SWISS ALPINE MILITARY AVENGER 7005.1817 férfi karóra vélemények

Ez a cikk bemutatja a SWISS ALPINE MILITARY AVENGER 7005.1817 órát.

➡️ EZT AKAROM !

Kategória:

A SWISS ALPINE MILITARY AVENGER 7005.1817 egy kiváló minőségű svájci óra, amely a hegymászók és katonai szakemberek számára tervezett. Az óra különleges kialakításával és kifinomult funkcionalitásával kiemelkedik a többi óra közül. A készülék rendkívül tartós és megbízható, így kiváló választás minden olyan személy számára, aki extrém körülmények között is megbízható időmérést és funkciókat igényel. Ez a cikk bemutatja a SWISS ALPINE MILITARY AVENGER 7005.1817 órát, annak jellemzőit és előnyeit, valamint hogyan segíti a felhasználókat a mindennapi tevékenységeik során.

➡️ EZT AKAROM !

Alaptulajdonságok

Márka

SWISS ALPINE MILITARY

Kollekció

AVENGER

Modell 7005.1817
Garancia 3 év
Szín

fekete

Táplálás elem
Vízálloság 100M/10ATM
Üveg ásványi
Számjegyek a számlapon arab / indexek
Rendeltetés

férfi

Típus analóg

SWISS ALPINE MILITARY AVENGER 7005.1817

Szíj

Anyag műanyag
Csatolás típusa standard felcsatolás

Tok

Tok színe arany árnyalat
Anyag nemesacél
Forma kerek
Átmérő 42 mm
Vastagság 11,5 mm

Csomagolás

  • eredeti SWISS ALPINE MILITARY csomagolás
  • hivatalos garancia

SWISS ALPINE MILITARY AVENGER 7005.1817

Funkciók

Dátum – a hónap napja
Funkciók részletes leírása
Óratok anyaga: nemesacél

A 316L nemesacél (Stainless steel) nagyon ellenálló anyag, amelyet gyakorlatilag nem lehet tönkretenni. Kemény (nem hajlik és nem is törik), megtartja színét (nem reagál a testnedvekkel, ezért semmilyen fémdarabka nem szívódik fel a bőrbe és a testbe), és korrózió elleni bevonattal rendelkezik (ellenáll az oxidációnak és a korróziónak. Ezen felül ellenáll az édes és a sós víznek is.).

Táplálás: elem

Az órát elem működteti.

Óraszíj anyaga: műanyag

Leggyakrabban kaucsukból, gyantából vagy szilikonból. Ezt a típusú óraszíjat magas rugalmasság jellemzi, antiallergikus, vízálló, és nem szívja magába az izzadságot. Nem hűt, és nagyon jól alkalmazkodik a csukló formájához.

Dátum – a hónap napja

A hónap aktuális napjának kijelzése 1-től 31-ig.

Vízálloság: 100M/10ATM

A 100M/10ATM-ig vízálló jelöléssel ellátott karórák úszásra és snorkelingre alkalmasak, légzőkészülékkel való búvárkodásra nem. Az 100M/10ATM az ISO 6425 által szabványosított vízállóssági fokozatot jelöli. Az ISO tesztek magukba foglalják a hőmérséklet, a mélység és a nyomás (víz, levegő) különböző időtartamokban való változtatatását a karóra nyugalmi állapotában, és mozgásban is.

Üveg: ásványi

Az ásványi üveg jelenleg az órás üvegek legelterjedtebb típusa. Nagyon kemény, és magas a szilícium tartalma, aminek köszönhetően magas karc- és kopásállóság jellemzi. A zafírbevonatos üveg még nagyobb ellenállósságot biztosít a karcok ellen. Ez viszont nem jelenti azt, hogy abszolút megkaristolhatatlan.

Csatolás típusa: standard felcsatolás

A felcsatolás legelterjedtebb formája, amely főleg a bőr-, és a szilikon szíjaknál használatos. A csatot egyszerűen becsatolja a szükség szerinti lyukba.

➡️ EZT AKAROM !

SWISS ALPINE MILITARY AVENGER 7005.1817 – Blog Post

Mélymerülés a SWISS ALPINE MILITARY AVENGER 7005.1817 óraszériába

Az óra kialakítása

A SWISS ALPINE MILITARY AVENGER 7005.1817 egy kiváló minőségű svájci óra, amely kielégíti a legmagasabb minőségi elvárásokat. Az óra strapabíró rozsdamentes acél házzal rendelkezik, amely 43 mm átmérőjével tökéletesen illik a kézfejre.

