Hogyan szerezz barátnőt könnyen és gyorsan

A legjobb módja a becsajozásnak, ha fejleszted önmagad. Ha folyamatosan dolgozol magadon, az látszódni is fog, amit a nők imádnak a férfiakban. Ha sok benned a kapcsolatokat illető kérdés, az negatívan benyomást kelt. Rendezned kell néhány kérdést, haver, mielőtt még véletlen elmennél randizni egy hölggyel!

A múltbeli hibákból való tanulás segít elkerülni bizonyos problémákat. Például te olyan személynek tartod magad, akivel az emberek szívesen beszélgetnének? Jó beszélgetőpartner vagy, vagy inkább csak te beszélsz? Szívesen lógnál magaddal? A korábbi randijaid segítenek, hogy megtudd, milyen lány tetszik, ami pedig segít fejleszteni önmagad. Egyáltalán nem hangzik rosszul!

Ahhoz, hogy szerezz végre egy barátnőt, el kell döntened, hogy milyen lány illene hozzád. Semmi baj nincs azzal, ha vannak bizonyos preferenciáid, egyetlen férfinak sem kellene szégyellnie a párját. Viszont ehhez át kell adnod magad a tanulásnak, hogy eltávolodj a szűklátókörű gondolkodástól.

Jó dolog tudni, hogy a kiszemeltünk mit szeret egy férfiban. Ez segít olyan célokat meghatározni magadban, amiket te is nyújtani szeretnél később.

Ha úgy érzed, hogy a hölgynek túl magasak az elvárásai, vagy egyáltalán nem téged keres, akkor valószínűleg a legjobb, ha tovább lépsz. Ha gyorsan és egyszerűen szeretnél barátnőt találni, érdemes meghallgatnod ezt a néhány tippet a biztonság kedvéért. Az alábbi bevált tippek segítségével biztosan találsz egy számodra megfelelő hölgyet. Öveket becsatolni, mert most bemutatjuk neked azon tizenöt biztos módot, hogyan lehet egy lányt elcsábítani!

1. Tűnj ki a sorból

Koncentrálj magadra, azzal felkelted a figyelmét. Az olyan dolgok, amiket szívesen csinálsz, felkeltik mások figyelmét. Az elfoglaltság megakadályozza, hogy kétségbeesetten viselkedj a randin, ráadásul lenyűgöző és érdekes benyomást kelt.

Amikor az életed színesebbé tételére koncentrálsz, az tükrözni fogja többek között az emberekkel való kapcsolatodat is. Nagyobb önbizalmat fogsz kisugározni, minden látszódni fog rajtad, beleértve a személyes higiéniát. Ha szereted önmagad, és keményen dolgozol a személyiségeden, akkor a jó úton jársz.

2.  Bókolj neki

A legtöbb nő sok időt tölt azzal, hogy jól nézzen ki, és nagyra értékelik, ha az emberek észreveszik ezt. Fontos megjegyezni, hogy nem csak a külsőt lehet egy bókkal illetni. Ismerd meg őt, deríts ki valami csodálatosat a személyiségében, és azt dicsérd meg! A bókok jelzik, hogy odafigyeltél rá, és ez érzi, hogy megbecsülik. Ez nem csak neked, de neki is segít kényelmesen érezni magát veled.

A bóktól emellett magabiztosabbnak is fogja érezni magát melletted, és kívánni fogja ezt az érzést. Úgy fogod vonzani, mint virág a méhet!

Tekintsd meg tippjeinket, hogyan szerezz barátnőt gyorsan és egyszerűen!

>> Látogass el a legjobb társkereső oldalra! <<

3.   Fogd rövidre a szót

Az a tendencia, hogy az egymást nem ismerő emberek túlzásba viszik a dolgokat. Ha találkozol a kiszemelteddel, próbálj meg egészséges távolságot tartani! Győzd meg róla, hogy igenis érdekes életed van! Ne hagyd, hogy úgy érezzen, mintha csak az idejét rabolnád!

