CASIO G-SHOCK G-SQUAD SERIE GBD-H2000-1BER férfi karóra vélemények

“Ismerje meg a CASIO G-SHOCK G-SQUAD GBD-H2000-1BER sorozatot – tökéletes kiegészítő mindennapi edzéseinkhez!”

➡️ EZT AKAROM !

Kategória:

A CASIO G-SHOCK G-SQUAD GBD-H2000-1BER a legújabb tagja a G-SQUAD sorozatnak, és tökéletes kiegészítése a sportolóknak és az aktív életmódot folytatóknak. Ez az innovatív óra kivételes funkcionalitással rendelkezik, beleértve a pulzusmérőt, a lépésszámlálót és az edzésidőt. Az elegáns és strapabíró kialakítása mellett vízálló is, így a legextrémebb körülmények között is használható. Ne szalaszd el az esélyt, hogy felfedezd a CASIO G-SHOCK G-SQUAD GBD-H2000-1BER óra csodálatos világát és élvezd az egyedülálló teljesítményét!

➡️ EZT AKAROM !

Alaptulajdonságok

Márka

G-SHOCK

Kollekció

G-SQUAD

Modell GBD-H2000-1BER
Garancia 2 év
Szín

fekete

Táplálás napelemes (Tough solar) / USB
Vízálloság 200M/20ATM
Üveg ásványi
Kompatibilitás IOS / Android
Rendeltetés

férfi

Típus smart
Súly 63 g

CASIO G-SHOCK G-SQUAD SERIE GBD-H2000-1BER

Szíj

Anyag bio anyag
Csatolás típusa standard felcsatolás

Tok

Tok színe fekete árnyalat
Anyag bio anyag
Forma kerek
Átmérő 52,6 mm
Vastagság 19,4 mm

Csomagolás

  • eredeti G-SHOCK csomagolás
  • hivatalos garancia

CASIO G-SHOCK G-SQUAD SERIE GBD-H2000-1BER

Funkciók

12/24 órás formátum, Napi 3 riasztás, Barométer (260 / 1.100 hPa), időzítő, Holdfázisok, GPS szinkronizálás, Telefon kereső, Az elem állapotának indikátora, Kaloriméter, Iránytű – digitális, Lépésszámláló, A vér oxigénellátásának mérése, Szívműködés mérése, Alvás monitoring, Értesítések, Ütésállóság, teljesen automatikus LED dióda, Előreprogramozott naptár, Okos órák/smart órák, Snooze, Sport üzemmód, Stopper, Világidő, Hőmérő: -10 °C/+60 °C, Edzés elemzések, Edzés funkciók, Napkelte/napnyugta funkció, Magasságmérő
Funkciók részletes leírása
Óratok anyaga: bio anyag

A szíjak gyártásához használt műanyagot a Ricinus communis növény magjának feldolgozásával állították elő. A növényi polimert – műanyagot, amely eredetének és biológiai lebonthatóságának köszönhetően minimális hatással van a környezetre, megfelelő kémiai eljárásokkal szintetizálják a kipréselt olajból.

Táplálás: napelemes (Tough solar)

A Tough Solar a CASIO karórák táplálási technológiája. Az üveg alatt napelemek találhatók, amelyek a fényenergiát elektromos energiává alakítják, amely az akkumulátorban tárolódik és meghajtja az órát. Így nincs szükség elemcserére!

Táplálás: USB

A karóra akkumulátora USB konnektoros kábelen keresztül töltődik. Az energiaforrás lehet hálózati töltő, notebook, vagy power bank is.

Óraszíj anyaga: bio anyag

A szíjak gyártásához használt műanyagot a Ricinus communis növény magjának feldolgozásával állították elő. A növényi polimert – műanyagot, amely eredetének és biológiai lebonthatóságának köszönhetően minimális hatással van a környezetre, megfelelő kémiai eljárásokkal szintetizálják a kipréselt olajból.

12/24 órás formátum

Az időt kétféleképpen lehet megjeleníteni, 12- vagy 24-órás formátumban. Például 4:45 vagy 16:45.

Napi 3 riasztás

3 független riasztó a fontos események rugalmas emlékeztetésére. Legfeljebb 3 emlékeztető időt állíthat be.

