Felfújható guminők (Szexbaba): Hogyan válasszuk ki és fontos funkciók

Szexbaba témája sok esetben a viccek tárgyát képezik, de azok, akik legyőzik ezt a nézetet, rájönnek, hogy ez egy nagyon érdekes szexuális segítőeszköt tud lenni. Különösen igaz ez a mai modern korban, amely az innovációt támogatja, és ez érvényes a felfújható guminőkre is. Meglepő, hogy mennyi mindent tudnak nyújtani.

Korábban a felfújható guminők voltak a viccek célpontjai, elsősorban tökéletlen megjelenésük miatt, ami inkább karikatúrára vagy képregényre emlékeztetett, ezért hívták őket felfújható Anchának és hasonlóknak. Ma már speciális műbőrrel rendelkező modellek is kaphatóak.

szexbaba

Ez növeli a megjelenés hitelességét, természetesen a rezgésnek és az anatómiailag pontosan feldolgozott lyukaknak is vannak funkciói, legyen szó a szájról, a hüvelyről vagy az anális lyukról. Azonban a nőknek is meg fogják érni a pénzüket, a felfújható gumiférfiak szilárd és nagy pénisszel ellátva.

➡️Mik is ezek a felfújható babák, és hogyan működnek

 A felfújható guminő vagy a felfújható gumiférfi kifejezés technikailag erotikus eszközt jelent, amelyet szexuális elégedettségre szánnak. Első pillantásra ez furcsának tűnhet, mert a legtöbb ember mást képzel el erotikus segédeszközként, de az.

  1. A felfújható guminők vagy a felfújható gumiférfiak, megközelítőleg életnagyságúak, és szexuális, orális és anális szex szimulációjára használnak.
  2. Alapkivitelben testlyukakkal vannak felszerelve, hogy hűen lemásolják az emberi anatómiát, amely a felfújható guminőkre vonatkozik a száj, a hüvely vagy az anális lyuk utánzásával.
  3. Felfújható gumiférfiak esetén a férfi péniszének utánzására szolgáló berendezés

Ezeknek a szexuális segédeszközöknek az a célja, hogy lehetővé tegyék a nőknek vagy férfiaknak a szexuális stimulációt az orális, hüvelyi vagy anális szexuális hűséges utánzással. A felfújható guminőket és gumiférfiakat egyenként lehet használni a maszturbációhoz, de például a csoportos szexhez is. Statikus és rugalmas guminőket és gumiférfiakat vásárolhat.

Ami a funkciókat illeti, ezek a következők:

  1. anyaga és megjelenése, ez az a funkció, amely leginkább befolyásolja a szexuális élmény intenzitását, ennél a funkciónál ne sajnálja a pénzét, és válasszon jobb és drágább modelleket
  2. a lehető legjobb felszerelés egy felfújható guminő vagy gumiférfi számára, természetesen minden testnyílásnak és aránynak meg kell lennie, plusz a rezgés funkció szabályozással
  3. rugalmasság a pozícionálásban, ebből a szempontból mindenképpen érdemes extra fizetni, így képes lesz a kedvenc pozíciójában maszturbálni

➡️Hogyan és mi alapján válasszon felfújható guminőt és felfújható gumiférfit

Annak érdekében, hogy ez a fajta szexjáték a lehető legjobban szolgálja Önt, fontos figyelembe venni azokat a kritériumokat, amelyek kapcsolódnak magának a felfújható babának a funkcionalitásához, de azt is, hogy mennyire másolja vagy utánozza egy valódi szexuális játékot partner. Ezért arra az anyagra, megjelenésre és felszerelésre kell összpontosítani, amely a legnagyobb hatással van a stimuláció minőségére.

Felfújható guminő vagy gumiférfi kiválasztásakor vegye figyelembe különösen:

  A felfújható próbabábu típusa: Bár ennek a szexuális segítségnek az esetében a felfújható guminőket említik, az idő e tekintetben is előrehaladt, és lehetőség van felfújható gumiférfiak megvásárlására. Esetükben fontos meghatározni, hogy a nők felfújható gumiférfija csak mesterséges péniszt tartalmaz-e, a férfiaknak pedig minden testnyílást kell tartalmazniuk a guminőknek.

  Anyag és megjelenés: A legjobb élmény érdekében összpontosítson a jobb minőségű modellekre, amelyek valódi megjelenés-utánzattal rendelkeznek, legyen szó akár testarányokról, akár arcról. Az anyag is fontos, ha már PVC-ből készült felfújható babák után nyúl, koncentráljon a drágább modellekre. Sokkal jobb a szilikon vagy a műbőr, amelyet TPR-nek jelölnek.

