Smartwatch az úszáshoz | Kövesd nyomon a vízben megtett köreidet

Smartwatch az úszáshoz

Kövesd nyomon a vízben megtett köreidet a smartwatch segítségével. A készülék segítségével könnyen és pontosan rögzítheted az úszásodat, és figyelemmel kísérheted a teljesítményedet. A smartwatch funkciói között megtalálhatók az óra, a lépésszámláló, a pulzusmérő, valamint az úszóspecifikus adatokat is figyelembe vevő követő.

AKCIÓ – Férfi karóra

Úszol és úszáshoz keresel okosórát? Az úszók egy okosórával nyomon követhetik a köridejüket, nyomon követhetik a megtett körök számát és egyéb mérőszámokat. Sok okosóra vízálló is, ami azt jelenti, hogy az úszóknak nem kell aggódniuk, hogy úszás közben megsérül a készülék.

Nem minden okosóra alkalmas arra, hogy vízben viseljük. Ha olyasmivel szeretnéd számolni a köreidet, amit a medencében is viselhetsz, nézd meg úszásra alkalmas okosóráinkat!

Ebben a bejegyzésben bemutatjuk neked a boltunkban található vadonatúj okosórákat – Zeblaze Swim és még néhány olyan okosórát, amelyek úszók számára is alkalmasak:

Zeblaze Swim

Ismerje meg az új legjobb úszó barátját – a Zeblaze Swim Smartwatch, vízre született. Élvezze a Medence és Nyíltvízi úszás, Pontos beépített GPS, Ultra nagy kijelző, egyszerű egészségügyi kezelés, 200+ személyre szabott óralap és 30 napos akkumulátor élettartam.

zeblaze úszás

Főbb jellemzők

A Zeblaze Swim okosóra a Dialog® 14695 platformot használja, és a legmodernebb szenzortechnológiát tartalmazza, amely képes támogatni a következőket a GPS helymeghatározás négy módját. Ezek a fejlesztések gyorsabb mérési válaszidőt, érzékenyebb leolvasásokat, nagyobb pontosságot és megbízhatóbb adatokat jelentenek.

Ússzon bárhol, eddzen bárhol – Az 5 ATM vízállósági fokozat azt jelenti, hogy a Zeblaze Swim akár 50 méteres víznyomásnak is ellenáll. És amikor csak kedvet kap egy kiránduláshoz a medencében vagy a strandon, az óra Pool Swimming és Open Water Swimming sportmódjai tudományosan nyomon követhetik az úszási adatokat.

Intelligens értesítések. A bejövő hívásokról, szöveges üzenetekről, közösségi médiáról és egyéb alkalmazásértesítésekről szóló valós idejű értesítésekkel soha többé nem marad le egy fontos értesítésről sem. Ellenőrizze az időjárási és levegőminőségi előrejelzéseket, és állítson be riasztásokat az emlékeztetőkhöz, hogy naprakész maradjon a tervek készítésekor.

Továbbfejlesztett szín és tisztaság. A Zeblaze Swim okosóra egy 1,69 hüvelykes HD képernyő, ami azt jelenti, hogy a kijelző izgalmas, élénk és praktikus lesz, amikor csak megnézi az időt.

Kitartás, amely nem hagyja cserben. Ha üzleti útra csomagol, takarítson meg helyet a táskájában, és hagyja otthon a Zeblaze Swim töltőjét, anélkül, hogy aggódnia kellene az akkumulátor lemerülése miatt. Az óra a szupererős funkciók széles listáját pakolja vékony és könnyű testébe, és mégis elég kitartással rendelkezik ahhoz, hogy akár 30 napig is kitart egyetlen teljes feltöltéssel, tipikus használat mellett.

Egészség

Vér oxigén mérése A vér oxigéntelítettségi szintje (Sp02) a vérben lévő oxigén mennyiségét jelzi. Bárhol és bármikor elvégezheti az Sp02 mérést a nyugalom érdekében.

Az óra folyamatosan méri az Ön pulzusszámát és figyelmeztet, ha pihenés közben túl magas vagy túl alacsony marad. Azt is segít felmérni, hogy milyen keményen dolgozik a tevékenységek során.

