TISSOT T-RACE CYCLING TOUR DE FRANCE 2023 T135.417.37.051.05 férfi karóra vélemények

TISSOT T-RACE CYCLING TOUR DE FRANCE 2023: kétnyelvűség, pontosság és elegancia.

➡️ EZT AKAROM !

Kategória:

A TISSOT T-RACE CYCLING TOUR DE FRANCE 2023 T135.417.37.051.05 egy izgalmas újítás a Tissot óramárka kínálatában. Ez az óra kifejezetten a kerékpározás szerelmeseinek lett tervezve, és az ikonikus Tour de France kerékpáros esemény ihlette. Az óra modern és sportos designnal rendelkezik, amely tökéletesen tükrözi a versenyzés lendületét és sebességét. Bárki, aki szeretné megmutatni szenvedélyét a kerékpározás iránt, és stílusosan szeretne viselni egy prémium minőségű órát, megtalálja a számítását ezzel a Tissot modelllel.

➡️ EZT AKAROM !

Alaptulajdonságok

Márka

TISSOT

Kollekció

T-SPORT

Részletezés

T-RACE

Modell 1354173705105
Garancia 2 év
Szín

fekete / sárga

Táplálás elem
Vízálloság 100M/10ATM
Üveg zafír
Számjegyek a számlapon indexek
Rendeltetés

férfi

Típus analóg
Szerkezet ETA G10.212
Súly 95 g

TISSOT T-RACE CYCLING TOUR DE FRANCE 2023 T135.417.37.051.05

Szíj

Anyag műanyag
Csatolás típusa standard felcsatolás
Szíj szélessége 22 mm

Tok

Tok színe fekete árnyalat
Anyag nemesacél
Forma kerek
Átmérő 45 mm
Vastagság 11,6 mm

Csomagolás

  • eredeti TISSOT csomagolás
  • hivatalos garancia

TISSOT T-RACE CYCLING TOUR DE FRANCE 2023 T135.417.37.051.05

Funkciók

Dátum – a hónap napja, Stopper 1/10 másodperc – 30 perc, Super-LumiNova
Funkciók részletes leírása
Óratok anyaga: nemesacél

A 316L nemesacél (Stainless steel) nagyon ellenálló anyag, amelyet gyakorlatilag nem lehet tönkretenni. Kemény (nem hajlik és nem is törik), megtartja színét (nem reagál a testnedvekkel, ezért semmilyen fémdarabka nem szívódik fel a bőrbe és a testbe), és korrózió elleni bevonattal rendelkezik (ellenáll az oxidációnak és a korróziónak. Ezen felül ellenáll az édes és a sós víznek is.).

Táplálás: elem

Az órát elem működteti.

Óraszíj anyaga: műanyag

Leggyakrabban kaucsukból, gyantából vagy szilikonból. Ezt a típusú óraszíjat magas rugalmasság jellemzi, antiallergikus, vízálló, és nem szívja magába az izzadságot. Nem hűt, és nagyon jól alkalmazkodik a csukló formájához.

Dátum – a hónap napja

A hónap aktuális napjának kijelzése 1-től 31-ig.

Stopper 1/10 másodperc – 30 perc

Mérés 1/10 másodperces pontossággal. A maximális mért idő 30 perc.

Super-LumiNova

A Super-LumiNova egy világító réteg, amelyet a számlapon található mutatókra, indexekre és számjegyekre viszik fel. A nap-, illetve műfénynél való elegendő aktiválása után az óra számlapja sötétben is olvasható lesz.Más lumineszcens anyagokkal (trícium, GTLS) ellentétben, a Super-LumiNova nem radioaktív és közben nagyon világos.

Vízálloság: 100M/10ATM

A 100M/10ATM-ig vízálló jelöléssel ellátott karórák úszásra és snorkelingre alkalmasak, légzőkészülékkel való búvárkodásra nem. Az 100M/10ATM az ISO 6425 által szabványosított vízállóssági fokozatot jelöli. Az ISO tesztek magukba foglalják a hőmérséklet, a mélység és a nyomás (víz, levegő) különböző időtartamokban való változtatatását a karóra nyugalmi állapotában, és mozgásban is.

Üveg: zafír

Az óra zafír üvege laboratóriumból származik és a hidrogén és oxigén jelenlétében az alumínium-oxid (Al2O3) 2000 °C-nál való olvasztásával jött létre. A korund „körtébe” való kikristályosodás után felvágják, majd tovább alakítják a kívánt formára és méretre. A zafírüveg az órákban használt legkeményebb üveg. Az ásványok keménységskáláján a második helyen helyezkedne el a gyémánt után, így gyakorlatilag csak gyémánttal lehet megkaristolni. Egyetlen hátránya a törékenység.

