SAMSUNG Galaxy Watch 6 44mm Silver SM-R940NZSAEUE Női karóra vélemények

“SAMSUNG Galaxy Watch 6: Az elegáns és funkcionalitással maximálisan felszerelt okosóra.”

➡️ EZT AKAROM !

Kategória:

Az SAMSUNG Galaxy Watch 6 44mm Silver SM-R940NZSAEUE egy prémium okosóra, amely vonzó dizájnnal és rengeteg funkcióval rendelkezik. Ez az okosóra lehetővé teszi, hogy mindig kapcsolatban maradjon a világgal az okostelefonja nélkül is. Különféle egészség- és fitnesz funkciókkal rendelkezik, beleértve a pulzusmérést, a lépésszámlálót és az alvásfigyelést. Emellett az óra vízálló és tartós, így akár a medencében vagy a zuhany alatt is viselhető. A SAMSUNG Galaxy Watch 6 44mm Silver SM-R940NZSAEUE tökéletes kombinációja a stílusnak és a funcionalitásnak a mindennapi életben.

➡️ EZT AKAROM !

Alaptulajdonságok

Márka

SAMSUNG

Kollekció

Galaxy Watch6

Modell SM-R940NZSAEUE
Garancia 2 év
Szín

szürke

Vízálloság 50M/5ATM
Üveg zafír
Sport üzemmód >90
Kompatibilitás Android
Képernyőfelbontás 480×480 px
Kijelző érintőképernyő / always on / AMOLED
Akkumulátor kapacitás 425 mAh
Akkumulátor működési ideje – standard üzemmód (napok) 1-2
Belső tároló 16 GB
Támogatott műholdas rendszerek GPS / GLONASS / Beidou / Galileo
Rendeltetés

uniszex

Típus smart

Szíj

Anyag szilikon
Csatolás típusa standard felcsatolás

Tok

Tok színe ezüst árnyalat
Anyag alumínium
Forma kerek
Átmérő 44 mm

Csomagolás

  • eredeti SAMSUNG csomagolás
  • hivatalos garancia

Funkciók

Barométer (260 / 1.100 hPa), Bluetooth hívás, Elesés észlelés, Google Pay, GPS navigáció, Kaloriméter, Iránytű, Lépésszámláló, Menstruációs naptár, EKG mérés, Vérnyomásmérés, A vér oxigénellátásának mérése, Szívműködés mérése, Stressz mérése, Testhőmérséklet mérése, Alvás monitoring, NFC, Értesítések, Okos órák/smart órák, Sport üzemmód, Edzés elemzések, Edzés funkciók, Figyelmeztetés a tétlenségre, Napkelte/napnyugta funkció, Magasságmérő, WiFi-kapcsolat
Funkciók részletes leírása
Óratok anyaga: alumínium

Óraszíj anyaga: szilikon

Barométer (260 / 1.100 hPa)

A speciális szenzor méri a levegő nyomását és a lemért értékeket az óra kijelzőjén mutatja. A mérés terjedelme 260/1000 hPa. A kijelzőegység 1 hPa. A kijelzőn az atmoszférikus nyomást grafikon is mutatja. A grafikonban a változások rendszeres intervallumokban automatikusan bejegyzésre kerülnek. A grafikon változásai alapján könnyen meg tudja állapítani az időjárás változását.

Bluetooth hívás

Kezdeményezzen vagy fogadjon hívásokat közvetlenül az órájáról. A beépített hangszórónak és mikrofonnak köszönhetően az óra helyettesíti a vezeték nélküli kihangosítást, így a kezei szabadon maradnak, és teljes mértékben az éppen végzett tevékenységre koncentrálhat.

Elesés észlelés

Egy funkció, amely életet tud menteni. Elesés észlelésekor az óra segítséget hív – akár egy előre beállított kapcsolattartót, vagy közvetlenül a mentőszolgálatot.

Google Pay

A Google LLC innovatív fizetési módja. Az áru vagy a szolgáltatások kifizetéséhez nincs szüksége se pénztárcára se bankkártyára, elég egy karóra és ezen szolgáltatás támogatása az ön bankjának részéről.

GPS navigáció

Az óra beépített GPS navigációval rendelkezik.

Kaloriméter

A karóra kiszámolja az edzés közben elégetett kalóriát.

Iránytű

Az órában található iránytű mutatja az északot és a többi égtájat. A kijelzőn ezen felül mutatja a cél irányának szögét 0 – 359 fokig. A kivetítés felbontása/pontossága 1 fok. Az iránytű kötelező felszerelése minden kalandornak, túrázonak és outdoor rajongónak.