A Zeblaze Swim segíthet rögzíteni a menstruációs és ovulációs időszakok, és figyelmeztetni fogja Önt, mielőtt megérkeznek, hogy előre tervezhessen és elkerülhesse a zavarokat.

A stresszes munkanapok vagy a következetlen alvásprogramok rossz alvásminőséghez vezethetnek. A Zeblaze Swim segítségével ellenőrizheti alvási adatait gyorsan, egyszerűen és közvetlenül az óra képernyőjén – így nem kell a telefonodban keresgélned, amikor először felébredsz.

Fitness

Úszás, gyaloglás, futás, kerékpározás, jóga és még sok más. Bármelyik tevékenység is készteti Önt arra, hogy kihívást jelentsen magának, valószínűleg talál egy sportmódot a Zeblaze Swim-en. Intelligens sportérzékelés: Kültéri futás, szabadtéri gyaloglás és futópad.

A Zeblaze Swim egy új, saját fejlesztésű mozgásalgoritmussal van felszerelve, maradjon tájékozott a teljesítmény szempontjairól, amelyek befolyásolhatják a regenerálódást, a fejlődést és az edzéskapacitást, és kövesse nyomon a teljesítményadatait professzionálisabban.

Army Series okosóra

A ARMY sorozat smartwatch egy katonai szintű, rendkívül tartós és vízálló okosóra a a legszélsőségesebb környezetben. Miután 15 katonai szintű tesztet teljesített, az óra képes a szélsőséges környezetben is helytállni. Legyen tanúja a kitartásnak, amely 70 fokos hőállósággal, -40 fokos hidegállósággal, ütésállósággal és 50 méteres vízállósággal dacol az elemekkel – ez az okosóra tartós, mint egy tank.

Főbb jellemzők

A praktikum, az erő és a kényelem ötvözése. A tisztaság a 1,7 hüvelykes, nagy felbontású, teljes érintőképernyő színes képernyője azt jelenti, hogy nem marad le semmilyen fontos információról és értesítésről. A bőrbarát, izzadságelvezető kialakítású szilikon szíjjal kiegészítve az ARMY sorozatú okosóra száraz és kényelmes marad.

Az ARMY Series okosóra éles éleivel és sarkaival kemény sportos stílust képvisel, és több tucat katonai tesztszabványon is megfelelt.

Ezzel az órával nem csak zuhanyozni, hanem 50 méteres mélységig merülhet! Ráadásul ez az óra átment a -40 fokos és a +70 fokos teszten is. Tehát viselje hidegben vagy melegben, és ez az óra még mindig a lehető legjobban fog működni. Egy másik teszt 12192 m tengerszint feletti alacsony légnyomású magasságban volt, ismét minden probléma nélkül. Viselje a szélsőséges körülmények között!

Sikerült akár 50 napos akkumulátor-üzemidőt készenléti állapotban, normál használat mellett akár 15 napos akkumulátor-üzemidőt is elérhet, ami fenomenális.

Health & Fitness

Great a legextrémebb sportolóknak de mindenki másnak is, akinek tartós órára van szüksége edzés közben. Ezek a sportmódok mérik a lépéseket, a távolságot, az elégetett kalóriákat és az aktív perceket. Ezeket az alkalmazásban elemezheted.

Az ARMY sorozatú óra nyomon követheti a pulzusszámát 24 órán keresztül, és mérje a vérnyomását, az alvás minőségét és a SpO2 vér oxigéntelítettségét. Segítségével nyomon követheti fittségi és egészségügyi fejlődését, és olyan betekintést nyújthat, amely segíthet javítani általános jólétét.

Mi Band 6

Készen állsz erre az új innovatív verzió a Mi Band a no.1 viselhető szalag márka a világon?

xiaomi mi band 6

Főbb jellemzők

A teljes képernyős, 1,56″-es AMOLED kijelzőt mindenhol továbbfejlesztették. Könnyedén ellenőrizheti a szöveges üzeneteket, hívásokat és értesítéseket egy gyors pillantással +50% kijelzőterület.

Kiváló klasszikus forma – A Mi Smart Band 6 ragaszkodik a klasszikus formához, innovatív nagy képernyővel és lekerekített élekkel, így kényelmes viselet és látvány.

