CASIO EDIFICE SOSPENSIONE ECB-40MU-1AER MUGEN LIMITED EDITION férfi karóra vélemények

“A CASIO EDIFICE SOSPENSIONE ECB-40MU-1AER MUGEN LIMITED EDITION: a történelem legkülönlegesebbórátajó kiadása.”

➡️ EZT AKAROM !

Kategória:

CASIO EDIFICE SOSPENSIONE ECB-40MU-1AER MUGEN LIMITED EDITION egy különleges kiegészítő a CASIO EDIFICE kollekcióban. Ez a limitált kiadású modell, melyet a japán Mugen Motorsports inspirált, rendkívül izgalmas és lenyűgöző versenyélményt kínál azoknak, akik szeretik az autóversenyzést és a precíz innovációt. A gyönyörű fekete színű óra rendelkezik egyedi funkciókkal és stílussal, amely egyediséget kölcsönöz tulajdonosának. A CASIO EDIFICE SOSPENSIONE ECB-40MU-1AER MUGEN LIMITED EDITION kifinomult technológiát és a CASIO híres minőségét kombinálja, ami az autóversenyzés szerelmeseinek tökéletes választása.

➡️ EZT AKAROM !

Alaptulajdonságok

Márka

CASIO

Kollekció

EDIFICE

Modell ECB-40MU-1AER
Garancia 2 év
Szín

fekete

Táplálás elem
Vízálloság 100M/10ATM
Üveg zafír
Számjegyek a számlapon indexek
Kompatibilitás IOS / Android
Rendeltetés

férfi

Típus digitális / analóg
Súly 65 g

CASIO EDIFICE SOSPENSIONE ECB-40MU-1AER MUGEN LIMITED EDITION

Szíj

Anyag Alcantara
Csatolás típusa standard felcsatolás
Méret 16-22,5 cm
Szíj szélessége 23-19 mm

Tok

Tok színe fekete árnyalat
Anyag karbon / nemesacél
Forma kerek
Átmérő 48 mm
Vastagság 12,7 mm

Csomagolás

  • eredeti CASIO csomagolás
  • hivatalos garancia

CASIO EDIFICE SOSPENSIONE ECB-40MU-1AER MUGEN LIMITED EDITION

Funkciók

12/24 órás formátum, Napi 5 riasztás, Automatikus LED dióda, Időzítő – 1/1 másodperc – 24 óra, Telefon kereső, Óránkénti jelzés, Limitált edíció, Neo-kijelző, Előreprogramozott naptár, Okos órák/smart órák, Stopper, Világidő
Funkciók részletes leírása
Óratok anyaga: karbon

A karbon extrém ellenállóságot és állóképességet biztosít az óratoknak. A karbonnal kiegészített óráknak hosszabb az élettartamuk.

Óratok anyaga: nemesacél

A 316L nemesacél (Stainless steel) nagyon ellenálló anyag, amelyet gyakorlatilag nem lehet tönkretenni. Kemény (nem hajlik és nem is törik), megtartja színét (nem reagál a testnedvekkel, ezért semmilyen fémdarabka nem szívódik fel a bőrbe és a testbe), és korrózió elleni bevonattal rendelkezik (ellenáll az oxidációnak és a korróziónak. Ezen felül ellenáll az édes és a sós víznek is.).

Táplálás: elem

Az órát elem működteti.

Óraszíj anyaga: Alcantara

12/24 órás formátum

Az időt kétféleképpen lehet megjeleníteni, 12- vagy 24-órás formátumban. Például 4:45 vagy 16:45.

Napi 5 riasztás

5 független riasztó, amelyek rugalmasan emékeztetnek a fontos eseményekre. Egészen 5 különböző emlékeztető időt állíthat be.

Automatikus LED dióda

Az óra elülső oldalának megvilágítását (LED) dióda biztosítja. Az auto funkció a dióda automatikus kapcsolását biztosítja az óra archoz való fordítása után. Az órában szenzor található, amely 45 fokos dőlésnél aktiválódik, és kapcsolja a diódát. Ezen funkciót be- vagy kikapcsolhatja. Az automatikus szenzor kikapcsolása esetén a megvilágítást a gomb egyszerű megnyomásával indítja el.