Barométer (260 / 1.100 hPa)

A speciális szenzor méri a levegő nyomását és a lemért értékeket az óra kijelzőjén mutatja. A mérés terjedelme 260/1000 hPa. A kijelzőegység 1 hPa. A kijelzőn az atmoszférikus nyomást grafikon is mutatja. A grafikonban a változások rendszeres intervallumokban automatikusan bejegyzésre kerülnek. A grafikon változásai alapján könnyen meg tudja állapítani az időjárás változását.

időzítő

Az óra visszaszámol a megadott időtől egészen a nulláig. Ha eléri a nullát, az óra csipog.

Holdfázisok

Ez a funkció a hold aktuális fázisát mutatja. Az aktuális fázis a digitális órákon egy speciális ikon segítségével, az analóg (mutatós) órákon segédszámlap segítségével van megjelenítve.

GPS szinkronizálás

Az óra a két együttműködő technológiának köszönhetően (a GPS és a rádiójel fogadása) mindig pontos időt mutat, függetlenül attól, hogy Ön hol tartózkodik. Ha olyan helyen tartózkodik, ahol az óra nem tudja fogadni a rádiójelet, akkor a pontos idő a GPS szatellit segítségével kerül beállításra. Ezen felül, a GPS szatellittel való kommunikációnak köszönhetően, az óra beállítja az aktuális időzónát és az aktuális nyári időszámítást is.

Telefon kereső

Elveszítette telefonját? Egy egyszerű gombnyomással az órán megszólaltatja a telefon ébresztőjét, és így egyszerűen meg tudja találni.

Az elem állapotának indikátora

Ezen funkció többnyire a napelemes órákban található. Az akkumulátor töltöttségének állapotát mutatja. Ha az indikátor alacsony szintet mutat, az órát ki kell tenni a fényre.

Kaloriméter

A karóra kiszámolja az edzés közben elégetett kalóriát.

Iránytű – digitális

Az órában található iránytű mutatja az északot és a többi égtájat. A kijelzőn ezen felül mutatja a cél irányának szögét 0 – 359 fokig. A kivetítés felbontása/pontossága 1 fok. Az iránytű kötelező felszerelése minden kalandornak, túrázonak és outdoor rajongónak.

Lépésszámláló

Beépített háromtengelyes gyorsulásmérőt kihasználó szenzoros sportfunkció. A lépésszámlálót manuálisan is el lehet indítani, vagy amikor gyaloglást, illetve futást érzékel, automatikusan elindul. A kijelző a lépések összámát és a lépések óránkénti számát mutatja, amellett, hogy lehetőségünk van a célérték 1.000-től 50.000 lépésig való beállítására, amely elérését egy hangjelzés kíséri. Az óra számlapja mutatja a gyaloglás folyamatát és figyelmeztet az elégtelen aktivitás esetén.

A vér oxigénellátásának mérése

Szívműködés mérése

A beépített optikai szenzor segítségével méri a szívműködést egészen a maximális 220 ütés/perc értékig. Rögzíteni és megjeleníteni az elérni kívánt szívfrekvencia beállításához szükséges aktuális pulzust, a minimális és maximális frekvencia kiértékelését, az aktuális pulzus zóna grafikus indikációját és a szív működésének grafikonját is lehetséges.

Alvás monitoring

Aktiválás után figyeli és rögzíti a kiválasztott testfunkciókat alvás közben. A mozgás- és a pulzusérzékelőből kapott adatok alapján elemezhető az alvás folyamata és minősége az alkalmazásban, és felfedezhető a reggeli fáradság lehetséges oka is.

Értesítések

Az okos karóra képes hangjelzéssel figyelmeztetni önt a beérkező üzenetre vagy eseményre. A figyelmeztetések beállíthatóak szociális hálózatokra, SMS-re, e-mail-re, alkalmazásokra, naptárra és az ébresztésre.

Ütésállóság

Egyedi konstrukciós megoldás, amely kiküszöböli az ütések, vibrációk és rázkódások kedvezőtlen hatásait, és így biztosítja az óra magas ellenállóképességét.

teljesen automatikus LED dióda

Az óra elülső oldalának megvilágítását (LED) dióda biztosítja. Az auto funkció a dióda automatikus kapcsolását biztosítja az óra archoz való fordítása után. Az órában szenzor található, mely 45 fokos dőlésnél aktiválódik, és kapcsolja a diódát. Ezen felül az óra fényszenzorral is fel van szerelve, amely csak félhomály, illetve sötét esetén kapcsolja be a diódát. A funkciót be- vagy kikapcsolhatja. Az automatikus szenzor kikapcsolása után a megvilágítást a gomb egyszerű megnyomásával indítja el.

