TRASER P67 OFFICER PRO KHAKI 111074 férfi karóra vélemények

A TRASER P67 OFFICER PRO KHAKI 111074 egy kiváló minőségű, strapabíró óra, amely kiváló teljesítményt nyújt.

➡️ EZT AKAROM !

Kategória:

A TRASER P67 OFFICER PRO KHAKI 111074 egy prémium színvonalú svájci óramárka katonai inspirációval. A Traser órák a legmodernebb világítástechnológiával rendelkeznek, ami lehetővé teszi őket, hogy a legnehezebb körülmények között is jól láthatóak legyenek. A P67 OFFICER PRO KHAKI 111074 egy stílusos és strapabíró óra, ideális választás a mindennapi viselethez. Ez a cikk bemutatja ennek az órának a jellemzőit és funkcióit, valamint megosztja a felhasználók véleményeit és értékeléseit.

➡️ EZT AKAROM !

Alaptulajdonságok

Márka

TRASER

Kollekció

P67 OFFICER PRO

Modell 111074
Garancia 2 év
Szín

barna

Táplálás elem
Vízálloság 100M/10ATM
Üveg zafír
Számjegyek a számlapon arab
Rendeltetés

férfi

Típus analóg

TRASER P67 OFFICER PRO KHAKI 111074

Szíj

Anyag textil
Csatolás típusa standard felcsatolás
Szíj szélessége 22 mm

Tok

Tok színe fekete árnyalat
Anyag nemesacél
Forma kerek
Átmérő 45 mm

Csomagolás

  • eredeti TRASER csomagolás
  • hivatalos garancia

TRASER P67 OFFICER PRO KHAKI 111074

Funkciók

Dátum – a hónap napja, Megvilágítás tríciumos ampullákkal, Super-LumiNova
Funkciók részletes leírása
Óratok anyaga: nemesacél

A 316L nemesacél (Stainless steel) nagyon ellenálló anyag, amelyet gyakorlatilag nem lehet tönkretenni. Kemény (nem hajlik és nem is törik), megtartja színét (nem reagál a testnedvekkel, ezért semmilyen fémdarabka nem szívódik fel a bőrbe és a testbe), és korrózió elleni bevonattal rendelkezik (ellenáll az oxidációnak és a korróziónak. Ezen felül ellenáll az édes és a sós víznek is.).

Táplálás: elem

Az órát elem működteti.

Óraszíj anyaga: textil

Az óraszíj textilből készül. Könnyű és jól alkalmazkodik a csuklóhoz.

Dátum – a hónap napja

A hónap aktuális napjának kijelzése 1-től 31-ig.

Megvilágítás tríciumos ampullákkal

A karóra indexeibe és a mutatóiba trícium gázzal töltött ampullák vannak elhelyezve. A trícium bomlása az ampullákban biztosítja az indexek és mutatók egyenletes, hosszú időtartamú világítását anélkül, hogy az órát fényen kellene tölteni.

Super-LumiNova

A Super-LumiNova egy világító réteg, amelyet a számlapon található mutatókra, indexekre és számjegyekre viszik fel. A nap-, illetve műfénynél való elegendő aktiválása után az óra számlapja sötétben is olvasható lesz.Más lumineszcens anyagokkal (trícium, GTLS) ellentétben, a Super-LumiNova nem radioaktív és közben nagyon világos.

Vízálloság: 100M/10ATM

A 100M/10ATM-ig vízálló jelöléssel ellátott karórák úszásra és snorkelingre alkalmasak, légzőkészülékkel való búvárkodásra nem. Az 100M/10ATM az ISO 6425 által szabványosított vízállóssági fokozatot jelöli. Az ISO tesztek magukba foglalják a hőmérséklet, a mélység és a nyomás (víz, levegő) különböző időtartamokban való változtatatását a karóra nyugalmi állapotában, és mozgásban is.

Üveg: zafír

Az óra zafír üvege laboratóriumból származik és a hidrogén és oxigén jelenlétében az alumínium-oxid (Al2O3) 2000 °C-nál való olvasztásával jött létre. A korund „körtébe” való kikristályosodás után felvágják, majd tovább alakítják a kívánt formára és méretre. A zafírüveg az órákban használt legkeményebb üveg. Az ásványok keménységskáláján a második helyen helyezkedne el a gyémánt után, így gyakorlatilag csak gyémánttal lehet megkaristolni. Egyetlen hátránya a törékenység.

