BULOVA Jet Star 96B415 férfi karóra vélemények

A BULOVA Jet Star 96B415 az elegancia és a stílus tökéletes kombinációja.

➡️ EZT AKAROM !

Kategória:

A BULOVA Jet Star 96B415 egy különleges és elegáns óra, ami meghódítja a szívünket. Ez a modell tökéletes választás azoknak, akik stílusos és minőségi órára vágynak. Az óra modern megjelenésével és kifinomult kialakításával kiemelkedik a tömegből. Az exkluzív Jet Star 96B415 egy lenyűgöző darab, amelyet minden divatszerető és igényes óra viselni fog. Ez az óra garantáltan sikert arat minden alkalommal.

➡️ EZT AKAROM !

Alaptulajdonságok

Márka

BULOVA

Kollekció

Jet Star

Modell 96B415
Garancia 5 év
Szín

ezüst

Táplálás elem
Vízálloság 50M/5ATM
Üveg zafír
Számjegyek a számlapon indexek
Rendeltetés

férfi

Típus analóg
Súly 157 g

BULOVA Jet Star 96B415

Szíj

Anyag nemesacél
Csatolás típusa Pillangózár
Méret 16-22 cm
Szíj szélessége 20-18 mm


A szíj hosszát díjmentesen megigazítjuk

Útmutató a csuklója leméréséhez

Tok

Tok színe ezüst árnyalat
Anyag nemesacél
Forma kerek
Átmérő 40 mm
Vastagság 11 mm

Csomagolás

  • eredeti BULOVA csomagolás
  • hivatalos garancia

BULOVA Jet Star 96B415

Funkciók

Dátum – a hónap napja, Nagyfrekvenciás technológia
Funkciók részletes leírása
Óratok anyaga: nemesacél

A 316L nemesacél (Stainless steel) nagyon ellenálló anyag, amelyet gyakorlatilag nem lehet tönkretenni. Kemény (nem hajlik és nem is törik), megtartja színét (nem reagál a testnedvekkel, ezért semmilyen fémdarabka nem szívódik fel a bőrbe és a testbe), és korrózió elleni bevonattal rendelkezik (ellenáll az oxidációnak és a korróziónak. Ezen felül ellenáll az édes és a sós víznek is.).

Táplálás: elem

Az órát elem működteti.

Szíj anyaga: nemesacél

A 316L nemesacél (Stainless steel) nagyon ellenálló anyag, amelyet gyakorlatilag nem lehet tönkretenni. Kemény (nem hajlik és nem is törik), megtartja színét (nem reagál a testnedvekkel, ezért semmilyen fémdarabka nem szívódik fel a bőrbe és a testbe), és korrózió elleni bevonattal rendelkezik (ellenáll az oxidációnak és a korróziónak. Ezen felül ellenáll az édes és a sós víznek is.).

Dátum – a hónap napja

A hónap aktuális napjának kijelzése 1-től 31-ig.

Nagyfrekvenciás technológia

A Bulova Precisionist sorozat szerkezetei egészen 262 kHz ütemű UHF oszcillátort (Ultra High Frequency) tartalmaznak, amellyel nyolcszorosan meghaladják a hagyományos quartz technológiát. A nagyfrekvenciás technológia előnyei közé tartozik az óra kimagasló pontossága és a másodpercmutató mozgásának folytonosabb haladása is.

Vízálloság: 50M/5ATM

Az 50M/5ATM-ig vízálló jelöléssel ellátott karórák a vízzel való véletlenszerű érintkezésre (autómosás, eső), de felszíni úszásra is alkalmasak,snorkellingre és búvárkodásra nem. Az 50M/5ATM az ISO 2281 által szabványosított vízállóssági fokozatot jelöli. Az ISO tesztek magukba foglalják a hőmérséklet, a mélység és a nyomás (víz, levegő) különböző időtartamokban való változtatatását a karóra nyugalmi állapotában, és mozgásban is.

Üveg: zafír

Az óra zafír üvege laboratóriumból származik és a hidrogén és oxigén jelenlétében az alumínium-oxid (Al2O3) 2000 °C-nál való olvasztásával jött létre. A korund „körtébe” való kikristályosodás után felvágják, majd tovább alakítják a kívánt formára és méretre. A zafírüveg az órákban használt legkeményebb üveg. Az ásványok keménységskáláján a második helyen helyezkedne el a gyémánt után, így gyakorlatilag csak gyémánttal lehet megkaristolni. Egyetlen hátránya a törékenység.