Csatolás típusa: standard felcsatolás

A felcsatolás legelterjedtebb formája, amely főleg a bőr-, és a szilikon szíjaknál használatos. A csatot egyszerűen becsatolja a szükség szerinti lyukba.

➡️ EZT AKAROM !

TISSOT T-RACE CYCLING TOUR DE FRANCE 2023

TISSOT T-RACE CYCLING TOUR DE FRANCE 2023 T135.417.37.051.05

Tulajdonságok

A TISSOT T-RACE CYCLING TOUR DE FRANCE 2023 T135.417.37.051.05 egy kiváló minőségű óra, amely kifejezetten a legendás Tour de France kerékpáros versenyt ünnepli. Ez az óra tökéletes választás minden kerékpáros rajongó számára, akik szeretnék viselni a stílusos és megbízható időmérőt.

Stílus és Minőség

Ez a Tissot óra sportos és stílusos kialakítással rendelkezik, amely jól mutat a mindennapi életben és kerékpározás közben. Az óra rozsdamentes acélból készült, amely hosszú élettartamot biztosít, és ellenáll az ütéseknek.

Kronográf funkciók

Ez az óra rendelkezik kronográf funkcióval is, amely lehetővé teszi az időmérés pontosságát. Ez hasznos funkció a kerékpárosok számára, akik szeretnék nyomon követni az edzési időt vagy a versenyek időtartamát.

Linkek

Érdekességképpen találtunk egy cikket az “ABC Cycling” oldalon az idei Tour de France versenyről. Olvassa el a cikket itt.

karorak

➡️ EZT AKAROM !

GYAKRAN FELTETT KÉRDÉSEK – TISSOT T-RACE CYCLING TOUR DE FRANCE 2023 T135.417.37.051.05

Mit jelent a TISSOT T-RACE CYCLING TOUR DE FRANCE 2023 modell?

A TISSOT T-RACE CYCLING TOUR DE FRANCE 2023 T135.417.37.051.05 modell a Tissot által tervezett exkluzív karóra, amely a híres Tour de France kerékpáros verseny ihlette. Ez a modell számos funkcióval és stílusos kialakítással rendelkezik, amely alkalmas a kerékpárosok és sportrajongók igényeinek kielégítésére.

Milyen funkciókkal rendelkezik a TISSOT T-RACE CYCLING TOUR DE FRANCE 2023?

A TISSOT T-RACE CYCLING TOUR DE FRANCE 2023 modell számos hasznos funkciót kínál, beleértve az időmérő funkciót, stopperóra, dátumkijelzőt, kronográf mérőt és egyéb speciális kerékpáros funkciókat. Emellett a karóra ellenáll az ütéseknek és vízálló, ami ideálissá teszi a sporttevékenységekhez és az aktív életmódhoz.

Milyen különleges tulajdonságai vannak a TISSOT T-RACE CYCLING TOUR DE FRANCE 2023 modellnek?

A TISSOT T-RACE CYCLING TOUR DE FRANCE 2023 egyedi és különleges részletekkel rendelkezik, amelyek kifejezik a Tour de France szellemét. Ezek közé tartoznak az országos zászlók színeivel díszített óraszíj, a kerékpározáshoz kapcsolódó logók és minták, valamint a kerékpáros sportot szimbolizáló grafikák. Ezek a különleges elemek teszik igazán egyedivé ezt a karórát a sportrajongók és gyűjtők számára.

Milyen anyagból készült a TISSOT T-RACE CYCLING TOUR DE FRANCE 2023 modelle, és hány év garanciát nyújt a gyártó?

A TISSOT T-RACE CYCLING TOUR DE FRANCE 2023 modell rozsdamentes acélból készül, ami tartós és külső behatásokkal szemben ellenálló anyag. A gyártó a minőségre való törekvését tükrözve 2 év gyártói garanciát nyújt erre a modellre az esetleges gyártási hibákra vonatkozóan.

karora

➡️ EZT AKAROM !

– A Tissot T-Race Cycling Tour de France 2023 T135.417.37.051.05 egy limitált szériájú óra a Tour de France kerékpárverseny tiszteletére.
– Az óra strapabíró és sportos dizájnnal rendelkezik, mely ideális a kerékpározáshoz.
– A fekete színű számlap fényes indexekkel és kezekkel van ellátva, amelyek könnyen olvashatóvá teszik az időt.
– Az óra rendelkezik időmérő funkcióval, amely segít mérni a versenyek időtartamát.
– A rozsdamentes acélból készült tok és a gumi szíj a tartósság és kényelem kombinációját nyújtja.
– Az óra vízálló, hogy ellenálljon az esőnek vagy a verejtéknek a sportolás során.
– A Tissot logó és a Tour de France jelvénye egyedülálló teszi ezt a különleges kiadást.
– Az óra kiváló választás a kerékpárosok és a sportrajongók számára, akik szeretnék megünnepelni a legendás Tour de France eseményt.

Férfi karóra