Lépésszámláló

Beépített háromtengelyes gyorsulásmérőt kihasználó szenzoros sportfunkció. A lépésszámlálót manuálisan is el lehet indítani, vagy amikor gyaloglást, illetve futást érzékel, automatikusan elindul. A kijelző a lépések összámát és a lépések óránkénti számát mutatja, amellett, hogy lehetőségünk van a célérték 1.000-től 50.000 lépésig való beállítására, amely elérését egy hangjelzés kíséri. Az óra számlapja mutatja a gyaloglás folyamatát és figyelmeztet az elégtelen aktivitás esetén.

Menstruációs naptár

EKG mérés

Ellenőrizze, hogyan működik a szíve. Az EKG funkció az optikai érzékelő és egy elektrokardiogram kombinációját használja. A mérési folyamat körülbelül 30 másodpercet vesz igénybe. A rögzített pulzusszámot tartalmazó grafikont a csatlakoztatott okostelefonon tekintheti meg.

Vérnyomásmérés

Az óra a beépített szenzor segítségével képes indikatívan mérni a vérnyomás értékeit. Amennyiben az óra csatlakoztatva van a telefonhoz, a lemért adatok valós időben szinkronizálódnak az alkalmazással.

A vér oxigénellátásának mérése

Szívműködés mérése

A beépített optikai szenzor segítségével méri a szívműködést egészen a maximális 220 ütés/perc értékig. Rögzíteni és megjeleníteni az elérni kívánt szívfrekvencia beállításához szükséges aktuális pulzust, a minimális és maximális frekvencia kiértékelését, az aktuális pulzus zóna grafikus indikációját és a szív működésének grafikonját is lehetséges.

Stressz mérése

Testhőmérséklet mérése

Alvás monitoring

Aktiválás után figyeli és rögzíti a kiválasztott testfunkciókat alvás közben. A mozgás- és a pulzusérzékelőből kapott adatok alapján elemezhető az alvás folyamata és minősége az alkalmazásban, és felfedezhető a reggeli fáradság lehetséges oka is.

NFC

Az NFC (Near Field Communication) vezeték nélküli technológia érintés nélküli fizetést vagy gyors csatlakozást tesz lehetővé más hasonló felszereltségű eszközökhöz.

Értesítések

Az okos karóra képes hangjelzéssel figyelmeztetni önt a beérkező üzenetre vagy eseményre. A figyelmeztetések beállíthatóak szociális hálózatokra, SMS-re, e-mail-re, alkalmazásokra, naptárra és az ébresztésre.

Okos órák/smart órák

Az órát bluetooth kapcsolaton keresztül csatlakoztatja az Android és iOS rendszereken futó berendezésekhez.

Sport üzemmód

Edzés elemzések

Az edzés haladó adatainak megjelenítése, beleértve a torna állapotát, az edzés folyamatát és előrehaladását, az edzésterhelés fejlődését, a VO2MAX-ot és a szervezet regenerálására szükséges hozzávetőleges idő kiszámítását.

Edzés funkciók

Hasznos funkciók komplex szettje, amely magába foglalja a megtett távolság, a sebesség, a mozgástempó és más, a GPS és a gyorsulásmérő adatainak kombinálása alapján szerzett értékek megjelenítését. A funkciók információt szolgáltatnak az időről (eltelt idő, köridő, körhossz, átlagos sebesség), a tengerszint feletti magasságról (kumulatív felmenetel, kumulatív lemenetel, felmenetel/lemenetel sebessége), az elégetett kalóriákról és a szívfrekvenciáról.

Figyelmeztetés a tétlenségre

Az óra a mozgásérzékelőkből kapott adatok alapján figyelmezteti a mozgás szükségére, a tervezett napi energiakiadás elérése érdekében.

Napkelte/napnyugta funkció

Az előre beállított koordináták segítségével kiszámolja és megjeleníti a napkelte és a napnyugta időpontját.

Magasságmérő

A barometrikus érzékelő bejegyzi az atmoszférikus nyomást és annak alapján átszámolja a tengerszint feletti magasságot. A magasságmérő akár 10 000 méter tengerszint feletti magasságig képes mérni a magasságot.

WiFi-kapcsolat

Vízálloság: 50M/5ATM

Az 50M/5ATM-ig vízálló jelöléssel ellátott karórák a vízzel való véletlenszerű érintkezésre (autómosás, eső), de felszíni úszásra is alkalmasak,snorkellingre és búvárkodásra nem. Az 50M/5ATM az ISO 2281 által szabványosított vízállóssági fokozatot jelöli. Az ISO tesztek magukba foglalják a hőmérséklet, a mélység és a nyomás (víz, levegő) különböző időtartamokban való változtatatását a karóra nyugalmi állapotában, és mozgásban is.

