SWISS ALPINE MILITARY AVENGER 7005.1137 férfi karóra vélemények

A SWISS ALPINE MILITARY AVENGER 7005.1137, egyik legjobb svájci óra.

➡️ EZT AKAROM !

Kategória:

A SWISS ALPINE MILITARY AVENGER 7005.1137 egy prémium svájci óra, melynek tervezése és kivitelezése a svájci hegyi környezet adaptációjára összpontosít. Ez az óra az erős, strapabíró és megbízható kivitelezéssel rendelkezik, amely minden igényt kielégít és a legszigorúbb körülmények között is kiválóan működik. A SWISS ALPINE MILITARY AVENGER 7005.1137 ideális választás a kalandvágyók, túrázók és sportolók számára, akik megbízható és időtálló órát keresnek a hegyekben való felfedezéshez.

➡️ EZT AKAROM !

Alaptulajdonságok

Márka

SWISS ALPINE MILITARY

Kollekció

AVENGER

Modell 7005.1137
Garancia 3 év
Szín

fekete / ezüst

Táplálás elem
Vízálloság 100M/10ATM
Üveg ásványi
Számjegyek a számlapon arab / indexek
Rendeltetés

férfi

Típus analóg

SWISS ALPINE MILITARY AVENGER 7005.1137

Szíj

Anyag nemesacél
Csatolás típusa Pillangózár


A szíj hosszát díjmentesen megigazítjuk

Útmutató a csuklója leméréséhez

Tok

Tok színe ezüst árnyalat
Anyag nemesacél
Forma kerek
Átmérő 42 mm
Vastagság 11,5 mm

Csomagolás

  • eredeti SWISS ALPINE MILITARY csomagolás
  • hivatalos garancia

SWISS ALPINE MILITARY AVENGER 7005.1137

Funkciók

Dátum – a hónap napja
Funkciók részletes leírása
Óratok anyaga: nemesacél

A 316L nemesacél (Stainless steel) nagyon ellenálló anyag, amelyet gyakorlatilag nem lehet tönkretenni. Kemény (nem hajlik és nem is törik), megtartja színét (nem reagál a testnedvekkel, ezért semmilyen fémdarabka nem szívódik fel a bőrbe és a testbe), és korrózió elleni bevonattal rendelkezik (ellenáll az oxidációnak és a korróziónak. Ezen felül ellenáll az édes és a sós víznek is.).

Táplálás: elem

Az órát elem működteti.

Szíj anyaga: nemesacél

A 316L nemesacél (Stainless steel) nagyon ellenálló anyag, amelyet gyakorlatilag nem lehet tönkretenni. Kemény (nem hajlik és nem is törik), megtartja színét (nem reagál a testnedvekkel, ezért semmilyen fémdarabka nem szívódik fel a bőrbe és a testbe), és korrózió elleni bevonattal rendelkezik (ellenáll az oxidációnak és a korróziónak. Ezen felül ellenáll az édes és a sós víznek is.).

Dátum – a hónap napja

A hónap aktuális napjának kijelzése 1-től 31-ig.

Vízálloság: 100M/10ATM

A 100M/10ATM-ig vízálló jelöléssel ellátott karórák úszásra és snorkelingre alkalmasak, légzőkészülékkel való búvárkodásra nem. Az 100M/10ATM az ISO 6425 által szabványosított vízállóssági fokozatot jelöli. Az ISO tesztek magukba foglalják a hőmérséklet, a mélység és a nyomás (víz, levegő) különböző időtartamokban való változtatatását a karóra nyugalmi állapotában, és mozgásban is.

Üveg: ásványi

Az ásványi üveg jelenleg az órás üvegek legelterjedtebb típusa. Nagyon kemény, és magas a szilícium tartalma, aminek köszönhetően magas karc- és kopásállóság jellemzi. A zafírbevonatos üveg még nagyobb ellenállósságot biztosít a karcok ellen. Ez viszont nem jelenti azt, hogy abszolút megkaristolhatatlan.

Csatolás típusa: Pillangózár

Olyan csatolási típus, amelynél a csat két oldalra nyílik. A kicsatolás után pillangóra emlékeztet. Véletlenszerű kicsatolás esetén nem kerül sor a teljes szétcsatolásra és az óra a kézen marad.

➡️ EZT AKAROM !


