloglás folyamatát és figyelmeztet az elégtelen aktivitás esetén.

Menstruációs naptár

A vér oxigénellátásának mérése

Szívműködés mérése

A beépített optikai szenzor segítségével méri a szívműködést egészen a maximális 220 ütés/perc értékig. Rögzíteni és megjeleníteni az elérni kívánt szívfrekvencia beállításához szükséges aktuális pulzust, a minimális és maximális frekvencia kiértékelését, az aktuális pulzus zóna grafikus indikációját és a szív működésének grafikonját is lehetséges.

Stressz mérése

Alvás monitoring

Aktiválás után figyeli és rögzíti a kiválasztott testfunkciókat alvás közben. A mozgás- és a pulzusérzékelőből kapott adatok alapján elemezhető az alvás folyamata és minősége az alkalmazásban, és felfedezhető a reggeli fáradság lehetséges oka is.

Értesítések

Az okos karóra képes hangjelzéssel figyelmeztetni önt a beérkező üzenetre vagy eseményre. A figyelmeztetések beállíthatóak szociális hálózatokra, SMS-re, e-mail-re, alkalmazásokra, naptárra és az ébresztésre.

Időjárás előrejelzés

Az óra az atmoszférikus nyomás változásainak alapján előrejezli a néhány következő órában várható időjárást.

A számlap dizájnjának testreszabása

Egyszerűen és gyorsan változtassa meg a számlap külsejét. A lehetőségek gyakorlatilag korlátlanok és csak önön múlik, hogy a kedvenc fényképét vagy egy luxus karóra számlapjának dizájnját használja fel.

recovery Time (regenerációs idő)

A Regenerációs idő megmutatja, hogy a testednek mennyi időre van szüksége az edzés okozta stresszből való felépülésre. Az érték az edzés időtartamán és intenzitásán alapul, csakúgy, mint az általános fáradságon, amely akkumulálódik akár alacsonyabb intenzitású edzéseknél is. A Regenerációs idő összeadódik, ha a következő edzésedet a Regenerációs idő lejárta előtt teljesíted. A pontosan megadott regenerációs idő biztosítja számodra, hogy soha ne edzed magad túl, de a maximális hatékonysággal fejlődj.

Okos órák/smart órák

Az órát bluetooth kapcsolaton keresztül csatlakoztatja az Android és iOS rendszereken futó berendezésekhez.

Sport üzemmód

Edzés elemzések

Az edzés haladó adatainak megjelenítése, beleértve a torna állapotát, az edzés folyamatát és előrehaladását, az edzésterhelés fejlődését, a VO2MAX-ot és a szervezet regenerálására szükséges hozzávetőleges idő kiszámítását.

Edzés funkciók

Hasznos funkciók komplex szettje, amely magába foglalja a megtett távolság, a sebesség, a mozgástempó és más, a GPS és a gyorsulásmérő adatainak kombinálása alapján szerzett értékek megjelenítését. A funkciók információt szolgáltatnak az időről (eltelt idő, köridő, körhossz, átlagos sebesség), a tengerszint feletti magasságról (kumulatív felmenetel, kumulatív lemenetel, felmenetel/lemenetel sebessége), az elégetett kalóriákról és a szívfrekvenciáról.

VO2 MAX

A VO2 MAX vagy az oxigénfogyasztás maximális sebessége az aerob teljesítmény egyik legfontosabb mutatója. Relatív sebességként kerül megjelenítésre, amely az elfogyasztott oxigén mennyiségét mutatja milliliter/testtömeg-kilogrammban egy perc alatt. Minél magasabb az érték, annál több oxigén jut az izmokba.

Vízálloság: 50M/5ATM

Az 50M/5ATM-ig vízálló jelöléssel ellátott karórák a vízzel való véletlenszerű érintkezésre (autómosás, eső), de felszíni úszásra is alkalmasak,snorkellingre és búvárkodásra nem. Az 50M/5ATM az ISO 2281 által szabványosított vízállóssági fokozatot jelöli. Az ISO tesztek magukba foglalják a hőmérséklet, a mélység és a nyomás (víz, levegő) különböző időtartamokban való változtatatását a karóra nyugalmi állapotában, és mozgásban is.

