CALYPSO SMARTTIME K8502/4 Női karóra vélemények

CALYPSO SMARTTIME K8502/4 – A modernizált óra a kifinomult stílus szerelmeseinek.

➡️ EZT AKAROM !

Kategória:

A Calypso SmartTime K8502/4 egy innovatív okosóra, amely különleges funkcióival és elegáns designjával kitűnik a többi okosórától. Ez a készülék a modern technológia és a stílusos megjelenés tökéletes kombinációja.

A Calypso SmartTime K8502/4 nem csupán egy egyszerű óra, hanem egy valódi okos eszköz, amely lehetővé teszi számunkra, hogy mindig részletesen áttekintsük az életünk fontos adatait. A beépített aktivitásmérővel könnyedén nyomon követhetjük a lépéseinket, elégetett kalóriáinkat és az alvásmintázatunkat is.

Ezen kívül, a Calypso SmartTime K8502/4 képes szinkronizálni a telefonunkkal, így mindig értesülhetünk az érkező hívásokról, üzenetekről és értesítésekről. Emellett a készülék akár távoli vezérlést is lehetővé tesz a telefonunk kamerájára, hogy könnyedén készíthessünk képeket vagy videókat.

Az összekapcsolhatóságának köszönhetően a Calypso SmartTime K8502/4 kompatibilis az iOS és az Android rendszerekkel is. Tehát, bármilyen okostelefonnal tökéletesen együttműködik.

Röviden, a Calypso SmartTime K8502/4 okosóra egy verhetetlen választás mindazoknak, akik stílusos megjelenésre és fejlett funkciókra vágynak az életükben. Ez a készülék az ideális társ az aktív mindennapokhoz és az egészséges életmód fenntartásához.

➡️ EZT AKAROM !

Alaptulajdonságok

Márka

CALYPSO

Kollekció

SMARTTIME

Modell K8502/4
Garancia 2 év
Szín

fekete

Táplálás USB
Vízálloság 30M/3ATM
Üveg akril
Kompatibilitás IOS / Android
Rendeltetés

uniszex

Típus smart
Szerkezet CAL58 Pro
Súly 31 g

CALYPSO SMARTTIME K8502/4

Szíj

Anyag műanyag
Szíj szélessége 23-20 mm

Tok

Tok színe arany árnyalat
Forma szögletes
Vastagság 12 mm
Tok szélessége 24 mm

Csomagolás

  • eredeti CALYPSO csomagolás
  • hivatalos garancia

CALYPSO SMARTTIME K8502/4

Funkciók

Riasztó/ébresztő, Ajándékszett, A fényképezőgép távirányítása, Fitnesz karkötő, Telefon kereső, Lépésszámláló, Vérnyomásmérés, Szívműködés mérése, Aktivitás monitor, Alvás monitoring, Music Control, Értesítések, Okos órák/smart órák, Stopper, Figyelmeztetés a tétlenségre, Figyelmeztetés a rendszeres folyadékpótlásra
Funkciók részletes leírása
Táplálás: USB

A karóra akkumulátora USB konnektoros kábelen keresztül töltődik. Az energiaforrás lehet hálózati töltő, notebook, vagy power bank is.

Óraszíj anyaga: műanyag

Leggyakrabban kaucsukból, gyantából vagy szilikonból. Ezt a típusú óraszíjat magas rugalmasság jellemzi, antiallergikus, vízálló, és nem szívja magába az izzadságot. Nem hűt, és nagyon jól alkalmazkodik a csukló formájához.

Riasztó/ébresztő

Az óra ébresztővel van ellátva, amelyet különböző időpontokra lehet beállítani. Az aktiválásánál az ébresztő hanggal jelez.

Ajándékszett

A karórák ajándékkal kerülnek kiszállításra, leggyakrabban pót-, cserélhető óraszíjjal vagy karkötővel.

