GUESS W1070L1 Női karóra vélemények

Ismerd meg a GUESS W1070L1 férfi karóra izgalmas részleteit és stílusos megjelenését! Fedezd fel a legújabb divatirányzatot!

➡️ EZT AKAROM !

Kategória:

A GUESS W1070L1 egy elegáns és stílusos női karóra, ami kiváló választás lehet mindennapi viseletre, valamint különleges alkalmakra is. Az óra kivételes kialakítása és magas minőségű anyagai garantálják, hogy hosszú ideig kifogástalanul működjön és a tulajdonosának örömöt szerezzen. A cikkben részletesen bemutatjuk ennek a csodálatos órának az jellemzőit és előnyeit.

➡️ EZT AKAROM !

Alaptulajdonságok

Márka

GUESS

Modell W1070L1
Garancia 2 év
Szín

ezüst

Táplálás elem
Vízálloság 30M/3ATM
Üveg ásványi
Számjegyek a számlapon római / indexek
Rendeltetés

női

Típus analóg
Súly 118 g

GUESS W1070L1

Szíj

Anyag nemesacél
Csatolás típusa zsanérzár
Méret 14,5-19,5 cm
Szíj szélessége 20 mm


A szíj hosszát díjmentesen megigazítjuk

Útmutató a csuklója leméréséhez

Tok

Tok színe ezüst árnyalat
Anyag nemesacél
Forma kerek
Átmérő 40 mm
Vastagság 9 mm

Csomagolás

  • eredeti GUESS csomagolás
  • hivatalos garancia

GUESS W1070L1

Funkciók

24-órás számlap, Dátum – a hónap napja, Dátum – a hét napja
Funkciók részletes leírása
Óratok anyaga: nemesacél

A 316L nemesacél (Stainless steel) nagyon ellenálló anyag, amelyet gyakorlatilag nem lehet tönkretenni. Kemény (nem hajlik és nem is törik), megtartja színét (nem reagál a testnedvekkel, ezért semmilyen fémdarabka nem szívódik fel a bőrbe és a testbe), és korrózió elleni bevonattal rendelkezik (ellenáll az oxidációnak és a korróziónak. Ezen felül ellenáll az édes és a sós víznek is.).

Táplálás: elem

Az órát elem működteti.

Szíj anyaga: nemesacél

A 316L nemesacél (Stainless steel) nagyon ellenálló anyag, amelyet gyakorlatilag nem lehet tönkretenni. Kemény (nem hajlik és nem is törik), megtartja színét (nem reagál a testnedvekkel, ezért semmilyen fémdarabka nem szívódik fel a bőrbe és a testbe), és korrózió elleni bevonattal rendelkezik (ellenáll az oxidációnak és a korróziónak. Ezen felül ellenáll az édes és a sós víznek is.).

24-órás számlap

A segédszámlap 24-órás formátumban mutatja az időt. Például: a fő mutató 3 órát mutat és a segédszámlap a 15-re, ez azt jelenti, hogy délután 3 óra van.

Dátum – a hónap napja

A hónap aktuális napjának kijelzése 1-től 31-ig.

Dátum – a hét napja

A hét aktuális napjának kijelzése. A napok rövidítése angol nyelvűek (ritka esetekben a hét napja németül vagy más nyelven kerül kijelzésre).

Vízálloság: 30M/3ATM

A 30M/3ATM-ig vízálló jelöléssel ellátott karórák a vízzel való véletlenszerű érintkezésre alkalmasak (autómosás, eső). A 30M/3ATM az ISO 2281 által szabványosított vízállóssági fokozatot jelöli. Az ISO tesztek magukba foglalják a hőmérséklet, a mélység és a nyomás (víz, levegő) különböző időtartamokban való változtatatását a karóra nyugalmi állapotában, és mozgásban is.

Üveg: ásványi

Az ásványi üveg jelenleg az órás üvegek legelterjedtebb típusa. Nagyon kemény, és magas a szilícium tartalma, aminek köszönhetően magas karc- és kopásállóság jellemzi. A zafírbevonatos üveg még nagyobb ellenállósságot biztosít a karcok ellen. Ez viszont nem jelenti azt, hogy abszolút megkaristolhatatlan.

Csatolás típusa: zsanérzár

A zsanérzár a karkötők és óraszíjak felcsatolásának legelterjedtebb formája. Egyszerű és megbízható felcsatolási módszerről van szó. Véletlenszerű kicsatolás esetén nem kerül sor a teljes szétcsatolásra és az óra a kézen marad.

➡️ EZT AKAROM !GUESS W1070L1 – Vélemény és Vásárlási Útmutató

GUESS W1070L1 – Divat és Minőség

A GUESS W1070L1 egy kiváló minőségű és divatos karkötő karóra, amely minden nőnek elegáns és stílusos kinézetet kölcsönöz. Az elegáns rozsdamentes acél tok és a gyönyörű kék színű számlap tökéletes kombinációt alkot, és garantáltan a figyelem középpontjába állítja viselőjét.

Divat és Elegancia

A GUESS W1070L1 karóra igazi stílusszimbólum, amely a GUESS márka hírnevét és minőségét tükrözi. Ez a kiegészítő tökéletes választás minden olyan nőnek, aki szereti kiemelni egyedi stílusát és egyben értékeli a minőségi kivitelezést.

Technikai Paraméterek

  • Óratok anyaga: Rozsdamentes acél
  • Számlap színe: Kék
  • Óraszíj anyaga: Rozsdamentes acél
  • Működés: Kvarc
  • Vízállóság: 50 méter

A GUESS W1070L1 karóra kiváló minőségű anyagokból készült, és a kvarc működésnek köszönhetően pontos időmérésre képes. Emellett 50 méteres vízállósággal rendelkezik, így akár az úszás közben is viselhető.

Összegzés

A GUESS W1070L1 karóra minden tekintetben kiváló választás, ha egy elegáns és minőségi kiegészítőre van szüksége. Több információt és vásárlási lehetőséget az elegáns GUESS W1070L1 karóról itt találhat:
GUESS W1070L1


karorak

➡️ EZT AKAROM !
GUESS W1070L1 FAQs

GUESS W1070L1 Frequently Asked Questions

How do I set the time on my GUESS W1070L1 watch?

To set the time on your GUESS W1070L1 watch, press the crown (the knob on the side of the watch) and turn it until the correct time is displayed. Then, push the crown back in to finish setting the time.

Is the GUESS W1070L1 watch waterproof?

The GUESS W1070L1 watch is water-resistant, meaning it can withstand splashes and brief immersion in water. However, it is not suitable for swimming or diving.

How do I care for my GUESS W1070L1 watch?

To care for your GUESS W1070L1 watch, avoid exposing it to extreme temperatures, direct sunlight, or harsh chemicals. Clean the watch regularly with a soft cloth to remove dirt and oils.


karora

➡️ EZT AKAROM !

– GUESS W1070L1 egy elegáns és divatos női karóra
– Rozsdamentes acél készülék fekete számlappal és ezüst színű karkötővel
– A karóra ellenálló a víznek akár 50 méterig, így alkalmas mindennapi viseletre
– A karóra precíz japán kvart kvarc mozgást mutat
– Ideális választás minden olyan nő számára, aki szereti a stílusos és elegáns kiegészítőket.

Női karóra