Az első alkalommal használt egy nagyméretű AMOLED kijelző, a háttérben beállíthatod egy szeretted, egy háziállat vagy a kedvenc műalkotásod képét, így minden alkalommal, amikor felemeled a csuklódat, a napod fényesebbnek tűnik.

Az alkalmazás 60+ beépített, kifejezetten a teljes képernyőre tervezett sávos kijelzővel rendelkezik, amely a csukló felemelésével könnyen látható.

Az akkumulátor, amely akár 14 napig is bírja normál üzemmódban az akkumulátor üzemidejével, és akár 19 napot energiatakarékos üzemmódban.

Egészség & Fitness

Nyomon követi a stressz szintjét és javaslatokat ad a stressz enyhítésére és a stresszből való felépülésre. Gyorsan lazítsa meg testét és elméjét egy 1-5 percig tartó irányított légzőgyakorlattal, a Belégzés mintát követve.

Figyelje a ciklusa mintáit, naplózza a menstruációt és kövesse nyomon az ovulációt. A Mi Smart Band 6 rezgéssel előre tudatja veled, hogy hol tartasz a ciklusodban, így egy dologgal kevesebbet kell aggódnod.

A személyi edző a csuklódon – a Xiaomi Mi Smart Band 6 most 19 új fitneszmóddal rendelkezik, mint például HIIT, kosárlabda, boksz és zumba. Az edzés időtartama, az elégetett kalóriák és a pulzusszám egy pillantással jól látható, így hatékonyabbá válik az edzés.

Nappali & éjszakai védelem – Vér oxigén telítettsége (SpO₂) az emberi szervezet légzési ciklusának fontos élettani paramétere. Maradjon összhangban a testével, mérjen bármikor, bárhol!

Aludjon biztonságban – Figyelje éjszakai vér oxigéntelítettségi szintjét és elemezze alvási légzésének minőségét, hogy nyomon követhesse saját alvásminőségét. A Mi Band 6 pontosan rögzíti az alvás időtartamát, a mély alvást, a könnyű alvást és a REM alvást a pulzusszám változásai alapján, és tudományos tanácsokat kap, hogy segítsen a rendszeres alvási szokások kialakításában.

Amazfit GTS 2 Mini

Ne várjon és vásároljon Amazfit GTS 2 Mini | Always ON AMOLED kijelző. Elhozzuk Önnek a gyönyörűen megmunkált GTS 2 Mini okosóra a Amazfit. Ez az első modell az üzletünkben MINDIG AMOLED KIJELZŐN.

amazfit gts 2 mini

Főbb jellemzők

Az Amazfit GTS 2 mini a következőkkel rendelkezik 1,55 hüvelykes AMOLED képernyő, ami azt jelenti, hogy a 100%-os NTSC magas színtelítettségnek köszönhetően a kijelző izgalmas, élénk és praktikus lesz, amikor csak megnézi az időt.

Az okosóra keret nélküli kialakítást fogad el. Gondosan hajlított 2,5D üveggel rendelkezik, hogy kiemelje a legdivatosabb ruháit. Könnyű 19,5 g-os súlyával, 8,95 mm-es vastagságával és bőrbarát szilikon szíjával a GTS 2 mini lehetővé teszi, hogy élvezze az idő könnyedségét.

A teljesen optimalizált akkumulátor-kezelő rendszer biztosítja akár 14 napos akkumulátor-üzemidőt az Amazfit GTS 2 mini esetében. Szabadulj meg az állandó töltés okozta szorongástól, és tartsd meg az energiát. A 220 mAh-s akkumulátor készen áll arra, hogy akár két hétig tartó aktivitásra is energiát adjon.

Health & Fitness

Az Amazfit GTS 2 Mini több mint 70 beépített sportmód, lehetővé téve, hogy lefedje a sportok szerelmeseit, akár beltéren, akár kültéren. A teljesebb élmény érdekében az óra képes a telefonon lévő zenét vezérelni, értesítéseket küldeni az edzésszakaszokról, a körülményekről és a pulzusszámzónákról, valamint az edzés befejezése után sportadat-jelentést generálni az alkalmazásban.

