CASIO G-SHOCK G-SQUAD 5600 SERIES DW-H5600MB-1ER férfi karóra vélemények

CASIO G-SHOCK G-SQUAD 5600 SERIES DW-H5600MB-1ER: Magas teljesítmény, modern design és tökéletes funkcionalitás sportolók számára.

➡️ EZT AKAROM !

Kategória:

A CASIO G-SHOCK G-SQUAD 5600 sorozatról szóló cikkünkben bemutatjuk a DW-H5600MB-1ER modellt. Ez a karóra egyesíti a G-SHOCK híres strapabíróságát és funkcionalitását, hogy hozzájáruljon mindennapi életünk aktív és egészséges életmódjához. Az elegáns fekete és ezüst színek kombinációja modern és sportos megjelenést kölcsönöz a készüléknek. Ismerje meg a funkcióit és a stílusos külsőt, amely garantáltan vonzóvá teszi minden sportkedvelő számára!

➡️ EZT AKAROM !

Alaptulajdonságok

Márka

G-SHOCK

Kollekció

G-SQUAD

Modell DW-H5600MB-1ER
Garancia 2 év
Szín

fekete

Táplálás napelemes (Tough solar) / USB
Vízálloság 200M/20ATM
Üveg ásványi
Kompatibilitás IOS / Android
Rendeltetés

férfi

Típus smart
Súly 65 g

CASIO G-SHOCK G-SQUAD 5600 SERIES DW-H5600MB-1ER

Szíj

Anyag bio anyag
Csatolás típusa standard felcsatolás
Méret 16-23,5 cm
Szíj szélessége 26-19 mm

Tok

Tok színe fekete árnyalat
Anyag bio anyag / nemesacél
Forma szögletes
Vastagság 16,6 mm
Tok szélessége 44,5 mm
Tok hossza 51,1 mm

Csomagolás

  • eredeti G-SHOCK csomagolás
  • hivatalos garancia

CASIO G-SHOCK G-SQUAD 5600 SERIES DW-H5600MB-1ER

Funkciók

12/24 órás formátum, Napi 5 riasztás, Időzítő – 1/1perc – 1 óra, Holdfázisok, Telefon kereső, Az elem állapotának indikátora, Kaloriméter, Lépésszámláló, A vér oxigénellátásának mérése, Szívműködés mérése, Alvás monitoring, Értesítések, Ütésállóság, teljesen automatikus LED dióda, Előreprogramozott naptár, Okos órák/smart órák, Snooze, Sport üzemmód, Stopper, Világidő, Edzés elemzések, Vibrációs ébresztő, Napkelte/napnyugta funkció
Funkciók részletes leírása
Óratok anyaga: bio anyag

A szíjak gyártásához használt műanyagot a Ricinus communis növény magjának feldolgozásával állították elő. A növényi polimert – műanyagot, amely eredetének és biológiai lebonthatóságának köszönhetően minimális hatással van a környezetre, megfelelő kémiai eljárásokkal szintetizálják a kipréselt olajból.

Óratok anyaga: nemesacél

A 316L nemesacél (Stainless steel) nagyon ellenálló anyag, amelyet gyakorlatilag nem lehet tönkretenni. Kemény (nem hajlik és nem is törik), megtartja színét (nem reagál a testnedvekkel, ezért semmilyen fémdarabka nem szívódik fel a bőrbe és a testbe), és korrózió elleni bevonattal rendelkezik (ellenáll az oxidációnak és a korróziónak. Ezen felül ellenáll az édes és a sós víznek is.).

Táplálás: napelemes (Tough solar)

A Tough Solar a CASIO karórák táplálási technológiája. Az üveg alatt napelemek találhatók, amelyek a fényenergiát elektromos energiává alakítják, amely az akkumulátorban tárolódik és meghajtja az órát. Így nincs szükség elemcserére!

Táplálás: USB

A karóra akkumulátora USB konnektoros kábelen keresztül töltődik. Az energiaforrás lehet hálózati töltő, notebook, vagy power bank is.

