Hogyan szeressen beléd a férfi: 13 tipp, aminek nem fog tudni ellenállni

Ha a tökéletes megoldást keresed, ami alapján egy férfi belédszeret, akkor van egy sejtésem, hogy te már elindultál a szerelem irányába.

Igazam van?

Gyorsan belezúgtál ebbe a fickóba, és csak remélheted, hogy ő is így érez. De hogyan tudnád ezt bebiztosítani?

Ebben a cikkben nem fogunk ezer módot leírni arról, hogy hogyan essen beléd a férfi. Ez nem így működik. Amit leírhatok, azok olyan módszerek, amelyeket első kézből láttam használni -és beválni- ennek elősegítésének érdekében.

Ha először jársz itt, engedd meg, hogy bemutatkozzam. A nevem Adam LoDolce, és több ezer nőnek segítettem megtalálni az igaz szerelmet. Dolgoztam társkereső trénerként férfiaknak és nőknek egyaránt, és tucatnyi egyetemen adtam elő, ahol a közönség minden egyes embere kézzelfogható tanácsokkal távozott, amelyeket alkalmazni tudott a randevúk és kapcsolatok terén.

Szóval igen, tudom, miről beszélek.

De ne vedd készpénznek! Próbálj ki az alábbi stratégiák közül annyit, amennyit szeretnél, és nézd meg, hogy segítenek -e Neked megszerezni a kiszemelt férfit.

Először is, egy megjegyzés a türelem művészetéről

Mielőtt elkezdenénk, hadd mondjak valamit a türelemről. Ha beleszerettél ebbe a fickóba, megértem, hogy egy sebezhető helyen vagy, amíg arra vársz, hogy ő is érzelmeket tápláljon irántad. Szeret? Nem szeret? Mindent megteszel majd annak érdekében, hogy szeressen.

De talán vedd egy kicsit lassabbra a tempót, mert ha sietsz, akkor csak rosszabb lesz. A szerelemhez idő kell, ez pedig mindenkinél mást jelent.

És néha egyáltalán nem is következik be. Ne hibáztasd magad. Ha nem lesz szerelmes beléd a férfi, akkor az annyit is ér. Fogadok, hogy ha elmúlik a rózsaszín köd, millió okot látsz majd te is, amiért jobb ez így.

De adj neki időt. Minden korábbi kapcsolati tapasztalata és a személyisége is befolyásolja, hogy mennyi időre van szüksége. Ha igazán szereted, várj.

💖13 Tipp, hogy a férfi beléd szeressen

Csakúgy, mint minden társkereső és párkapcsolati tanácsomnál, ezeknek a tippeknek a némelyike ​​arra irányul, hogy hogyan lehet megszerettetni magunkat a férfiakkal. Van amelyik hatásosabb lesz mint a többi. Ezeket neked kell majd kitapasztalnod.

💕1. Érezze a férfi, hogy szükséged van rá (de ne ess a ló túloldalára)

Nézd, tudom, hogy független nő vagy, akinek nincs szüksége férfire, de az igazság az, hogy a férfiak szeretik, ha szükség van rájuk. Vess egy pillantást az evolúciós múltunkra, amelyben a férfi a biztonságot és a védelmet nyújtja a nőnek. Persze, lecsaphatod a pókot, és cserélhetsz gumit az autódon, de ez nem jelenti azt, hogy muszáj megcsinálnod.

Ha egy ideje egyedülálló vagy, és hozzászoktál már ahhoz, hogy mindent megteszel, amit meg kell tenned, ez egy kis gyakorlást és elengedést igényel a függetlenséged visszaszorítása, de ha legközelebb olyan dolgod lesz, amiről tudod, hogy a férfi sokkal alkalmasabb lenne rá, kérj tőle segítséget.

Ez minden. Csak kérj segítséget.

Nem csak célt adsz neki (elvégre ő is a szívedet akarja megnyerni, ezért óriási öröm neki is valamit tenni érted), de látni fogod, milyen jó is másra támaszkodni, bízni benne, hogy segítséget kapsz. Biztos leveszi rólad a terhet.

