VERSUS VERSACE CAMDEN MARKET VSPCA4221 Női karóra vélemények

Az új VERSUS VERSACE CAMDEN MARKET kollekció: modern, kreatív és egyedülálló.

➡️ EZT AKAROM !

Kategória:

Az VERSUS VERSACE CAMDEN MARKET VSPCA4221 az egyik legújabb és izgalmasabb kollekciója a Versus Versace márkának. Ez a friss és merész kapszula kollekció tökéletesen megtestesíti a márkára jellemző fiatalos és provokatív stílust.

A Camden Market nevet viselő kollekció színpompás, vibráló mintái és eredeti dizájnja lenyűgözően egyesítik a klasszikus és a modern stílus elemeit. A ruhadarabok és kiegészítők egyszerre elegánsak és csábítóak, lehetővé téve viselőik számára, hogy kifejezzék egyedi személyiségüket és stílusukat.

A VERSUS VERSACE CAMDEN MARKET VSPCA4221 kollekció a fiatal és trendkövető fogyasztók figyelmét kelti fel, akik merész és egyedi megjelenést keresnek. Ez a kollekció a kifinomultságot és a szabadságot hozza össze, így segítve a viselőit abban, hogy kitűnjenek a tömegből.

Ebben a cikkben részletesen bemutatjuk a VERSUS VERSACE CAMDEN MARKET VSPCA4221 kollekciót, kihangsúlyozva a legfrissebb trendeket és stílusirányzatokat. Ismertetjük az egyes darabok jellemzőit, a kiváló minőségű anyagokat és a figyelemre méltó részleteket, amelyekre a Versus Versace oly híres.

Ezt a cikket mindazoknak ajánljuk, akik érdeklődnek a divat és a kifinomultság iránt, és szeretnének többet megtudni a VERSUS VERSACE CAMDEN MARKET VSPCA4221 kapszula kollekcióról.

➡️ EZT AKAROM !

Alaptulajdonságok

Márka

VERSUS VERSACE

Kollekció

CAMDEN MARKET

Modell VSPCA4221
Szín

ezüst / zöld

Táplálás elem
Vízálloság 30M/3ATM
Üveg ásványi
Számjegyek a számlapon római / indexek
Rendeltetés

női

Típus analóg
Súly 117 g

Szíj

Anyag nemesacél


A szíj hosszát díjmentesen megigazítjuk

Útmutató a csuklója leméréséhez

Tok

Tok színe ezüst árnyalat
Anyag nemesacél
Forma kerek
Átmérő 38 mm
Vastagság 10 mm

Csomagolás

  • eredeti VERSUS VERSACE csomagolás
  • hivatalos garancia

Funkciók

24-órás számlap, Dátum – a hónap napja, Dátum – a hét napja
Funkciók részletes leírása
Óratok anyaga: nemesacél

A 316L nemesacél (Stainless steel) nagyon ellenálló anyag, amelyet gyakorlatilag nem lehet tönkretenni. Kemény (nem hajlik és nem is törik), megtartja színét (nem reagál a testnedvekkel, ezért semmilyen fémdarabka nem szívódik fel a bőrbe és a testbe), és korrózió elleni bevonattal rendelkezik (ellenáll az oxidációnak és a korróziónak. Ezen felül ellenáll az édes és a sós víznek is.).

Táplálás: elem

Az órát elem működteti.

Szíj anyaga: nemesacél

A 316L nemesacél (Stainless steel) nagyon ellenálló anyag, amelyet gyakorlatilag nem lehet tönkretenni. Kemény (nem hajlik és nem is törik), megtartja színét (nem reagál a testnedvekkel, ezért semmilyen fémdarabka nem szívódik fel a bőrbe és a testbe), és korrózió elleni bevonattal rendelkezik (ellenáll az oxidációnak és a korróziónak. Ezen felül ellenáll az édes és a sós víznek is.).

24-órás számlap

A segédszámlap 24-órás formátumban mutatja az időt. Például: a fő mutató 3 órát mutat és a segédszámlap a 15-re, ez azt jelenti, hogy délután 3 óra van.

Dátum – a hónap napja

A hónap aktuális napjának kijelzése 1-től 31-ig.

