SWISS ALPINE MILITARY 7078.9132 férfi karóra vélemények

A SWISS ALPINE MILITARY 7078.9132 az elegancia és a funkcionalitás ötvözetét nyújtja.

➡️ EZT AKAROM !

Kategória:

A SWISS ALPINE MILITARY 7078.9132 egy magas minőségű, megbízható svájci óra. Az óra tervezése és kivitelezése a svájci szakemberek precizitását és minőségi munkáját tükrözi. Az alpesi hadsereg ihlette kialakításának köszönhetően ez az óra nem csak stílusos, de tartós és erős is. Ideális választás azoknak, akik szeretnének egy strapabíró és elegáns órát viselni.

➡️ EZT AKAROM !

Alaptulajdonságok

Márka

SWISS ALPINE MILITARY

Modell 7078.9132
Garancia 3 év
Szín

ezüst

Táplálás elem
Vízálloság 100M/10ATM
Üveg ásványi
Számjegyek a számlapon indexek
Rendeltetés

férfi

Típus analóg
Súly 194 g

Szíj

Anyag nemesacél
Csatolás típusa zsanérzár biztosítékkal
Méret 16-22,5 cm
Szíj szélessége 24-22 mm


A szíj hosszát díjmentesen megigazítjuk

Útmutató a csuklója leméréséhez

Tok

Tok színe ezüst árnyalat
Anyag nemesacél
Forma kerek
Átmérő 45 mm
Vastagság 12 mm

Csomagolás

  • eredeti SWISS ALPINE MILITARY csomagolás
  • hivatalos garancia

SWISS ALPINE MILITARY 7078.9132

Funkciók

Dátum – a hónap napja, Navigációs lünetta , Stopper 1/1 másodperc – 12 óra
Funkciók részletes leírása
Óratok anyaga: nemesacél

A 316L nemesacél (Stainless steel) nagyon ellenálló anyag, amelyet gyakorlatilag nem lehet tönkretenni. Kemény (nem hajlik és nem is törik), megtartja színét (nem reagál a testnedvekkel, ezért semmilyen fémdarabka nem szívódik fel a bőrbe és a testbe), és korrózió elleni bevonattal rendelkezik (ellenáll az oxidációnak és a korróziónak. Ezen felül ellenáll az édes és a sós víznek is.).

Táplálás: elem

Az órát elem működteti.

Szíj anyaga: nemesacél

A 316L nemesacél (Stainless steel) nagyon ellenálló anyag, amelyet gyakorlatilag nem lehet tönkretenni. Kemény (nem hajlik és nem is törik), megtartja színét (nem reagál a testnedvekkel, ezért semmilyen fémdarabka nem szívódik fel a bőrbe és a testbe), és korrózió elleni bevonattal rendelkezik (ellenáll az oxidációnak és a korróziónak. Ezen felül ellenáll az édes és a sós víznek is.).

Dátum – a hónap napja

A hónap aktuális napjának kijelzése 1-től 31-ig.

Navigációs lünetta

A lünetta forgatható. Segítségével ki tudja számítani az alap repülési adatokat, mint az átlagos sebesség, az üzemanyag-fogyasztás, vagy a repülési idő…

Stopper 1/1 másodperc – 12 óra

Mérés 1/1 másodperces pontossággal. A maximális mért idő 12 óra.

Vízálloság: 100M/10ATM

A 100M/10ATM-ig vízálló jelöléssel ellátott karórák úszásra és snorkelingre alkalmasak, légzőkészülékkel való búvárkodásra nem. Az 100M/10ATM az ISO 6425 által szabványosított vízállóssági fokozatot jelöli. Az ISO tesztek magukba foglalják a hőmérséklet, a mélység és a nyomás (víz, levegő) különböző időtartamokban való változtatatását a karóra nyugalmi állapotában, és mozgásban is.

Üveg: ásványi

Az ásványi üveg jelenleg az órás üvegek legelterjedtebb típusa. Nagyon kemény, és magas a szilícium tartalma, aminek köszönhetően magas karc- és kopásállóság jellemzi. A zafírbevonatos üveg még nagyobb ellenállósságot biztosít a karcok ellen. Ez viszont nem jelenti azt, hogy abszolút megkaristolhatatlan.

Csatolás típusa: zsanérzár biztosítékkal

A zsanérzár a karkötők és óraszíjak felcsatolásának legelterjedtebb formája. A csat ráadásul biztonsági kapoccsal van ellátva. Ha a kapocs be van biztosítva, nem kerülhet sor véletlenszerű szétcsatolásra. Nagyon megbízható felcsatolási módszerről van szó.

