A legjobb 2019-es Gramofonok – Vélemények és tippek a választáshoz

Néhány évtizeddel ezelőtt a lemezjátszók minden zenei háztartás szerves részét képezték. A múlt század végére azonban úgy tűnt, hogy híres és hosszú korszakuk végül véget ért. A modern elektronikus zenei eszközök egyszerűen háttérbe szorították őket. Évek óta azonban a zenelejátszók párbajja új és váratlan forgalmat eredményezett. A lemezjátszó rakéták visszatérésének köszönhetően a retro stílus mindenütt jelen van, és a minőségi preferenciák trendje a mennyiség előtt.

TOP lemezjatszok

A gramofonok évek óta rendkívüli vonzerejűek. A mai digitális digitális korban hallgatnak rájuk egy igazi balzsam a lélekben. A kortárs lemezjátszók tökéletes példája a régi nosztalgikus emlékek és a modern technológiák kombinációjának. Segítségükkel kedvenc lejátszási listákat játszhat le kiváló minőségű eszközökkel.

 

Hogyan válasszuk ki a gramofon

Gramophone volt unsurpassing találmány hang szinte az egész 20. században. Mivel a 80-as években a múlt század kezdte felváltani a modern elektronikus eszközök. Úgy tűnt, hogy az emberek lemezjátszók találkozik csak a múzeum gyűjteményében. Szerencsére az utóbbi években a népszerűsége egyre nő újra és gyártók, hogy dolgozzon ki újabb és újabb igazabb megvalósítási módok. Az alábbi kérdések vannak, hogy segítsen eligazodni a jelenlegi piaci lemezjátszót.

Milyen elvárásoknak kell megfelelnie lemezjátszót?

A kérdés használni kell kiválasztani a megfelelő lemezjátszó feltétlenül szükséges. Újabb rekord játékos kiválaszt egy szerény otthoni felhasználó, aki csak azt akarja, hogy játsszon a rekord gyűjtemény a fiatalok. Az ügyfelek, akik nagyon igényesek a fejlett technológia és a magas minőségű, erősen ajánlott az ilyen modellek is digitalizálni régi feljegyzések a modern MP3 formátumban, és van egy nagyon tiszta hangot.

Kétségtelenül a legigényesebb felhasználók profi DJ-k, hogy nagy zene és a tiszta hangzás feed. Ők biztosan értékelik a modern lemezjátszók fejlett funkciók és a rendkívül magas színvonalú kivitelezés.

Mi hajt lemezjátszó a jobb?

Kötény vagy közvetlen hajtás. Ez az a kérdés, mielőtt vesz egy új lemezjátszó hozza a legtöbb ügyfél. A végső döntést azonban meglehetősen egyszerű, de mindkét lehetőség van előnye és hátránya komoly. Sokkal olcsóbb, hanem a kevésbé stabil és magas színvonalú típusú meghajtó a kötény. Legfőbb hátránya, hogy a gyakori ingadozása a forgási sebesség, amellyel a lemezjátszó vonal nagyon tiszta hangot. Egy másik negatív gyakori viselet és cserélni kell pánttal.

Drágább, de sokkal stabilabb lehetőség közvetlen meghajtású, ahol a lemezjátszók hajtott mágnes. Megtalálható többnyire drágább modellekben szakmai szándék.