Funkciók és jellemzők

Ez az óra vízálló, akár 100 méteres vízmélységig is használható, így tökéletes társ sporttevékenységekhez, például búvárkodáshoz vagy úszáshoz. Az Avenger 7005.1817 széles és jól olvasható fekete számlappal rendelkezik, amelyen világosan láthatók az ezüst mutatók és indexek.

Óramű

Az Avenger 7005.1817-et meghajtó svájci automata óramű precízen működik és hosszú élettartammal rendelkezik. Az óra egyértelműen megállja helyét a kiváló minőségű órák kategóriájában.

Stílus és elegancia

Ez a SWISS ALPINE MILITARY óraszéria a minőségen és a stíluson alapul. Az Avenger 7005.1817 tökéletes választás a sportos, dinamikus és merész személyiségek számára, akik egyedülálló megjelenésre vágynak.

Kapcsolódó forrás

További információkért nézze meg a következő weboldalt: US Watch Blog – SWISS ALPINE MILITARY AVENGER Review.


karorak

➡️ EZT AKAROM !

GYIK a SWISS ALPINE MILITARY AVENGER 7005.1817-ről

Miért érdemes választani a SWISS ALPINE MILITARY AVENGER 7005.1817-et?

A SWISS ALPINE MILITARY AVENGER 7005.1817 egy rendkívül megbízható és strapabíró óra, amelyet a svájci precizitás és minőség jellemzi. Az óra ellenálló az időjárás viszontagságainak és a strapabíró anyagokból készült, így hosszú élettartamra tervezve. Emellett az AVENGER 7005.1817 stílusos és elegáns kialakítással rendelkezik, ami bármely viselettel tökéletesen harmonizál.

Milyen funkciókkal rendelkezik a SWISS ALPINE MILITARY AVENGER 7005.1817?

A SWISS ALPINE MILITARY AVENGER 7005.1817 többek között az alábbi funkciókkal rendelkezik:

  • Vízállóság: Az óra 100 méteres vízállósággal rendelkezik, így akár úszás vagy búvárkodás közben is viselhető.
  • Nap és dátum kijelzés: Az AVENGER 7005.1817 képes megjeleníteni a nap aktuális napját és a hónapot.
  • Kronográf: Az óra kronográf funkcióval is rendelkezik, amely lehetővé teszi az időmérés pontosságát és részidők nyomon követését.
  • Fényvisszaverő indexek: Az AVENGER 7005.1817 indexei sötétben fluoreszkálóak, így könnyedén olvasható az idő akár gyenge fényviszonyok között is.

Milyen anyagból készül a SWISS ALPINE MILITARY AVENGER 7005.1817?

A SWISS ALPINE MILITARY AVENGER 7005.1817 rozsdamentes acélból készült magas minőségű óra, amely hosszú élettartamot és ellenállóságot biztosít. Az óraheveder és a tok is strapabíró anyagokból készül, így mindennapos használat során sem kopik el vagy sérül meg.

Van garancia a SWISS ALPINE MILITARY AVENGER 7005.1817-re?

Igen, a SWISS ALPINE MILITARY AVENGER 7005.1817 órákra garancia érvényes. Az órára 2 év hivatalos gyártói garancia vonatkozik, amely a vásárlástól számított időszakra nyújt védelmet a gyártási hibák esetén. Kérjük, ellenőrizze a garancia részleteit a vásárlás előtt.

karora

➡️ EZT AKAROM !

– A SWISS ALPINE MILITARY AVENGER 7005.1817 egy svájci órakészítő cég által készített modell.
– A karóra karcsú és modern dizájnnal rendelkezik.
– Az óralap fekete színű, ami a stílusos megjelenést szolgálja.
– A karóra mozgását svájci automata szerkezet biztosítja.
– Az óraszíj rozsdamentes acélból készült, amely tartós és könnyen karbantartható.
– Az óra dátumkijelzővel rendelkezik, amely segít az idő mindig pontos nyomon követésében.
– A SWISS ALPINE MILITARY AVENGER 7005.1817 vízálló, ami lehetővé teszi az aktív életmódhoz való alkalmazkodást.

Férfi karóra