Több időt szeretne eltölteni veled, ha egyszer hiányol. Ha minden alkalommal érdekesnek talál, sokkal valószínűbb, hogy  úgy fog rád tekinteni, mint potenciális barát. Ugyanez vonatkozik az üzenetekre és a hívásokra is. Próbáld korlátozni a kontaktusok számát egy elfogadható mennyiségre!

Ha a beszélgetés elhúzódik, fejezd be, és próbáld újra később! Lehet, elfoglalt, ha nem válaszol vagy nem hív. Ilyenkor nem kell a benned lévő nyomozórendőrként ötvenszer hívni és hetven üzenetet hagyni. Hagyd, hogy a kapcsolatotok állítsa be a saját tempóját, bármennyire lassú is!

Néha sokkal több időbe telik az ismerkedés, a siettetés nem mindig a te érdekeid szolgálják. Van időd, használd ki! Ez nem egy élet-halál helyzet.

4.  Segíts neki megnyílni

Igen, srácok, a vicces fiúé lesz a lány. Tanulmányok azt mutatják, hogy ha egy nőt vonz egy pasi, akkor viccesnek találja.

Ha meg tudod nevettetni, akkor jó úton haladsz a szíve felé. Egyes tanulmányok azt is mutatják, hogyha egy lány vonzódik feléd, akkor minél többet viccelődsz, annál könnyebben fog nevetni és annál valószínűbb, hogy beléd esik.

Őrültségnek hangzik? Jó módja annak, hogy megtudd, tetszel-e neki. Természetesen tisztában kell lenned azzal, mi nevetteti meg őt, és pár sikertelen próbálkozás is biztosan be fog csúszni. Viszont, ha megtaláltad a nagy őt, a nevetéséről fogod megismerni.

Egyes tanulmányok pedig azt mutatták, hogy egy pasi humora nemcsak vonzó a nők számára, de intelligencia jelét is sugallja. A nevetéstől az emberek is jól érzik magukat, természetesen mindenki szeret ilyen helyen lenni.

5.   Ugrasd, piszkálódj

Az ugratás nagyszerű módja tudatni tudatja egy lánnyal, hogy kedveled őt közvetlen kimondás nélkül. Tudathatod a kiszemelt lányoddal könnyed piszkálással vagy kisgyermekként kezeléssel, hogy tetszik neked.

Az ugratás segít neki megnyílni, ami sebezhetővé teszi őt ellened. Csak tartsd nagyon észben, hogy az ugratásnak könnyednek kell lennie, ne sértsd meg az érzéseit! Hozd közelebb magadhoz, és a korábbi élményeiteket felhasználva piszkálódj!

6.   Figyelj rá miközben beszél

Úgy tudatod vele a legjobban, hogy érdeklődsz iránta, ha figyelsz amikor beszél. A lányok élvezik a tartalmas beszélgetéseket, szóval próbálj minél aktívabb lenni a beszélgetés során! Próbálj meg nem túl sokat beszélni magadról, és figyelj arra, hogy csak ő beszéljen!

A legtöbb időt például olyan kérdésekkel is töltheted, amelyektől megnyilvánulnak a valódi érzései. A jó beszélgetés képes természetesen más témákba fejlődni. Ha megvan kettőtök között a kémia, és sok közös van bennetek, akkor ezzel nem lesz gond.

Ha figyelsz a társadra, az is segít meghatározni, hogy milyen személyiségű lánnyal van dolgod.

Tekintsd meg tippjeinket, hogyan szerezz barátnőt gyorsan és egyszerűen!

>> Látogass el a legjobb társkereső oldalra! <<

7.   Ne próbálkozz túl keményen

Egy nő kilométerekről megérzi a kétségbeesettség szagát. Semmi esetre se próbálkozz túl keményen! Amikor egy férfi túlságosan próbálkozik, önfejű és kétségbeesett lesz. Amikor egy nő ezeket megérzi, azonnal elveszíti érdeklődését a férfi mondanivalója iránt.