➡️ EZT AKAROM !
SWISS ALPINE MILITARY 7078.9132 – Egy kiváló svájci óra

SWISS ALPINE MILITARY 7078.9132

Bevezetés

A SWISS ALPINE MILITARY 7078.9132 egy különleges katonai stílusú svájci óra, amely kiváló minőséget és funkcionalitást kínál az igényes vásárlóknak. Ez a karóra a svájci precizitás hírnevéhez méltóan egyedülálló tervezéssel és megbízható teljesítménnyel rendelkezik.

Tulajdonságok

A SWISS ALPINE MILITARY 7078.9132 egy erős és strapabíró karóra, amely tökéletes társ lehet minden kaland közben. Az óra fekete rozsdamentes acélból készült, amely garantálja a tartósságot és robusztusságot. A magas minőségű zafírkristály óraüvege ellenáll a karcolásoknak és védi a belső szerkezetet. A vízállóság akár 100 méterig teszi lehetővé az óra viselését vízparti vagy vízi sporttevékenységek során is.

Óramű

A SWISS ALPINE MILITARY 7078.9132 rendelkezik egy precíz svájci automata óraművel. Ez a mechanizmus kiváló pontosságot és tartósságot biztosít, és automatikusan feltöltődik a viselés során, így nem szükséges a napi felhúzás. Az óra rendelkezik dátumkijelzővel is, amely mindig pontosan megmutatja a dátumot.

Komfort és stílus

Ez a SWISS ALPINE MILITARY óra kényelmesen illeszkedik a csuklóra, és könnyű viselni. A fekete szíjjal és a csattal egyszerűen beállítható a megfelelő méret. A karóra letisztult kialakítása és a markáns óralap teszik elegánssá és egyedivé. Ezt az órát nemcsak a funkcióiért, hanem a stílusáért is imádni fogod.

Konklúzió

A SWISS ALPINE MILITARY 7078.9132 egy olyan óra, amely mind az igényes designra, mind a kiváló minőségre fókuszál. Ez a stílusos és megbízható karóra tökéletes választás lehet mindazonok számára, akik szeretnének egy kitűnő svájci órát viselni. A SWISS ALPINE MILITARY megfelel a legmagasabb elvárásoknak és kimagasló minőséget nyújt.

Forrás: Prestige Watches – SWISS ALPINE MILITARY 7078.9132


karorak

➡️ EZT AKAROM !

SWISS ALPINE MILITARY 7078.9132 FAQ

Gyakran Ismételt Kérdések – SWISS ALPINE MILITARY 7078.9132

1. Mi a SWISS ALPINE MILITARY 7078.9132?

A SWISS ALPINE MILITARY 7078.9132 egy svájci márkájú, prémium minőségű svájci óra. Kiváló minőségű anyagokból készült, és tökéletes kombinációt nyújt a stílus és a funkcionalitás között.

2. Milyen jellemzői vannak ennek az órának?

A SWISS ALPINE MILITARY 7078.9132 óra számos kiváló jellemzővel rendelkezik, többek között:

  • Vízálló kialakítás – 100 méterig
  • Magas pontosságú svájci óramű
  • Edzett kristályüveg – karcálló
  • Dátumkijelző
  • Foszforeszkáló kezek és jelzések – éjjellátó funkcióval

3. Hol lehet vásárolni a SWISS ALPINE MILITARY 7078.9132 órát?

A SWISS ALPINE MILITARY 7078.9132 órát hivatalos viszonteladók és kereskedők árusítják világszerte. Kérjük, látogasson el a hivatalos weboldalunkhoz, hogy megtalálja a legközelebbi viszonteladót a tartózkodási helyén.

4. Van garancia a SWISS ALPINE MILITARY 7078.9132 órára?

Igen, minden SWISS ALPINE MILITARY órára kiterjed egy nemzetközi garancia. Részletekért kérjük, forduljon a viszonteladójához vagy tekintse meg a garanciadokumentumot, amelyet az órával együtt kapott.


karora

➡️ EZT AKAROM !

– A SWISS ALPINE MILITARY 7078.9132 egy kiváló minőségű svájci óra
– Az óra precízen működik és megbízható a mindennapi használat során
– Különleges kivitelezésű és stílusos megjelenésű, amely elnyeri a figyelmet másoktól
– Valódi svájci készítésű, ami a magas minőség és hosszú élettartam biztosítékát jelenti
– Vízálló és ellenáll a külső hatásoknak, így a legkeményebb körülmények között is megállja a helyét
– Kényelmes viselet és könnyen állítható karkötővel rendelkezik
– Ideális választás azoknak, akik szeretnének stílusos és megbízható órát viselni.

Férfi karóra