Csatolás típusa: standard felcsatolás

A felcsatolás legelterjedtebb formája, amely főleg a bőr-, és a szilikon szíjaknál használatos. A csatot egyszerűen becsatolja a szükség szerinti lyukba.

➡️ EZT AKAROM !
TRASER P67 OFFICER PRO KHAKI 111074

TRASER P67 OFFICER PRO KHAKI 111074

Áttekintés

A TRASER P67 OFFICER PRO KHAKI 111074 egy kiváló minőségű svájci óra, melyet a Traser márka legújabb kollekciójának részeként mutattak be. Az óra egyesíti a stílust és a funkcionalitást, és ideális választás minden olyan személy számára, aki szereti a kalandot és az aktív életmódot.

Tulajdonságok

A TRASER P67 OFFICER PRO KHAKI 111074 egy igazi teljesítményóra, mely számos különleges tulajdonsággal rendelkezik. Az óra 42 milliméteres rozsdamentes acél tokkal rendelkezik, melyet egy strapabíró szilikón szíjjal egészítenek ki. A zafírüveg borításnak köszönhetően az óra ellenálló a karcolásokkal szemben, és vízálló egészen 100 méteres mélységig.

Fényforrás

A TRASER P67 OFFICER PRO KHAKI 111074 óra a Trigalight világítási technológiát használja, mely egyedülállóan erős és hosszantartó világítást biztosít még a legnehezebb körülmények között is. Az önfényező rendszernek köszönhetően az óra mutatói és számai mindig könnyen láthatóak, akár a legmélyebb sötétben is.

Összegzés

A TRASER P67 OFFICER PRO KHAKI 111074 egy megbízható és stílusos óra, mely ideális választás mindazoknak, akik igénylik a minőséget és a teljesítményt egyben. A svájci minőség és a Traser márka garancia arra, hogy ez az óra hosszú éveken át kísérje viselőjét mindennapi kalandjaiban.

További információk a TRASER P67 OFFICER PRO KHAKI 111074 óráról


karorak

➡️ EZT AKAROM !

TRASER P67 OFFICER PRO KHAKI 111074

Miért jó választás a TRASER P67 OFFICER PRO KHAKI 111074?

A TRASER P67 OFFICER PRO KHAKI 111074 egy kiváló minőségű, strapabíró óra, melyet kifejezetten az outdoor tevékenységekhez terveztek. A svájci precizitással készült, és a tritium világító eszközének köszönhetően akár sötétben is könnyedén leolvashatjuk az időt. Emellett ellenáll a víznek és a sérüléseknek, így ideális választás a kalandvágyó, aktív életmódot élők számára.

Milyen tulajdonságokkal rendelkezik a TRASER P67 OFFICER PRO KHAKI 111074?

A TRASER P67 OFFICER PRO KHAKI 111074 rendkívül könnyű és kényelmes viselet, melyet bármilyen kültéri tevékenységhez könnyedén magunkkal vihetünk. A tritium világítóval felszerelt óra karcálló bevonattal rendelkezik, valamint vízálló egészen 200 méter mélységig. A precízen kidolgozott kialakításnak köszönhetően ellenálló és strapabíró, így hosszú ideig szolgálhatja tulajdonosát.

karora

➡️ EZT AKAROM !

– TRASER P67 OFFICER PRO KHAKI 111074 egy prémium minőségű, strapabíró óra, melyet kifejezetten a katonai és taktikai alkalmazások számára terveztek.
– Az óra rendkívül ellenálló anyagokból készült, és akár 660 láb mélységben is vízálló.
– A svájci gyártású TRASER óra megbízható és precíz, hiszen zafírkristály lencséjének köszönhetően nagyobb védelmet biztosít a karcolások ellen.
– A TRASER P67 OFFICER PRO KHAKI 111074 egyedülálló világító elemekkel is rendelkezik, melyek akár 25 éves élettartamot is képesek biztosítani.
– Az óra kialakítása és funkciói teszik ideális választássá mindazok számára, akik extrém körülmények közöttre keresnek strapabíróságot és megbízhatóságot.

Férfi karóra