Óraszíj anyaga: bio anyag

A szíjak gyártásához használt műanyagot a Ricinus communis növény magjának feldolgozásával állították elő. A növényi polimert – műanyagot, amely eredetének és biológiai lebonthatóságának köszönhetően minimális hatással van a környezetre, megfelelő kémiai eljárásokkal szintetizálják a kipréselt olajból.

12/24 órás formátum

Az időt kétféleképpen lehet megjeleníteni, 12- vagy 24-órás formátumban. Például 4:45 vagy 16:45.

Napi 5 riasztás

5 független riasztó, amelyek rugalmasan emékeztetnek a fontos eseményekre. Egészen 5 különböző emlékeztető időt állíthat be.

Időzítő – 1/1perc – 1 óra

Időzítő maximum 1 óra visszaszámlálással.
Példa: a visszaszámlálást 30 percre állítom be. Ennek eltelte után az óra jelzi a visszaszámolt idő végét.

Holdfázisok

Ez a funkció a hold aktuális fázisát mutatja. Az aktuális fázis a digitális órákon egy speciális ikon segítségével, az analóg (mutatós) órákon segédszámlap segítségével van megjelenítve.

Telefon kereső

Elveszítette telefonját? Egy egyszerű gombnyomással az órán megszólaltatja a telefon ébresztőjét, és így egyszerűen meg tudja találni.

Az elem állapotának indikátora

Ezen funkció többnyire a napelemes órákban található. Az akkumulátor töltöttségének állapotát mutatja. Ha az indikátor alacsony szintet mutat, az órát ki kell tenni a fényre.

Kaloriméter

A karóra kiszámolja az edzés közben elégetett kalóriát.

Lépésszámláló

Beépített háromtengelyes gyorsulásmérőt kihasználó szenzoros sportfunkció. A lépésszámlálót manuálisan is el lehet indítani, vagy amikor gyaloglást, illetve futást érzékel, automatikusan elindul. A kijelző a lépések összámát és a lépések óránkénti számát mutatja, amellett, hogy lehetőségünk van a célérték 1.000-től 50.000 lépésig való beállítására, amely elérését egy hangjelzés kíséri. Az óra számlapja mutatja a gyaloglás folyamatát és figyelmeztet az elégtelen aktivitás esetén.

A vér oxigénellátásának mérése

Szívműködés mérése

A beépített optikai szenzor segítségével méri a szívműködést egészen a maximális 220 ütés/perc értékig. Rögzíteni és megjeleníteni az elérni kívánt szívfrekvencia beállításához szükséges aktuális pulzust, a minimális és maximális frekvencia kiértékelését, az aktuális pulzus zóna grafikus indikációját és a szív működésének grafikonját is lehetséges.

Alvás monitoring

Aktiválás után figyeli és rögzíti a kiválasztott testfunkciókat alvás közben. A mozgás- és a pulzusérzékelőből kapott adatok alapján elemezhető az alvás folyamata és minősége az alkalmazásban, és felfedezhető a reggeli fáradság lehetséges oka is.

Értesítések

Az okos karóra képes hangjelzéssel figyelmeztetni önt a beérkező üzenetre vagy eseményre. A figyelmeztetések beállíthatóak szociális hálózatokra, SMS-re, e-mail-re, alkalmazásokra, naptárra és az ébresztésre.

Ütésállóság

Egyedi konstrukciós megoldás, amely kiküszöböli az ütések, vibrációk és rázkódások kedvezőtlen hatásait, és így biztosítja az óra magas ellenállóképességét.

teljesen automatikus LED dióda

Az óra elülső oldalának megvilágítását (LED) dióda biztosítja. Az auto funkció a dióda automatikus kapcsolását biztosítja az óra archoz való fordítása után. Az órában szenzor található, mely 45 fokos dőlésnél aktiválódik, és kapcsolja a diódát. Ezen felül az óra fényszenzorral is fel van szerelve, amely csak félhomály, illetve sötét esetén kapcsolja be a diódát. A funkciót be- vagy kikapcsolhatja. Az automatikus szenzor kikapcsolása után a megvilágítást a gomb egyszerű megnyomásával indítja el.

Előreprogramozott naptár

A kijelző az aktuális dátumot mutatja. Előreprogramozott, ezért elesik a rövid és hosszú hónap, és a szökőévek beállításának szükségessége. Az órák többségében ez a naptár 2099-ig van előreprogramozva.

