Mik a feromonok, és hogyan befolyásolhatják a párodat? Feromon parfümök

A síkosítók és az erotikus fehérneműk szilárdan a modern klasszikus szexuális felszerelések közé tartoznak. A modern vegyszerek közül általában afrodiziákumokat használnak. Közülük azonban az idősebb segédeszközöknek is megvan a helyük, ezek feromonok. Nem fiatalabb, mint maga az egész emberiség. A feromonok olyan anyagok, amelyeket az élőlények bizonyos fajainak egyedei választanak ki a levegőbe, és amelyeket csak ugyanazon faj másik tagja képes megfogni. Ezért a szagon keresztüli intraspecifikus kommunikáció eszközei (egy férfi és egy nő között).

A klasszikus illatoktól eltérően az orrban lévő szaglómirigyek nem ismerik fel a feromonokat. Ehelyett elkapja őket az úgynevezett Jacobson-szerv. A felső részen található, a száj és az orrüreg határán. Amint az emberi test ezen része észleli a feromonok jelenlétét, jeleket küld az agynak, amelyek elkezdik stimulálni az öröm központját.

Az emberi test verejték útján automatikusan üríti ki őket, az ember nem képes tudatosan befolyásolni termelésüket. Ezenkívül a feromonok alkotják az izzadás úgynevezett szagtalan összetevőjét. Nem fogja érzékelni őket az orrán keresztül (egyáltalán nincs szaguk). És mégis rendesen hatással van ránk. Feromonok néhány parfümüzletben is kaphatók parfümökben.

💗A feromonok (parfüm) izgalma és hatása

Ha például egy hosszú távú kapcsolat során előfordul veled, hogy nem izgulsz fel olyen könnyen, az teljesen természetes. Miután több évet ugyanazzal a személlyel töltöttem, az izgalom csak elenyészik, majd egy kicsit unalmas lehet az ágyban. Vannak, akik harcolnak vele és megpróbálják feléleszteni a szexuális kapcsolatokat, mások megadják magukat és lemondanak a boldog házas szexről, mások egy szeretővel vagy szeretővel kötik le magukat, akikkel a szex ismét izgalmas és újszerű. Az alternatív megoldások azonban kissé kémiásak lehetnek. Használhat speciális, afrodiziákumként ismert anyagokat, amelyek izgalmat okoznak és elmélyítik. Az afrodiziákumokat különféle formákban értékesítik, de a spanyol legyek és parfümök jól ismertek.

A FEROMONOK AJÁNLATÁNAK FŐ TERMÉKEI

💗Izgasson fel egy jelenlegi vagy akár egy új partnert

Valószínűleg nem kell kételkedni abban, hogy a hormonok és más vegyi anyagok mennyire befolyásolják az ember szexuális viselkedését. A kapcsolat kezdetén a vágy mindig a maximális, és még csak egy érintés is szenvedélyhullámokat vált ki. A hormonok a hibásak. Sajnos idővel kimosódásuk csökken, és a kapcsolat erotikus szempontból fokozatosan csökken. Csökken a vágy, csökken a vonzerő és eltűnik a szenvedély. A szexet csak kötelességből végzik, vagy teljesen eltűnik a kapcsolatból. Ez gyakran megcsaláshoz és más kellemetlen helyzetekhez vezet. A kapcsolat szexuális oldalát kényeztetni kell, és a legjobb az esetleges kémiai segítők segítségével, akik újra kiválthatják a vágyat és felkavarhatják a szenvedélyt. Olyan afrodiziákumok, amelyeket a szexuális élmények fokozására használnak.

Ha már beszélünk a feromonokról, akkor szó szerint szükséges valamilyen módon meghatározni őket. Ha meg akarjuk mondani magunknak, hogy melyek a feromonok, nagyon jól fog szolgálni az a definíció, amely azt mondja, hogy a feromonok egyfajta anyag (illat), amelyet az egyén bocsát ki, és amelyet egy másik azonos típusú egyén elfogad. Ugyanakkor ez az anyag a másik egyén bizonyos érdekes reakciójának okozójává válik. Vagyis aki a már említett anyag befogadójává vált.

Nem érdektelen a feromonok szó jelentésével foglalkozni. Ez görögből származik, és két szóból álló kifejezés. Az első a ferein kifejezés, a második pedig egy hormon. Amikor mindkét szót csehül fordítjuk, azt találjuk, hogy a pherein azt jelenti, hogy továbbítja, és a hormon rokon szó az ige stimulálására. Más szóval, a feromonokat egyszerűen olyan anyagoknak tekintik, amelyeket a test valamilyen fajon belüli kommunikáció céljából állít elő.

FŐ TERMÉKEK A NŐI FEROMONOK AJÁNLATÁBÓL

💗A feromonokat alábecsülik, mert nem érezzük az illatukat

Ha fokozatosan eljutunk ezen anyagok kutatásához, azt találjuk, hogy a feromonokat csak nemrégiben tanulmányozták. Manapság a feromonok által elrejtett titkok fátyla meglehetősen sokat tárult fel. Tudjuk, hogy a feromonok képesek befolyásolni bizonyos állatok viselkedését. Az embereknél ez kicsit más, mint a feromonoknál.

Még mindig viták vannak arról, hogy ezek a szagló ingerek és így a feromonok képesek-e befolyásolni az emberi viselkedést. Az igazság az, hogy a nők gyakran szeretnek vonzó erotikus fehérneműt vásárolni, mint egy palackot feromonokkal. Az a tény, hogy az emlősöknek önmagukban nincs olyan szaglásuk, mint más más állatfajoknak, ezért gyakran képtelenek megragadni a feromonokat.

