SAMSUNG Galaxy Watch 6 40mm Grafite SM-R930NZKAEUE Női karóra vélemények

A SAMSUNG Galaxy Watch 6 40mm Grafite SM-R930NZKAEUE a legújabb okosóra a maximális funkcionalitással.

➡️ EZT AKAROM !

Kategória:

A Samsung Galaxy Watch 6 40mm Grafite SM-R930NZKAEUE egy újabb lenyűgöző okosóra a Samsungtól. Ez az eszköz egy innovatív készülék, ami számos kényelmi és egészségügyi funkciót kínál. A Galaxy Watch 6 elegáns és stílusos megjelenéssel rendelkezik, ideális azoknak, akik az esztétikát egyesítik a technológiával. Ez az okosóra remek választás mind a mindennapi tevékenységek számára, mind pedig az edzések és sporttevékenységek során. Fedezze fel a Galaxy Watch 6 kifinomult funkcióit és élvezze a legújabb technológiai vívmányokat akár a munkahelyén, akár szabadidős tevékenységek során.

➡️ EZT AKAROM !

Alaptulajdonságok

Márka

SAMSUNG

Kollekció

Galaxy Watch6

Modell SM-R930NZKAEUE
Garancia 2 év
Szín

fekete

Vízálloság 50M/5ATM
Üveg zafír
Sport üzemmód >90
Kompatibilitás Android
Képernyőfelbontás 432×432 px
Kijelző érintőképernyő / always on / AMOLED
Akkumulátor kapacitás 300 mAh
Akkumulátor működési ideje – standard üzemmód (napok) 1-2
Belső tároló 16 GB
Támogatott műholdas rendszerek GPS / GLONASS / Beidou / Galileo
Rendeltetés

uniszex

Típus smart

SAMSUNG Galaxy Watch 6 40mm Grafite SM-R930NZKAEUE

Szíj

Anyag szilikon
Csatolás típusa standard felcsatolás

Tok

Tok színe fekete árnyalat
Anyag alumínium
Forma kerek
Átmérő 40 mm

Csomagolás

 • eredeti SAMSUNG csomagolás
 • hivatalos garancia

SAMSUNG Galaxy Watch 6 40mm Grafite SM-R930NZKAEUE

Funkciók

Barométer (260 / 1.100 hPa), Bluetooth hívás, Elesés észlelés, Google Pay, GPS navigáció, Kaloriméter, Iránytű, Lépésszámláló, Menstruációs naptár, EKG mérés, Vérnyomásmérés, A vér oxigénellátásának mérése, Szívműködés mérése, Stressz mérése, Testhőmérséklet mérése, Alvás monitoring, NFC, Értesítések, Okos órák/smart órák, Sport üzemmód, Edzés elemzések, Edzés funkciók, Figyelmeztetés a tétlenségre, Napkelte/napnyugta funkció, Magasságmérő, WiFi-kapcsolat
Funkciók részletes leírása
Óratok anyaga: alumínium

Óraszíj anyaga: szilikon

Barométer (260 / 1.100 hPa)

A speciális szenzor méri a levegő nyomását és a lemért értékeket az óra kijelzőjén mutatja. A mérés terjedelme 260/1000 hPa. A kijelzőegység 1 hPa. A kijelzőn az atmoszférikus nyomást grafikon is mutatja. A grafikonban a változások rendszeres intervallumokban automatikusan bejegyzésre kerülnek. A grafikon változásai alapján könnyen meg tudja állapítani az időjárás változását.

Bluetooth hívás

Kezdeményezzen vagy fogadjon hívásokat közvetlenül az órájáról. A beépített hangszórónak és mikrofonnak köszönhetően az óra helyettesíti a vezeték nélküli kihangosítást, így a kezei szabadon maradnak, és teljes mértékben az éppen végzett tevékenységre koncentrálhat.

Elesés észlelés

Egy funkció, amely életet tud menteni. Elesés észlelésekor az óra segítséget hív – akár egy előre beállított kapcsolattartót, vagy közvetlenül a mentőszolgálatot.