Csatolás típusa: standard felcsatolás

A felcsatolás legelterjedtebb formája, amely főleg a bőr-, és a szilikon szíjaknál használatos. A csatot egyszerűen becsatolja a szükség szerinti lyukba.

➡️ EZT AKAROM !


HUAWEI Band 8 Sakura Pink 55020ANQ


HUAWEI Band 8 Sakura Pink 55020ANQ

Áttekintés

A HUAWEI Band 8 Sakura Pink 55020ANQ egy stílusos és funkcionális okoskarkötő, amely ideális választás aktív életmódot folytatók számára. A készülék különleges dizájnnal rendelkezik, melyet a Sakura Pink színek elegáns kombinációja jellemzi. A legújabb technológiával felszerelt band kiváló teljesítményt nyújt és hozzájárul a mindennapos egészségünk és fitneszünk monitorozásához.

Főbb jellemzők

 • Nagyfelbontású AMOLED kijelző: A HUAWEI Band 8 Sakura Pink 55020ANQ rendelkezik egy lenyűgöző, nagyfelbontású AMOLED kijelzővel, amely élénk színeket és éles képeket nyújt.
 • Integrált pulzusmérő: Az okoskarkötő segítségével folyamatosan figyelemmel kísérheted a pulzusodat, így pontosan megismerheted a tested reakcióit és a fizikai terhelést.
 • Alvásfigyelés és értesítések: Tartsd nyomon az alvásminőségedet és kapj értesítéseket a beérkező hívásokról, üzenetekről és egyéb alkalmazásokról közvetlenül a csuklódon.
 • 50 méterig vízálló: A HUAWEI Band 8 Sakura Pink 55020ANQ vízálló kialakításának köszönhetően akár 50 méteres mélységig használhatod bármilyen vízi sportoláshoz.

Megrendelés és további információ

A HUAWEI Band 8 Sakura Pink 55020ANQ karkötő megvásárolható hivatalos HUAWEI weboldalról. További részletes információért és árakért látogass el a HUAWEI wearables termékek oldalára.

Kapcsolódó bejegyzésekkarorak

➡️ EZT AKAROM !Gyakori kérdések – HUAWEI Band 8 Sakura Pink 55020ANQ

Milyen funkciókkal rendelkezik a HUAWEI Band 8 Sakura Pink 55020ANQ?

A HUAWEI Band 8 Sakura Pink 55020ANQ többek között az alábbi funkciókkal rendelkezik:

 • Szívverés monitorozás
 • Lépésszámláló
 • Távolságmérés
 • Alvásmonitorozás
 • Értesítések fogadása (hívások, üzenetek stb.)
 • Beépített pulzusmérő

Milyen színekben érhető el a HUAWEI Band 8 Sakura Pink 55020ANQ?

A HUAWEI Band 8 Sakura Pink 55020ANQ kizárólag Sakura Pink (Virágcsokor rózsaszín) színben érhető el.

Milyen kompatibilitással rendelkezik a HUAWEI Band 8 Sakura Pink 55020ANQ?

A HUAWEI Band 8 Sakura Pink 55020ANQ elsősorban Huawei okostelefonokkal kompatibilis, azonban más Android és iOS készülékekkel is használható.


karora

➡️ EZT AKAROM !

– HUAWEI Band 8 Sakura Pink 55020ANQ egy rózsaszín színű okoskarkötő
– A karkötő lehetővé teszi a felhasználók számára testi aktivitásuk és egészségük nyomon követését
– Kijelzi a lépésszámot, a pulzust, az alvásminőséget és más fitness adatokat
– Beépített értesítési rendszerrel rendelkezik, amely emlékezteti a felhasználókat a hívásokra és üzenetekre
– Vízálló kialakítás, amely lehetővé teszi a használatot az esős időben vagy sportolás közben
– Támogatja a Bluetooth kapcsolatot, így könnyedén csatlakoztatható más eszközökhöz
– Tartós akkumulátorral rendelkezik, amely hosszú üzemidőt biztosít

Női karóra