Dátum – a hét napja

A hét aktuális napjának kijelzése. A napok rövidítése angol nyelvűek (ritka esetekben a hét napja németül vagy más nyelven kerül kijelzésre).

Vízálloság: 30M/3ATM

A 30M/3ATM-ig vízálló jelöléssel ellátott karórák a vízzel való véletlenszerű érintkezésre alkalmasak (autómosás, eső). A 30M/3ATM az ISO 2281 által szabványosított vízállóssági fokozatot jelöli. Az ISO tesztek magukba foglalják a hőmérséklet, a mélység és a nyomás (víz, levegő) különböző időtartamokban való változtatatását a karóra nyugalmi állapotában, és mozgásban is.

Üveg: ásványi

Az ásványi üveg jelenleg az órás üvegek legelterjedtebb típusa. Nagyon kemény, és magas a szilícium tartalma, aminek köszönhetően magas karc- és kopásállóság jellemzi. A zafírbevonatos üveg még nagyobb ellenállósságot biztosít a karcok ellen. Ez viszont nem jelenti azt, hogy abszolút megkaristolhatatlan.

➡️ EZT AKAROM !
VERSUS VERSACE CAMDEN MARKET VSPCA4221

VERSUS VERSACE CAMDEN MARKET VSPCA4221

Mi jellemzi a VERSUS VERSACE CAMDEN MARKET VSPCA4221 terméket?

A VERSUS VERSACE CAMDEN MARKET VSPCA4221 egy stílusos és modern óra, amely egyszerre képviseletét adja az eleganciának és a divatos megjelenésnek. Az óra egyedi tervezésű, és a Versace nevet viseli, ami önmagában is garancia a minőségre és a stílusra.

Műszaki jellemzők

  • Svájci precizitású kvarts óramű
  • Rozsdamentes acél óratok
  • Minerálüveg
  • Analóg kijelző
  • Szilikon szíj
  • 5 ATM vízállóság

Mire jó a VERSUS VERSACE CAMDEN MARKET VSPCA4221?

Ez az óra tökéletes választás mindennapi viselésre, amikor is egy divatos és elegáns kiegészítőt szeretnél viselni. Az elegáns megjelenésű óra bármilyen szettet feldob, legyen az egy elegáns üzleti öltözet vagy egy laza hétköznapi viselet.

Egy link a releváns bejegyzéshez

Ha több információt szeretnél megtudni a VERSUS VERSACE CAMDEN MARKET VSPCA4221 óráról és más Versace modellekről, kérjük, látogass el a https://example.com weboldalra.


karorak

➡️ EZT AKAROM !
VERO MODA

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK – VERSUS VERSACE CAMDEN MARKET VSPCA4221

Milyen stílusú a VERSUS VERSACE CAMDEN MARKET VSPCA4221 óra?

A VERSUS VERSACE CAMDEN MARKET VSPCA4221 egy elegáns, modern stílusú óra, amely tökéletesen kiegészíti a mindennapi és alkalmi viseleteket.

Mennyire vízálló az óra?

A VERSUS VERSACE CAMDEN MARKET VSPCA4221 óra 30 méterig vízálló, ami azt jelenti, hogy ellenáll a kézmosásnak és az esőnek, azonban nem ajánlott úszás vagy zuhanyzás közben viselni.

Melyik anyagból készült az óraszíj?

A VERSUS VERSACE CAMDEN MARKET VSPCA4221 óraszíja rozsdamentes acélból készült, amely tartós és hosszú élettartamot biztosít.

Milyen színben érhető el az óra?

A VERSUS VERSACE CAMDEN MARKET VSPCA4221 óra ezüstszínű óraszámlappal és óraórával, valamint ezüstszínű óraszíjjal kapható.

karora

➡️ EZT AKAROM !

– A VERSUS VERSACE CAMDEN MARKET kollekció a VSPCA4221 modell
– A karkötőóra modern és divatos megjelenést kölcsönöz viselőjének
– A karkötő fekete vasból készül, amely strapabíró és tartós
– A fehér óratárcsa elegáns kontrasztot teremt a fekete háttérrel
– A kvarc óramű precíz időmérést biztosít
– Vízálló és akár 30 méter mélységig is működik
– Unisex design, így mindkét nem képviselője hordhatja
– Kiváló választás a divatot követő, trendi emberek számára

Női karóra