SAMSUNG Galaxy Watch 6 44mm Grafite SM-R940NZKAEUE Női karóra vélemények

Az új SAMSUNG Galaxy Watch 6 44mm Grafite SM-R940NZKAEUE végre megérkezett! Fedezze fel a legújabb funkciókat és stílusos designját!

➡️ EZT AKAROM !

Kategória:

A Samsung Galaxy Watch 6 44mm Grafite SM-R940NZKAEUE a legújabb generációs okosóra a Samsungtól. Ez a készülék megnyűgöző funkciókkal rendelkezik, amelyek segítségével könnyedén kezelheti mindennapi tevékenységeit. Az okosóra lehetővé teszi, hogy kövesse a fizikai aktivitását, mérje a pulzusát és figyelje az alvási mintáit. Emellett további okos funkcionalitással is rendelkezik, mint például a telefonhívások fogadása és az üzenetek olvasása. A Samsung Galaxy Watch 6 egy elegáns és stílusos kiegészítő, amely tökéletesen illik minden életstílushoz.

➡️ EZT AKAROM !

Alaptulajdonságok

Márka

SAMSUNG

Kollekció

Galaxy Watch6

Modell SM-R940NZKAEUE
Garancia 2 év
Szín

fekete

Vízálloság 50M/5ATM
Üveg zafír
Sport üzemmód >90
Kompatibilitás Android
Képernyőfelbontás 480×480 px
Kijelző érintőképernyő / always on / AMOLED
Akkumulátor kapacitás 425 mAh
Akkumulátor működési ideje – standard üzemmód (napok) 1-2
Belső tároló 16 GB
Támogatott műholdas rendszerek GPS / GLONASS / Beidou / Galileo
Rendeltetés

uniszex

Típus smart

SAMSUNG Galaxy Watch 6 44mm Grafite SM-R940NZKAEUE

Szíj

Anyag szilikon
Csatolás típusa standard felcsatolás

Tok

Tok színe fekete árnyalat
Anyag alumínium
Forma kerek
Átmérő 44 mm

Csomagolás

  • eredeti SAMSUNG csomagolás
  • hivatalos garancia

SAMSUNG Galaxy Watch 6 44mm Grafite SM-R940NZKAEUE

Funkciók

Barométer (260 / 1.100 hPa), Bluetooth hívás, Elesés észlelés, Google Pay, GPS navigáció, Kaloriméter, Iránytű, Lépésszámláló, Menstruációs naptár, EKG mérés, Vérnyomásmérés, A vér oxigénellátásának mérése, Szívműködés mérése, Stressz mérése, Testhőmérséklet mérése, Alvás monitoring, NFC, Értesítések, Okos órák/smart órák, Sport üzemmód, Edzés elemzések, Edzés funkciók, Figyelmeztetés a tétlenségre, Napkelte/napnyugta funkció, Magasságmérő, WiFi-kapcsolat
Funkciók részletes leírása
Óratok anyaga: alumínium

Óraszíj anyaga: szilikon

Barométer (260 / 1.100 hPa)

A speciális szenzor méri a levegő nyomását és a lemért értékeket az óra kijelzőjén mutatja. A mérés terjedelme 260/1000 hPa. A kijelzőegység 1 hPa. A kijelzőn az atmoszférikus nyomást grafikon is mutatja. A grafikonban a változások rendszeres intervallumokban automatikusan bejegyzésre kerülnek. A grafikon változásai alapján könnyen meg tudja állapítani az időjárás változását.

Bluetooth hívás

Kezdeményezzen vagy fogadjon hívásokat közvetlenül az órájáról. A beépített hangszórónak és mikrofonnak köszönhetően az óra helyettesíti a vezeték nélküli kihangosítást, így a kezei szabadon maradnak, és teljes mértékben az éppen végzett tevékenységre koncentrálhat.

Elesés észlelés

Egy funkció, amely életet tud menteni. Elesés észlelésekor az óra segítséget hív – akár egy előre beállított kapcsolattartót, vagy közvetlenül a mentőszolgálatot.