Az okosóra képes pulzusszám-monitorozás, a vér-oxigén telítettség mérése, alvásfigyelés, stresszszint figyelése és női cikluskövetés, valamint más funkciókat is, hogy a csuklójáról teljes egészségmenedzsmentet érjen el. A PAI™ egészségfelmérő rendszer egy fejlett algoritmus segítségével komplex egészségügyi adatokat is feldolgoz, hogy az Ön fizikai állapotát egyszerű, egyetlen értéket tartalmazó pontszámban mutassa be.

Az Amazfit GTS 2 mini képes felmérni az Ön alvási légzés minőségét az éjszaka folyamán a könnyű, mély és REM alvási szakaszok során, és támogatja a nappali alvás azonosítását is a teljesebb alvási információk rögzítése érdekében.

Zeblaze Stratos 2

A Zeblaze Stratos 2 a prémium kategóriás GPS-es okosórák új generációja 1,3″-os kijelzővel. ALWAYS ON AMOLED kijelzővel. 12 nm-es csúcskategóriás GPS chip. Stratos 2 a Multi-sport módokra összpontosít, egy beépített GPS-chip. Az egyik legfontosabb jellemző és a fő értékesítési pont a AMOLED kijelző miközben versenyképes áron kínálja, amely nem haladja meg £100. Ez azért van, hogy vonzza egy új szegmens a felhasználók, akik akarnak egy okosóra a költségvetés GPS vagy AMOLED kijelző.

zeblaze stratos 2

Főbb jellemzők

A Zeblaze Stratos 2 a következő jellemzőkkel rendelkezik AMOLED képernyő amely a világ legjobb kijelzőivel vetekszik. A 326 PPI képpontsűrűségnek köszönhetően a kijelző tiszta, gyönyörű és élethű, az élénk színek pedig zökkenőmentes olvashatóságot biztosítanak.

A Zeblaze Stratos 2 mind a négy globális műholdas rendszerhez hozzáfér (GPS, GLONASS, GALILEO és BEIDO).U), hogy segítsen megtervezni a tökéletes kalandot, nyomon követni az útvonalakat, és elvezetni a célállomáshoz a világ bármely pontján.

Passzoljon a hangulatához, öltözékéhez és alkalomhoz a több mint 100+ stílusos óralap közül. Tartsa karóráját lenyűgözően szépen, és ellenőrizze az időt bármikor, a stílusos Always-on kijelzőkkel. Saját fényképeket is feltölthetsz az óra számlapjaként.

Egészség &; Fitness

A Zeblaze Stratos 2 segítségével pontosabban és hatékonyabban kapja meg az Ön számára fontos egészségügyi adatokat. Az óra fejlett biometrikus érzékelője egyszerre több egészségügyi mérőszámot is képes nyomon követni, és hatékonyabban használja az optikai fényt.

A fejlett pulzusszám-érzékelő monitorok a pulzusszámot pontosan, valós időben, amikor Ön aktív vagy nyugalmi állapotban van. A pulzusszám-változások heti grafikonon is naplózhatók, és riasztást küldhet a szokatlan pulzusszám-változások észlelésére.

Vér oxigén Mérés + A vér oxigéntelítettségi szintje (Sp02) a vérben lévő oxigén mennyiségét jelzi. Bármikor és bárhol elvégezheti a SpO2 mérést a nyugalom érdekében.

A Zeblaze Stratos 2 nyomon követi a lépéseket, az elégetett kalóriákat, a hatékony állást és még sok mást is, miközben kimozdul.

Szóval, melyik úszásra alkalmas okosórát választod? Rengeteg közül lehet választani. További modelleket itt találsz.

ferfi karorakSmartwatch az úszáshoz FAQ

Smartwatch az úszáshoz:

Kövesd nyomon a vízben megtett köreidet

Az okosóra lehetővé teszi, hogy egyszerűen és pontosan követhesd az úszás közben megtett köreidet. A beépített szenzorok segítségével rögzíti a tempódat és a távolságot, így könnyen nyomon követheted az edzéseidet.


AKCIÓ – Tommy Hilfiger férfi karóra

Köszönöm, hogy idáig elolvasta. Remélem, hogy legalább kicsit tetszett a cikk, és elolvas néhány másik cikket is a weboldalunkon.

cikkek