Csatolás típusa: Pillangózár

Olyan csatolási típus, amelynél a csat két oldalra nyílik. A kicsatolás után pillangóra emlékeztet. Véletlenszerű kicsatolás esetén nem kerül sor a teljes szétcsatolásra és az óra a kézen marad.

➡️ EZT AKAROM !

BULOVA Jet Star 96B415

Tulajdonságok és dizájn

A BULOVA Jet Star 96B415 egy elegáns férfi karóra, amely egyesíti a kiváló minőséget és a modern stílust. A népszerű BULOVA márkától származó karóra kiemelkedő precizitással és megbízhatósággal rendelkezik.

Az 52 mm-es rozsdamentes acél tok és a keményített kristályüveg védőrétege garantálja a karóra tartósságát és hosszú élettartamát. A Jet Star 96B415 egy fekete színű, részleteiben kidolgozott számlapból és ezüst színű mutatókból áll, amelyek a sötétben világítanak. A karóra szíjja fekete bőrből készült, és kényelmes viseletet biztosít a csuklón.

Működés és funkciók

Ez a karóra rendelkezik egy pontos kvarts mozgással, amely biztosítja az idő pontos és megbízható követését. A Jet Star 96B415 dátumkijelzővel is rendelkezik, amely lehetővé teszi az aktuális dátum könnyű olvasását.

A karóra vízálló és akár 100 méteres mélységig merülhet. Ez azt jelenti, hogy a karórát viselheti az esőben vagy a vízi sportok közben anélkül, hogy gondot okozna a vízbe kerülése.

Stílusos kiegészítő

A BULOVA Jet Star 96B415 nemcsak megbízható kiegészítő, hanem igazi divatáru is. A modern és letisztult dizájnja lehetővé teszi, hogy bármilyen alkalomra stílusosan viselhesse. Legyen szó egy formális eseményről vagy csak mindennapi viseletről, ez a karóra biztosan felhívja magára a figyelmet.

Az ezüst színű mutatók és a részletgazdag számlap kiemelik a karóra esztétikáját, és elegánssá teszik ezt a kiegészítőt.

A BULOVA Jet Star 96B415 karóra valódi ékként emeli ki öltözékedet, és megadja az önbizalmat és stílust, amit keresel.

További hasznos információkért kattints ide!

karorak

➡️ EZT AKAROM !
BULOVA Jet Star 96B415 – GYIK

Gyakran Ismételt Kérdések – BULOVA Jet Star 96B415

Mit tartalmaz a csomag?

A BULOVA Jet Star 96B415 óra csomagja tartalmazza az órát, az eredeti BULOVA dobozt, a garanciajegyet és a használati utasítást.

Mennyire vízálló ez az óra?

A BULOVA Jet Star 96B415 óra vízálló 50 méterig. Ez azt jelenti, hogy ellenáll az esőnek és a fröccsenő víznek, de nem alkalmas fürdéshez vagy búvárkodáshoz.

Van-e garancia erre az órára?

Igen, a BULOVA Jet Star 96B415 órára 2 év gyártói garancia érvényes. Kérjük, őrizze meg a garanciajegyet és a vásárlást igazoló dokumentumot.

Hogyan lehet beállítani az órát és dátumot?

Az óra beállításához és dátumának beállításához kérjük, tekintse át a mellékelt használati utasítást. Az utasítások részletesen leírják az óra beállítási folyamatát.


karora

➡️ EZT AKAROM !

– A BULOVA Jet Star 96B415 egy elegáns és stílusos óra.
– Az óra rozsdamentes acélból készült tokkal rendelkezik.
– A fekete színű számlap kontrasztos, ezáltal könnyen leolvasható.
– A gyöngyház hatású mutatók és indexek tovább javítják az óra megjelenését.
– Az óra megbízható és pontos japán quartz szerkezettel rendelkezik.
– A kék színű bőr szíj kényelmes és divatos kiegészítőt biztosít.
– A BULOVA Jet Star 96B415 tökéletes választás azok számára, akik szeretnék kiemelni a stílusukat és eleganciájukat.

Férfi karóra