Ha túl keményen próbálkozol, a lány nem is kap lehetőséget arra, hogy megismerje az igazi éned. A túlzott próbálkozás azt mutatja, hogy nem vagy biztos abban, aki vagy. Ha nem ismered eléggé magad, akkor mások sem szívesen ismernének meg téged. Mindig tartsd észben, hogy ha te nem barátkoznál magaddal, akkor másnak se lenne hozzá kedve.

Ha túl keményen próbálkozol, annak is fennáll az esélye, hogy nem tudsz odafigyelni a randira.

8.   Legyél önmagad

Légy mindig önmagad, amikor a kiszemelted közelében vagy. Segít neki megismerni az igazi önmagad, és mindig jól fogod érezni magad mellette. Nehéz folyamatosan egy szerepet játszani csak azért, hogy lenyűgözzünk valakit. A közelében csak szétszórt lennél, és mindig túlzásba vinnéd a próbálkozást. Ettől csak frusztrált leszel, és lehet, hogy pont azon a lányon vezeted le, aki évek óta bejön.

9.   Tiszteld a véleményét és döntéseit

Az ő véleménye ugyanolyan fontos, mint a tiéd. Ha a véleménye eltér a tiédtől, tartsd tiszteletben! Még akkor is, ha ég és föld a kettő.

Ha a lány úgy érzi, hogy nehéz neked elmondania a véleményét, mert nem tiszteled azt, akkor csak eltaszítod magadtól. Tartsd tiszteletben a döntéseit, mert azok közé tartozik az is, hogy most veled van. Ha a hölgy nehezen tudja elképzelni magát abban a boldog kapcsolatban, amiről te álmodsz, akkor valószínűleg nem ő az igazi.

Tiszteletben kell tartanod a döntését, és tiszteletteljesen el kell engedned, méltóságával és emelt fejjel.

10.   Hívd el randira

Ha eljött az idő, és már nagyon szívesen találkoznál vele kettesben, akkor egyszerűen hívd el egy randira!

Feltétlenül érthetően kérdezd meg tőle, hogy világos legyen a célod! Ugyanakkor érdemes lazán, nyitottan kezelni a randira hívást, hogy ne érezzen kétségbeesettnek.

Ahelyett, hogy egy péntek esti vacsorára hívnád, inkább kérdezd meg, hogy nem szeretne-e sétálni valamikor a ligetben! Azzal, hogy így hívod el, nem érzi magát sarokba szorítva vagy rákényszerítve, hogy igent mondjon. A dátumot se erőlteted, így nem érez nyomást a beleegyezésre.

Ha beleegyezik a randiba, mindenképpen válassz egy izgalmas időpontot! Legyen rövid és laza, és válassz olyan tevékenységet, ami segít kettőtök kötődésében és megismerésében! Hidd el, az is sokat segít a hercegnő megszerzésében, ha tiszteletteljes és lovagias vagy vele!

11.   Tedd érdekessé az üzengetést

Ha éppenséggel nem tudtok találkozni fizikailag, az üzengetés a legjobb módja, hogy fenntartsd egy lány érdeklődését.

Plusz pontokat szerzel azzal, ha tudod, mikor és hogyan kell ráírnod. Viszont fenntartani a beszélgetést online ugyanolyan fontos, mint személyesen.

Ügyelj rá, hogy felesleges üzeneteket ne küldj neki! Ha egy üzenetedre gyanúsan sokáig tart válaszolni, akkor jobb, ha megfeledkezel róla.

Ne gondold túl a szöveget: legyen könnyed és vicces a beszélgetés, hogy ő is élvezze! A szöveg hangulata legjobb, ha pozitív marad.

A szövegnek képesnek kell lennie pozitív választ kiváltani, és ha te nem mosolyogsz rajta, akkor valószínűleg ő sem fog. Fordítva is igaz: ha te nevetsz rajta, akkor talán neki is tetszeni fog.

12.   Ne becsüld le önmagad

Ne felejtsd! Amikor a barátnőd lett, akkor nem te voltál az egyetlen, aki valami felbecsülhetetlen értéket kapott.