Google Pay

A Google LLC innovatív fizetési módja. Az áru vagy a szolgáltatások kifizetéséhez nincs szüksége se pénztárcára se bankkártyára, elég egy karóra és ezen szolgáltatás támogatása az ön bankjának részéről.

GPS navigáció

Az óra beépített GPS navigációval rendelkezik.

Kaloriméter

A karóra kiszámolja az edzés közben elégetett kalóriát.

Iránytű

Az órában található iránytű mutatja az északot és a többi égtájat. A kijelzőn ezen felül mutatja a cél irányának szögét 0 – 359 fokig. A kivetítés felbontása/pontossága 1 fok. Az iránytű kötelező felszerelése minden kalandornak, túrázonak és outdoor rajongónak.

Lépésszámláló

Beépített háromtengelyes gyorsulásmérőt kihasználó szenzoros sportfunkció. A lépésszámlálót manuálisan is el lehet indítani, vagy amikor gyaloglást, illetve futást érzékel, automatikusan elindul. A kijelző a lépések összámát és a lépések óránkénti számát mutatja, amellett, hogy lehetőségünk van a célérték 1.000-től 50.000 lépésig való beállítására, amely elérését egy hangjelzés kíséri. Az óra számlapja mutatja a gyaloglás folyamatát és figyelmeztet az elégtelen aktivitás esetén.

Menstruációs naptár

EKG mérés

Ellenőrizze, hogyan működik a szíve. Az EKG funkció az optikai érzékelő és egy elektrokardiogram kombinációját használja. A mérési folyamat körülbelül 30 másodpercet vesz igénybe. A rögzített pulzusszámot tartalmazó grafikont a csatlakoztatott okostelefonon tekintheti meg.

Vérnyomásmérés

Az óra a beépített szenzor segítségével képes indikatívan mérni a vérnyomás értékeit. Amennyiben az óra csatlakoztatva van a telefonhoz, a lemért adatok valós időben szinkronizálódnak az alkalmazással.

A vér oxigénellátásának mérése

Szívműködés mérése

A beépített optikai szenzor segítségével méri a szívműködést egészen a maximális 220 ütés/perc értékig. Rögzíteni és megjeleníteni az elérni kívánt szívfrekvencia beállításához szükséges aktuális pulzust, a minimális és maximális frekvencia kiértékelését, az aktuális pulzus zóna grafikus indikációját és a szív működésének grafikonját is lehetséges.

Stressz mérése

Testhőmérséklet mérése

Alvás monitoring

Aktiválás után figyeli és rögzíti a kiválasztott testfunkciókat alvás közben. A mozgás- és a pulzusérzékelőből kapott adatok alapján elemezhető az alvás folyamata és minősége az alkalmazásban, és felfedezhető a reggeli fáradság lehetséges oka is.

NFC

Az NFC (Near Field Communication) vezeték nélküli technológia érintés nélküli fizetést vagy gyors csatlakozást tesz lehetővé más hasonló felszereltségű eszközökhöz.

Értesítések

Az okos karóra képes hangjelzéssel figyelmeztetni önt a beérkező üzenetre vagy eseményre. A figyelmeztetések beállíthatóak szociális hálózatokra, SMS-re, e-mail-re, alkalmazásokra, naptárra és az ébresztésre.

Okos órák/smart órák

Az órát bluetooth kapcsolaton keresztül csatlakoztatja az Android és iOS rendszereken futó berendezésekhez.

Sport üzemmód

Edzés elemzések

Az edzés haladó adatainak megjelenítése, beleértve a torna állapotát, az edzés folyamatát és előrehaladását, az edzésterhelés fejlődését, a VO2MAX-ot és a szervezet regenerálására szükséges hozzávetőleges idő kiszámítását.

Edzés funkciók

Hasznos funkciók komplex szettje, amely magába foglalja a megtett távolság, a sebesség, a mozgástempó és más, a GPS és a gyorsulásmérő adatainak kombinálása alapján szerzett értékek megjelenítését. A funkciók információt szolgáltatnak az időről (eltelt idő, köridő, körhossz, átlagos sebesség), a tengerszint feletti magasságról (kumulatív felmenetel, kumulatív lemenetel, felmenetel/lemenetel sebessége), az elégetett kalóriákról és a szívfrekvenciáról.