💕2. Hagyd, hogy hiányoljon

Tudom, ha beleszeretsz ebbe a fickóba, minden ébren töltött pillanatot vele akarsz majd tölteni. És talán ő is ezt akarja. De könnyítsünk a 24/7 típusú kapcsolatokon, jó? Vagy még jobb … soha ne juss el odáig.

A párok számára egészséges az egymás nélkül töltött idő. Minden alkalommal megadja a lehetőséget, hogy egyedül tegyünk dolgokat, vagy a barátainkkal legyünk (ne legyél az a csaj, aki elhagyja a barátait, amikor kapcsolatban van). Ez ad valami témát, amiről beszélni lehet amikor együtt vagytok. Az egymástól elszakított idő kiegyensúlyozza a kapcsolatot, és lehetőséget ad mindkettőtöknek, hogy egy kicsit hiányoljátok egymást.

Amikor hiányol téged, rád gondol. Az irántad érzett érzéseire. Csupa jó dolog!

💕3. Bókolj neki… De csak ha megérdemli

Oké, hogy világos legyek, nem azt javaslom, hogy folyton nyald a fickó a seggét.

„Ó! Ez az ing elképesztően áll rajtad. “

„Ó! Olyan erős vagy! “

„Ó! Nem tudom, mit csinálnék nélküled! “

Nem ez kell nekünk. Légy egy kicsit felszabadult a bókokkal. Ha azt gondolod, hogy dögösen néz ki ebben az ingben, mondd el neki! Nem tudom, miért, de a legtöbben nem dícsérjük eleget a férfiakat, még ha apróságokról van is szó.

De gondolj bele, milyen fantasztikusan érzed magad, ha valaki bókol neked. Miért ne akarnád, hogy a férfi is ilyen boldog legyen? Tehát amikor valami pozitív dolog fogalmazódik meg benned, mondd ki. Mutasd meg neki, hogy értékeled.

💕4. Engedd el magad

Hallottam néhány úgynevezett randevúgururól, akik azt azt mondták a nőknek, hogy egy kicsit legyenek butábbak, vagy szabjanak gátat a túláradó személyiségüknek. Ez teljes baromság. Ha ezt megteszed, akkor a srácnak egyetlen (pontatlan) benyomása van arról, hogy ki is vagy. Amint megismeritek egymást, és elkezditek a valódi éneteket is megmutatni, akkor lehet hogy más embernek fogsz a szemében tűnni, mint amilyennek megismert.

próbáld ki a legjobb társkereső oldalt Magyarországon
Regisztrálj most (ingyenes)

A megfelelő srác szeretni fog olyannak, amilyen vagy.

Így van. Nem kell úgy tenni, mintha az IQ -d alacsony lenne, vagy mintha nem szeretnél irányítani. Engedd el magad. Így kezdettől fogva pontosan tudja, kivel is van dolga. Ha a srác elfogadja? Szuper. Sokkal valószínűbb, hogy szerelmes lesz beléd.

💕5. Csodáld meg a férfiasságát

Ahogy a férfiak is szeretik a bókokat, sőt szükségük is van rájuk, úgy azt is szeretik, ha csodálod, mennyire férfiasak. De még egyszer mondom, nem kell minden alkalommal megjegyezned amikor befeszít előtted!

A férfiasság nem csak a tesztoszteronról és az izmokról szól. Arról szól, hogy jól bánunk az emberekkel, lovagiasak legyünk és becsülettel cselekedjünk. Úgy, ahogy a fenti Norman Mailer idézet is mondja.

Az igazi férfi sebezhető és empatikus. Jó partner. Tehát bármit is jelent ez számodra, tudasd vele, hogy csodálod ezeket a tulajdonságokat. Ha más nem, akkor érdekes párbeszédet indítani arról, hogy mit jelent férfinak lenni a mai korban.

💕6. Légy türelmes

Beszéltem annak fontosságáról, hogy türelmesek legyünk ha azt szeretnénk elérni, hogy a férfi belénk szeressen, de úgy érzem ezt nem tudom eléggé hangsúlyozni.

