CASIO G-SHOCK ORIGIN GM-2100C-5AER UTILITY METAL COLLECTION férfi karóra vélemények

CASIO G-SHOCK ORIGIN GM-2100C-5AER: Stílus és tartósság ötvözete.

➡️ EZT AKAROM !

Kategória:

Az alábbiakban bemutatjuk a CASIO G-SHOCK ORIGIN GM-2100C-5AER UTILITY METAL COLLECTION órát, amely a CASIO prémium minőségét és a G-SHOCK innovatív technológiáit egyesíti az elegáns és strapabíró kialakításban. Ez az óra a kompromisszumok nélküli stílust és a megbízhatóságot hozza el a mindennapi használatra és a kalandokra vágyóknak. A Utility Metal Collection óra lenyűgöző külsőt kínál, miközben a visszafogott elegancia mellett a funkciók és a tartósság sem marad el. Ismerje meg a modern stílus és az időtálló megbízhatóság tökéletes ötvözetét a CASIO G-SHOCK ORIGIN GM-2100C-5AER Utility Metal Collection órával!

➡️ EZT AKAROM !

Alaptulajdonságok

Márka

G-SHOCK

Kollekció

G-CLASSIC

Modell GM-2100C-5AER
Garancia 2 év
Szín

bézs

Táplálás elem
Vízálloság 200M/20ATM
Üveg ásványi
Számjegyek a számlapon indexek
Rendeltetés

férfi

Típus digitális / analóg
Súly 72 g

CASIO G-SHOCK ORIGIN GM-2100C-5AER UTILITY METAL COLLECTION

Szíj

Anyag textil
Csatolás típusa standard felcsatolás

Tok

Tok színe ezüst árnyalat
Anyag műanyag / nemesacél
Forma kerek
Átmérő 44,4 mm
Vastagság 11,8 mm

Csomagolás

 • eredeti G-SHOCK csomagolás
 • hivatalos garancia

CASIO G-SHOCK ORIGIN GM-2100C-5AER UTILITY METAL COLLECTION

Funkciók

12/24 órás formátum, Napi 5 riasztás, Időzítő – 1/1 másodperc – 24 óra, Óránkénti jelzés, LED dióda, Neo-kijelző, Ütésállóság, Előreprogramozott naptár, Stopper 1/100 másodperc – 24 óra, Világidő
Funkciók részletes leírása
Óratok anyaga: műanyag

Többnyire kaucsukból, gyantából vagy szilikonból. Ezt a típusú anyagot magas rugalmasság jellemzi, antiallergikus, vízálló, és nem szívja magába az izzadságot.

Óratok anyaga: nemesacél

A 316L nemesacél (Stainless steel) nagyon ellenálló anyag, amelyet gyakorlatilag nem lehet tönkretenni. Kemény (nem hajlik és nem is törik), megtartja színét (nem reagál a testnedvekkel, ezért semmilyen fémdarabka nem szívódik fel a bőrbe és a testbe), és korrózió elleni bevonattal rendelkezik (ellenáll az oxidációnak és a korróziónak. Ezen felül ellenáll az édes és a sós víznek is.).

Táplálás: elem

Az órát elem működteti.

Óraszíj anyaga: textil

Az óraszíj textilből készül. Könnyű és jól alkalmazkodik a csuklóhoz.

12/24 órás formátum

Az időt kétféleképpen lehet megjeleníteni, 12- vagy 24-órás formátumban. Például 4:45 vagy 16:45.

Napi 5 riasztás

5 független riasztó, amelyek rugalmasan emékeztetnek a fontos eseményekre. Egészen 5 különböző emlékeztető időt állíthat be.

Időzítő – 1/1 másodperc – 24 óra

Óránkénti jelzés

Amennyiben a funkció be van kapcsolva, akkor az óra minden eltelt órára hangjelzéssel figyelmeztet.

LED dióda

Az óra elülső oldalának megvilágítását (LED) dióda biztosítja. A megvilágítás a gomb egyszerű megnyomásával aktiválható.

Neo-kijelző

Egy réteg a mutatók felületén, amely a fényen való rövid feltöltés után hosszú időre biztosítja azok megvilágítását a sötétben.

Ütésállóság

Egyedi konstrukciós megoldás, amely kiküszöböli az ütések, vibrációk és rázkódások kedvezőtlen hatásait, és így biztosítja az óra magas ellenállóképességét.

Előreprogramozott naptár

A kijelző az aktuális dátumot mutatja. Előreprogramozott, ezért elesik a rövid és hosszú hónap, és a szökőévek beállításának szükségessége. Az órák többségében ez a naptár 2099-ig van előreprogramozva.

Stopper 1/100 másodperc – 24 óra

Az eltelt időt, a részidőt és a végidőt 1/100 másodperces pontossággal méri. A maximális mért idő 24 óra.

Világidő

A kijelzőn egyszerűen meg tudja jeleníteni a kiválasztott fővárosok és helyiségek idejét.

Vízálloság: 200M/20ATM

A 200M/20ATM-ig vízálló jelöléssel ellátott karórák úszásra, snorkelingre, de légzőkészülékkel való búvárkodásra is alkalmasak. A 200M/20ATM az ISO 6425 által szabványosított vízállóssági fokozatot jelöli. Az ISO tesztek magukba foglalják a hőmérséklet, a mélység és a nyomás (víz, levegő) különböző időtartamokban való változtatatását a karóra nyugalmi állapotában, és mozgásban is. A búvár modelleknél utólag elvégzésre kerül a karóra sós vízzel szembeni ellenállóképességének, és a túlnyomással való megbirkozási képességének (dekompresszió szimuláció) tesztelése.