Figyelmeztetés a tétlenségre

Az óra a mozgásérzékelőkből kapott adatok alapján figyelmezteti a mozgás szükségére, a tervezett napi energiakiadás elérése érdekében.

Napkelte/napnyugta funkció

Az előre beállított koordináták segítségével kiszámolja és megjeleníti a napkelte és a napnyugta időpontját.

Magasságmérő

A barometrikus érzékelő bejegyzi az atmoszférikus nyomást és annak alapján átszámolja a tengerszint feletti magasságot. A magasságmérő akár 10 000 méter tengerszint feletti magasságig képes mérni a magasságot.

WiFi-kapcsolat

Vízálloság: 50M/5ATM

Az 50M/5ATM-ig vízálló jelöléssel ellátott karórák a vízzel való véletlenszerű érintkezésre (autómosás, eső), de felszíni úszásra is alkalmasak,snorkellingre és búvárkodásra nem. Az 50M/5ATM az ISO 2281 által szabványosított vízállóssági fokozatot jelöli. Az ISO tesztek magukba foglalják a hőmérséklet, a mélység és a nyomás (víz, levegő) különböző időtartamokban való változtatatását a karóra nyugalmi állapotában, és mozgásban is.

Üveg: zafír

Az óra zafír üvege laboratóriumból származik és a hidrogén és oxigén jelenlétében az alumínium-oxid (Al2O3) 2000 °C-nál való olvasztásával jött létre. A korund „körtébe” való kikristályosodás után felvágják, majd tovább alakítják a kívánt formára és méretre. A zafírüveg az órákban használt legkeményebb üveg. Az ásványok keménységskáláján a második helyen helyezkedne el a gyémánt után, így gyakorlatilag csak gyémánttal lehet megkaristolni. Egyetlen hátránya a törékenység.

Csatolás típusa: standard felcsatolás

A felcsatolás legelterjedtebb formája, amely főleg a bőr-, és a szilikon szíjaknál használatos. A csatot egyszerűen becsatolja a szükség szerinti lyukba.

➡️ EZT AKAROM !
SAMSUNG Galaxy Watch 6 40mm Grafite SM-R930NZKAEUE

SAMSUNG Galaxy Watch 6 40mm Grafite SM-R930NZKAEUE

Az elegáns és okos SAMSUNG Galaxy Watch 6 40mm Grafite SM-R930NZKAEUE

Az SAMSUNG Galaxy Watch 6 a SAMSUNG legújabb intelligens órája, amely a legújabb technológiát és stílust ötvözi. Az elegáns grafitszínű kialakítása lenyűgöző, és a 40mm-es mérete tökéletes azoknak, akik egy letisztult megjelenésű és könnyű órát keresnek.

Az órának számos remek tulajdonsága van, beleértve a színes Super AMOLED kijelzőt, amely éles és élénk képernyőt biztosít. Kezelhető érintőfelületének köszönhetően könnyedén navigálhatunk a különböző alkalmazások és funkciók között.

Jellemzők:

 • 40mm-es kerek kijelző
 • Grafitszínű kialakítás
 • Super AMOLED kijelző
 • Integrált Bluetooth és Wi-Fi kapcsolat
 • GPS és pulzusmérő
 • Beépített kalória- és alvásfigyelő

Stílusos és funkcionális

A Galaxy Watch 6 egyszerre stílusos és funkcionális. Az elegáns kialakításnak köszönhetően bátran viselhetjük mindennapi öltözékünkkel, legyen szó akár munkáról vagy szabadidős tevékenységekről. emellett számos okos funkciót is kínál, mint például a telefonhívások és üzenetek fogadása, a zenelejátszás vezérlése vagy a napi tevékenységek követése.