Tényleg ne felejtsd! Értékes vagy! Ha vannak elvárásaid, akkor partnerednek meg kell értenie és tiszteletben kell tartania őket.

Ha megfeledkezel az igényeidről, ő csak el fogja veszíteni az érdeklődést, könnyű esetnek fog tartani.

13.   Flörtölj fizikálisan

Amikor élőben találkoztok, próbálj meg egyfajta fizikai kapcsolatot kialakítani vele! Az érintkezés fontos, hogy meg tudd állapítani, valójában mennyire érdekled is őt.

Ha kicsit hozzáérsz, amikor valami vicceset mond, akkor nagyobb valószínűséggel fogja ugyanezt tenni. A testi flörtölés szexuális feszültséget kelt, ami elárulja, hogy partnered vonzódik-e hozzád fizikailag. Ha többször próbáltad gyengéden megsimogatni a karját vagy megérinteni őt, és ez negatív hatással volt, akkor a válasz egy egyértelmű nem. Viszont az sem kizárt, hogy az időzítés rossz, és ezért hajol el tőled minden alkalommal.

14.   Maradj rejtélyes

A kismértékű rejtelmesség felkelti a lányok érdeklődését. Ha azt szeretnéd, hogy az a lány a barátnőd legyen, akkor valószínűleg sok időt akarsz tölteni vele a jövőben.

Ha egy lány úgy érzi, mintha unalmas lenne az egész életed, akkor nem fogod sokáig lekötni. A rejtelmesség nem egyenlő a zárkózottsággal. Maradhatsz titokzatos beszélgetés közben is, kérdőjeleket hagyva az életed néhány aspektusáról. Emiatt aktívabban részt fog venni az ismerkedésben, amiből az is kiderül, hogy összeilletek-e.

Tekintsd meg tippjeinket, hogyan szerezz barátnőt gyorsan és egyszerűen!

>> Látogass el a legjobb társkereső oldalra! <<

15.   Tanulj a hibáidból

Apám szerint csak a hülyék nem tanulnak a hibáikból. Ha visszagondolsz a lányokkal való korábbi interakcióidra, az segít meghatározni, hogy milyen barátnő illik hozzád valójában. Valamint segít elkerülni a már elkövetett hibákat, és lehetővé teszi, hogy új apró dolgokat tanulj önmagadról. A tapasztalatokból való tanulás lehetővé teszi az árulkodó jelek észrevételét is. Ne pazarolj időt olyan valakire, akivel valószínűleg nem illesz össze! Bizonyos minták általában akkor kezdenek megjelenni, amikor egy személy gyakran jár randizni. A szóban forgó minták észrevétele segít felismerni, hogy nem minden arany, ami csillog. A hölgyekkel való megfelelő tapasztalat megmutatja, hogyan szeretnék, hogy bánj velük. Ha felismered, hogy mi teszi kiszemelted boldoggá, új lehetőségek tárháza tárul eléd. Nem olyan nehéz megérteni a nőket, csak figyelned kell rájuk.

Mielőtt még kipróbálnád magad…

Bármelyik srác megszerezheti álmai lányát, csak tudnia kell, hogy mit keres.

Semmi értelme, ha egy komoly kapcsolatra vágyó srác az idejének nagy részét 100 randira pazarolja 100 nővel. Ez az állapot nehezen tartható sokáig, és depresszióhoz is vezethet. Ha úgy gondolod, hogy itt az ideje felnőtt férfinek lenni, akkor viselkedj is úgy! Bárkinek lehet barátnője, csak hallgatnia kell a tippekre. A legtöbb férfi elfelejti, hogy saját maguk is ugyanolyan fontosak, mint a partnerük, és emiatt alacsony elvárásokat tűznek maguk elé. Felesleges fejvesztve barátnőt keresni, ha nem tudod, hogy mit és miért szeretnél. Csak ne felejtsd el meghallgatni! Ha egyszer megismeri a valódi önmagad, kizárt, hogy nem fog összejönni a dolog!