Okos órák/smart órák

Az órát bluetooth kapcsolaton keresztül csatlakoztatja az Android és iOS rendszereken futó berendezésekhez.

Snooze

A riasztó kibővített funkciója. Az ismételt ébresztést biztosítja, ami azt jelenti, hogy az ébresztő kikapcsolása után a riasztó pár perc után újra hangjelzést ad, egészen addig, amíg ki nem kapcsolja a Snooze funkciót is.

Sport üzemmód

Stopper

A stopper lehetővé teszi az időszakaszok mérését.

Világidő

A kijelzőn egyszerűen meg tudja jeleníteni a kiválasztott fővárosok és helyiségek idejét.

Edzés elemzések

Az edzés haladó adatainak megjelenítése, beleértve a torna állapotát, az edzés folyamatát és előrehaladását, az edzésterhelés fejlődését, a VO2MAX-ot és a szervezet regenerálására szükséges hozzávetőleges idő kiszámítását.

Vibrációs ébresztő

A beállított időben a riasztó csenget és vibrál. Beállítási lehetőségek:
1. egyidejű vibrálás és csengés
2. csak vibrálás
3. csak csengés.

Napkelte/napnyugta funkció

Az előre beállított koordináták segítségével kiszámolja és megjeleníti a napkelte és a napnyugta időpontját.

Vízálloság: 200M/20ATM

A 200M/20ATM-ig vízálló jelöléssel ellátott karórák úszásra, snorkelingre, de légzőkészülékkel való búvárkodásra is alkalmasak. A 200M/20ATM az ISO 6425 által szabványosított vízállóssági fokozatot jelöli. Az ISO tesztek magukba foglalják a hőmérséklet, a mélység és a nyomás (víz, levegő) különböző időtartamokban való változtatatását a karóra nyugalmi állapotában, és mozgásban is. A búvár modelleknél utólag elvégzésre kerül a karóra sós vízzel szembeni ellenállóképességének, és a túlnyomással való megbirkozási képességének (dekompresszió szimuláció) tesztelése.

Üveg: ásványi

Az ásványi üveg jelenleg az órás üvegek legelterjedtebb típusa. Nagyon kemény, és magas a szilícium tartalma, aminek köszönhetően magas karc- és kopásállóság jellemzi. A zafírbevonatos üveg még nagyobb ellenállósságot biztosít a karcok ellen. Ez viszont nem jelenti azt, hogy abszolút megkaristolhatatlan.

Csatolás típusa: standard felcsatolás

A felcsatolás legelterjedtebb formája, amely főleg a bőr-, és a szilikon szíjaknál használatos. A csatot egyszerűen becsatolja a szükség szerinti lyukba.

➡️ EZT AKAROM !


CASIO G-SHOCK G-SQUAD 5600 SERIES DW-H5600MB-1ER

Mutasd be: CASIO G-SHOCK G-SQUAD 5600 SERIES DW-H5600MB-1ER

A G-SQUAD 5600 sorozat bemutatása

A CASIO G-SHOCK G-SQUAD 5600 SERIES DW-H5600MB-1ER egy kiváló minőségű digitális óra, amely funkcionális és tartós kialakításával nagy népszerűségnek örvend. A G-SQUAD 5600 sorozat tagjai az okos órák és sportórák legjobb tulajdonságait tökéletesítik, ezzel támogatva a szabadidős tevékenységeket és az edzéseket.

Tartós kialakítás

Az DW-H5600MB-1ER modell kiválóan ellenáll az ütéseknek és a rázkódásoknak, hiszen a G-SHOCK órák ikonikus strapabíró tulajdonságait örökölte. Az óratok és a szíj is masszív anyagokból készült, amelyek ellenállnak a külső behatásoknak és a víznek is. Ezért akár extrém sportok során vagy edzések közben is biztonságban lehet az óra. Emellett a készülék antimágneses védelemmel van ellátva, így megbízhatóan működik elektromágneses környezetben.