A szerkesztő megjegyzése: Készen állsz arra, hogy jobb férfiakat vonzz magadhoz? Csatlakozz Adamhez ezen az ingyenes webináriumon, és fedezd fel az érzelmi vonzerő felépítésének 3 lépését

Ha úgy érzed felrobbansz, ha nem vallasz szerelmet azonnal, hallgasd meg ezt a tanácsot. Mondd el egy barátodnak mit érzel. Támogatni fog téged, de segíteni fog annak elemzésében is, hogy szerelmed vajon viszonzott-e vagy sem. Ha még nem érzi úgy, hogy ideje lenne szerelmet vallani, akkor a barátod ezt elmondja neked, és megment egy esetlegesen felesleges kellemetlen helyzettől (ami a legrosszabb!).

Nem azt mondom, hogy mindig a férfinak kell először azt mondani, hogy „szeretlek”, de adj időt neki, hogy feldolgozza az érzéseit. Gondoljunk csak bele, mennyivel jobb lenne, ha, függetlenül atól, hogy ki mondja ki először, mindketten ugyanazt érzitek.

Ha ezt sietteted, könnyen csalódást okozhatsz magadnak. Ezt tartsd észben.

Ha továbbra is kétségbeesetten valakinek a tudtára akarod adni az érzéseidet, írj róla. Ez segíthet feldolgozni őket. És az sem árt, ha egy ideig ülsz az érzelmeiden. A kapcsolat korai szakaszában néha nehéz lehet megkülönböztetni a szeretetet és a vágyat, ezért ha időt adsz a szerelmednek, 100% -ig biztos lehetsz magadban még az előtt, hogy sebezhetővé válnál.

💕7. Tudasd vele, hogy gondolsz rá

Tudom, hogy egy új sráccal való randevúzás első napjaiban könnyebb lehet pókerarcot vágni. Végül is nem vagy biztos abban, hogy ez kapcsolatba fog -e fordulni, ezért lehet, hogy habozol elmondani neki ha esetleg rá gondolsz.

Nos, a szabályok megváltoztak most, ahogy haladnak a dolgok, és valójában a javadra válik, ha elmondod a srácnak ha éppen rá gondolsz. Csakúgy, mint a bókok esetében. Ha neked jól esik, akkor bizony neki is. Tetőtől talpig elpirulsz ha a srác tudtodra adja, hogy rád gondol. Akkor miért nem viszonzod? Íme néhány üzenet, ami megmosolyogtatja majd a kiszemeltedet.

Láttam ma egy corgit [kedvenc kutyája], és eszembe jutottál!

Ahhh. Ma nem tudok dolgozni. Csak a legutóbbi találkozónkra tudok gondolni…

Csak azért írok, mert nem tudlak kiverni a fejemből!

Ezek egyike sem túlzott. Ezek csak kis oda-vissza üzenetek, amelyekkel elmondhatod, hogy te is gondolsz rá. Mosolyt csalnak majd az arcára, azt garantálom!

💕8. Legyél támogató, mind az érdeklődési körében, mind az erőfeszítéseiben!

Nézd, nem kell hirtelen színlelned a golf, a sziklamászás vagy a horgászat iránti rajongásodat. Ha a pasidnak vannak hobbijai vagy érdeklődési körei, akkor az egyik módja annak, hogy a férfit elbűvöld, ha támogatod, és érdeklődést mutatsz a hobbijai iránt.

próbáld ki a legjobb társkereső oldalt Magyarországon
Regisztrálj most (ingyenes)

Ha horgászni megy, kérdezd meg, mit fogott. Ha sziklamászó terembe megy, kérdezd meg, hogyan sikerült az edzés. Nem kell úgy tenned, mintha csak ezekről szólna minden. Ezzel csak azt mutatod, hogy tiszteletben tartod, hogy neki is lehetnek saját dolgai, és érdekel mit csinál.

Egy tudományos tanulmány kimutatta, hogy az emberek szeretik az olyan embereket, akik kérdéseket tesznek fel nekik, különösen ha visszakérdeznek valamire. A visszakérdezés azt mutatja, hogy figyelsz és valóban érdeklődsz. Tehát ne tudd le annyival, hogy simán megkérdezett hogy zajlott a horgászás. Ha azt mondja, hogy tonhalat fogott, kérdezd meg, hogy milyen ízű a friss tonhal. Kérdezd meg, kivel ment horgászni. Kérdezd meg, milyen csalit használ. Különösen akkor jó ez, ha nem sokat tudsz a hobbijáról. A párod biztosan szívesen megtanít, ha kifejezett kíváncsiságot mutatsz.