A fényképezőgép távirányítása

A fényképezőgép beépített távirányítójának köszönhetően már nem csak a többiek fényképésze lesz – az objektív előtti helyet most a barátaival együtt foglalhatja el. Így biztosan szebb emlékei maradnak.

Fitnesz karkötő

Telefon kereső

Elveszítette telefonját? Egy egyszerű gombnyomással az órán megszólaltatja a telefon ébresztőjét, és így egyszerűen meg tudja találni.

Lépésszámláló

Beépített háromtengelyes gyorsulásmérőt kihasználó szenzoros sportfunkció. A lépésszámlálót manuálisan is el lehet indítani, vagy amikor gyaloglást, illetve futást érzékel, automatikusan elindul. A kijelző a lépések összámát és a lépések óránkénti számát mutatja, amellett, hogy lehetőségünk van a célérték 1.000-től 50.000 lépésig való beállítására, amely elérését egy hangjelzés kíséri. Az óra számlapja mutatja a gyaloglás folyamatát és figyelmeztet az elégtelen aktivitás esetén.

Vérnyomásmérés

Az óra a beépített szenzor segítségével képes indikatívan mérni a vérnyomás értékeit. Amennyiben az óra csatlakoztatva van a telefonhoz, a lemért adatok valós időben szinkronizálódnak az alkalmazással.

Szívműködés mérése

A beépített optikai szenzor segítségével méri a szívműködést egészen a maximális 220 ütés/perc értékig. Rögzíteni és megjeleníteni az elérni kívánt szívfrekvencia beállításához szükséges aktuális pulzust, a minimális és maximális frekvencia kiértékelését, az aktuális pulzus zóna grafikus indikációját és a szív működésének grafikonját is lehetséges.

Aktivitás monitor

Legyen áttekintése az aktivitásáról és szerezzen azonnali betekintést a megtett lépésekről, a távolságról és az elégetett kalóriákról.

Alvás monitoring

Aktiválás után figyeli és rögzíti a kiválasztott testfunkciókat alvás közben. A mozgás- és a pulzusérzékelőből kapott adatok alapján elemezhető az alvás folyamata és minősége az alkalmazásban, és felfedezhető a reggeli fáradság lehetséges oka is.

Music Control

A karórával bármikor és bárhol azonnal hozzáférhet a kedvenc zenéjéhez. Nyomja meg a lejátszás gombot és merüljön el a gondolatait, az érzéseit és a tevékenységét befolyásoló tónusokba.

Értesítések

Az okos karóra képes hangjelzéssel figyelmeztetni önt a beérkező üzenetre vagy eseményre. A figyelmeztetések beállíthatóak szociális hálózatokra, SMS-re, e-mail-re, alkalmazásokra, naptárra és az ébresztésre.

Okos órák/smart órák

Az órát bluetooth kapcsolaton keresztül csatlakoztatja az Android és iOS rendszereken futó berendezésekhez.

Stopper

A stopper lehetővé teszi az időszakaszok mérését.

Figyelmeztetés a tétlenségre

Az óra a mozgásérzékelőkből kapott adatok alapján figyelmezteti a mozgás szükségére, a tervezett napi energiakiadás elérése érdekében.

Figyelmeztetés a rendszeres folyadékpótlásra

Az óra rendszeres intervallumokban figyelmezteti a szervezet hidratálásának szükségére, biztosítva az edzés optimális feltételeit.

Vízálloság: 30M/3ATM

A 30M/3ATM-ig vízálló jelöléssel ellátott karórák a vízzel való véletlenszerű érintkezésre alkalmasak (autómosás, eső). A 30M/3ATM az ISO 2281 által szabványosított vízállóssági fokozatot jelöli. Az ISO tesztek magukba foglalják a hőmérséklet, a mélység és a nyomás (víz, levegő) különböző időtartamokban való változtatatását a karóra nyugalmi állapotában, és mozgásban is.

Üveg: akril

Az üveg műanyagból (akrilból) készül. Fő előnye a magas rugalmasság, és ezért jobban ellenáll a törésnek. Hátránya pedig a karcolásokra és kopásokra való nagyobb hajlam.