Előreprogramozott naptár

A kijelző az aktuális dátumot mutatja. Előreprogramozott, ezért elesik a rövid és hosszú hónap, és a szökőévek beállításának szükségessége. Az órák többségében ez a naptár 2099-ig van előreprogramozva.

Okos órák/smart órák

Az órát bluetooth kapcsolaton keresztül csatlakoztatja az Android és iOS rendszereken futó berendezésekhez.

Snooze

A riasztó kibővített funkciója. Az ismételt ébresztést biztosítja, ami azt jelenti, hogy az ébresztő kikapcsolása után a riasztó pár perc után újra hangjelzést ad, egészen addig, amíg ki nem kapcsolja a Snooze funkciót is.

Sport üzemmód

Stopper

A stopper lehetővé teszi az időszakaszok mérését.

Világidő

A kijelzőn egyszerűen meg tudja jeleníteni a kiválasztott fővárosok és helyiségek idejét.

Hőmérő: -10 °C/+60 °C

A szenzor a hőmérséklet mérését teszi lehetővé -10 °C/+ 60 °C terjedelemben. A hőmérséklet két féle egységben van mérve, Celsius fokban (°C) és Fahrenheit fokban (°F). A pontossága 0,1 °C vagy 0,2 °F.

Edzés elemzések

Az edzés haladó adatainak megjelenítése, beleértve a torna állapotát, az edzés folyamatát és előrehaladását, az edzésterhelés fejlődését, a VO2MAX-ot és a szervezet regenerálására szükséges hozzávetőleges idő kiszámítását.

Edzés funkciók

Hasznos funkciók komplex szettje, amely magába foglalja a megtett távolság, a sebesség, a mozgástempó és más, a GPS és a gyorsulásmérő adatainak kombinálása alapján szerzett értékek megjelenítését. A funkciók információt szolgáltatnak az időről (eltelt idő, köridő, körhossz, átlagos sebesség), a tengerszint feletti magasságról (kumulatív felmenetel, kumulatív lemenetel, felmenetel/lemenetel sebessége), az elégetett kalóriákról és a szívfrekvenciáról.

Napkelte/napnyugta funkció

Az előre beállított koordináták segítségével kiszámolja és megjeleníti a napkelte és a napnyugta időpontját.

Magasságmérő

A barometrikus érzékelő bejegyzi az atmoszférikus nyomást és annak alapján átszámolja a tengerszint feletti magasságot. A magasságmérő akár 10 000 méter tengerszint feletti magasságig képes mérni a magasságot.

Vízálloság: 200M/20ATM

A 200M/20ATM-ig vízálló jelöléssel ellátott karórák úszásra, snorkelingre, de légzőkészülékkel való búvárkodásra is alkalmasak. A 200M/20ATM az ISO 6425 által szabványosított vízállóssági fokozatot jelöli. Az ISO tesztek magukba foglalják a hőmérséklet, a mélység és a nyomás (víz, levegő) különböző időtartamokban való változtatatását a karóra nyugalmi állapotában, és mozgásban is. A búvár modelleknél utólag elvégzésre kerül a karóra sós vízzel szembeni ellenállóképességének, és a túlnyomással való megbirkozási képességének (dekompresszió szimuláció) tesztelése.

Üveg: ásványi

Az ásványi üveg jelenleg az órás üvegek legelterjedtebb típusa. Nagyon kemény, és magas a szilícium tartalma, aminek köszönhetően magas karc- és kopásállóság jellemzi. A zafírbevonatos üveg még nagyobb ellenállósságot biztosít a karcok ellen. Ez viszont nem jelenti azt, hogy abszolút megkaristolhatatlan.

Csatolás típusa: standard felcsatolás

A felcsatolás legelterjedtebb formája, amely főleg a bőr-, és a szilikon szíjaknál használatos. A csatot egyszerűen becsatolja a szükség szerinti lyukba.

➡️ EZT AKAROM !

CASIO G-SHOCK G-SQUAD SERIE GBD-H2000-1BER

Mutasd be a CASIO G-SHOCK G-SQUAD SERIE GBD-H2000-1BER órát!

