ZEPPELIN LZ127 COUNT ZEPPELIN 7642-5 férfi karóra vélemények

A Zeppelin LZ127 Count Zeppelin 7642-5 a legújabb technológiával rendelkező léghajó, amely teljesítményével és elegáns designjával lenyűgözi az embereket.

➡️ EZT AKAROM !

Kategória:

A Zeppelin LZ127 Count Zeppelin 7642-5ről szóló cikk rövid bevezetője:

A Zeppelin LZ127 Count Zeppelin 7642-5 egy ikonikus léghajó, amely a 20. század elején vált világhírűvé. Ez a hatalmas légi jármű a Zeppelin Airship Company által épült és repült, lenyűgöző pályafutása alatt figyelemre méltó teljesítményeket ért el. A cikkünkben felfedezzük ennek az elképesztően nagy és elegáns zeppelinnak a történetét, megismerjük annak technikai jellemzőit és rejtelmeit, valamint felfedezzük azt a hatalmas hatást, amit ez a légi jármű gyakorolt a légi közlekedés fejlődésére és a repülés szerelmeseire.

➡️ EZT AKAROM !

Alaptulajdonságok

Márka

ZEPPELIN

Kollekció

LZ127 COUNT ZEPPELIN

Modell 7642-5
Garancia 2 év
Szín

barna

Táplálás elem
Vízálloság 50M/5ATM
Üveg ásványi
Rendeltetés

férfi

Típus analóg
Súly 77 g

ZEPPELIN LZ127 COUNT ZEPPELIN 7642-5

Szíj

Anyag bőr
Szíj szélessége 22 mm

Tok

Tok színe ezüst árnyalat
Anyag nemesacél
Forma kerek
Átmérő 42 mm

Csomagolás

  • eredeti ZEPPELIN csomagolás
  • hivatalos garancia

ZEPPELIN LZ127 COUNT ZEPPELIN 7642-5

Funkciók

Dátum kijelző
Funkciók részletes leírása
Óratok anyaga: nemesacél

A 316L nemesacél (Stainless steel) nagyon ellenálló anyag, amelyet gyakorlatilag nem lehet tönkretenni. Kemény (nem hajlik és nem is törik), megtartja színét (nem reagál a testnedvekkel, ezért semmilyen fémdarabka nem szívódik fel a bőrbe és a testbe), és korrózió elleni bevonattal rendelkezik (ellenáll az oxidációnak és a korróziónak. Ezen felül ellenáll az édes és a sós víznek is.).

Táplálás: elem

Az órát elem működteti.

Óraszíj anyaga: bőr

A bőr az óraszíjak gyártására használt legkedveltebb anyagok közé tartozik. Elegáns hatást kelt, nem hűt és nagyon könnyen alkalmazkodik a csuklóhoz.

Dátum kijelző

Az óra az aktuális dátumot mutatja.

Vízálloság: 50M/5ATM

Az 50M/5ATM-ig vízálló jelöléssel ellátott karórák a vízzel való véletlenszerű érintkezésre (autómosás, eső), de felszíni úszásra is alkalmasak,snorkellingre és búvárkodásra nem. Az 50M/5ATM az ISO 2281 által szabványosított vízállóssági fokozatot jelöli. Az ISO tesztek magukba foglalják a hőmérséklet, a mélység és a nyomás (víz, levegő) különböző időtartamokban való változtatatását a karóra nyugalmi állapotában, és mozgásban is.

Üveg: ásványi

Az ásványi üveg jelenleg az órás üvegek legelterjedtebb típusa. Nagyon kemény, és magas a szilícium tartalma, aminek köszönhetően magas karc- és kopásállóság jellemzi. A zafírbevonatos üveg még nagyobb ellenállósságot biztosít a karcok ellen. Ez viszont nem jelenti azt, hogy abszolút megkaristolhatatlan.

➡️ EZT AKAROM !

Zeppelin LZ127 Count Zeppelin 7642-5

Zeppelin LZ127 Count Zeppelin 7642-5

A légiközlekedés forradalma

A Zeppelin LZ127 Count Zeppelin 7642-5 (röviden LZ127 vagy csak Count Zeppelin) egy léghajó, amely a 20. század elején forradalmi változásokat hozott a légiközlekedés terén. A Zeppelin cég által tervezett és gyártott ez a léghajó a világ első rendszeres légi közlekedési járatát indította el, és óriási hatással volt a légi közlekedés fejlődésére.