Üveg: zafír

Az óra zafír üvege laboratóriumból származik és a hidrogén és oxigén jelenlétében az alumínium-oxid (Al2O3) 2000 °C-nál való olvasztásával jött létre. A korund „körtébe” való kikristályosodás után felvágják, majd tovább alakítják a kívánt formára és méretre. A zafírüveg az órákban használt legkeményebb üveg. Az ásványok keménységskáláján a második helyen helyezkedne el a gyémánt után, így gyakorlatilag csak gyémánttal lehet megkaristolni. Egyetlen hátránya a törékenység.

Csatolás típusa: standard felcsatolás

A felcsatolás legelterjedtebb formája, amely főleg a bőr-, és a szilikon szíjaknál használatos. A csatot egyszerűen becsatolja a szükség szerinti lyukba.

➡️ EZT AKAROM !


SAMSUNG Galaxy Watch 6 44mm Silver SM-R940NZSAEUE

SAMSUNG Galaxy Watch 6 44mm Silver SM-R940NZSAEUE

Bevezetés

Az alábbi blogbejegyzésben részletesen szó lesz a SAMSUNG Galaxy Watch 6 44mm Silver SM-R940NZSAEUE okosóráról. Megismerjük ennek a készüléknek a jellemzőit, funkcióit és előnyeit.

Kialakítás és design

A SAMSUNG Galaxy Watch 6 44mm Silver SM-R940NZSAEUE egy elegáns és stílusos eszköz. Az ezüst színű kivitel a megjelenést modern és divatos hatást kölcsönöz. A 44 mm-es méret tökéletesen illik bármilyen csuklóhoz.

Kijelző

Az okosóra fejlett Super AMOLED kijelzővel rendelkezik, ami élénk színeket és nagy felbontást biztosít. A 1.4 hüvelykes kör alakú kijelzőn jól olvasható a szöveg és a grafikák is.

Funkciók

A Galaxy Watch 6 számos lenyűgöző funkcióval rendelkezik. Ez a készülék lehetővé teszi a telefonhívások fogadását, az üzenetek kezelését, a zenelejátszást és a fitnesz aktivitások nyomon követését. Emellett beépített pulzusmérővel és lépésszámlálóval is rendelkezik.

Teljesítmény és akkumulátor

A Galaxy Watch 6 kiváló teljesítményt nyújt. A szuper gyors processzor és a nagyobb memória lehetővé teszi a zökkenőmentes működést és a gyors alkalmazásindítást. Az akkumulátor hosszú üzemidőt biztosít, így egész nap használhatjuk az órát töltés nélkül.

Összegzés

A SAMSUNG Galaxy Watch 6 44mm Silver SM-R940NZSAEUE egy kiváló okosóra, amely sok funkcióval és erős teljesítménnyel rendelkezik. Az elegáns kialakítása és a lenyűgöző kijelző garantálja a felhasználók elégedettségét.

Hasznos linkek


karorak

➡️ EZT AKAROM !

SAMSUNG Galaxy Watch 6 44mm ezüst SM-R940NZSAEUE

1. Mi a kijelző mérete?

A SAMSUNG Galaxy Watch 6 44mm modelljének kijelzője 44 mm átmérőjű.

2. Milyen színben érhető el?

Ez a modell ezüst színben kapható.

3. Mi a pontos modellszáma?

A termék modellszáma SM-R940NZSAEUE.

4. Milyen funkciókkal rendelkezik?

A SAMSUNG Galaxy Watch 6 számos funkcióval rendelkezik, mint például:

  • Szívritmus- és lépésszámláló
  • Alvásfigyelés
  • Beépített GPS és pulzusmérő
  • Okosértesítések fogadása
  • Zenelejátszás
  • Vízálló kivitel

5. Milyen méretű csuklóra ajánlott?

Ez a modell a 140-220 mm közötti csuklóméretre ajánlott.

6. Mekkora a készülék tárhelye?

A SAMSUNG Galaxy Watch 6 44mm modelljének tárhelye 4 GB.

7. Milyen operációs rendszer működik rajta?

A Galaxy Watch 6 Tizen operációs rendszerrel van ellátva.

8. Milyen típusú töltőt használ?

Ez a modell vezeték nélküli töltőt használ, amelyet a csomag tartalmaz.

karora

➡️ EZT AKAROM !

– Samsung Galaxy Watch 6 44mm Silver SM-R940NZSAEUE egy okosóra
– 44 mm-es ezüst színű kivitelben
– Támogatja az okos funkciókat, mint például az értesítések fogadása és telefonhívások indítása
– Lehetővé teszi a pulzusmérését és a stresszszint figyelését
– Beépített NFC és GPS rendszerrel rendelkezik
– Könnyen csatlakoztatható az okostelefonhoz és lehetővé teszi a zenehallgatást és a képernyőmegjelenítést
– Tartós akkumulátorral rendelkezik, amely akár több napig is bírja egyetlen töltéssel
– Vízálló és strapabíró kialakítású, így ideális sportoláshoz és kültéri tevékenységekhez.

Női karóra