Okos óra funkciók

Az DW-H5600MB-1ER a modern okos órák tulajdonságait is magában hordozza. A Bluetooth kapcsolat révén összekapcsolható okostelefonnal, amellyel könnyedén vezérelheti a különböző funkciókat. Az óra mutatja az értesítéseket, a bejövő hívásokat és üzeneteket, valamint a naptár bejegyzéseket is. A G-SHOCK Connected alkalmazás további funkciókat tesz elérhetővé, például edzéstervet készíthet vagy akár az alvásminőséget is figyelheti.

Sportolási szolgáltatások

A DW-H5600MB-1ER további hasznos funkciókkal rendelkezik a sportoláshoz. Ebben a modellben megtalálható a lépésszámláló, a kalóriaszámláló és az időmérő is. Az óra visszajelzést ad az elégetett kalóriák, a megtett távolság és az elért sebesség tekintetében. Emellett különböző edzésidőzítőket és intervallicsatornákat is beállíthat, ami segíti az edzések optimalizálását.

Összefoglalás

A CASIO G-SHOCK G-SQUAD 5600 SERIES DW-H5600MB-1ER tökéletes választás mind az aktív életmódot folytató sportolók, mind pedig az okos órák világába betekinteni kívánók számára. A tartós kialakításának és a számos sportolási funkciójának köszönhetően az óra mindig segít a céljaink elérésében. További információkért keresse fel a relevant post oldalt.


karorak

➡️ EZT AKAROM !

G-SHOCK G-SQUAD 5600 SOROZAT DW-H5600MB-1ER

Képernyő

Hányféle kijelzőmód áll rendelkezésre a DW-H5600MB-1ER órában?

A DW-H5600MB-1ER órában 3 kijelzőmód található: idő, dátum és számlap.

Funkciók

Milyen funkciókat kínál a CASIO G-SHOCK G-SQUAD 5600 sorozat?

A DW-H5600MB-1ER óra számos funkciót kínál, többek között:

  • Lépésszámláló: méri a lépéseket és a megtett távolságot.
  • Kalóriaszámlálás: számítja a elégetett kalóriákat.
  • Időzítő: lehetőség van visszaszámlálási időt beállítani.
  • Stopperóra: lehetőség van idő mérése és rögzítése.
  • Ébresztőóra: beállíthatja az ébresztést.

Kialakítás és anyag

Milyen anyagból készült a DW-H5600MB-1ER óra?

A DW-H5600MB-1ER óra strapabíró, ütésálló és tartós részecskementes gyantából készült.

Szíj

Lehet-e cserélni a DW-H5600MB-1ER óra szíját?

Igen, a DW-H5600MB-1ER óra szíja könnyen cserélhető és rendelhető hozzá tartozék szíjak is.

Vízállóság

Milyen mértékben vízálló a DW-H5600MB-1ER óra?

A DW-H5600MB-1ER óra 200 méterig vízálló, így teljesen biztonságosan használható úszáshoz vagy búvárkodáshoz.

Showroom

Van lehetőség a terméket személyesen megtekinteni valahol?

Igen, bemutató- és értékesítési helyeinken személyesen is megtekintheti és kipróbálhatja a DW-H5600MB-1ER órát.

karora

➡️ EZT AKAROM !

– A CASIO G-SHOCK G-SQUAD 5600 SERIES DW-H5600MB-1ER egy tartós és sokoldalú sportóra.
– Az óra ellenáll az ütéseknek és a rázkódásoknak, ideális a sportoláshoz és a kültéri tevékenységekhez.
– Számos speciális funkcióval rendelkezik, például lépésszámláló, kalóriaégetés számláló és pulzusmérő.
– Szinkronizálható okostelefonnal az alkalmazás segítségével, amely lehetővé teszi az edzéstervek követését és elemezését.
– Könnyen olvasható kijelzővel rendelkezik, amely éjjel-nappal jól látható.
– Az órának hosszú akkumulátor-élettartama van, ami kényelmes viseletet biztosít.
– Divatos és stílusos dizájnnal rendelkezik, amelyet bármilyen ruházattal kombinálhatunk.
– Vízálló kialakítású, lehetővé téve a fürdést vagy úszást viselése közben.
– A CASIO G-SHOCK G-SQUAD 5600 SERIES DW-H5600MB-1ER egy ideális választás minden sportolónak és aktív életmódot folytató egyéneknek.

Férfi karóra