A Zeppelin LZ127 jellemzői

A LZ127 egy hatalmas léghajó volt, amely 236 méter hosszú volt, és a korának legnagyobb és leglátványosabb légi járműve volt. Robusztus szerkezetének köszönhetően hosszabb távolságokat tudott megtenni és nagyobb szállítási kapacitással rendelkezett, mint elődei.

Ennek a léghajónak a tetején két hatalmas motor található, amelyek hajtották előre a járművet. Ezek a hajtóművek a kor technológiai ismereteinek csúcsát képviselték. A LZ127 maximális sebessége elérte a 160 km/h-t, amely rendkívül nagy teljesítménynek számított a kor számára.

A léghajó utazási tapasztalata

Az LZ127 repülő kabinjai luxuskategóriába tartoztak. A fedélzeten elegáns ülések és étkezők voltak, amelyek megfelelő szórakozást nyújtottak az utasoknak. A léghajó fedélzetén több napos utazások is megtörténtek, így az utasok teljes kényelemben vágtak neki az égi útnak.

Az LZ127 különleges útitervet is felkínált az utasainak. Amerikai partnercékkel együttműködve különböző városokat érintett a légijárat, mint például Los Angeles, New York és Chicago. A zeppelinrepülés kivételes élményt nyújtott az utasoknak, akik a korábbi hajózásnál sokkal gyorsabb és kényelmesebb utazást élvezhettek.

A LZ127 hatása a légi közlekedésre

A Zeppelin LZ127 Count Zeppelin 7642-5 lenyűgöző teljesítményének és kényelmi szolgáltatásainak köszönhetően egy teljesen új korszakot teremtett a légiközlekedésben. A zeppelinrepülés forradalmasította a távolsági utazást és a szállítást, és óriási hatást gyakorolt a légiközlekedés technológiájára.

Az LZ127 további fejlesztéseket és követőket inspirált a léghajózásban. Azonban az idő múlásával a repülőgépek hatalmas népszerűségre tettek szert, és a léghajózást végül háttérbe szorították. Mégis, a Zeppelin LZ127 Count Zeppelin 7642-5 emléket állított a léghajózás történetében.

Ha többet szeretne megtudni a Zeppelin LZ127 Count Zeppelin 7642-5-ről, kattintson ide.


karorak

➡️ EZT AKAROM !

ZEPPIN LZ127 COUNT ZEPPELIN 7642-5 GYIK

GYIK

Mi a Zeppelin LZ127 Count Zeppelin 7642-5?

A Zeppelin LZ127 Count Zeppelin 7642-5 egy stílusos és minőségi óra a Zeppelin óramárka kínálatából. Ez a modell a híres Zeppelin léghajó, a LZ127 Count Zeppelin ihlette, mely az 1900-as évek epikus légi utazásait idézi.

Milyen jellemzőkkel rendelkezik a Zeppelin LZ127 Count Zeppelin 7642-5?

A Zeppelin LZ127 Count Zeppelin 7642-5 egy lenyűgöző óra, mely a következő jellemzőkkel rendelkezik:

  • Nemesacél tok
  • Automata szerkezet
  • Kaliber: Zeppelin 7642
  • Fekete színű markolattal ellátott fehér számlap
  • Dátumkijelző
  • 5 bárok vízállóság
  • Minerálüveg kristály
  • Világító kezek és indexek

Hogyan tisztítsam az órát?

A Zeppelin LZ127 Count Zeppelin 7642-5 órát enyhén nedves puha ruhával törölje át. Kerülje az erős tisztítószereket vagy vegyszereket, valamint az óra vízbe merítését.


karora

➡️ EZT AKAROM !

– A Zeppelin LZ127 Count Zeppelin 7642-5 egy repülőgép, amely 1929 és 1937 között aktív volt.
– A repülőgépet az Airship Development Company tervezte és építette Németországban.
– Az LZ127 Count Zeppelin 7642-5 a világ legnagyobb és leghosszabb hajtóműves gázeljárójaként szolgált.
– A repülőgép hatalmas mérete és teherbírása lehetővé tette, hogy hosszú távolságokra szállítson személyeket és árut.
– A Count Zeppelin 7642-5 többek között átkelt az Atlanti-óceánon és számos világrekordot állított fel.
– Bár a Zeppelin repülőgépek népszerűek voltak az időszakban, a Count Zeppelin 7642-5 végső soron 1937-ben lezuhant.
– Az eset súlyos katasztrófával járt és meghatározó szerepet játszott a Zeppelin repüléssel kapcsolatos bizalom elvesztésében.
– Az LZ127 Count Zeppelin 7642-5 repülőgép történelmi jelentőséggel bír a légi közlekedés fejlődése szempontjából.

Férfi karóra