CASIO G-SHOCK G-CLASSIC GMA-S2100BA-4AER MINI CASIOAK S SERIES Női karóra vélemények

CASIO G-SHOCK GMA-S2100BA-4AER: A Mini CASIOAK S Series új szintre emeli a stílust és a strapabírást.

➡️ EZT AKAROM !

Kategória:

A CASIO G-SHOCK G-CLASSIC GMA-S2100BA-4AER MINI CASIOAK S SERIES egy népszerű és stílusos óra, amelyet a CASIO újító tervezése és tartóssága jellemzi. Ez a kisméretű óra ideális választás azoknak, akik szeretnének kifejezni egyedülálló stílusukat és egyben megbízhatóan működő ékszert viselni. A GMA-S2100BA-4AER óra számos funkcióval rendelkezik, mint például időzítő, ébresztőóra és világidő. Emellett a G-SHOCK sorozatot jellemző ellenálló képességének köszönhetően az óra vízálló és sokkálló is. Mindezek a tulajdonságok teszik a CASIO G-SHOCK G-CLASSIC GMA-S2100BA-4AER MINI CASIOAK S SERIES-t elengedhetetlen kiegészítővé minden aktív életmódot élő számára.

➡️ EZT AKAROM !

Alaptulajdonságok

Márka

G-SHOCK

Kollekció

G-CLASSIC

Modell GMA-S2100BA-4AER
Garancia 2 év
Szín

rózsaszín

Táplálás elem
Vízálloság 200M/20ATM
Üveg ásványi
Számjegyek a számlapon indexek
Rendeltetés

női

Típus digitális / analóg
Súly 41 g

CASIO G-SHOCK G-CLASSIC GMA-S2100BA-4AER MINI CASIOAK S SERIES

Szíj

Anyag műanyag
Csatolás típusa standard felcsatolás
Méret 13,5-21,5 cm
Szíj szélessége 24-18 mm

Tok

Anyag karbon / műanyag
Forma kerek
Átmérő 42,9 mm
Vastagság 11,2 mm

Csomagolás

 • eredeti G-SHOCK csomagolás
 • hivatalos garancia

Funkciók

12/24 órás formátum, Napi 5 riasztás, Időzítő – 1/1 másodperc – 24 óra, Óránkénti jelzés, LED dióda, Ütésállóság, Előreprogramozott naptár, Stopper 1/100 másodperc – 24 óra, Világidő
Funkciók részletes leírása
Óratok anyaga: karbon

A karbon extrém ellenállóságot és állóképességet biztosít az óratoknak. A karbonnal kiegészített óráknak hosszabb az élettartamuk.

Óratok anyaga: műanyag

Többnyire kaucsukból, gyantából vagy szilikonból. Ezt a típusú anyagot magas rugalmasság jellemzi, antiallergikus, vízálló, és nem szívja magába az izzadságot.

Táplálás: elem

Az órát elem működteti.

Óraszíj anyaga: műanyag

Leggyakrabban kaucsukból, gyantából vagy szilikonból. Ezt a típusú óraszíjat magas rugalmasság jellemzi, antiallergikus, vízálló, és nem szívja magába az izzadságot. Nem hűt, és nagyon jól alkalmazkodik a csukló formájához.

12/24 órás formátum

Az időt kétféleképpen lehet megjeleníteni, 12- vagy 24-órás formátumban. Például 4:45 vagy 16:45.

Napi 5 riasztás

5 független riasztó, amelyek rugalmasan emékeztetnek a fontos eseményekre. Egészen 5 különböző emlékeztető időt állíthat be.

Időzítő – 1/1 másodperc – 24 óra

Óránkénti jelzés

Amennyiben a funkció be van kapcsolva, akkor az óra minden eltelt órára hangjelzéssel figyelmeztet.

LED dióda

Az óra elülső oldalának megvilágítását (LED) dióda biztosítja. A megvilágítás a gomb egyszerű megnyomásával aktiválható.

Ütésállóság

Egyedi konstrukciós megoldás, amely kiküszöböli az ütések, vibrációk és rázkódások kedvezőtlen hatásait, és így biztosítja az óra magas ellenállóképességét.

Előreprogramozott naptár

A kijelző az aktuális dátumot mutatja. Előreprogramozott, ezért elesik a rövid és hosszú hónap, és a szökőévek beállításának szükségessége. Az órák többségében ez a naptár 2099-ig van előreprogramozva.

Stopper 1/100 másodperc – 24 óra

Az eltelt időt, a részidőt és a végidőt 1/100 másodperces pontossággal méri. A maximális mért idő 24 óra.

Világidő

A kijelzőn egyszerűen meg tudja jeleníteni a kiválasztott fővárosok és helyiségek idejét.

Vízálloság: 200M/20ATM

A 200M/20ATM-ig vízálló jelöléssel ellátott karórák úszásra, snorkelingre, de légzőkészülékkel való búvárkodásra is alkalmasak. A 200M/20ATM az ISO 6425 által szabványosított vízállóssági fokozatot jelöli. Az ISO tesztek magukba foglalják a hőmérséklet, a mélység és a nyomás (víz, levegő) különböző időtartamokban való változtatatását a karóra nyugalmi állapotában, és mozgásban is. A búvár modelleknél utólag elvégzésre kerül a karóra sós vízzel szembeni ellenállóképességének, és a túlnyomással való megbirkozási képességének (dekompresszió szimuláció) tesztelése.

Üveg: ásványi

Az ásványi üveg jelenleg az órás üvegek legelterjedtebb típusa. Nagyon kemény, és magas a szilícium tartalma, aminek köszönhetően magas karc- és kopásállóság jellemzi. A zafírbevonatos üveg még nagyobb ellenállósságot biztosít a karcok ellen. Ez viszont nem jelenti azt, hogy abszolút megkaristolhatatlan.

