HUAWEI Band 8 Midnight Black 55020AMP Női karóra vélemények

Kategória:

A HUAWEI Band 8 Midnight Black 55020AMP egy innovatív és elegáns kiegészítő, mely a legújabb technológiákat és stílusos kialakítást kombinálja. Ez az okoskarkötő nemcsak stílusosan mutat az otthoni és munkahelyi viselésekor, de számos hasznos funkcióval is rendelkezik. A Band 8 Midnight Black lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kövessék és optimalizálják az egészségüket és fitneszét, valamint hogy kapcsolatban maradjanak a fontos értesítésekkel, üzenetekkel és hívásokkal. Ezen túlmenően, könnyen kezelhető és hosszan tartó akkumulátorával hosszú órákon keresztül használható. A HUAWEI Band 8 Midnight Black 55020AMP tökéletes kiegészítő minden aktív és stílusos életmódot folytató számára.

➡️ EZT AKAROM !

Alaptulajdonságok

Márka

HUAWEI

Kollekció

HUAWEI Band 8

Modell 55020AMP
Garancia 2 év
Szín

fekete

Vízálloság 50M/5ATM
Kompatibilitás IOS / Android
Képernyőfelbontás 368×194 px
Kijelző érintőképernyő / always on / AMOLED
Akkumulátor kapacitás 180 mAh
Akkumulátor működési ideje – standard üzemmód (napok) 7-9
Rendeltetés

uniszex

Típus smart
Súly 101 g

HUAWEI Band 8 Midnight Black 55020AMP

Szíj

Anyag műanyag
Csatolás típusa standard felcsatolás

Tok

Tok színe fekete árnyalat
Anyag keményített polimer
Forma szögletes
Vastagság 8,99 mm
Tok szélessége 24,54 mm
Tok hossza 43,45 mm

Csomagolás

 • eredeti HUAWEI csomagolás
 • hivatalos garancia

HUAWEI Band 8 Midnight Black 55020AMP

Funkciók

Kaloriméter, Lépésszámláló, Menstruációs naptár, A vér oxigénellátásának mérése, Szívműködés mérése, Stressz mérése, Alvás monitoring, Értesítések, Időjárás előrejelzés, A számlap dizájnjának testreszabása, recovery Time (regenerációs idő), Okos órák/smart órák, Sport üzemmód, Edzés elemzések, Edzés funkciók, VO2 MAX
Funkciók részletes leírása
Óratok anyaga: keményített polimer

Óraszíj anyaga: műanyag

Leggyakrabban kaucsukból, gyantából vagy szilikonból. Ezt a típusú óraszíjat magas rugalmasság jellemzi, antiallergikus, vízálló, és nem szívja magába az izzadságot. Nem hűt, és nagyon jól alkalmazkodik a csukló formájához.

Kaloriméter

A karóra kiszámolja az edzés közben elégetett kalóriát.

Lépésszámláló

Beépített háromtengelyes gyorsulásmérőt kihasználó szenzoros sportfunkció. A lépésszámlálót manuálisan is el lehet indítani, vagy amikor gyaloglást, illetve futást érzékel, automatikusan elindul. A kijelző a lépések összámát és a lépések óránkénti számát mutatja, amellett, hogy lehetőségünk van a célérték 1.000-től 50.000 lépésig való beállítására, amely elérését egy hangjelzés kíséri. Az óra számlapja mutatja a gyaloglás folyamatát és figyelmeztet az elégtelen aktivitás esetén.

Menstruációs naptár

A vér oxigénellátásának mérése

Szívműködés mérése

A beépített optikai szenzor segítségével méri a szívműködést egészen a maximális 220 ütés/perc értékig. Rögzíteni és megjeleníteni az elérni kívánt szívfrekvencia beállításához szükséges aktuális pulzust, a minimális és maximális frekvencia kiértékelését, az aktuális pulzus zóna grafikus indikációját és a szív működésének grafikonját is lehetséges.

Stressz mérése

Alvás monitoring

Aktiválás után figyeli és rögzíti a kiválasztott testfunkciókat alvás közben. A mozgás- és a pulzusérzékelőből kapott adatok alapján elemezhető az alvás folyamata és minősége az alkalmazásban, és felfedezhető a reggeli fáradság lehetséges oka is.

