CASIO G-SHOCK G-CLASSIC GW-B5600-2ER férfi karóra vélemények

“Ismerd meg a CASIO G-SHOCK G-CLASSIC GW-B5600-2ER energiatakarékos órát, amely stílusos és megbízható társ minden kalandhoz!”

Translation: “Get to know the CASIO G-SHOCK G-CLASSIC GW-B5600-2ER energy-efficient watch, a stylish and reliable companion for every adventure!”

➡️ EZT AKAROM !

Kategória:

A CASIO G-SHOCK G-CLASSIC GW-B5600-2ER egy kiváló minőségű óra, amely a CASIO G-SHOCK gyűjtemény része. Ez az óra rendkívül strapabíró és ellenálló, ideális választás aktív életmódot élőknek. A GW-B5600-2ER modell ráadásul rendelkezik órás váratlan extrém hidegben is.

➡️ EZT AKAROM !

Alaptulajdonságok

Márka

G-SHOCK

Kollekció

G-CLASSIC

Modell GW-B5600-2ER
Garancia 2 év
Szín

fekete

Táplálás napelemes (Tough solar)
Vízálloság 200M/20ATM
Üveg ásványi
Rendeltetés

férfi

Típus digitális
Súly 53 g

CASIO G-SHOCK G-CLASSIC GW-B5600-2ER

Szíj

Anyag műanyag
Csatolás típusa standard felcsatolás
Méret 15-23 cm
Szíj szélessége 26-19 mm

Tok

Tok színe fekete árnyalat
Anyag műanyag
Forma szögletes
Vastagság 13,4 mm
Tok szélessége 42,8 mm
Tok hossza 48,9 mm

Csomagolás

 • eredeti G-SHOCK csomagolás
 • hivatalos garancia

CASIO G-SHOCK G-CLASSIC GW-B5600-2ER

Funkciók

12/24 órás formátum, Napi 5 riasztás, Bluetooth kapcsolat, Időzítő – 1/1 perc – 24 óra, Óránkénti jelzés, Az elem állapotának indikátora, Ütésállóság, teljesen automatikus LED dióda, Előreprogramozott naptár, Snooze, Stopper 1/100 másodperc – 24 óra, Világidő, Rádiójel vezérelt – (EU, USA, Japán, Kína)
Funkciók részletes leírása
Óratok anyaga: műanyag

Többnyire kaucsukból, gyantából vagy szilikonból. Ezt a típusú anyagot magas rugalmasság jellemzi, antiallergikus, vízálló, és nem szívja magába az izzadságot.

Táplálás: napelemes (Tough solar)

A Tough Solar a CASIO karórák táplálási technológiája. Az üveg alatt napelemek találhatók, amelyek a fényenergiát elektromos energiává alakítják, amely az akkumulátorban tárolódik és meghajtja az órát. Így nincs szükség elemcserére!

Óraszíj anyaga: műanyag

Leggyakrabban kaucsukból, gyantából vagy szilikonból. Ezt a típusú óraszíjat magas rugalmasság jellemzi, antiallergikus, vízálló, és nem szívja magába az izzadságot. Nem hűt, és nagyon jól alkalmazkodik a csukló formájához.

12/24 órás formátum

Az időt kétféleképpen lehet megjeleníteni, 12- vagy 24-órás formátumban. Például 4:45 vagy 16:45.

Napi 5 riasztás

5 független riasztó, amelyek rugalmasan emékeztetnek a fontos eseményekre. Egészen 5 különböző emlékeztető időt állíthat be.

Bluetooth kapcsolat

Az óra bluetoothon keresztül kompatibilis a mobiltelefonnal. Támogatott operációs rendszerek: iOS 10 vagy újabb, Android 6.0 vagy újabb.

Időzítő – 1/1 perc – 24 óra

A mérés terjedelme 1 perc. Példa: 8 órás visszaszámlálást állít be. Az óra jelzi az eltelt idő végét és elindul a következő 8 órás intervallum. Az automatikus ismétlést be-, illetve kikapcsolhatja.

Óránkénti jelzés

Amennyiben a funkció be van kapcsolva, akkor az óra minden eltelt órára hangjelzéssel figyelmeztet.

