CASIO G-SHOCK G-CLASSIC GMA-S2100BA-2A2ER MINI CASIOAK S SERIES Női karóra vélemények

CASIO G-SHOCK GMA-S2100BA-2A2ER: stílusos kis méretű óra, mely a G-CLASSIC sorozat frissített verziója.

➡️ EZT AKAROM !

Kategória:

A CASIO G-SHOCK G-CLASSIC GMA-S2100BA-2A2ER MINI CASIOAK S SERIES egy kisméretű, mégis erős és strapabíró karóra, amely az ikonikus G-SHOCK stílust testesíti meg. Az elegáns és modern kialakítású óra kiváló minőségű anyagokból készült, így nem csak a megjelenése, de a tartóssága is lenyűgöző. A számos funkcióval felszerelt CASIO G-SHOCK G-CLASSIC GMA-S2100BA-2A2ER MINI CASIOAK S SERIES ideális választás minden napra, legyen szó sporttevékenységekről vagy mindennapi használatról. Ha szereted a kisméretű, mégis erőteljes karórákat, akkor ez a modell kiváló választás számodra.

➡️ EZT AKAROM !

Alaptulajdonságok

Márka

G-SHOCK

Kollekció

G-CLASSIC

Modell GMA-S2100BA-2A2ER
Garancia 2 év
Szín

kék

Táplálás elem
Vízálloság 200M/20ATM
Üveg ásványi
Számjegyek a számlapon indexek
Rendeltetés

női

Típus digitális / analóg
Súly 41 g

CASIO G-SHOCK G-CLASSIC GMA-S2100BA-2A2ER MINI CASIOAK S SERIES

Szíj

Anyag műanyag
Csatolás típusa standard felcsatolás
Méret 13,5-21,5 cm
Szíj szélessége 24-18 mm

Tok

Anyag karbon / műanyag
Forma kerek
Átmérő 42,9 mm
Vastagság 11,2 mm

Csomagolás

 • eredeti G-SHOCK csomagolás
 • hivatalos garancia

Funkciók

12/24 órás formátum, Napi 5 riasztás, Időzítő – 1/1 másodperc – 24 óra, Óránkénti jelzés, LED dióda, Ütésállóság, Előreprogramozott naptár, Stopper 1/100 másodperc – 24 óra, Világidő
Funkciók részletes leírása
Óratok anyaga: karbon

A karbon extrém ellenállóságot és állóképességet biztosít az óratoknak. A karbonnal kiegészített óráknak hosszabb az élettartamuk.

Óratok anyaga: műanyag

Többnyire kaucsukból, gyantából vagy szilikonból. Ezt a típusú anyagot magas rugalmasság jellemzi, antiallergikus, vízálló, és nem szívja magába az izzadságot.

Táplálás: elem

Az órát elem működteti.

Óraszíj anyaga: műanyag

Leggyakrabban kaucsukból, gyantából vagy szilikonból. Ezt a típusú óraszíjat magas rugalmasság jellemzi, antiallergikus, vízálló, és nem szívja magába az izzadságot. Nem hűt, és nagyon jól alkalmazkodik a csukló formájához.

12/24 órás formátum

Az időt kétféleképpen lehet megjeleníteni, 12- vagy 24-órás formátumban. Például 4:45 vagy 16:45.

Napi 5 riasztás

5 független riasztó, amelyek rugalmasan emékeztetnek a fontos eseményekre. Egészen 5 különböző emlékeztető időt állíthat be.

Időzítő – 1/1 másodperc – 24 óra

Óránkénti jelzés

Amennyiben a funkció be van kapcsolva, akkor az óra minden eltelt órára hangjelzéssel figyelmeztet.

LED dióda

Az óra elülső oldalának megvilágítását (LED) dióda biztosítja. A megvilágítás a gomb egyszerű megnyomásával aktiválható.

Ütésállóság

Egyedi konstrukciós megoldás, amely kiküszöböli az ütések, vibrációk és rázkódások kedvezőtlen hatásait, és így biztosítja az óra magas ellenállóképességét.

Előreprogramozott naptár

A kijelző az aktuális dátumot mutatja. Előreprogramozott, ezért elesik a rövid és hosszú hónap, és a szökőévek beállításának szükségessége. Az órák többségében ez a naptár 2099-ig van előreprogramozva.

Stopper 1/100 másodperc – 24 óra

Az eltelt időt, a részidőt és a végidőt 1/100 másodperces pontossággal méri. A maximális mért idő 24 óra.

Világidő

A kijelzőn egyszerűen meg tudja jeleníteni a kiválasztott fővárosok és helyiségek idejét.

Vízálloság: 200M/20ATM

A 200M/20ATM-ig vízálló jelöléssel ellátott karórák úszásra, snorkelingre, de légzőkészülékkel való búvárkodásra is alkalmasak. A 200M/20ATM az ISO 6425 által szabványosított vízállóssági fokozatot jelöli. Az ISO tesztek magukba foglalják a hőmérséklet, a mélység és a nyomás (víz, levegő) különböző időtartamokban való változtatatását a karóra nyugalmi állapotában, és mozgásban is. A búvár modelleknél utólag elvégzésre kerül a karóra sós vízzel szembeni ellenállóképességének, és a túlnyomással való megbirkozási képességének (dekompresszió szimuláció) tesztelése.

Üveg: ásványi

Az ásványi üveg jelenleg az órás üvegek legelterjedtebb típusa. Nagyon kemény, és magas a szilícium tartalma, aminek köszönhetően magas karc- és kopásállóság jellemzi. A zafírbevonatos üveg még nagyobb ellenállósságot biztosít a karcok ellen. Ez viszont nem jelenti azt, hogy abszolút megkaristolhatatlan.

