A legjobb biztonsági kamerák

Tartalom

Az otthoni biztonság természetesen mindannyiunk számára prioritás kell, hogy legyen. Ennek a védelemnek a kulcselemeként egy kamerarendszer választható. A kamerák általában nagyon népszerű és széles körben használt biztonsági berendezés. Nem csoda. Hiszen nemcsak biztonságérzetet vásárol náluk, hanem hatékony eszközt is háza figyelésére. Adja hozzá az internetkapcsolatot, és szinte bárhonnan irányíthatja otthonát a hét minden napján, a nap 24 órájában. Ezenkívül a kamerák nemcsak az Ön segítségére lehetnek, hanem segíthetnek bűnözők elítélésében is az otthonában.

A biztonsági kamerák felosztása

A biztonsági kamerákat típusuk szerint osztottuk fel Önnek. Kényelmesebbnek és áttekinthetőbbnek találtuk, mint például az ár szerinti válogatást. Tehát milyen típusú biztonsági kamerák közül választhat?

Összességében 3 típusú kamerát különböztetünk meg. Ezek ugyanis klasszikus IP, Antivandal és BULLET kamerák. IP-kamerák vagy webkamerák vásárlásakor különös figyelmet kell fordítania a kamera használatára. A kamera ugyanis webszerverrel együtt és anélkül is használható. A webszerverrel rendelkező IP kamera nagyon egyszerűen használható. Másrészt, ha szerver nélkül akarunk IP-kamerát használni, akkor fel kell készíteni egy PC-t a kezeléséhez. Az Antivandal kamerák, ahogy a neve is sugallja, olyan kamerák, amelyeket közvetlenül a hívatlan látogatók elleni „harcra” terveztek. Elérnek bizonyos fokú ellenállást a mechanikai sérülésekkel szemben, és általában megfelelően tartós burkolattal vannak ellátva. Mi voltunk az utolsók, akik a BULLET kamerákat választottuk. Ezek általában klasszikus görgős formájúak, és nagyon tartósak is. IP66-os lefedettségi szintet érnek el.

IP kamera teszt

A webkamera kiválasztásakor a típusa a legfontosabb. 3 változat közül választhat – vezetékes IP, WiFi IP és 3G / 4G IP. A vezetékes kamerák LAN-kábellel csatlakoznak a routerhez, ami bizonyos helyzetekben nagyon nehéz, költséges és nem praktikus lehet. Ezért kaphatóak a piacon WiFi kamerák, amelyekkel nagyon egyszerűen, kábelezés nélkül csatlakozhatunk. A 3G / 4G IP-t olyan helyeken is használhatja, ahol nem vezetne be stabil internet. Az internetet a szolgáltatótól SIM-kártyán keresztül használják. Az IP kamerák árkategóriája valóban nagyon széles.

 

Legjobb IP-kamera – Tesztgyőztes:

WIFI KIT 8900 – Kamerák

 

Bullet kamera teszt

Ezek viszonylag sajátos testformájú kamerák. Konkrétan egy görgőszerű forma. Általában elsősorban kültéri használatra készültek, ezért általában legalább IP66-os védettséggel vannak felszerelve. Tartós burkolattal vannak ellátva, ami nem olyan robusztus, mint a vandálellenes kamerák.

Legjobb bullet kamera – tesztgyőztes:

Vadkamera KG892 4G/ LTE Email – Kamerák

 

A legnagyobb biztonsági kamerák gyártói

A biztonsági kameráknál természetesen, ahogy más elektronikai cikkeknél, itt is jó ismerni a jól ismert és bevált gyártókat. Ha egy jó cég minőségi termékét választja, sok problémától kímélheti meg magát. És amint a problémák felmerülnek, valószínűleg könnyebb lesz megoldani őket. Például könnyebb reklamáció vagy árucsere. Nézzük tehát, hogy a biztonsági kamerák piacán mely cégek a legmegbízhatóbbak.

Bestseller!s

Hogyan válasszunk biztonsági kamerát?

Itt lépésről lépésre kiválasztjuk azt a biztonsági kamerát, amely pontosan megfelel Önnek. Természetesen a helyes kiválasztás szempontjából kulcsfontosságú azoknak a paramétereknek az ismerete, amelyek szerint magának a kiválasztásnak meg kell történnie. Ebben a részben igyekszünk minél jobban megismertetni velük.

A kamera tervezett elhelyezése

Az első paraméter nagyon egyszerű és logikus. Ez azonban nem csökkenti a jelentőségét. Az elhelyezkedést tekintve 3 változat van a piacon:

Beltéri kamerák – a belső térhez tartozó kamerák. Általában nincsenek megvédve a rossz időjárástól.

Kültéri kamerák – kültérre tervezett kamerák. Bizonyos fokú víz- és porvédelemmel rendelkeznek (pl. IP66). Elméletileg beltérben is elhelyezhetők, de a kontraszttal vagy a szögekkel lehetnek gondok.

Univerzális kamerák – kívül-belül elhelyezhető kamerák.

Végső ítélet

A végső ítélet az áruk kiválasztási paramétereinek összefoglalására szolgál. Tehát ismételjük meg a biztonsági kamerák kiválasztásának kritériumait. A legfontosabbnak és elemnek a biztonsági kamera típusát választottuk.

Másodszor, meg kell gondolnia a biztonsági kamera tervezett helyét. Főleg, ha kül- vagy beltéri használatra szeretnéd. Ezután összpontosítson a fényképezőgép színspektrumára. Ha elsősorban az éjszakai védelemre szeretne összpontosítani, akkor érdemes lehet a fekete-fehér opciót.

Takarítson meg pénzt és idegeket, amikor kiválasztja a legmegfelelőbb biztonsági kamerát.

Válasszon képminőség, látószög, jellemzők és ár/minőség arány alapján.

Nézze meg, hol lehet a legolcsóbban megvenni.