Hasonlóképpen, támogasd azt is, amit csinál. Ha tudod, hogy ezen a héten állásinterjún van, küldj előtte egy szöveges üzenetet neki, amelyben tudatod vele, hogy szurkolsz, és ha végzett szóljon vissza. A szeretetteljes kapcsolat egyik alapja a támogatás; amikor megmutatod a párodnak, hogy ott vagy neki, mint legnagyobb pompomlánya. Ez mindenkinek jól esik. A támogatásoddal pedig nagy lépést teszel meg afelé, hogy beléd szeressen a férfi.

💕9. Ne próbáld megváltoztatni

Teljesen tökéletes számomra… ha csak nem kiabál a pincérekkel, amikor rosszul kapja meg a rendelését.

Persze, lesz néhány dolog, ami az idegeidre megy ezzel a fickóval kapcsolatban, de ezek nem lehetnek szakítóindokok. Nem gondolhatod, hogy az idegesítő szokásairól egytől egyig leszoktatod majd. Soha, de soha nem tudsz semmilyen embert megváltoztatni. Komolyan.

Ha elég nagy problémák vannak ahhoz, hogy elgondolkozz a közös jövőtökön, akkor a férfi nem neked való. Hagyd elmenni. Hosszú távon jobb lesz.

Azok a férfiak, akik olyan nőkkel vannak, akik folyamatosan javaslatokat tesznek arra, hogyan lehetne jobb, inkább elzárkóznak majd. Szóval figyelj arra, amit mondasz neki. Vegyél vissza a ,,kellene“ típusú üzenetekből, nehogy elveszítsd őt. Ehelyett szeresd minden furcsaságával együtt. Ugyanezt fogja ő is tenni veled.

💕10. Figyelj (TÉNYLEGESEN), amikor beszél

Könnyű beszélni, hallgatni már kevésbé. Mármint tényleg odafigyelni. Nem félig hallgatni a srácot a telefonon, miközben fested a körmeidet, és böngészed a közösségi médiát.

Amikor minden figyelmedet arra szenteled, hogy hallgasd a mondandóját, akkor valójában két szinten hallgatsz: az hallod a szavait, de azt is megérted majd, amit nem verbálisan kommunikál. És mivel a kommunikációnk 60-80% -a nem verbális, ezt hihetetlenül fontos annak érdekében, ha a férfi szerelmét akarjuk elnyerni.

próbáld ki a legjobb társkereső oldalt Magyarországon
Regisztrálj most (ingyenes)

Amikor azt mondja, hogy a napja „” volt, mit mond a testbeszéde? Idegesen babrál? Ha igen, lehet, hogy többet szeretne beszélni róla, de szeretné, ha további kérdéseket tennél fel. Szomorú, amikor beszél? Merülj el a miértekben, további nyomok követésével. Ismételd meg, amit elmondott, hogy megmutasd, hogy figyelsz.

💕11. Mutasd meg neki, hogy becsülöd őt

Íme egy másik tipp, amellyel rá lehet venni egy férfit arra, hogy beléd szeressen. Gondolj arra, hogy mit érzel, amikor a pasid elviszi a kedvenc grande kókusztejes latte-dat a munkahelyedre a kávészünetedben. Ez a kis gesztus megmutatja, hogy törődik veled és megbecsül.

Mit tehetsz, hogy megmutasd, hogy te is beszülöd őt?

Gondolj arra, hogyan könnyítheted meg az életét. Ha nagyon elfoglalt, akkor takaríts ki egy kicsit nála, vagy vidd le a kutyáját sétálni.

Talán stresszes az utóbbi időben, ezért töltsd meg a hálószobát gyertyákkal, és kényeztesd egy órás masszázzsal.

Érd el hogy mosolyogjon egyet.

