CASIO G-SHOCK ORIGIN GM-2100BB-1AER METAL COVERED férfi karóra vélemények

CASIO G-SHOCK ORIGIN GM-2100BB-1AER METAL COVERED – A legújabb G-SHOCK kollekció ikonikus darabja, amely páratlan stílust és tartósságot kínál.

➡️ EZT AKAROM !

Kategória:

A CASIO G-SHOCK ORIGIN GM-2100BB-1AER METAL COVERED egy stílusos és strapabíró óra, mely a CASIO G-SHOCK sorozatának egyik újabb tagja. Ez az óra kiváló minőségű anyagokból készült, és kifejezetten az igényes használók számára tervezték. A metal borítású óra követi a G-SHOCK hagyományos vonalait, míg egy modern és egyedi megjelenést kölcsönöz neki. Ez az óra nemcsak időtartó és megbízható funkciókat kínál, hanem stílusos kiegészítőként is szolgál minden alkalomra. Olvassa tovább, hogy többet megtudjon erről a különleges CASIO G-SHOCK óráról!

➡️ EZT AKAROM !

Alaptulajdonságok

Márka

G-SHOCK

Kollekció

G-CLASSIC

Modell GM-2100BB-1AER
Garancia 2 év
Szín

fekete

Táplálás elem
Vízálloság 200M/20ATM
Üveg ásványi
Számjegyek a számlapon indexek
Rendeltetés

férfi

Típus digitális / analóg
Súly 72 g

Szíj

Anyag műanyag
Csatolás típusa standard felcsatolás
Méret 15,5-22 cm
Szíj szélessége 25-20 mm

Tok

Anyag műanyag / nemesacél
Forma kerek
Átmérő 44,4 mm
Vastagság 11,8 mm

Csomagolás

  • eredeti G-SHOCK csomagolás
  • hivatalos garancia

Funkciók

12/24 órás formátum, Napi 5 riasztás, Időzítő – 1/1 másodperc – 24 óra, Óránkénti jelzés, LED dióda, Neo-kijelző, Ütésállóság, Előreprogramozott naptár, Stopper 1/100 másodperc – 24 óra, Világidő
Funkciók részletes leírása
Óratok anyaga: műanyag

Többnyire kaucsukból, gyantából vagy szilikonból. Ezt a típusú anyagot magas rugalmasság jellemzi, antiallergikus, vízálló, és nem szívja magába az izzadságot.

Óratok anyaga: nemesacél

A 316L nemesacél (Stainless steel) nagyon ellenálló anyag, amelyet gyakorlatilag nem lehet tönkretenni. Kemény (nem hajlik és nem is törik), megtartja színét (nem reagál a testnedvekkel, ezért semmilyen fémdarabka nem szívódik fel a bőrbe és a testbe), és korrózió elleni bevonattal rendelkezik (ellenáll az oxidációnak és a korróziónak. Ezen felül ellenáll az édes és a sós víznek is.).

Táplálás: elem

Az órát elem működteti.

Óraszíj anyaga: műanyag

Leggyakrabban kaucsukból, gyantából vagy szilikonból. Ezt a típusú óraszíjat magas rugalmasság jellemzi, antiallergikus, vízálló, és nem szívja magába az izzadságot. Nem hűt, és nagyon jól alkalmazkodik a csukló formájához.

12/24 órás formátum

Az időt kétféleképpen lehet megjeleníteni, 12- vagy 24-órás formátumban. Például 4:45 vagy 16:45.

Napi 5 riasztás

5 független riasztó, amelyek rugalmasan emékeztetnek a fontos eseményekre. Egészen 5 különböző emlékeztető időt állíthat be.

Időzítő – 1/1 másodperc – 24 óra

Óránkénti jelzés

Amennyiben a funkció be van kapcsolva, akkor az óra minden eltelt órára hangjelzéssel figyelmeztet.

LED dióda

Az óra elülső oldalának megvilágítását (LED) dióda biztosítja. A megvilágítás a gomb egyszerű megnyomásával aktiválható.

Neo-kijelző

Egy réteg a mutatók felületén, amely a fényen való rövid feltöltés után hosszú időre biztosítja azok megvilágítását a sötétben.

Ütésállóság

Egyedi konstrukciós megoldás, amely kiküszöböli az ütések, vibrációk és rázkódások kedvezőtlen hatásait, és így biztosítja az óra magas ellenállóképességét.

Előreprogramozott naptár

A kijelző az aktuális dátumot mutatja. Előreprogramozott, ezért elesik a rövid és hosszú hónap, és a szökőévek beállításának szükségessége. Az órák többségében ez a naptár 2099-ig van előreprogramozva.

Stopper 1/100 másodperc – 24 óra

Az eltelt időt, a részidőt és a végidőt 1/100 másodperces pontossággal méri. A maximális mért idő 24 óra.

Világidő

A kijelzőn egyszerűen meg tudja jeleníteni a kiválasztott fővárosok és helyiségek idejét.

Vízálloság: 200M/20ATM

A 200M/20ATM-ig vízálló jelöléssel ellátott karórák úszásra, snorkelingre, de légzőkészülékkel való búvárkodásra is alkalmasak. A 200M/20ATM az ISO 6425 által szabványosított vízállóssági fokozatot jelöli. Az ISO tesztek magukba foglalják a hőmérséklet, a mélység és a nyomás (víz, levegő) különböző időtartamokban való változtatatását a karóra nyugalmi állapotában, és mozgásban is. A búvár modelleknél utólag elvégzésre kerül a karóra sós vízzel szembeni ellenállóképességének, és a túlnyomással való megbirkozási képességének (dekompresszió szimuláció) tesztelése.

