CITIZEN Satellite Wave CC9020-54E férfi karóra vélemények

A CITIZEN Satellite Wave CC9020-54E az emberi távolság elmosódása nélkül egtartja naponta helyét.

➡️ EZT AKAROM !

Kategória:

A CITIZEN Satellite Wave CC9020-54E bemutatása

A CITIZEN Satellite Wave CC9020-54E egy lenyűgöző óra, ami magas színvonalú funkcionalitással és stílussal bír. Ez a modern kiegészítő a japán központú CITIZEN óramárka legmagasabb minőségi szabványait képviseli.

Az óra különlegessége a satelittechnológián alapszik, amely lehetővé teszi az óra pontos időbeállítását bármely ponton a Földön. A beépített GPS rendszer a magángyűjteménybe tartozó műholdak segítségével folyamatosan frissíti az időpontot és a dátumot, így mindig pontos információkkal rendelkezhetünk.

A CC9020-54E-t rozsdamentes acélból készítették, amely tartósságot és eleganciát kölcsönöz az órának. A fekete színű számlaphoz krómozott részek és arany betét adja a kontrasztot, ami igazán figyelemfelkeltővé teszi a kialakítást.

Ezenkívül az óra különféle funkciókkal is rendelkezik, beleértve a világidőt, az ébresztőt, a stoppert és az automatikus naptárat. A luminiszcens jelzők és a vízállóság pedig további előnyöket nyújtanak mindennapi használat során.

A CITIZEN Satellite Wave CC9020-54E tökéletes választás azoknak, akik a precizitást és a modern stílust értékelik. Ez az óra a tökéletes kiegészítője lehet mindennapi öltözékünknek, és hozzásegíthet minket a pontos idő nyomon követéséhez bármely ponton a világon.

➡️ EZT AKAROM !

Alaptulajdonságok

Márka

CITIZEN

Kollekció

SATELLITE WAVE

Modell CC9020-54E
Garancia 5 év
Szín

fekete / ezüst

Táplálás napelemes (ECO DRIVE)
Vízálloság 200M/20ATM
Üveg zafír
Rendeltetés

férfi

Típus analóg
Súly 128 g

CITIZEN Satellite Wave CC9020-54E

Szíj

Anyag titán
Csatolás típusa zsanérzár biztosítékkal
Szíj szélessége 22-20 mm


A szíj hosszát díjmentesen megigazítjuk

Útmutató a csuklója leméréséhez

Tok

Tok színe ezüst árnyalat
Anyag titán
Forma kerek
Átmérő 47 mm
Vastagság 10 mm

Csomagolás

 • eredeti CITIZEN csomagolás
 • hivatalos garancia

CITIZEN Satellite Wave CC9020-54E

Funkciók

24-órás számlap, Riasztó/ébresztő, Dátum – a hónap napja, Dátum – a hét napja, GPS szinkronizálás, Az elem állapotának indikátora, Ellenáll a mágneses mezőknek, Perpetual (örök) naptár, Stopper, Világidő
Funkciók részletes leírása
Óratok anyaga: titán

A titán nem tartalmaz olyan adalékanyagokat, mint a nikkel és az ólom, allergiás betegek számára is alkalmas. Nem okoz semmilyen negatív bőrreakciót. Kemény, színálló és nagyon könnyű.

Táplálás: napelemes (ECO DRIVE)

Az Eco Drive a CITIZEN karórák táplálási technológiája. Az üveg alatt napelemek találhatók, amelyek a fényenergiát elektromos energiává alakítják, amely az akkumulátorban tárolódik és meghajtja az órát. Így nincs szükség elemcserére!

Szíj anyaga: titán

A titán nem tartalmaz olyan adalékanyagokat, mint a nikkel és az ólom, allergiás betegek számára is alkalmas. Nem okoz semmilyen negatív bőrreakciót. Kemény, színálló és nagyon könnyű.

24-órás számlap

A segédszámlap 24-órás formátumban mutatja az időt. Például: a fő mutató 3 órát mutat és a segédszámlap a 15-re, ez azt jelenti, hogy délután 3 óra van.

Riasztó/ébresztő

Az óra ébresztővel van ellátva, amelyet különböző időpontokra lehet beállítani. Az aktiválásánál az ébresztő hanggal jelez.