Google Pay

A Google LLC innovatív fizetési módja. Az áru vagy a szolgáltatások kifizetéséhez nincs szüksége se pénztárcára se bankkártyára, elég egy karóra és ezen szolgáltatás támogatása az ön bankjának részéről.

GPS navigáció

Az óra beépített GPS navigációval rendelkezik.

Kaloriméter

A karóra kiszámolja az edzés közben elégetett kalóriát.

Iránytű

Az órában található iránytű mutatja az északot és a többi égtájat. A kijelzőn ezen felül mutatja a cél irányának szögét 0 – 359 fokig. A kivetítés felbontása/pontossága 1 fok. Az iránytű kötelező felszerelése minden kalandornak, túrázonak és outdoor rajongónak.

Lépésszámláló

Beépített háromtengelyes gyorsulásmérőt kihasználó szenzoros sportfunkció. A lépésszámlálót manuálisan is el lehet indítani, vagy amikor gyaloglást, illetve futást érzékel, automatikusan elindul. A kijelző a lépések összámát és a lépések óránkénti számát mutatja, amellett, hogy lehetőségünk van a célérték 1.000-től 50.000 lépésig való beállítására, amely elérését egy hangjelzés kíséri. Az óra számlapja mutatja a gyaloglás folyamatát és figyelmeztet az elégtelen aktivitás esetén.

Menstruációs naptár

EKG mérés

Ellenőrizze, hogyan működik a szíve. Az EKG funkció az optikai érzékelő és egy elektrokardiogram kombinációját használja. A mérési folyamat körülbelül 30 másodpercet vesz igénybe. A rögzített pulzusszámot tartalmazó grafikont a csatlakoztatott okostelefonon tekintheti meg.

Vérnyomásmérés

Az óra a beépített szenzor segítségével képes indikatívan mérni a vérnyomás értékeit. Amennyiben az óra csatlakoztatva van a telefonhoz, a lemért adatok valós időben szinkronizálódnak az alkalmazással.

A vér oxigénellátásának mérése

Szívműködés mérése

A beépített optikai szenzor segítségével méri a szívműködést egészen a maximális 220 ütés/perc értékig. Rögzíteni és megjeleníteni az elérni kívánt szívfrekvencia beállításához szükséges aktuális pulzust, a minimális és maximális frekvencia kiértékelését, az aktuális pulzus zóna grafikus indikációját és a szív működésének grafikonját is lehetséges.

Stressz mérése

Testhőmérséklet mérése

Alvás monitoring

Aktiválás után figyeli és rögzíti a kiválasztott testfunkciókat alvás közben. A mozgás- és a pulzusérzékelőből kapott adatok alapján elemezhető az alvás folyamata és minősége az alkalmazásban, és felfedezhető a reggeli fáradság lehetséges oka is.

NFC

Az NFC (Near Field Communication) vezeték nélküli technológia érintés nélküli fizetést vagy gyors csatlakozást tesz lehetővé más hasonló felszereltségű eszközökhöz.

Értesítések

Az okos karóra képes hangjelzéssel figyelmeztetni önt a beérkező üzenetre vagy eseményre. A figyelmeztetések beállíthatóak szociális hálózatokra, SMS-re, e-mail-re, alkalmazásokra, naptárra és az ébresztésre.

Okos órák/smart órák

Az órát bluetooth kapcsolaton keresztül csatlakoztatja az Android és iOS rendszereken futó berendezésekhez.

Sport üzemmód

Edzés elemzések

Az edzés haladó adatainak megjelenítése, beleértve a torna állapotát, az edzés folyamatát és előrehaladását, az edzésterhelés fejlődését, a VO2MAX-ot és a szervezet regenerálására szükséges hozzávetőleges idő kiszámítását.

Edzés funkciók

Hasznos funkciók komplex szettje, amely magába foglalja a megtett távolság, a sebesség, a mozgástempó és más, a GPS és a gyorsulásmérő adatainak kombinálása alapján szerzett értékek megjelenítését. A funkciók információt szolgáltatnak az időről (eltelt idő, köridő, körhossz, átlagos sebesség), a tengerszint feletti magasságról (kumulatív felmenetel, kumulatív lemenetel, felmenetel/lemenetel sebessége), az elégetett kalóriákról és a szívfrekvenciáról.

