Frozen, Harry Potter, Peppa Malac, Paw Patrol lepedők és párnák

Tartalom

Harry Potter lepedők és párnák

MI EZT AJÁNLJUK

Ki ne várná a levelet Roxfortból 11 évesen? Akár a hős Griffendélhez, a ravasz Hollóháthoz, a hűséges jégesőhöz, akár a ravasz Mardekárhoz tartozol, csak a legkellemesebb ágyneműt érdemled. Miért gyerek pamut lepedő? Ez a 100% -ban természetes anyag elviselheti a gyakori mosást és szárítást anélkül, hogy megváltoztatná az alakját és a színét. Ezenkívül lélegző, puha és egyszerűen alszik, mint a pamut (szó szerint).

A HARRY POTTER gyermek ágyneműje a Roxforti iskola címerének motívuma, amely fekete alapon képviseli az iskola összes kollégiumát. A paplanhuzat másik oldalán ezeknek a címernek a motívuma látható fekete -fehér sakktábla -alapon. Az ágynemű 100% pamutból készült, kellemes tapintású. Praktikus cipzárral rendelkezik.

A Harry Potter pamut lepedők előnyei

Jól felszívja a nedvességet
Kellemes tapintású
Univerzális, alkalmas nyárra és télen
Cipzáros rögzítés
A párna mintája megegyezik a takaróval

Peppa Malac lepedők és párnák

MI EZT AJÁNLJUK

Ágynemű csecsemőknek A Pepin Drakiáda malacka 100% Renforcé pamutból készül. Ez az aranyos ágynemű kétoldalas és gyönyörű rózsaszínű, így tökéletesen illeszkedik minden kislány ágyába. A takaró eleje halvány rózsaszín, és Pepina van rajta, amely éppen őszi meleg időben repítette gyönyörű csíkos sárkányát. A takaró hátoldalán a sokszínű csíkok illeszkednek a Peppa által játszott sárkány mintájához. A párnahuzat is kétoldalas, és Peppinka van rajta a papír sárkányával. Az ágynemű mérete 100×135 / 40×60 cm. A lapok megfelelő színe lehet például rózsaszín, levendula vagy fehér. Kínálatunkban az ágynemű mellett párnákat és törölközőket is talál Piggy George és Peppa társaságában. A lepedőket mindig hátulról mossa le, zárt cipzárral, a csomagoláson található szimbólumoknak megfelelően. A képen látható ágynemű színe kissé eltérhet a monitor beállításaitól függően.

A Peppa Piggy kiválasztásakor ne felejtse el megnézni azokat a lepedőket, párnákat és takarókat, amelyek gyönyörűen kiegészíthetik a kicsik ágyát. Gyermek fürdőlepedőt és törölközőt is kínálunk.

Frozen lepedők és párnák

MI EZT AJÁNLJUK

Paw Patrol lepedők és párnák

MI EZT AJÁNLJUK