Értesítések

Az okos karóra képes hangjelzéssel figyelmeztetni önt a beérkező üzenetre vagy eseményre. A figyelmeztetések beállíthatóak szociális hálózatokra, SMS-re, e-mail-re, alkalmazásokra, naptárra és az ébresztésre.

Időjárás előrejelzés

Az óra az atmoszférikus nyomás változásainak alapján előrejezli a néhány következő órában várható időjárást.

A számlap dizájnjának testreszabása

Egyszerűen és gyorsan változtassa meg a számlap külsejét. A lehetőségek gyakorlatilag korlátlanok és csak önön múlik, hogy a kedvenc fényképét vagy egy luxus karóra számlapjának dizájnját használja fel.

recovery Time (regenerációs idő)

A Regenerációs idő megmutatja, hogy a testednek mennyi időre van szüksége az edzés okozta stresszből való felépülésre. Az érték az edzés időtartamán és intenzitásán alapul, csakúgy, mint az általános fáradságon, amely akkumulálódik akár alacsonyabb intenzitású edzéseknél is. A Regenerációs idő összeadódik, ha a következő edzésedet a Regenerációs idő lejárta előtt teljesíted. A pontosan megadott regenerációs idő biztosítja számodra, hogy soha ne edzed magad túl, de a maximális hatékonysággal fejlődj.

Okos órák/smart órák

Az órát bluetooth kapcsolaton keresztül csatlakoztatja az Android és iOS rendszereken futó berendezésekhez.

Sport üzemmód

Edzés elemzések

Az edzés haladó adatainak megjelenítése, beleértve a torna állapotát, az edzés folyamatát és előrehaladását, az edzésterhelés fejlődését, a VO2MAX-ot és a szervezet regenerálására szükséges hozzávetőleges idő kiszámítását.

Edzés funkciók

Hasznos funkciók komplex szettje, amely magába foglalja a megtett távolság, a sebesség, a mozgástempó és más, a GPS és a gyorsulásmérő adatainak kombinálása alapján szerzett értékek megjelenítését. A funkciók információt szolgáltatnak az időről (eltelt idő, köridő, körhossz, átlagos sebesség), a tengerszint feletti magasságról (kumulatív felmenetel, kumulatív lemenetel, felmenetel/lemenetel sebessége), az elégetett kalóriákról és a szívfrekvenciáról.

VO2 MAX

A VO2 MAX vagy az oxigénfogyasztás maximális sebessége az aerob teljesítmény egyik legfontosabb mutatója. Relatív sebességként kerül megjelenítésre, amely az elfogyasztott oxigén mennyiségét mutatja milliliter/testtömeg-kilogrammban egy perc alatt. Minél magasabb az érték, annál több oxigén jut az izmokba.

Vízálloság: 50M/5ATM

Az 50M/5ATM-ig vízálló jelöléssel ellátott karórák a vízzel való véletlenszerű érintkezésre (autómosás, eső), de felszíni úszásra is alkalmasak,snorkellingre és búvárkodásra nem. Az 50M/5ATM az ISO 2281 által szabványosított vízállóssági fokozatot jelöli. Az ISO tesztek magukba foglalják a hőmérséklet, a mélység és a nyomás (víz, levegő) különböző időtartamokban való változtatatását a karóra nyugalmi állapotában, és mozgásban is.

Csatolás típusa: standard felcsatolás

A felcsatolás legelterjedtebb formája, amely főleg a bőr-, és a szilikon szíjaknál használatos. A csatot egyszerűen becsatolja a szükség szerinti lyukba.

➡️ EZT AKAROM !
HUAWEI Band 8 Midnight Black 55020AMP | Blog Post

HUAWEI Band 8 Midnight Black 55020AMP

Bevezető

A HUAWEI Band 8 Midnight Black 55020AMP egy kiváló minőségű fitnessz karpánt, mely segít nyomon követni az egészségügyi állapotunkat és a mindennapi aktivitásainkat. A készülék számos szolgáltatással rendelkezik, amelyek segítségével még hatékonyabban figyelhetjük egészségünket és aktívan tarthatjuk magunkat.

Külső dizájn és felhasználóbarát kialakítás

Az eszköz fekete színű dizájnnal rendelkezik, mely elegáns és stílusos megjelenést kölcsönöz. Az ergonomikus kialakításnak köszönhetően kényelmesen viselhetjük a karpántot egész nap, anélkül hogy zavarná a mindennapi tevékenységeinket.