Az elem állapotának indikátora

Ezen funkció többnyire a napelemes órákban található. Az akkumulátor töltöttségének állapotát mutatja. Ha az indikátor alacsony szintet mutat, az órát ki kell tenni a fényre.

Ütésállóság

Egyedi konstrukciós megoldás, amely kiküszöböli az ütések, vibrációk és rázkódások kedvezőtlen hatásait, és így biztosítja az óra magas ellenállóképességét.

teljesen automatikus LED dióda

Az óra elülső oldalának megvilágítását (LED) dióda biztosítja. Az auto funkció a dióda automatikus kapcsolását biztosítja az óra archoz való fordítása után. Az órában szenzor található, mely 45 fokos dőlésnél aktiválódik, és kapcsolja a diódát. Ezen felül az óra fényszenzorral is fel van szerelve, amely csak félhomály, illetve sötét esetén kapcsolja be a diódát. A funkciót be- vagy kikapcsolhatja. Az automatikus szenzor kikapcsolása után a megvilágítást a gomb egyszerű megnyomásával indítja el.

Előreprogramozott naptár

A kijelző az aktuális dátumot mutatja. Előreprogramozott, ezért elesik a rövid és hosszú hónap, és a szökőévek beállításának szükségessége. Az órák többségében ez a naptár 2099-ig van előreprogramozva.

Snooze

A riasztó kibővített funkciója. Az ismételt ébresztést biztosítja, ami azt jelenti, hogy az ébresztő kikapcsolása után a riasztó pár perc után újra hangjelzést ad, egészen addig, amíg ki nem kapcsolja a Snooze funkciót is.

Stopper 1/100 másodperc – 24 óra

Az eltelt időt, a részidőt és a végidőt 1/100 másodperces pontossággal méri. A maximális mért idő 24 óra.

Világidő

A kijelzőn egyszerűen meg tudja jeleníteni a kiválasztott fővárosok és helyiségek idejét.

Rádiójel vezérelt – (EU, USA, Japán, Kína)

Az óra rendszeresen fogadja az atomóra jelét, általában minden 24 órában egyszer. Az atomóra eltérése csak 1 másodperc 3 millió év alatt. Ezért a rádióvevő technológiával felszerelt órákat kiemelkedően magas pontosság jellemzi. Tulajdonosa biztos lehet abban, hogy mindig a pontos idő és dátum van beállítva. Ezek az órák az Európában (Nagy-Britannia – Anthorn, Németország – Mainflingen), USA-ban (Fort Collins, Colorado), Japánban (Fukusima, Kjúsú) és Kínában (Shangqiu) található adóállomásokból fogadják a jelet. Ha olyan helyen találja magát, amelyet a jel nem fed le, az óra akkor is nagyon pontos marad, és a jellel fedett területre való visszatérés után újra automatikusan fogadni fogja azt.

Vízálloság: 200M/20ATM

A 200M/20ATM-ig vízálló jelöléssel ellátott karórák úszásra, snorkelingre, de légzőkészülékkel való búvárkodásra is alkalmasak. A 200M/20ATM az ISO 6425 által szabványosított vízállóssági fokozatot jelöli. Az ISO tesztek magukba foglalják a hőmérséklet, a mélység és a nyomás (víz, levegő) különböző időtartamokban való változtatatását a karóra nyugalmi állapotában, és mozgásban is. A búvár modelleknél utólag elvégzésre kerül a karóra sós vízzel szembeni ellenállóképességének, és a túlnyomással való megbirkozási képességének (dekompresszió szimuláció) tesztelése.

Üveg: ásványi

Az ásványi üveg jelenleg az órás üvegek legelterjedtebb típusa. Nagyon kemény, és magas a szilícium tartalma, aminek köszönhetően magas karc- és kopásállóság jellemzi. A zafírbevonatos üveg még nagyobb ellenállósságot biztosít a karcok ellen. Ez viszont nem jelenti azt, hogy abszolút megkaristolhatatlan.

Csatolás típusa: standard felcsatolás

A felcsatolás legelterjedtebb formája, amely főleg a bőr-, és a szilikon szíjaknál használatos. A csatot egyszerűen becsatolja a szükség szerinti lyukba.

➡️ EZT AKAROM !