Dátum – a hónap napja

A hónap aktuális napjának kijelzése 1-től 31-ig.

Dátum – a hét napja

A hét aktuális napjának kijelzése. A napok rövidítése angol nyelvűek (ritka esetekben a hét napja németül vagy más nyelven kerül kijelzésre).

GPS szinkronizálás

Az óra a két együttműködő technológiának köszönhetően (a GPS és a rádiójel fogadása) mindig pontos időt mutat, függetlenül attól, hogy Ön hol tartózkodik. Ha olyan helyen tartózkodik, ahol az óra nem tudja fogadni a rádiójelet, akkor a pontos idő a GPS szatellit segítségével kerül beállításra. Ezen felül, a GPS szatellittel való kommunikációnak köszönhetően, az óra beállítja az aktuális időzónát és az aktuális nyári időszámítást is.

Az elem állapotának indikátora

Ezen funkció többnyire a napelemes órákban található. Az akkumulátor töltöttségének állapotát mutatja. Ha az indikátor alacsony szintet mutat, az órát ki kell tenni a fényre.

Ellenáll a mágneses mezőknek

A karóra a konstrukciójának köszönhetőnek ellenáll a mágneseses mezők negatív hatásának.

Perpetual (örök) naptár

Az óra előreprogramozott (perpetual) naptárral rendelkezik, amely megkülönbözteti a hosszú és rövid hónapokat, és a szökőéveket. A hosszú és rövid hónapoknál szükségtelenné válik a dátum átállítása.

Stopper

A stopper lehetővé teszi az időszakaszok mérését.

Világidő

A kijelzőn egyszerűen meg tudja jeleníteni a kiválasztott fővárosok és helyiségek idejét.

Vízálloság: 200M/20ATM

A 200M/20ATM-ig vízálló jelöléssel ellátott karórák úszásra, snorkelingre, de légzőkészülékkel való búvárkodásra is alkalmasak. A 200M/20ATM az ISO 6425 által szabványosított vízállóssági fokozatot jelöli. Az ISO tesztek magukba foglalják a hőmérséklet, a mélység és a nyomás (víz, levegő) különböző időtartamokban való változtatatását a karóra nyugalmi állapotában, és mozgásban is. A búvár modelleknél utólag elvégzésre kerül a karóra sós vízzel szembeni ellenállóképességének, és a túlnyomással való megbirkozási képességének (dekompresszió szimuláció) tesztelése.

Üveg: zafír

Az óra zafír üvege laboratóriumból származik és a hidrogén és oxigén jelenlétében az alumínium-oxid (Al2O3) 2000 °C-nál való olvasztásával jött létre. A korund „körtébe” való kikristályosodás után felvágják, majd tovább alakítják a kívánt formára és méretre. A zafírüveg az órákban használt legkeményebb üveg. Az ásványok keménységskáláján a második helyen helyezkedne el a gyémánt után, így gyakorlatilag csak gyémánttal lehet megkaristolni. Egyetlen hátránya a törékenység.

Csatolás típusa: zsanérzár biztosítékkal

A zsanérzár a karkötők és óraszíjak felcsatolásának legelterjedtebb formája. A csat ráadásul biztonsági kapoccsal van ellátva. Ha a kapocs be van biztosítva, nem kerülhet sor véletlenszerű szétcsatolásra. Nagyon megbízható felcsatolási módszerről van szó.

➡️ EZT AKAROM !

CITIZEN Satellite Wave CC9020-54E – Blog

CITIZEN Satellite Wave CC9020-54E

Bevezetés

A CITIZEN Satellite Wave CC9020-54E egy kiváló minőségű és stílusos férfi karóra, mely a legújabb technológiával rendelkezik. Az órához tartozó linken keresztül további részleteket és információkat találhatunk az óráról, valamint elolvashatjuk használói véleményeket is.

Technikai jellemzők

 • Óra modell: CITIZEN Satellite Wave CC9020-54E
 • Működési rendszer: Any Wave
 • Átmérő: 42 mm
 • Szíj anyaga: Rozsdamentes acél
 • Szíj színe: Ezüst
 • Üveg: Zafír kristály
 • Vízállóság: 100 méterig
 • Kijelző típusa: Analóg
 • Funkciók: Gyűrűs időskála, dátumkijelzés, világidő, riasztás, kronográf

Fényvezérléses óra

A CITIZEN Satellite Wave CC9020-54E egyedülálló módon működik: a fény energiáját használva töltődik fel. Ez azt jelenti, hogy nincs szükség elemcserére vagy mechanikus felhúzásra. A napenergia által működő mozgás biztosítja az óra pontos működését.