Ennek ellenére, ha ellátogatunk egy boltba, feromon palackokkal találkozunk, amelyek a gyártó szerint bizonyos sikert garantálnak az ellenkező nemben. Hogy mennyire hatékony a feromon, azt mindenkinek meg kell ítélnie.

💗Hogyan működnek a feromonok?

Hogyan befolyásolják a feromonok az emberi viselkedést? Mindenki feromont választ ki. Az egyetlen csapnivaló tény az volt, hogy nem vagyunk képesek érzékek segítségével megragadni ezt a folyamatot. A 20. század folyamán minden megváltozott. Ekkor sikerült Berliner professzornak kivonatot szereznie az emberi nők bőréből. Az amerikai Salt Lake City-i Orvosi Egyetemen tette. Maga a feromon kivonása véletlen volt, mivel ez a biológia professzor nyitott lombikot hagyott ezzel az anyaggal. Hirtelen kissé más hangulatot érzett, nagyon nyugodt és tele volt önbizalommal.

A professzor ilyen hatalmas felfedezést tett, és más tudósok is, akik belélegezték ennek az anyagnak a füstjét, hasonlóan érezték magukat. Női feromonok csábították őket, amelyeket lombikba tettek.

Egy évvel később ezt a forradalmi találmányt szabadalmaztatták. Ezek azonban nem feromonok voltak a szó valódi értelmében, hanem különböző anyagok keverékei. Pontosabban: ezek androsztén alapú szteroidok voltak. Ezek olyan férfiaktól származó anyagok, amelyek nagyon érdekes módon képesek hatni a nőkre. Egyébként az ösztrének magukban az anyagban is jelen voltak. Ha klasszikus feromonokról kell beszélnünk, akkor azok biztosan nem, de feltaláltak egy olyan anyagot, amely nagyon hasonlított a feromonokra.

A parfümgyártók maguk állítják, hogy anyagaik garantáltan működnek, és az ellenkező nem szó szerint ragaszkodik hozzád. Ha mégis úgy dönt, hogy egy üveg feromont vásárol, legyen óvatos, ha az ellenkező nem csábítására szolgálnak. Tehát nem próbálja elcsábítani ugyanazt a nemet.

💗Mikor és hogyan kell használni a feromonokat

Bármikor hordhat feromonokat férfiaknak és nőknek, ha meg akarja ragadni az ellenkező nemet, de a mindennapi tevékenység során is. Naponta használhatja a feromonokat a siker érdekében a munkahelyen, üzleti találkozón, állásinterjún, iskolában, diszkóban, bárban vagy bármilyen társadalmi eseményen.

Az úgynevezett feromonokat a férfiak és a nők számára különféle formákban kínálják. Leginkább parfümök, eau de toilette, illatosított víz formájában, vagy a tiszta feromonoknak nevezett szelíd esszencia formájában. Parfümöket, eau de toilette-t és hasonlókat használ, mint a klasszikus parfümök – egy permetező segítségével a nyakra, a dekoltázsra, a ruhákra vagy a test egy másik részére kenheti őket. A tiszta feromonokat szintén permetezzük és alkalmazzuk a fentiek szerint, vagy különféle csepegtetőkkel a nyakra, a dekoltázsra stb. A tiszta feromonokat ezután kombinálhatjuk kedvenc parfümjével, de ajánlott egyedül használni.

💗Feromonok emberekben és azok különböző típusai – mint a feromonoknál a homoszexuálisokban és a heteroszexuálisokban

Ha a feromonokat különböző szagoknak tekintjük, akkor az embereknél nagyon jól megfigyelhető, hogy a nők sokkal jobban képesek reagálni azokra a férfiakra, akik bizonyos módon szagolnak.

Amikor az illattal foglalkozunk, el kell mondani, hogy felismerésének mesterei főleg homoszexuálisok. Ők képesek nagyon jól megismerni a hasonló gondolkodású embereket. Neves amerikai kutatások kimutatták, hogy a homoszexuális orientációjú emberek teljesen más illatokat kedvelnek, mint a heteroszexuális többség. Elég jól képesek felismerni “feromonjaikat” és ezek szerint felismerni társukat.

Svéd tudósok kutatása arra utal, hogy a feromonok az emberi verejtékben találhatók, és ezek nagyban befolyásolják maguk az emberek viselkedését. A Monell Center például nagyon érdekes véleményekkel állt elő. Volt olyan kutatás, amely 82 férfit és nőt vett fel. Ezekben az emberekben vizsgálták egy bizonyos illat más egyénekre vagy azonos neműekre gyakorolt ​​hatását.

A kutatók arra a következtetésre jutottak, hogy a meleg férfiak sokkal jobban kedvelik ugyanannak a nemnek az illatát, míg a heteroszexuálisok az ellenkező nem szagát. Ez a felfogás bizonyos példa arra, hogy a feromonok önmagukban léteznek, és segítik az embereket mások felfogásában és a csábításban. A svéd tudományos csapat főleg arra összpontosított, hogy a feromonok milyen mértékben befolyásolják az emberi agyat, és ezáltal az emberi viselkedést bizonyos helyzetekben. Megállapították, hogy az agy nagyon érdekes módon reagál két anyagra. Ők ösztrogénszerű szteroidok és bizonyos tesztoszteron származékok.

Ez azonban nem valami örömforrás, hanem olyan anyagok, amelyek elősegítik a csábítást. A feromonok mindig is számos vitát és vitát váltottak ki arról, hogy valóban működnek-e és növelik-e a szexuális vonzódást. De tudományos vizsgálatok azt mutatják, hogy a feromon parfümök működnek.

A FEROMONOK AJÁNLATÁNAK FŐ TERMÉKEI

FŐ TERMÉKEK A NŐI FEROMONOK AJÁNLATÁBÓL

 

​Értékelésünk

5/5 ✅✅✅✅✅