Egészségfigyelő funkciók

A HUAWEI Band 8 Midnight Black 55020AMP számos érzékelővel rendelkezik, amelyek méri a pulzusunkat, a vérnyomásunkat és a vér oxigénszintjét. Ezenkívül a készülék figyeli az alvás minőségét is, segítve ezzel a jobb pihenést és regenerációt.

Fitnesz és aktivitás követés

Az eszköz beépített GPS-je lehetővé teszi a pontos helymeghatározást, valamint nyomon követhetjük vele a megtett lépéseinket, a távolságot, amit megtegyünk és a elégetett kalóriákat. Emellett különböző sportmódokat is választhatunk, például futás, biciklizés, úszás vagy akár jóga.

Okos értesítések és telefonkezelés

A karpánt csatlakoztatható okostelefonunkhoz, így értesítéseket kapunk a bejövő hívásokról, üzenetekről és egyéb alkalmazásokról. Ezenkívül a telefon távirányításával zenelejátszást is irányíthatunk.

Bluetooth kapcsolat és akkumulátor élettartam

Az eszköz Bluetooth kapcsolattal rendelkezik, így könnyedén összekapcsolhatjuk okostelefonunkkal. Az akkumulátor hosszú élettartama lehetővé teszi a hosszabb használatot anélkül, hogy folyamatosan töltenünk kellene.

Záró gondolatok

A HUAWEI Band 8 Midnight Black 55020AMP egy kiváló minőségű fitnessz karpánt, amely számos hasznos és felhasználóbarát funkcióval rendelkezik. Azt javasoljuk, hogy érdemes megfontolni a vásárlását, ha szeretnénk figyelemmel kísérni egészségünket és aktív életmódot szeretnénk folytatni.

Kapcsolódó bejegyzés: Link a releváns amerikai blogposzthoz


karorak

➡️ EZT AKAROM !
HUAWEI Band 8 Midnight Black 55020AMP Frequently Asked Questions

HUAWEI Band 8 Midnight Black 55020AMP – Gyakran Ismételt Kérdések

Mit tartalmaz a csomag?

A HUAWEI Band 8 Midnight Black 55020AMP csomagja tartalmazza a következőket:

 • HUAWEI Band 8 Midnight Black 55020AMP okoskarkötő
 • Töltőkábel
 • Használati útmutató

Milyen funkciók érhetőek el a HUAWEI Band 8 számára?

A HUAWEI Band 8 Midnight Black 55020AMP számos hasznos funkcióval rendelkezik. Az alábbiak közül néhány:

 • Szívritmusmérés
 • Lépésszámlálás
 • Alvásfigyelés
 • Értesítések fogadása (hívások, üzenetek stb.)
 • Kalóriaégetés nyomon követése
 • Különböző sporttevékenységek mérése és nyomon követése

Hogyan tölthetem fel a HUAWEI Band 8 karkötőmet?

A HUAWEI Band 8 Midnight Black 55020AMP karkötőt a mellékelt töltőkábellel tudod tölteni. Csatlakoztasd a kábelt a karkötő alján található töltőcsatlakozóhoz, majd a másik végét dughatod egy USB-portba vagy egy hálózati adapterbe.

Hány napos az akkumulátor élettartama?

A HUAWEI Band 8 Midnight Black 55020AMP akkumulátora hosszú élettartamot biztosít. Teljes töltés mellett akár 7-10 napig is használhatod a készüléket, attól függően, hogy mekkora terhelésnek van kitéve.


karora

➡️ EZT AKAROM !

– A HUAWEI Band 8 Midnight Black 55020AMP egy fekete színű okoskarkötő
– A karkötő segít a felhasználónak követni az egészségi és fitnesz adataikat
– Kijelzi az alvási minőséget és az ébrenlét időtartamát
– A beépített lépésszámlálóval követni lehet a napi aktivitást
– Riasztásokat és értesítéseket is fogad a karkötő
– A karkötőnek akár 14 napos töltöttsége is lehet
– Használható víz alatti akár 50 méter mélységig is
– Kompatibilis az Android és az iOS rendszerekkel is
– A karkötő kényelmesen viselhető és könnyen kezelhető

Női karóra