SWISS ALPINE MILITARY AVENGER 7005.1135 férfi karóra vélemények

Kategória:

A SWISS ALPINE MILITARY AVENGER 7005.1135 az egyik legmodernebb óra a jelenleg elérhető piacon. A svájci precizitást és minőséget képviselő óra a legkeményebb körülmények között is megbízható teljesítményt nyújt. Kialakításánál a strapabíró anyagokra és a precíz működésre helyezték a hangsúlyt, hogy a felhasználó bármilyen helyzetben képes legyen rá számítani. Az AVENGER 7005.1135 azoknak az embereknek készült, akik a kalandok és extrém sportok szerelmesei, és egy olyan órát keresnek, amely megfelel az elvárásaiknak. Legyen az hegymászás, búvárkodás vagy akár ejtőernyőzés, ez az óra minden kihívással szembenéz és a legjobb teljesítményt nyújtja.

➡️ EZT AKAROM !

Alaptulajdonságok

Márka

SWISS ALPINE MILITARY

Kollekció

AVENGER

Modell 7005.1135
Garancia 3 év
Szín

kék / ezüst

Táplálás elem
Vízálloság 100M/10ATM
Üveg ásványi
Számjegyek a számlapon arab / indexek
Rendeltetés

férfi

Típus analóg

SWISS ALPINE MILITARY AVENGER 7005.1135

Szíj

Anyag nemesacél
Csatolás típusa Pillangózár


A szíj hosszát díjmentesen megigazítjuk

Útmutató a csuklója leméréséhez

Tok

Tok színe ezüst árnyalat
Anyag nemesacél
Forma kerek
Átmérő 42 mm
Vastagság 11,5 mm

Csomagolás

 • eredeti SWISS ALPINE MILITARY csomagolás
 • hivatalos garancia

SWISS ALPINE MILITARY AVENGER 7005.1135

Funkciók

Dátum – a hónap napja
Funkciók részletes leírása
Óratok anyaga: nemesacél

A 316L nemesacél (Stainless steel) nagyon ellenálló anyag, amelyet gyakorlatilag nem lehet tönkretenni. Kemény (nem hajlik és nem is törik), megtartja színét (nem reagál a testnedvekkel, ezért semmilyen fémdarabka nem szívódik fel a bőrbe és a testbe), és korrózió elleni bevonattal rendelkezik (ellenáll az oxidációnak és a korróziónak. Ezen felül ellenáll az édes és a sós víznek is.).

Táplálás: elem

Az órát elem működteti.

Szíj anyaga: nemesacél

A 316L nemesacél (Stainless steel) nagyon ellenálló anyag, amelyet gyakorlatilag nem lehet tönkretenni. Kemény (nem hajlik és nem is törik), megtartja színét (nem reagál a testnedvekkel, ezért semmilyen fémdarabka nem szívódik fel a bőrbe és a testbe), és korrózió elleni bevonattal rendelkezik (ellenáll az oxidációnak és a korróziónak. Ezen felül ellenáll az édes és a sós víznek is.).

Dátum – a hónap napja

A hónap aktuális napjának kijelzése 1-től 31-ig.

Vízálloság: 100M/10ATM

A 100M/10ATM-ig vízálló jelöléssel ellátott karórák úszásra és snorkelingre alkalmasak, légzőkészülékkel való búvárkodásra nem. Az 100M/10ATM az ISO 6425 által szabványosított vízállóssági fokozatot jelöli. Az ISO tesztek magukba foglalják a hőmérséklet, a mélység és a nyomás (víz, levegő) különböző időtartamokban való változtatatását a karóra nyugalmi állapotában, és mozgásban is.

Üveg: ásványi

Az ásványi üveg jelenleg az órás üvegek legelterjedtebb típusa. Nagyon kemény, és magas a szilícium tartalma, aminek köszönhetően magas karc- és kopásállóság jellemzi. A zafírbevonatos üveg még nagyobb ellenállósságot biztosít a karcok ellen. Ez viszont nem jelenti azt, hogy abszolút megkaristolhatatlan.

Csatolás típusa: Pillangózár

Olyan csatolási típus, amelynél a csat két oldalra nyílik. A kicsatolás után pillangóra emlékeztet. Véletlenszerű kicsatolás esetén nem kerül sor a teljes szétcsatolásra és az óra a kézen marad.

➡️ EZT AKAROM !

SWISS ALPINE MILITARY AVENGER 7005.1135 – Blogbejegyzés

SWISS ALPINE MILITARY AVENGER 7005.1135 – Tökéletes kalandtárs a hegyekben

Robusztus kialakítás

A SWISS ALPINE MILITARY AVENGER 7005.1135 karóra a svájci precizitás és megbízhatóság megtestesítője. Ezt a szuperkönnyű és tartós órát kifejezetten a hegyi expedíciókhoz tervezték, hogy kiállja a kemény időjárási viszonyokat és strapabíró legyen a legvadabb körülmények között is.