A Casio G-SHOCK G-SQUAD GBD-H2000-1BER óra a Casio legújabb okosórája, amely lenyűgöző funkciókkal és tartóssággal rendelkezik. Ez az óra a G-SHOCK G-SQUAD sorozat tagja, és számos innovatív fitnesz funkciót kínál, amelyek segítenek a felhasználóknak nyomon követni és javítani edzésüket.

CASIO G-SHOCK G-SQUAD GBD-H2000-1BER

Üzemmódok és funkciók

A CASIO G-SHOCK G-SQUAD GBD-H2000-1BER óra számos különböző üzemmóddal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik az edzés nyomon követését és elemzését. Az óra kijelzi a lépéseket, a kalóriafogyasztást, a pulzust és az alvásminőséget. Továbbá, vízálló kivitele miatt az óra bármilyen sport tevékenység során viselhető.

Ezenkívül az óra beépített GPS érzékelővel is rendelkezik, amely lehetővé teszi a pontos helymeghatározást és a távolságmérést. Az óra Bluetooth-kapcsolaton keresztül kommunikál okostelefonnal, így könnyen szinkronizálhatók az adatok és elemzések az alkalmazással.

Trendi külsejű és tartós

A CASIO G-SHOCK G-SQUAD GBD-H2000-1BER órát a G-SHOCK híres erőssége és tartóssága jellemzi. Az óra kerek, férfias kivitelben készült, amely tökéletesen illeszkedik az aktív életmódot folytató emberekhez. Az óra számlapja digitális kijelzővel rendelkezik, amely könnyen leolvasható, még a sötétben is.

Link: További információk

Olvasson további érdekes cikkeket az US weboldalunkon!

Ha szeretne többet megtudni a legújabb okosórákról és az egészségmegfigyelők világáról, látogasson el weboldalunkra és olvasson további érdekes cikkeket:

Link: US Weboldal

karorak

➡️ EZT AKAROM !

CASIO G-SHOCK G-SQUAD SERIE GBD-H2000-1BER – Gyakran Ismételt Kérdések

Mi az a CASIO G-SHOCK G-SQUAD SERIE GBD-H2000-1BER?

A CASIO G-SHOCK G-SQUAD SERIE GBD-H2000-1BER egy stílusos és tartós sportóra, amely kifejezetten az aktív életmódot élő emberek számára készült.

Milyen funkciókkal rendelkezik a GBD-H2000-1BER?

Az GBD-H2000-1BER számos hasznos funkcióval rendelkezik, többek között:

  • Beépített pulzusmérővel, amely lehetővé teszi a szívritmus monitorozását
  • Szenzorokkal, amelyek mérhetik a lépéseket, a távolságot és az elégetett kalóriákat
  • Szélsőséges körülmények között is ellenáll a víznek és az ütésnek
  • Kapcsolódhat a mobilalkalmazáshoz, hogy kövesse az edzéseket és nyomon követhesse az eredményeket
  • Hosszú üzemidővel rendelkezik, akár akár 14 hétig tartó normál használat során

Hogyan tisztíthatom a GBD-H2000-1BER órát?

A GBD-H2000-1BER órát tiszta, puha ruhával törölje át. Ne használjon erős vegyszereket vagy tisztítószereket, mert ezek károsíthatják az óra felületét.

Mennyire vízálló a GBD-H2000-1BER óra?

A GBD-H2000-1BER óra vízálló és 20 BAR (200 méter) mélységig merülhet. Ez azt jelenti, hogy nyugodtan használhatja úszáshoz, zuhanyozáshoz és könnyű vízi sportokhoz.


karora

➡️ EZT AKAROM !

– A CASIO G-SHOCK G-SQUAD SERIE GBD-H2000-1BER egy újabb kiváló minőségű, strapabíró óra a G-SHOCK termékcsaládban.
– Az óra kifejezetten sportoláshoz és edzésekhez lett tervezve, így tökéletes választás sportolók és aktív életmódot folytató emberek számára.
– Az óra funkciói közé tartozik az óra pontos idejének és dátumának megjelenítése, valamint az időmérő és stopper funkciók.
– Ezen felül az óra megjeleníti az aktuális sebességet, a pulzusszámot és az elégetett kalóriákat, így segít a teljesítmény nyomon követésében.
– Az óra strapabíró kialakítása és vízálló tulajdonságai lehetővé teszik a használatát bármilyen körülmények között.
– A CASIO G-SHOCK G-SQUAD SERIE GBD-H2000-1BER egy stílusos és funkcionális óra, amely minden sportoló számára ideális választás lehet.

Férfi karóra