Csatolás típusa: standard felcsatolás

A felcsatolás legelterjedtebb formája, amely főleg a bőr-, és a szilikon szíjaknál használatos. A csatot egyszerűen becsatolja a szükség szerinti lyukba.

➡️ EZT AKAROM !

CASIO G-SHOCK G-CLASSIC GMA-S2100BA-4AER MINI CASIOAK S SERIES

Megérkezett a CASIO G-SHOCK G-CLASSIC GMA-S2100BA-4AER MINI CASIOAK S SERIES

Az erős és stílusos óra az új G-SHOCK Kollekcióban

A CASIO G-SHOCK G-CLASSIC GMA-S2100BA-4AER MINI CASIOAK S SERIES egy frissített verziója a népszerű G-SHOCK családnak. Ez az óra az új G-Classickollekció része, és kiváló minőségével és stílusával hódítja meg a G-SHOCK rajongók szívét.

Ez az óra kifejezetten a nők részére tervezték, és tökéletesen illeszkedik a mindennapi élet stílusához. A CASIO G-SHOCK GMA-S2100BA-4AER CASIOAK S SERIES egyesíti a klasszikus G-SHOCK erőt és a nőies megjelenést.

A G-CLASSIC GMA-S2100BA-4AER MINI CASIOAK S SERIES egyedi megjelenését a modern piros és arany színek teszik különlegessé. Az óra strapabíró és könnyű, ezért tökéletes kiegészítő a mindennapi viselethez. A 200 méteres vízállóság teszi lehetővé az óra viselését a medencében, a strandon vagy akár extrém sportok közben is.

Egyedi tulajdonságok

 • Tartós kivitel: Az óra ütésálló burkolata és az edzett ásványüveg óralapja biztosítja, hogy az óra hosszú távon is megőrizze eredeti állapotát.
 • Nap- és dátumkijelző: Az óra naprakész információkat nyújt a pontos időről és a dátumról.
 • Világidő funkció: A CASIO G-SHOCK G-CLASSIC GMA-S2100BA-4AER MINI CASIOAK S SERIES képes megjeleníteni az aktuális időt több időzónában.
 • LED világítás: Az óra háttérvilágítással rendelkezik, így az idő leolvasható még sötét környezetben is.
 • Stopper funkció: Az óra stopperrel is rendelkezik, amely lehetővé teszi az idő mérését.

Néhány CASIO G-SHOCK GMA-S2100BA-4AER MINI CASIOAK S SERIES tulajdonos talán szeretne prémium szíjjal kiegészíteni óráját. Ezenkívül a fenti linkek egyike tartalmaz egy fontos bejegyzést a G-SHOCK óra szervizéről az Egyesült Államokban.

A CASIO G-SHOCK GMA-S2100BA-4AER MINI CASIOAK S SERIES népszerű választás mind a nők, mind a G-SHOCK rajongók körében. Kiváló minőségével és egyedi stílusával elbűvöli mindenki szívét.

G-SHOCK óra szerviz az Egyesült Államokban


karorak

➡️ EZT AKAROM !

Mi az a CASIO G-SHOCK G-CLASSIC GMA-S2100BA-4AER MINI CASIOAK S SERIES?

A CASIO G-SHOCK G-CLASSIC GMA-S2100BA-4AER MINI CASIOAK S SERIES egy kompakt méretű, stílusos és tartós óra a CASIO G-SHOCK termékcsaládból. Ez a modell a híres G-SHOCK órák sorába tartozik, amelyek a strapabíróságukról és az innovatív technológiájukról ismertek.

Főbb jellemzők

 • Vastag és tartós kialakítás, amely ellenáll a külső hatásoknak és ütésekről.
 • Automatikus időbeállítás az atomi időjeladó segítségével.
 • Vízálló kivitel akár 200 méterig.
 • Átfogó idő- és dátumfunkciók, beleértve a világidőt, az ébresztőórát és a stoppert.
 • Kényelmes és állítható szilikon szíj.
 • Egyedi világítási funkciók az éjjeli látáshoz.
 • Szinkronizálható okostelefonnal a Bluetooth kapcsolat segítségével.

Használati útmutató

Az óra használata előtt olvassa el a mellékelt használati útmutatót. Ez a dokumentum részletesen leírja az óra beállításait és funkcióit.

Karbantartás és tisztítás

Az órát rendszeresen tisztítsa meg enyhe szappanos vízzel és egy puha kefével. Kerülje a durva tisztítószereket és a nagy hőmérséklet-különbségeket. Ne használja az órát olyan tevékenységeknél, amelyek károsíthatják, pl. merülés, kemény ütések stb.

karora

➡️ EZT AKAROM !

– A CASIO G-SHOCK G-Class GMA-S2100BA-4AER Mini Casioak S Series egy strapabíró óra
– Az óra része a G-SHOCK kollekcióknak, amelyek híresek a kiváló minőségükről és az ellenállóképességükről
– A modell kisméretű és könnyű kialakítással rendelkezik, ami kényelmessé teszi viselését
– Az óra jellemzői közé tartozik az ütésálló tok, az elemlámpa funkció és az automatikus időbeállítás
– Az óra 200 méterig vízálló, ezért tökéletes választás sportoláshoz és kültéri tevékenységekhez
– A modell különböző színváltozatokban kapható, így mindenki megtalálhatja a saját stílusához illőt.
– összességében a CASIO G-SHOCK G-Class GMA-S2100BA-4AER Mini Casioak S Series egy praktikus és stílusos óra, amelynek számos hasznos funkciója és ellenálló kialakítása van.

Női karóra