Blog Post – SWISS ALPINE MILITARY AVENGER 7005.1137

SWISS ALPINE MILITARY AVENGER 7005.1137

Bevezetés

Az SWISS ALPINE MILITARY AVENGER 7005.1137 egy népszerű svájci óra márka, amely hosszú évek óta a megbízhatóságáról és a kiváló minőségéről ismert. Ez az óra egy igazi terepminta, amely tökéletesen alkalmazkodik az extreme környezethez és a nehéz fizikai tevékenységekhez. Ebben a blogbejegyzésben alaposan megvizsgáljuk ennek a csodálatos darabnak a jellemzőit és funkcióit.

Külső megjelenés és anyag

Az AVENGER 7005.1137 óra kifinomult, sportos megjelenéssel rendelkezik, amely lenyűgözi azokat, akik preferálják az egyedi stílust. A kerek acél tok kompaktságot sugall, miközben erős és tartós. Az óra óraszámlapja védőüveggel van ellátva, amely hollandi safír kristályból készült, és kiválóan ellenáll a karcolásoknak. A fényes, sötét ablakokkal és mutatókkal rendelkező dialekte az óra könnyen olvashatóvá teszik még a rossz fényviszonyok között is.

Óramű és funkciók

Az AVENGER 7005.1137 automatikus, svájci készítésű óraművel rendelkezik. Ez a megbízható és precíz működés lehetővé teszi az óra pontos időmérését. Az óra egy sor hasznos funkcióval rendelkezik, beleértve a dátum kijelzését, a stopperórát és a világító kezeket és indexeket, amelyek javítják az olvashatóságot sötét környezetben.

Linkek egy releváns US weboldalhoz

Ha még több információt szeretne megtudni az órákról és svájci készítésű termékekről általában, látogasson el a XYZ Watches weboldalára: www.example.com. Ezen az oldalon megtalálhatók azok a legújabb trendek és óramárkák, amelyek garantáltan lenyűgözik az órakedvelőket.

Következtetés

Az SWISS ALPINE MILITARY AVENGER 7005.1137 az egyik legjobb választás a sportos és strapabíró órák között. Teljesíti az elvárásokat a kiváló minőség, a megbízhatóság és a látványos külső terén. Ha egy erős és stílusos órát keres, akkor az AVENGER 7005.1137 nem fog csalódást okozni.


karorak

➡️ EZT AKAROM !
Hogy”é”k: SWISS ALPINE MILITARY AVENGER 7005.1137

Gyakori kérdések: SWISS ALPINE MILITARY AVENGER 7005.1137

Mi a SWISS ALPINE MILITARY AVENGER 7005.1137?

A SWISS ALPINE MILITARY AVENGER 7005.1137 egy svájci gyártmányú, prémium minőségű óra. Kifejezetten a militáris stílust és a hegyi környezetet szem előtt tartva tervezték és fejlesztették.

Milyen tulajdonságokkal rendelkezik a SWISS ALPINE MILITARY AVENGER 7005.1137?

A SWISS ALPINE MILITARY AVENGER 7005.1137 óra számos különleges tulajdonsággal bír, ideértve:

  • Magas minőségű svájci automata szerkezet
  • Szuperluminova bevonattal ellátott világító markerek
  • Keményített zafírkristály üveglap
  • Vízállóság akár 100 méterig
  • Szénszálas és rozsdamentes acélból készült óraszíj

Hol lehet megvásárolni és mennyibe kerül a SWISS ALPINE MILITARY AVENGER 7005.1137?

A SWISS ALPINE MILITARY AVENGER 7005.1137 órát különböző óraboltokban és online kereskedőkön keresztül lehet megvásárolni. Az árak változhatnak, kérem, nézze meg az aktuális ajánlatokat a hivatalos értékesítők oldalain.


karora

➡️ EZT AKAROM !

– A Swiss Alpine Military Avenger 7005.1137 egy katonai stílusú óra
– Az óra svájci tervezésű és kivitelezésű
– Képes ellenállni a szélsőséges időjárási körülményeknek
– Nemesacélból készült tok és szilikon szíj biztosítja a tartósságot és kényelmet
– Az óra vízálló, akár 100 méter mélységig
– Nagy és könnyen leolvasható dátumkijelzővel rendelkezik
– A kvarc működésű óramű pontos időmérést biztosít
– Elegáns és sportos megjelenése miatt a mindennapi viselethez és szabadtéri tevékenységekhez egyaránt alkalmas.

Férfi karóra