Figyelmeztetés a tétlenségre

Az óra a mozgásérzékelőkből kapott adatok alapján figyelmezteti a mozgás szükségére, a tervezett napi energiakiadás elérése érdekében.

Napkelte/napnyugta funkció

Az előre beállított koordináták segítségével kiszámolja és megjeleníti a napkelte és a napnyugta időpontját.

Magasságmérő

A barometrikus érzékelő bejegyzi az atmoszférikus nyomást és annak alapján átszámolja a tengerszint feletti magasságot. A magasságmérő akár 10 000 méter tengerszint feletti magasságig képes mérni a magasságot.

WiFi-kapcsolat

Vízálloság: 50M/5ATM

Az 50M/5ATM-ig vízálló jelöléssel ellátott karórák a vízzel való véletlenszerű érintkezésre (autómosás, eső), de felszíni úszásra is alkalmasak,snorkellingre és búvárkodásra nem. Az 50M/5ATM az ISO 2281 által szabványosított vízállóssági fokozatot jelöli. Az ISO tesztek magukba foglalják a hőmérséklet, a mélység és a nyomás (víz, levegő) különböző időtartamokban való változtatatását a karóra nyugalmi állapotában, és mozgásban is.

Üveg: zafír

Az óra zafír üvege laboratóriumból származik és a hidrogén és oxigén jelenlétében az alumínium-oxid (Al2O3) 2000 °C-nál való olvasztásával jött létre. A korund „körtébe” való kikristályosodás után felvágják, majd tovább alakítják a kívánt formára és méretre. A zafírüveg az órákban használt legkeményebb üveg. Az ásványok keménységskáláján a második helyen helyezkedne el a gyémánt után, így gyakorlatilag csak gyémánttal lehet megkaristolni. Egyetlen hátránya a törékenység.

Csatolás típusa: standard felcsatolás

A felcsatolás legelterjedtebb formája, amely főleg a bőr-, és a szilikon szíjaknál használatos. A csatot egyszerűen becsatolja a szükség szerinti lyukba.

➡️ EZT AKAROM !
SAMSUNG Galaxy Watch 6 44mm Grafite SM-R940NZKAEUE | Blog Post

SAMSUNG Galaxy Watch 6 44mm Grafite SM-R940NZKAEUE

Bevezetés

A SAMSUNG Galaxy Watch 6 44mm Grafite SM-R940NZKAEUE a legújabb okosóra az SAMSUNG Galaxy sorozatában. Ez a stílusos és funkcionális kiegészítő sokszínű lehetőségeket kínál a mindennapi életben.

Külső jellemzők

Az SAMSUNG Galaxy Watch 6 44mm Grafite SM-R940NZKAEUE egy kerek, 44 mm-es eloxált alumínium óraházat és szilikon szíjat tartalmaz. A kijelző mérete 1,4 hüvelyk, és érintőfelülettel rendelkezik, amely lehetővé teszi a könnyű navigációt. A grafitszürke szín eleganciát és modern megjelenést kölcsönöz az órának.

Funkciók

  • Okos értesítések: Az óra csatlakozik okostelefonjához, így értesítéseket kaphat a bejövő hívásokról, üzenetekről vagy egyéb alkalmazásokról.
  • Egészségkövető funkciók: Az SAMSUNG Galaxy Watch 6 különböző egészségkövető funkciókkal rendelkezik, mint például a pulzusmérés, a lépésszámláló, az alváskövető és a stresszfigyelő.
  • Felhasználóbarát operációs rendszer: Az okosóra Tizen operációs rendszerrel működik, amely egyszerű és intuitív felhasználói élményt nyújt.
  • Fizetési lehetőségek: A beépített Samsung Pay lehetővé teszi az érintésmentes fizetéseket azóta a Galaxy Watch 6-on keresztül.