Egészségfigyelés és aktív életérzés

Az SAMSUNG Galaxy Watch 6 segít az egészségünk és jóllétünk karbantartásában. A beépített pulzusmérővel, kalóriamérővel és alvásfigyelővel folyamatosan követhetjük az egészségi állapotunkat és a testmozgásunkat. Továbbá, a beépített GPS segítségével könnyedén nyomon követhetjük a futásainkat vagy kerékpározásainkat.

Kapcsolódj a világhoz

A beépített Bluetooth és Wi-Fi lehetőség révén kapcsolódjunk a világhoz és tartsuk a lépést mindennapi tevékenységeinkkel. A Galaxy Watch 6 lehetővé teszi, hogy telefonhívásokat fogadjunk, üzenetekre válaszoljunk, vagy akár zenelejátszásunkat is irányítsuk közvetlenül az óráról. Az online térben is mindent folyamatosan nyomonkövethetünk, legyen szó a legújabb hírekről vagy közösségi média tartalmakról.

Ha többet szeretnél megtudni az SAMSUNG Galaxy Watch 6 40mm Grafite SM-R930NZKAEUE óráról, látogass el az alábbi linkre.


karorak

➡️ EZT AKAROM !

Gyakran Ismételt Kérdések – SAMSUNG Galaxy Watch 6 40mm Grafite SM-R930NZKAEUE

1. Hogyan kapcsolhatom be a Samsung Galaxy Watch 6-ot?

A Galaxy Watch 6 bekapcsolásához nyomja hosszan meg a jobb oldalon található gombot.

2. Hogyan párosíthatom össze a Galaxy Watch 6-ot a telefonommal?

A Galaxy Watch 6 párosításához kövesse ezeket az egyszerű lépéseket:

 1. Nyissa meg a telefon Beállítások menüt.
 2. Menjen a “Bluetooth” beállításokhoz és kapcsolja be.
 3. Nyomja meg a “Párosítás” gombot a Galaxy Watch 6 bekapcsolása után.
 4. Válassza ki a Galaxy Watch 6-ot a párosítani kívánt eszközök listájából.
 5. A párosítás befejezéséhez kövesse a további utasításokat a telefonon és a Galaxy Watch 6-on.

3. Milyen méretű óra szíj csatlakozik a Galaxy Watch 6-hoz?

A Samsung Galaxy Watch 6-hoz 40 mm-es méretű óra szíj csatlakozik. Az óra szíj cseréje esetén ügyeljen arra, hogy 40 mm-es szíjakat vásároljon.

4. Támogatja-e a Galaxy Watch 6 a vízállóságot?

Igen, a Galaxy Watch 6 ellenálló a vízzel és porral szemben. Akár úszhat vagy más vízi tevékenységet is végezhet viselése közben.

5. Hogyan tölthetem fel a Galaxy Watch 6-ot?

A Galaxy Watch 6 töltéséhez kövesse az alábbi lépéseket:

 1. A mellékelt USB töltőkábelt és a vezeték nélküli töltőt csatlakoztassa a töltő aljzathoz.
 2. Az USB töltőkábel másik végét csatlakoztassa a mellékelt töltődokkhoz.
 3. Helyezze a Galaxy Watch 6-ot a töltődokkba.
 4. A Galaxy Watch 6 töltése közben a képernyőn töltési állapot jelzések jelennek meg.
 5. Az óra töltése befejeződött, ha a kijelzőn a teljes töltés jelzése jelenik meg.

karora

➡️ EZT AKAROM !

– Samsung Galaxy Watch 6 40 mm Grafite SM-R930NZKAEUE újított változata
– Könnyű, kisméretű óra, amely kényelmes viseletet biztosít
– Több egészségügyi funkció, például pulzusmérő és oxigénszintmérő
– Sokféle sporttevékenység követése, beleértve a futást, úszást és kerékpározást
– Több mint 3 napos akkumulátorélettartam normál használat mellett
– Vízálló kialakítás, így használható víz alatti tevékenységekre is
– Számos okos funkció, például értesítések fogadása és telefonhívások indítása
– Kompatibilis az Android és iOS operációs rendszerekkel

Női karóra