Az óra az atomórákból származó rögzített időjel jeleit fogadja és igazítja a pontos időhöz. Ez a funkció a rádióhullámok segítségével működik, amelyeket világszerte sugároznak. Így biztosítva, hogy mindig pontos idővel rendelkezzünk az óránkban.

Design és kényelem

A CITIZEN Satellite Wave CC9020-54E figyelemreméltóan elegáns és modern kialakítást nyújt. Az ezüst rozsdamentes acél szíj tökéletesen illik a szürke számlap stílusához.

A kényelemről az óra könnyű és strapabíró kialakítása gondoskodik, így hosszú távon is kényelmes viseletet garantál. Az üveg pedig zafír kristályból készül, ami ellenáll a karcolásoknak és a koptatásnak.

Következtetés

A CITIZEN Satellite Wave CC9020-54E az egyik legkiválóbb minőségű és magas technológiai színvonalat képviselő óra a piacon. A napenergia által működő rendszere és az atomórákból származó időjel fogadása biztosítja a pontos működést. Designja modern és elegáns, míg a kényelemhez a könnyű és strapabíró kialakítás, valamint a zafír kristály üveg hozzájárul. Az óra további információiért és használói véleményekért kérjük, látogasson el a következő linkre: CITIZEN Satellite Wave CC9020-54E információk.


karorak

➡️ EZT AKAROM !

CITIZEN Satellite Wave CC9020-54E Gyakran Ismételt Kérdések

Miért érdemes a CITIZEN Satellite Wave CC9020-54E órát választani?

A CITIZEN Satellite Wave CC9020-54E egy prémium minőségű óra, ami rengeteg innovatív funkcióval rendelkezik. A satellite wave technológiának köszönhetően pontos és megbízható időmérést tesz lehetővé bárhol a világon. Emellett összekapcsolható a világidővel, rendelkezik napelemes töltéssel, és egyedi, stílusos kialakítással bír.

Milyen funkciókkal rendelkezik a CITIZEN Satellite Wave CC9020-54E óra?

Az óra számos funkcióval van ellátva, többek között:

 • Satellite Wave technológia a pontos időméréshez
 • Automatikus világidő beállítás 27 világidőzónához
 • Napelemes töltés a hosszú üzemidő és fenntarthatóság érdekében
 • Automatikus időbeállítás és azonnali dátumváltás
 • Anti-mágneses védelem
 • Stopper, időzítő és ébresztő funkciók
 • 30 méteres vízállóság

Hogyan történik a CITIZEN Satellite Wave CC9020-54E óra beállítása?

Az óra beállítása egyszerű és könnyen elvégezhető.

 1. Húzza ki a koronát a dátum és idő beállításához.
 2. Forgassa a koronát az óramutató járásával ellentétesen az óra elindításához.
 3. Állítsa be a helyes időzónát a rendszeres használathoz.
 4. A koronával állítsa be a dátumot és időt.
 5. Nyomja vissza a koronát a helyére, és az óra beállítása elkészült.


karora

➡️ EZT AKAROM !

– A CITIZEN Satellite Wave CC9020-54E egy elegáns férfi karóra.
– Az óra rendelkezik egy atomóra rendszerrel, amely pontos időjelzést biztosít a világ minden tájáról.
– A fekete színű számlap és a rozsdamentes acél tok elegáns megjelenést kölcsönöz az órának.
– Az óra számlapján kronográf funkciók találhatók, amelyek méri a múltban eltelt időt és a jövőben eltelt időt.
– A szilikagél szíj rugalmas és kényelmes viseletet nyújt.
– Az órát automatikusan tölti a napsugárzás, így nem kell aggódni a lemerülés miatt.
– A Satellite Wave CC9020-54E modell vízálló, így akár úszás közben is viselhető.
– Az órához 5 év garantált jótállás tartozik.

Férfi karóra


Az akciók, amikre vártál: Citizen karóra akár 50% kedvezménnyelA BOLTHOZ