  Lyukak és felszerelések száma: Rendkívül fontos szempont a felfújható baba felszerelése. Felfújható guminők esetén keressen olyanokat, amelyek minden testnyílással rendelkeznek, és ideális esetben felszereléssel, rezgő tojás formájában is. Felfújható gumiférfiak esetén a mesterséges pénisz magától értetődő, itt nézzük meg az alakját és a G pontot.

  Különleges jellemzők: Néhány felfújható babának vagy gumiférfinak különféle sajátosságai és funkciói is lehetnek. Ide tartozik a furatok vagy az egész lövés fűtése USB-csatlakozással, sötétben foszforeszkáló felület, rezgési funkciók esetén rezgés és áramellátás, vagy a felfújható lövés helyzetbe állításának lehetősége.

➡️Felfújható guminők és felfújható gumiférfiak használata és karbantartása

 Első pillantásra nagyon egyszerű a használata, de a lehető legjobb tapasztalatok megszerzése és a legintenzívebb izgalom elérése érdekében be kell tartania néhány szabályt. Természetesen sok múlik a minőségi választékon, de emellett a gélek használata, az óvszer használatának lehetőségére és természetesen a felfújható próbabábu karbantartására kell összpontosítani.

Három fontos alapelvet és szabályt kell követni:

➡️Felfújás és leeresztés

Ideális, ha minden egyes használat előtt felfújja a felfújható babát, és minden használat után leereszti. Kövesse pontosan az utasításokat, és csak a gyártó által szállított eredeti szivattyúkat használja felfújáshoz. Használat előtt állítsa a babát az Ön számára legmegfelelőbb helyzetbe, ha természetesen rendelkezik ezzel a funkcióval.

MI EZT AJÁNLJUK

➡️Síkosító és óvszer

Normál esetben a test lyukain vagy a mesterséges péniszen kenést kell alkalmazni, ha felfújható szűzzel vagy pánikkal játszik. Szilikon próbababáknál csak vízalapú kenőanyagokat használjon, a többiek lehetnek szilikon és olaj alapúak. Kipróbálhatja a kenett óvszereket is, de lehet, hogy nem ugyanaz a hatása.

➡️Karbantartás és fertőtlenítés

Végül, de nem utolsósorban fontos, hogy jól vigyázzunk a felfújható guminőre vagy a gumiférfira. Minden használat után öblítse le az összes testnyílást vagy a vibrátort meleg vízzel, ideális esetben szappannal mossa meg, ha az anyag lehetővé teszi. Időnként ajánlott fertőtlenítőszert alkalmazni a teljes felületre. A felfújható babának meg kell száradnia, mielőtt kifújnák.

➡️Gyakran feltett kérdések a felfújható babákról

 Szeretné tudni, melyik modell a legjobb, és milyen áron talál már minőségi modellt? Vagy milyen különböző típusú felfújható próbababákat vásárolhat? Ha igen, nézzen meg néhány online fórumot vagy tanácsadó központot ezekről a témákról. Hogy megspróroljuk az idejét, összegyűjtöttük a leggyakrabban feltett kérdéseket és válaszokat:

Mi az ára egy felfújható baba jobb minőségű modelljének?

Ügyeljen arra, hogy kerülje az olcsó modellt 9000 Ft, ebben az esetben inkább karikatúra, mint valódi szexuális segítség lesz. A 25000 és 3500 Ft közötti árkategóriában már talál felfújható manökeneket, jó felszereléssel és minőségi anyagmunkával.

 ❓Jobb választani vibrátorral rendelkezőt vagy anélkülit?

Attól függ, mennyit figyel a karbantartásra. Rezgéses modelleknél próbáljon meg olyan felfújható próbabábut találni, ahol a rezgő tojást kívülről lehet eltávolítani, ez megkönnyíti a tisztítást és a karbantartást is. Figyeljen a rezgő tojás behelyezési módjára is.

 ❓Bármilyen méretben léteznek felfújható babák?

Alapvetően nem, választhat vagy hiteles modelleket, amelyek hosszúsága meghaladja a 160 cm-t, ezért már anatómiailag másolja az emberi testet, vagy méretarányos modelleket, ahol a hossz általában 120 cm körül van. Itt el kell mondani, hogy a jobb minőségű modellek a reálisabbak.

❓ Melyik felfújható guminő a legjobb?

Egyértelműen a TPR jelöléssel ellátott műbőr, de az ilyen modellek is a legdrágábbak. Jó kompromisszum a TPE anyag, azaz a hőre lágyuló elasztomer vagy a szilikon. Ezekben az esetekben könnyű karbantartani, és az anyag kellemes tapintású.

 ❓Szükség van-e síkosító használatára?