Műszaki jellemzők

 • Vízállóság: 200 méter
 • Edzett acél tok
 • Zafírüveg
 • Automata szerkezet
 • Elem nélküli működés
 • Fényvisszaverő indexek és mutatók

Stílusos design

Az AVENGER 7005.1135 karóra nem csak a funkcionalitásáról híres, hanem az elegáns és robusztus külsejéről is. Modern és letisztult vonalakkal kombinálva ez a modell minden alkalomhoz és stílushoz passzol, legyen az túrázás vagy akár városi viselet.

Az amerikai hegyi expedíciók legjobb kiegészítője

A SWISS ALPINE MILITARY AVENGER 7005.1135 az amerikai hegymászók körében is rendkívül népszerű. Az előző években több cikk is megjelent az egyesült államokbeli weboldalakon, amelyekből kiderül, hogy ez a karóra nélkülözhetetlen kiegészítője minden hegyi expedíciónak. Olvass többet erről a témáról ide kattintva.

Tartós és megbízható

Az AVENGER 7005.1135 óra valódi svájci óraipari kincs. Az automatikus működésnek köszönhetően nincs szükség elemcserére, így a legnagyobb kihívásoknak is könnyedén megállja a helyét. Az edzett acél tok és a zafírüveg réteg a karórát ellenállóvá teszi a karcolásokkal és időjárási hatásokkal szemben.

Összegzés

A SWISS ALPINE MILITARY AVENGER 7005.1135 szuperkönnyű és strapabíró karóra, amely nem csak a hegyekben, de a mindennapokban is hasznos kiegészítője lehet. A precíz svájci szerkezet és a tartós anyagok garantálják, hogy hosszú éveken át megbízhatóan szolgálja viselőjét.

karorak

➡️ EZT AKAROM !SWISS ALPINE MILITARY AVENGER 7005.1135 – Gyakori kérdések

Gyakori kérdések – SWISS ALPINE MILITARY AVENGER 7005.1135

Mi az SWISS ALPINE MILITARY AVENGER 7005.1135?

Az SWISS ALPINE MILITARY AVENGER 7005.1135 egy svájci óramodell, amely a nagyteljesítményű sportórák kategóriájába tartozik. Kiváló minőségű anyagokból és megbízható szerkezettel rendelkezik.

Milyen jellemzői vannak az SWISS ALPINE MILITARY AVENGER 7005.1135-nek?

 • Automata óramű
 • Edzett acél tok és szíj
 • Vízálló kivitel (20 ATM/200 méter)
 • Univerzális kialakítás – férfiak és nők is viselhetik
 • Nagy méretű, könnyen leolvasható óralap
 • Luminiszcens mutatók és számok a sötétben való könnyebb olvashatóságért
 • Dátum- és stoppműködés

Mennyire strapabíró az SWISS ALPINE MILITARY AVENGER 7005.1135?

Az óra kiváló minőségű anyagokból készült, és tervezése során a tartósságra és az aktív életmódhoz való tökéletes alkalmazkodásra helyezték a hangsúlyt. Képes ellenállni a víznyomásnak és az ütéseknek, így ideális választás minden körülmények között.

Hogyan tisztítsam az SWISS ALPINE MILITARY AVENGER 7005.1135-öt?

Az órát puha ronggyal tisztítsa meg, amelyet enyhén megnedvesített meleg vízzel vagy óraápoló folyadékkal lehet átitatni. Ügyeljen arra, hogy ne permetezzen közvetlenül tisztítószert az órára, és ne tegye víz alá.


karora

➡️ EZT AKAROM !

– A SWISS ALPINE MILITARY AVENGER 7005.1135 egy erős és tartós óra.
– Ez az óra a svájci Alpokban tervezett és készült.
– A 7005.1135 modell rendelkezik egy precíziós svájci quarts mechanizmussal.
– Az óra strapabíró rozsdamentes acél tokkal és csatolóval rendelkezik.
– A fekete számlapon világító mutatók találhatók, amelyek segítenek az éjszakai olvasásban.
– A kvarcműködtetésű óra pontos időbélyegzést és stopper funkciót is kínál.
– Az AVENGER sorozat részeként ez az óra a katonai stílust és időmérési funkciókat kombinálja.
– A 7005.1135 óra vízálló, és akár 100 méter mélyen is használható.
– Ez a modell ideális választás a kalandvágyó személyek számára, akik szeretik a strapabíró és megbízható órákat.

Férfi karóra