További információk

Ha bővebb információra van szüksége az SAMSUNG Galaxy Watch 6 44mm Grafite SM-R940NZKAEUE-ről, látogasson el egy amerikai weboldalra, ahol további részleteket találhat.


karorak

➡️ EZT AKAROM !

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK – SAMSUNG Galaxy Watch 6 44mm Grafite SM-R940NZKAEUE

1. Mi az a Samsung Galaxy Watch 6 44mm Grafite SM-R940NZKAEUE?

A Samsung Galaxy Watch 6 44mm Grafite SM-R940NZKAEUE egy okosóra, amelyet a Samsung fejlesztett ki. Ez a modell a Galaxy Watch sorozat tagja, és a 44 mm-es méretével kiemelkedő kijelzőt és számos fejlett funkciót kínál.

2. Milyen funkciókkal rendelkezik a Samsung Galaxy Watch 6 44mm Grafite SM-R940NZKAEUE?

A Samsung Galaxy Watch 6 44mm Grafite SM-R940NZKAEUE számos funkciót kínál, például:
– Egészségügyi követés: Pulzusmérés, vérnyomásmérés, alvásmonitorozás stb.
– Sport követés: Edzésmódok, lépésszámláló, kalóriaszámláló stb.
– Értesítések: Bejövő hívások, üzenetek, naptárértesítések stb.
– Vezeték nélküli fizetés: NFC-kapcsolat segítségével
– Beépített tároló: Zenék, képek, videók tárolására

3. Milyen operációs rendszerre van szükség a Samsung Galaxy Watch 6 használatához?

A Samsung Galaxy Watch 6 44mm Grafite SM-R940NZKAEUE használatához Android 5.0 vagy újabb, illetve iOS 9.0 vagy újabb operációs rendszerre van szükség.

4. Mennyi ideig bírja az akkumulátor a Samsung Galaxy Watch 6 44mm Grafite SM-R940NZKAEUE esetén?

Az akkumulátor élettartama a használat módjától függ. Általában egy teljes töltéssel az óra akár 5 napig is működhet.

5. Vízálló-e a Samsung Galaxy Watch 6 44mm Grafite SM-R940NZKAEUE?

Igen, a Samsung Galaxy Watch 6 44mm Grafite SM-R940NZKAEUE IP68-as besorolással rendelkezik, ami azt jelenti, hogy porálló és vízálló akár 50 méteres mélységig.

6. Milyen színekben érhető el a Samsung Galaxy Watch 6 44mm Grafite SM-R940NZKAEUE?

A Samsung Galaxy Watch 6 44mm Grafite SM-R940NZKAEUE grafitszínben elérhető, ami elegáns és letisztult megjelenést biztosít.

karora

➡️ EZT AKAROM !

– SM-R940NZKAEUE: Ez a pontos típusjelzés a Samsung Galaxy Watch 6 44mm Grafite készüléknek.
– 44mm-es méret: A készülék 44mm átmérőjű, így közepes méretűnek számít.
– Grafite szín: A készülék grafitszínű, ezáltal elegáns megjelenést biztosít.
– Samsung Galaxy Watch 6: A készülék a Samsung Galaxy Watch 6 sorozat része, ami a legújabb modelleket tartalmazza.
– SM-R940NZKAEUE rendszerkóddal: Ez a rendszerkód azonosítja a konkrét készüléket a Samsung rendszerében.
– Magas minőségű anyagok: A Samsung Galaxy Watch 6 minőségi anyagokból készült, ami hosszú élettartamot biztosít.
– Sokoldalú funkciók: A készülék számos funkcióval rendelkezik, például pulzusmérés, alvásmonitorozás és Bluetooth kapcsolat.
– Ideális minden napra: A Samsung Galaxy Watch 6 alkalmas mindennapi használatra, legyen szó munkáról vagy sporttevékenységekről.
– Kompatibilis más Samsung termékekkel: A készülék könnyen összekapcsolható más Samsung eszközökkel, például okostelefonokkal vagy televíziókkal.
– Praktikus óraszíj: A készülékhez tartozik egy praktikus óraszíj, ami könnyen cserélhető és kényelmes viseletet biztosít.

Női karóra