Igen, a síkosító mindenképpen szükséges, a felfújható guminő vagy a felfújható gumiférfi anyagától függetlenül. Óvatosan járjon el a szilikon próbabábukkal, ebben az esetben csak vízbázisú síkosító gélt használjon.

➡️Hogyan és hol lehet vásárolni egy felfújható babát

 Természetesen felfújható gumibabákat vásárolhat szexboltokban is. Megértem, hogy a legtöbben inkább az internetet részesítik előnyben, főként belátásuk miatt. Itt ajánlanám a nagyobbakat és az ismertebbeket, például a www.szexshop.hu weboldalt.

  • Találjon magának felfújható gumibabát a szexbolt kínálatában az Ön igényeinek megfelelően
  • Tegye be az árut a kosárba, töltse ki adatait és adja meg a szállítási címet
  • Válasszon futárt és fizetési módot, készpénzzel vagy kártyával
  • Küldje el megrendelését, és azonnal fizessen, ha úgy dönt, hogy előre fizet

Az e-bolt kiválasztásának nagy előnye, hogy a vásárlás egyszerű, és csupán néhány perc és kattintás kérdése. Nem kell személyesen sehová mennie, a futár mindent visz az otthonába. Másrészt, ha teljes privát.

A www.szexshop.hu szexboltban több szűrő és paraméter szerint választhat, így biztosan nem fog eltévedni és így a legjobb modellt választja. Fizetéskor választhat készpénzt és átvételkor fizet, de az interneten keresztül is fizethet, akár banki átutalással, akár kártyával. A szállítás általában 24-48 órát vesz igénybe, a futárszolgálat terhelésétől függően.

➡️MAXIMÁLIS diszkrét csomagolás

A csomag átadásakor nem kell aggódnia a titoktartás és az anonimitás miatt. A csomag külső oldalán nem talál semmit, ami szexboltra emlékeztetne, és a csomag szerint nem lehet tudni, hogy pontosan mit rendelt. Ez nagy előnye az online vásárlásnak.

➡️Saját tapasztalat

 Ami a felfújható guminőkkel kapcsolatos tapasztalatokat illeti, hosszú ideje ellenálltam nekik. Ez azonban hiba volt, amelyet hangsúlyozok, ha vásárolni szeretne. Különösen a jobb és drágább modellek, amelyek rezgő funkcióval, fűtési funkcióval és anatómia szempontjából minőségi kivitelezéssel rendelkeznek, feleleveníthetik mindenki szexuális életét.

Ajánlásom után a párom is kipróbálta a  felfújható gumiférfit, és tapasztalatai is nagyon pozitívak. A klasszikus vibrátorhoz, vibrátorhoz vagy maszturbátorhoz képest ez összetettebb élmény, és természetesen jobb modellt kell választani.

Különösen a szilikon felfújható babákat ajánlom, vagy olyanokat, amelyek TPE vagy TPR anyagot használnak, ahol a kivitelezés minősége már jobb. A karbantartás miatt sem kell aggódni, ebből a szempontból minden nélkülöz nagyobb problémákat, és egyáltalán nem különbözik a közös szexuális segédeszközök fenntartásától. Határozottan ne becsülje alá a tisztítást és a tökéletes szárítást mosás után.

➡️Értékelés

 Mint az elején mondtam, bár a felfújható babák több humoros téma célpontjai, valójában nagyon érdekes erotikus segédeszközök, amelyet sokan feleslegesen alábecsülnek. A saját tapasztalatom, de a barátnőm tapasztalata után is mindenképpen ajánlom.

Fontos azonban a megfelelő kritériumokat keresni a választás során:

  válasszon jobb minőségű anyagot, reálisabb kivitelt és a próbababa méretét

  ha vibrációs modellt szeretne, válasszon kivehető mechanizmussal

  vizsgálja meg a rugalmasságot is, vagyis a próbabábu helyzetének beállítását

  a reálisabb érzés érdekében próbáljon integrált fűtésű modellekhez nyúlni

Aki a márkákra gondol, annak alapvetően mindegy, tájékozódjon főleg ár szerint. Kerülje a legolcsóbb PVC modellt, ezek valóban inkább példák arra, hogy miért a felfújható babák a poénok célpontja. Keresse meg az ideális esetben 20000 Ft feletti modelleket.

Még fontosabb, hogy hol vásárolja meg a felfújható próbabábut. Az új e-boltokban általában a legrosszabb a választáni, mivel nem minden internetes oldal találhatja meg a legjobb választást. Ezért azokat ajánlom, amelyek hosszabb ideje vannak a piacon és pozitív referenciákkal rendelkeznek, például a shop webhelyet, ahol szintén sokáig vásárolunk minden segédeszközt.