CASIO G-SHOCK G-CLASSIC GW-B5600-2ER – Blog

CASIO G-SHOCK G-CLASSIC GW-B5600-2ER – A modern időmérő stílus ikonná avanzsál

A G-Shock termékcsalád

A CASIO G-SHOCK órák legendásak a tartósságukról, megbízhatóságukról és kivételes funkcióikról. A GW-B5600-2ER egy G-CLASSIC sorozatú modell, amely lenyűgöző tulajdonságokkal rendelkezik.

Kiállítás

Az óra szemrevaló kialakítással rendelkezik, melynek keretében a klasszikus G-Shock stílus modern vonalakon és színekkel találkozik. A GW-B5600-2ER kék színben pompázik, mely nagyszerű választás lehet mindennapi viselethez, kiállítva egyedülálló egyéniségedet.

Funkciók

Ez az óra olyan funkciókkal büszkélkedhet, mint például az időjárás figyelése, automatikus időbeállítás rádióhullámok segítségével, több időzóna, naptár, ébresztőóra és sok más. Megbízható lesz minden pillanatban, legyen szó akár extrém sporttevékenységekről vagy a mindennapi életről.

Vízállóság és tartósság

A G-SHOCK órák híresek a vízállóságukról és az ütésálló kivitelezésükről. A GW-B5600-2ER is ebben a hagyományban áll, 200 méteres vízállóságával és strapabíró szerkezetével. Könnyedén viselheted a mindennapokban, akár sportolás közben vagy a tengerparton.

Stílus és kényelem

Ez a G-SHOCK óra tökéletesen kombinálja a stílust és a kényelmet. A kék szilikon szíj anyaga puha és kellemes tapintású, ráadásul könnyedén állítható az optimális kényelem érdekében. Óratokja pedig gondosan megtervezett, hogy kényelmesen illeszkedjen a csuklódhoz.

Következtetés

A CASIO G-SHOCK G-CLASSIC GW-B5600-2ER egy kivételes óra, amely a modern technológia és a stílus egyedülálló kombinációját kínálja. Az extrém tartósság és a lenyűgöző funkcionalitás mellett a GW-B5600-2ER egy olyan kiegészítő, amellyel mindig stílusosan léphetsz a mindennapokba.

További információkat az óráról itt találsz: CASIO G-SHOCK G-CLASSIC GW-B5600-2ER


karorak

➡️ EZT AKAROM !
CASIO G-SHOCK G-CLASSIC GW-B5600-2ER – GYIK

GYIK – CASIO G-SHOCK G-CLASSIC GW-B5600-2ER

Milyen funkciókat tartalmaz a GW-B5600-2ER modell?

A CASIO G-SHOCK G-CLASSIC GW-B5600-2ER tartalmazza az alábbi funkciókat:

 • Naplózott idő
 • 5 napon át érvényesített világidő
 • Automatikus LED világítás
 • Kétidőzónás kijelzés
 • Automatikus naptár

Hogyan lehet beállítani az automatikus LED világítást?

A GW-B5600-2ER modellek esetében az automatikus LED világítás beállításához kövesse az alábbi lépéseket:

 1. Nyomja meg az A gombot többször egymás után az óraüzemmódban.
 2. Amikor megjelenik “ILLU” (világítás) az óra kijelzőjén, nyomja meg a C gombot.
 3. Az E (Mód beállítás) jelző megjelenésekor használja a B gombot a világítás be- vagy kikapcsolásához.
 4. A beállítás befejezéséhez nyomja meg az A gombot, majd térjen vissza az óraüzemmódba.


karora

➡️ EZT AKAROM !

– Az óra a CASIO G-SHOCK G-Classic GW-B5600-2ER típusú modellje
– Kék színű dizájn
– Könnyen kezelhető digitális kijelzővel rendelkezik
– Napjainkban népszerű funkciók, mint például az időjárásfigyelő és az ébresztőóra
– Szinkronizálható az atomidőjárással és az okostelefonnal
– Tartós és sokkálló anyagból készült
– Vízálló kialakítás a különféle kültéri tevékenységekhez
– Hosszú akkumulátor-élettartam, tartós használatra tervezve
– Stílusos és modern megjelenésű óra

Férfi karóra