Üveg: ásványi

Az ásványi üveg jelenleg az órás üvegek legelterjedtebb típusa. Nagyon kemény, és magas a szilícium tartalma, aminek köszönhetően magas karc- és kopásállóság jellemzi. A zafírbevonatos üveg még nagyobb ellenállósságot biztosít a karcok ellen. Ez viszont nem jelenti azt, hogy abszolút megkaristolhatatlan.

Csatolás típusa: standard felcsatolás

A felcsatolás legelterjedtebb formája, amely főleg a bőr-, és a szilikon szíjaknál használatos. A csatot egyszerűen becsatolja a szükség szerinti lyukba.

➡️ EZT AKAROM !
CASIO G-SHOCK ORIGIN GM-2100C-5AER UTILITY METAL COLLECTION

CASIO G-SHOCK ORIGIN GM-2100C-5AER UTILITY METAL COLLECTION

Megjelenítés és funkcionalitás ötvözése

Az új CASIO G-SHOCK ORIGIN GM-2100C-5AER UTILITY METAL COLLECTION óra azoknak tervezett, akik értékelik a hagyományos analóg megjelenítést, ugyanakkor szeretnék élvezni a modern technológia előnyeit is. Ez a modell mindig pontos időmérést és megbízhatóságot kínál, valamint strapabíró szerkezetének köszönhetően bármilyen kaland során megbízható partner lesz az Ön csuklóján.

Robusztus kialakítás

Az ORIGIN GM-2100C-5AER az új Utility Metal kollekció része, amely kiemelkedő strapabíróságot nyújt. Az óra védett szilíciumgumi és rozsdamentes acél kombinációjából készül, amely az extrém körülményekhez való alkalmazkodást biztosítja. Az ütésálló kialakításnak köszönhetően az óra ellenáll a rázkódásoknak, légnyomás-változásoknak és a víznyomásnak is. Ezért tökéletes választás a sportoláshoz, kiránduláshoz vagy akár a mindennapi viseléshez.

Különleges funkciók

A CASIO G-SHOCK ORIGIN GM-2100C-5AER sok olyan különleges funkciót nyújt, amelyek megkönnyítik mindennapjait. Az óra automata napszak- és dátumbeállítással rendelkezik, valamint éjjel-nappal olvasható LED háttérvilágítás biztosítja a kiváló láthatóságot. Ezenkívül a stopper és az időzítő funkciói is segítenek az idő optimalizálásában.

Stílusos kiegészítő

Az ORIGIN GM-2100C-5AER nem csak megbízható és funkcionális eszköz, hanem stílusos kiegészítő is. Az elegáns, modern design és az arany részletek kiválóan illeszkednek minden öltözethez. A rozsdamentes acél szíj könnyen állítható, hogy tökéletesen illeszkedjen a csuklójára.

Ha további információt szeretne az ORIGIN GM-2100C-5AER-ről, kérjük, keresse fel a CASIO weboldalt vagy olvassa el a legújabb újdonságokról szóló híreinket.


karorak

➡️ EZT AKAROM !
GYIK – CASIO G-SHOCK ORIGIN GM-2100C-5AER UTILITY METAL COLLECTION

Mi az a CASIO G-SHOCK ORIGIN GM-2100C-5AER UTILITY METAL COLLECTION?

A CASIO G-SHOCK ORIGIN GM-2100C-5AER UTILITY METAL COLLECTION egy különleges, erőteljes óraszéria, amelynek célja az időmérés funkcióin túlmenőleg magas teljesítményt és megjelenést nyújtani. Ez a kollekció célja a tartósság és az ellenállás, valamint egyedi stílus kombinálása.

Milyen tulajdonságokkal rendelkezik a CASIO G-SHOCK ORIGIN GM-2100C-5AER UTILITY METAL COLLECTION?

A CASIO G-SHOCK ORIGIN GM-2100C-5AER UTILITY METAL COLLECTION egy olyan órasorozat, amely számos funkcióval és jellemzővel rendelkezik. Néhány kiemelt tulajdonság a következők:

 • Vastag és ellenálló óratok
 • Analóg és digitális kijelző
 • Idő- és dátumkijelzés
 • Vízállóság
 • Ütésállóság
 • Automatikus LED világítás
 • Világidő
 • Stopperóra
 • Óra riasztás

Milyen stílusban kapható a CASIO G-SHOCK ORIGIN GM-2100C-5AER UTILITY METAL COLLECTION?

A CASIO G-SHOCK ORIGIN GM-2100C-5AER UTILITY METAL COLLECTION stílusa a funkcionális strapabíróság és a modern dizájn egységét képviseli. Ez az órasorozat jellegzetes funkcionális sziluettel és rozsdamentes acél karkötővel kapható, ami igazi megbízhatóságot és megjelenést kölcsönöz a viselőjének.


karora

➡️ EZT AKAROM !

– A CASIO G-SHOCK ORIGIN GM-2100C-5AER UTILITY METAL COLLECTION egy prémium minőségű óra.
– Az óra erős nemesacél tokkal és szilikon szíjjal rendelkezik.
– A funkcionalitás mellett az óra stílusos és divatos megjelenést biztosít.
– Az óra megbízható és strapabíró, ideális kültéri tevékenységekhez.
– Az óra funkciói közé tartozik az idő, a dátum, az ébresztőóra és a stopperóra.
– Az óra vízálló, így használható víz alatti tevékenységek során is.
– Az óra megfelel a G-SHOCK sorozat szigorú minőségi előírásainak.
– Az órán található LED világítás segít a sötétben is könnyen leolvashatóvá tenni az időt.
– Az óra rendelkezik energiatakarékos üzemmóddal, amely hosszabb üzemidőt biztosít.
– Az óra stílusos és elegáns kiegészítő mindenki számára, aki szereti a megbízható órákat és a modern kialakítást.

Férfi karóra