Ragassz egy szerelmes cetlit a laptop táskájába. Hozz neki reggelit az ágyba.

Mondj neki köszönetet csak úgy, azért, mert létezik. Minél jobban kifejezed az elismerésedet, annál jobban fogod a szeretetét érezni… és talán a láng is felgyullad benne.

💕12. Hagyd, hogy megnevettessen

Sara elkomorul, amikor a barátja, Tyrone viccet mesél egy bulin. Úgy érzi, hogy túl sok figyelmet akar magára vonni. Tyrone pedig összetört, hogy Sara nem tartja őt viccesnek.

Lindsay annyira nevet a Scott viccein, hogy a tej kifolyik az orrán. Mindig a “vidám barátjaként” mutatja be.

Szerintetek melyik srác lesz nagyobb valószínűséggel szerelmes?

Nem javaslom a hamis nevetést minden viccén. De ha tényleg vicces, nyugodtan nevess. A hasonló humorérzék fontos a tartós és szeretetteljes kapcsolathoz. Ha szereted az összes anyósos viccét, akkor ne fogd vissza magad. Mondj te is vicceket.

💕13. Bízz benne

Tudom, hogy a bizalom nem jön könnyen, ha a múltban bántottak. De kérlek, vedd észre, hogy ez a fickó nem az aki bántott téged. Ha azt akarod, hogy ez a kapcsolat működjön, akkor muszáj leszel megbízni benne.

Természetesen, ha vészjósló jeleket mutat, ne hagyd őket figyelmen kívül. De ha a férfi mindent jól csinált, akkor ereszd le kicsit ezeket a falakat magad körül.

Szóval hogyan bízz meg benne? Ne feltételezd, hogy te vagy az egyetlen, aki bármit is jól tud csinálni. Tegyük fel, hogy általában te tervezed meg a kirándulásokat, de most vele mész. Ahelyett, hogy egyből átveszed az irányítást, bízd rá a tervezést.

Mi van akkor, ha 3 órás kitérőt tesz egy lámafarm megtekintése miatt? Az élmény emlékezetes lesz. Ne legyél befeszülve, inkább örülj, hogy a párod erőfeszítéseket tesz a kettőtökért.

Ha az a gond, hogy más nők közelében van, különösen, ha korábban már csaltak meg, akkor közöld a bizonytalanságod okát, ne ugorj egyből a torkának ha egy régi lánybarátjával találkozik a gimnáziumból. Tudasd vele, hogy a korábbi tapasztalatok miatt nem könnyű elengedned az aggódást az ilyen helyzetekben. A párod valószínűleg megnyugtat majd, hogy csak te érdekled, neked pedig hinned kell neki, ahelyett, hogy bebeszélnéd magadnak, hogy ő is biztosan csak az első alkalmat keresi arra, hogy megcsaljon.

Ha van szeretet, akkor van bizalom. Nem létezhet az egyik a másik nélkül.

💖Következtetés:

Lehet, hogy gyorsan leszel szerelmes. Lehet, hogy lassan. De ha már ott vagy, ha ezeket a stratégiákat tanulmányozol, akkor ott már van alapja a dolognak. Talán megéri felgyorsítani a dolgokat. Nem azt javaslom, hogy add magad valami másnak mint ami vagy, de legyél tisztába a kommunikációs lehetőségekkel már jóval azelőtt, hogy hivatalossá tennétek a dolgot annak a bizonyos szavacskának a kimondásával.

próbáld ki a legjobb társkereső oldalt Magyarországon
Regisztrálj most (ingyenes)

Ha korábban is volt hosszú távú kapcsolatod, gondolj vissza rá, hogy akkor is megtetted-e a felsorolt dolgokat. Fogadok, hogy nem. Talán soha nem gondoltál arra, hogy bókolj a párodnak, vagy hogy értékeld férfiasságát. Itt az alkalom, hogy kipróbáld ezeket egy új sráccal – esetleg a megfelelő sráccal – és megnézd, milyen csodálatos eredményeket érhetsz el velük.

Hogy hogyan éred el, hogy egy férfi belédszeressen? Oszd meg a kommentekben, hogy a többiek is tanulhassanak belőle!