Időzítő – 1/1 másodperc – 24 óra

Telefon kereső

Elveszítette telefonját? Egy egyszerű gombnyomással az órán megszólaltatja a telefon ébresztőjét, és így egyszerűen meg tudja találni.

Óránkénti jelzés

Amennyiben a funkció be van kapcsolva, akkor az óra minden eltelt órára hangjelzéssel figyelmeztet.

Limitált edíció

A limitált kiadást az jellemzi, hogy a gyártó az egész világ számára csak bizonyos mennyiségű darabot gyártott le. Magyarországra ezért csak korlátozott mennyiségű darab jut el, legtöbbször nem több, mint 10 – 20 db. Minden egyes darab egyedülálló, szokás szerint azáltal, hogy szám jelölés – sorszám – van belegravírozva. Többnyire speciális, limitált csomagolásban vannak szállítva is.

Neo-kijelző

Egy réteg a mutatók felületén, amely a fényen való rövid feltöltés után hosszú időre biztosítja azok megvilágítását a sötétben.

Előreprogramozott naptár

A kijelző az aktuális dátumot mutatja. Előreprogramozott, ezért elesik a rövid és hosszú hónap, és a szökőévek beállításának szükségessége. Az órák többségében ez a naptár 2099-ig van előreprogramozva.

Okos órák/smart órák

Az órát bluetooth kapcsolaton keresztül csatlakoztatja az Android és iOS rendszereken futó berendezésekhez.

Stopper

A stopper lehetővé teszi az időszakaszok mérését.

Világidő

A kijelzőn egyszerűen meg tudja jeleníteni a kiválasztott fővárosok és helyiségek idejét.

Vízálloság: 100M/10ATM

A 100M/10ATM-ig vízálló jelöléssel ellátott karórák úszásra és snorkelingre alkalmasak, légzőkészülékkel való búvárkodásra nem. Az 100M/10ATM az ISO 6425 által szabványosított vízállóssági fokozatot jelöli. Az ISO tesztek magukba foglalják a hőmérséklet, a mélység és a nyomás (víz, levegő) különböző időtartamokban való változtatatását a karóra nyugalmi állapotában, és mozgásban is.

Üveg: zafír

Az óra zafír üvege laboratóriumból származik és a hidrogén és oxigén jelenlétében az alumínium-oxid (Al2O3) 2000 °C-nál való olvasztásával jött létre. A korund „körtébe” való kikristályosodás után felvágják, majd tovább alakítják a kívánt formára és méretre. A zafírüveg az órákban használt legkeményebb üveg. Az ásványok keménységskáláján a második helyen helyezkedne el a gyémánt után, így gyakorlatilag csak gyémánttal lehet megkaristolni. Egyetlen hátránya a törékenység.

Csatolás típusa: standard felcsatolás

A felcsatolás legelterjedtebb formája, amely főleg a bőr-, és a szilikon szíjaknál használatos. A csatot egyszerűen becsatolja a szükség szerinti lyukba.

➡️ EZT AKAROM !

CASIO EDIFICE SOSPENSIONE ECB-40MU-1AER MUGEN LIMITÁLT KIADÁS

Egyedi stílus és magas funkcionalitás

A CASIO Edifice Sospensione ECB-40MU-1AER Mugen limitált kiadású órája azoknak a sportos és kalandvágyó embereknek lett tervezve, akik szeretik a stílusos és technológiai újdonságokkal teli karórákat. Ez a limitált kiadás valóban egyedülálló és kitűnik a tömegből.

Kiemelkedő jellemzők

Ez a limitált kiadású óra rendelkezik a CASIO Edifice sorozat legfejlettebb technológiáival és funkcióival. A vízálló kialakítás ellenáll a nyomásnak akár 100 méter mélységig, így ideális az úszáshoz és búvárkodáshoz. A szénszálas külső borítás pedig extra védelmet nyújt a karórának.