Csatolás típusa: standard felcsatolás

A felcsatolás legelterjedtebb formája, amely főleg a bőr-, és a szilikon szíjaknál használatos. A csatot egyszerűen becsatolja a szükség szerinti lyukba.

➡️ EZT AKAROM !
CASIO G-SHOCK G-CLASSIC GMA-S2100BA-2A2ER MINI CASIOAK S SERIES

Elsődleges fejléc

Ez a blogbejegyzés a CASIO G-SHOCK G-CLASSIC GMA-S2100BA-2A2ER MINI CASIOAK S SERIES-ről szól. Ez a készülék az egyszerűség és a funkcionalitás tökéletes kombinációját kínálja.

Megjelenés és kialakítás

A G-SHOCK G-CLASSIC GMA-S2100BA-2A2ER csodálatosan minimalista és elegáns megjelenéssel rendelkezik. Az óra képes elviselni a kemény környezeti hatásokat, és ellenáll a víz behatolásának is.

Az óra háza és szíja egy különleges keverékéből készül, amely tartósságot és könnyűséget biztosít. Az esőkabátot figyelembe véve mindig kényelmesen viselhető az óra az Ön bármelyik aktivitása során.

Funkciók

Az G-CLASSIC GMA-S2100BA-2A2ER egy sor figyelemreméltó új funkcióval rendelkezik, amelyek megkönnyítik az életét. Kezdve az idő és dátum kijelzésével, a világidő funkcióval és az ébresztőóra beállításával, az óra minden szükséges funkciót nyújt a mindennapi életben.

Az Elnyelő Acél dobozban található beépített Bluetooth® technológia lehetővé teszi az óra vezérlését az okostelefonjáról is. Ezáltal könnyen beállíthatja az értesítéseket, időzítőket és más hasznos funkciókat.

Stílus és sokoldalúság

A CASIO G-SHOCK G-CLASSIC GMA-S2100BA-2A2ER tökéletesen passzol minden szettbe. Legyen szó formális vagy hétköznapi viseletről, az óra stílusos kiegészítőként funkcionál, amely emeli az egész megjelenést.

Az óra kisebb mérete és könnyű súlya tökéletes választás mindazoknak, akik egy elegáns, mégis praktikus órát szeretnének viselni.

Az G-CLASSIC GMA-S2100BA-2A2ER tökéletes választás minden sportos és aktív személy számára. Az aprólék méret és a sokoldalú funkciók kombinációja megkönnyíti az óra viselését, bármilyen tevékenységet is végez.

További információk itt


karorak

➡️ EZT AKAROM !

G-Shock G-Classic GMA-S2100BA-2A2ER Mini Casioak S Series

G-Shock G-Classic GMA-S2100BA-2A2ER Mini Casioak S Series

Mire van jó a G-Shock G-Classic GMA-S2100BA-2A2ER Mini Casioak S Series?

A G-Shock G-Classic GMA-S2100BA-2A2ER Mini Casioak S Series egy kiváló minőségű óra, amelyet kifejezetten akcióra és extrém tevékenységekre terveztek. Tartós és ellenálló kialakítása miatt könnyedén képes ellenállni a különféle környezeti hatásoknak, például az ütéseknek, rezgéseknek, valamint a víznek, porral és sárnak. Ideális választás sportoláshoz, kiránduláshoz vagy akár mindennapos használatra.

Milyen tulajdonságokkal rendelkezik a G-Shock G-Classic GMA-S2100BA-2A2ER Mini Casioak S Series?

Az óra számos hasznos funkcióval és tulajdonsággal rendelkezik:

 • Automatikus időbeállítás és szinkronizálás a GPS segítségével
 • Vízállóság 200 méterig
 • Ütésálló és rezgéstűrő kivitel
 • Multifunkciós stopper, időmérő és ébresztőóra
 • Automatikus naptár beállítás
 • Különleges LED háttérvilágítás sötétben

Hogyan lehet beállítani az órát?

A beállítás egyszerű. Az órát használatba véve, kövesse az alábbi lépéseket:

 1. Nyomja meg és tartsa lenyomva a “Mode” gombot, amíg az óra elkezd villogni.
 2. Használja a “Set” gombot az idő, dátum és más funkciók beállításához.
 3. Mentse el a beállításokat a “Mode” gomb lenyomásával.

Hogyan tisztítsam meg az órát?

A G-Shock G-Classic GMA-S2100BA-2A2ER Mini Casioak S Series tisztítása során ügyeljen az óra vízállóságára. Használjon enyhén szappanos vizet és puha kefét az óra külsejének megtisztítására. Kerülje az erős vegyszerek vagy tisztítószerek használatát, mert azok károsíthatják az órát.


karora

➡️ EZT AKAROM !

– A CASIO G-SHOCK G-CLASSIC GMA-S2100BA-2A2ER MINI CASIOAK S SERIES egy elegáns óra a G-SHOCK kollekcióból.
– Az óra minőségi anyagokból készült, lila színű strapabíró szilikonnal a kényelmes viselés érdekében.
– Az óra ellenáll a víznek és az ütéseknek, így tökéletes választás sportoláshoz vagy aktív életmódhoz.
– A modell kis méretű és könnyű, így kényelmes viselet akár mindennapi tevékenységek során is.
– Az órának számos funkciója van, mint például az idő kijelzése, dátum és hónap, stopper, világidő és ébresztőóra.
– Az óra modern és stílusos kialakítással rendelkezik, tökéletes kiegészítő minden napra.
– A CASIO G-SHOCK G-CLASSIC GMA-S2100BA-2A2ER MINI CASIOAK S SERIES egy prémium minőségű óra, amely tartós és megbízható.

Női karóra