Üveg: ásványi

Az ásványi üveg jelenleg az órás üvegek legelterjedtebb típusa. Nagyon kemény, és magas a szilícium tartalma, aminek köszönhetően magas karc- és kopásállóság jellemzi. A zafírbevonatos üveg még nagyobb ellenállósságot biztosít a karcok ellen. Ez viszont nem jelenti azt, hogy abszolút megkaristolhatatlan.

Csatolás típusa: standard felcsatolás

A felcsatolás legelterjedtebb formája, amely főleg a bőr-, és a szilikon szíjaknál használatos. A csatot egyszerűen becsatolja a szükség szerinti lyukba.

➡️ EZT AKAROM !

Blog poszt – CASIO G-SHOCK ORIGIN GM-2100BB-1AER METAL COVERED

CASIO G-SHOCK ORIGIN GM-2100BB-1AER METAL COVERED

A G-SHOCK története

A CASIO G-SHOCK óra világszerte híres a tartósságáról és az időtálló dizájnról. Az ütésálló építés és a kezelőbarát funkciók kombinációja miatt a G-SHOCK órák a kalandorok és sportolók megbízható társai lettek. Az új GM-2100BB-1AER METAL COVERED modell a G-SHOCK ORIGIN kollekció frissített változata. Ismerjük meg közelebbről ezt az újdonságot!

Továbbfejlesztett tervezés és funkciók

A GM-2100BB-1AER METAL COVERED órának egyedi stílusa van, ami a karcálló fekete bevonatú óraház és a fényes metálszíjas kialakításnak köszönhető. Az óra strapabíró és 200 méterig vízálló, így bármilyen körülmények között viselhető. A LED-es háttérvilágításnak köszönhetően pedig sötétben is jól olvasható az idő.

Sokoldalú funkciók

A G-SHOCK ORIGIN GM-2100BB-1AER METAL COVERED számos hasznos funkcióval rendelkezik. Az óra automatikus időbeállítással rendelkezik, így mindig pontos időt mutat. Emellett rendelkezik világidő funkcióval, naptárral, stopperrel és ébresztőórával. Az akkumulátor élettartama hosszú, és a gombok visszhangérzékelő rendszerrel működnek, ami a könnyű kezelhetőséget szolgálja.

Amerikai webhely linkje

A további információkért és vásárlási lehetőségért látogasson el az amerikai webhelyre, ahol részletesen tájékozódhat a GM-2100BB-1AER METAL COVERED óráról és más G-SHOCK modellekről.

Végső gondolatok

A CASIO G-SHOCK ORIGIN GM-2100BB-1AER METAL COVERED egy igazán különleges és megbízható óra, amely ötvözi a funkciókat és a minőségi kivitelezést. Ha kalandor típus vagy, aki hajlandó túllépni a határokon, ez az óra tökéletes választás a sikerhez és a stílushoz.

karorak

➡️ EZT AKAROM !

CASIO G-SHOCK ORIGIN GM-2100BB-1AER METAL COVERED

Gyakran Ismételt Kérdések (FAQs)

Mire való a CASIO G-SHOCK ORIGIN GM-2100BB-1AER METAL COVERED?

A CASIO G-SHOCK ORIGIN GM-2100BB-1AER METAL COVERED egy strapabíró óra, melyet főként sporttevékenységekhez terveztek. Kiválóan ellenáll az ütéseknek, a víznek és az egyéb külső hatásoknak. Ezen kívül számos hasznos óra funkciót is kínál, mint például időzítő, világidő, naptár és sok más.

Milyen anyagból készült a CASIO G-SHOCK ORIGIN GM-2100BB-1AER METAL COVERED?

A CASIO G-SHOCK ORIGIN GM-2100BB-1AER METAL COVERED burkolata fém anyagból készült. A fémháznak köszönhetően rendkívül strapabíró és ellenálló a karcokkal szemben.

Milyen funkciókkal rendelkezik a CASIO G-SHOCK ORIGIN GM-2100BB-1AER METAL COVERED?

A CASIO G-SHOCK ORIGIN GM-2100BB-1AER METAL COVERED számos értékes funkcióval van ellátva, például:

  • Időzítő
  • Világidő
  • Naptár
  • Visszajelző funkciók
  • Automatikus időmérés
  • Fényvisszaverő kéz és óraszámok

Milyen vízállósági képessége van a CASIO G-SHOCK ORIGIN GM-2100BB-1AER METAL COVERED-nek?

A CASIO G-SHOCK ORIGIN GM-2100BB-1AER METAL COVERED 200 méterig vízálló, így alkalmas úszáshoz, merüléshez vagy más vízi tevékenységekhez is.


karora

➡️ EZT AKAROM !

– A Casio G-Shock Origin GM-2100BB-1AER egy fémborítású óra
– A G-Shock eredeti sorozatába tartozik
– A modell az időpontot és a dátumot is megjeleníti
– Az óra összekapcsolható okostelefonnal Bluetooth kapcsolaton keresztül
– Az óra ellenáll a víznek és ütéseknek
– Különféle időzónák beállítására képes
– Az óra összesen öt napi riasztást tud beállítani
– A szerkezet automata időzónaváltást támogat
– Az órán számtalan sport- és kalandtevékenység miértagjából választhatunk
– A modell különleges megjelenésének köszönhetően elegáns és modern stílust képvisel

Férfi karóra