Mugen Motorsports egyedi dizájn

A Mugen Motorsports, a híres japán motorteljesítmény tuning cége, közreműködött a dizájnban. Az óra fekete színű, agresszív megjelenést kölcsönözve a viselőjének. Az alumínium kerámia lünetta és a piros részletek hangsúlyozzák a karóra sportos jellegét.

Okos frissítések és csatlakoztatás

Az ECB-40MU-1AER Mugen limitált kiadás Bluetooth kapcsolattal rendelkezik, így könnyedén csatlakoztatható okostelefonhoz. Azon keresztül vezérelhető az egyszerű időbeállítástól kezdve a világidő kijelzésén át a telefon értesítéseinek fogadásáig.

Beépített stopper, időzítő és ébresztőóra

A CASIO Edifice Sospensione ECB-40MU-1AER Mugen limitált kiadás több számos hasznos funkcióval rendelkezik. Beépített stopperrel, időzítővel és ébresztőórával felszerelt, amelyek segítségével mindig kéznél lesznek az időméréshez és az időzítéshez szükséges eszközök.

Összegzés

A CASIO Edifice Sospensione ECB-40MU-1AER Mugen limitált kiadású óra egy igazi kincs minden óra szerető számára. Egyesíti az egyedi stílust, a pokolian jó jellemzőket, illetve a CASIO minőségét és megbízhatóságát. Ne habozzon, fedezze fel és csempéssze stílusát és technológiáját mindenhova!

Forrás: Példa.com

karorak

➡️ EZT AKAROM !

CASIO EDIFICE SOSPENSIONE ECB-40MU-1AER MUGEN LIMITED EDITION – GYIK

Gyakran Ismételt Kérdések

Ez a CASIO EDIFICE SOSPENSIONE ECB-40MU-1AER MUGEN LIMITED EDITION miért különleges?

A CASIO EDIFICE SOSPENSIONE ECB-40MU-1AER MUGEN LIMITED EDITION egy speciális kiadású ébresztőóra, melynek különlegessége az egyedi dizájnban és a limitált darabszámú gyártásban rejlik. Ez az óra az EDIFICE sorozat része, amelyet a CASIO népszerűségén alapulva terveztek.

Miért érdekes a SOSPENSIONE ECB-40MU-1AER kivégzése?

A SOSPENSIONE ECB-40MU-1AER kivitelezése különleges, mivel a Mugen inspirálta. A Mugen stílusát és szellemiségét tükrözi, amelynek eredményeként egyedi és kifinomult megjelenést kapott. Ezért érdekes a kivitelezése azoknak, akik szeretik a CASIO EDIFICE órákat és a Mugen stílus világát.

Mennyi időt garantál a CASIO EDIFICE SOSPENSIONE ECB-40MU-1AER MUGEN LIMITED EDITION kifogástalan működést?

A CASIO EDIFICE SOSPENSIONE ECB-40MU-1AER MUGEN LIMITED EDITION pontos időmérést garantál. A készülékben található kiváló minőségű elemek és a CASIO által biztosított technológia kiváló működést biztosít hosszú távon. Az óra tartóssága és hibátlan működése érdekében azonban javasoljuk az előírt karbantartási és használati útmutató betartását.


karora

➡️ EZT AKAROM !

– A CASIO EDIFICE SOSPENSIONE ECB-40MU-1AER MUGEN LIMITED EDITION egy korlátozott számú kivitel a Casio Edifice kollekciójából.
– Az óra egyedi fekete színű dizájnnal rendelkezik, amely a Mugen Power Racing csapatot tükrözi.
– Az ECB-40MU-1AER órát a Mugen Power Racing és a Casio közös együttműködése eredményeként hozták létre.
– Az óra magas minőségű anyagokból készült, hogy hosszú élettartammal rendelkezzen.
– A különleges kiadást csak korlátozott számban gyártják és elérhetővé teszik a gyűjtők és az Edifice rajongók számára.

Férfi karóra