➡️ EZT AKAROM !
Calypso SmartTime K8502/4 – Okos Óra

Calypso SmartTime K8502/4 – Okos Óra

Bevezetés

A Calypso SmartTime K8502/4 egy kiváló minőségű okos óra, amely számos hasznos funkcióval rendelkezik.
Ez az óra tökéletes választás minden olyan személy számára, aki szereti követni az egészségüket és a mindennapi
tevékenységeiket.

Tulajdonságok

A Calypso SmartTime K8502/4 okos óra számos lenyűgöző tulajdonsággal rendelkezik, ideértve:

  • Kijelző: Magas felbontású és érintésérzékeny kijelzővel rendelkezik.
  • Lépésszámláló: Pontosan nyomon követi a lépéseket és az elégetett kalóriákat.
  • Szívritmusmérő: Folyamatosan figyelemmel kíséri a szívverésedet.
  • Alvásmonitor: Részletes információkat nyújt alvási mintázatodról.
  • Értesítések: Kapj értesítéseket telefonhívásokról, üzenetekről és alkalmazásokról.

Bővebb információ

Ha szeretnél további információkat kapni a Calypso SmartTime K8502/4 okos óráról, kérjük, látogass el a
Calypso Watches weboldalára. Itt rengeteg hasznos tippeket
találsz a használatához és számos véleményt más felhasználóktól.

Összegzés

A Calypso SmartTime K8502/4 okos óra a modern technológia elhozta a csuklódnál. Ne maradj le semmiről,
használj ezt az okos órát, hogy megkönnyítse a mindennapjaidat és ösztönözze az aktív és egészséges
életmódot!

karorak

➡️ EZT AKAROM !
CALYPSO SMARTTIME K8502/4 GYIK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK a CALYPSO SMARTTIME K8502/4 termékről

Mi a CALYPSO SMARTTIME K8502/4?

A CALYPSO SMARTTIME K8502/4 egy intelligens időmérő óra, amely számos funkciót kínál, mint például lépésszámlálás, pulzusmérés, alvásfigyelés, értesítések fogadása telefonról és még sok más.

Hogyan párosítsam az órát a telefonommával?

Az órát párosíthatja telefonjával Bluetooth kapcsolaton keresztül. Először is győződjön meg róla, hogy a telefonján engedélyezte a Bluetoothot. Ezután kövesse az óra használati útmutatójában található részletes utasításokat a párosításhoz.

Milyen mobilalkalmazást használhatom az órához?

A CALYPSO SMARTTIME K8502/4 használatához telepítenie kell a Calypso mó alkalmazást a telefonjára. Ez az alkalmazás elérhető az App Store-ban (iOS) és a Google Play Áruházban (Android) is.

Hogyan tölthetem fel az órát?

Az óra akkumulátorának feltöltéséhez használjon a csomagban található USB töltőkábelt. Csatlakoztassa a kábelt az óra töltési portjához, majd dugja be a másik végét egy USB töltőbe vagy számítógép USB portjába. Az órát hagyja a töltésen, amíg a kijelzőn a töltési jelzés megjelenik.


karora

➡️ EZT AKAROM !

– A CALYPSO SMARTTIME K8502/4 egy okosóra, amely különféle funkciókkal rendelkezik.
– Az óra a felhasználó egészségét és tevékenységét követi, beleértve a pulzust, lépéseket és elégetett kalóriákat.
– Az órában beépített GPS segítségével nyomon lehet követni a távolságot és a sebességet.
– Az okosóra csatlakozik a felhasználó okostelefonjához és értesítéseket kaphat a bejövő hívásokról, üzenetekről és más alkalmazásokról.
– A CALYPSO SMARTTIME K8502/4 strapabíró kialakítással rendelkezik, és vízálló, így az outdoor tevékenységekhez is ideális.
– Az okosóra könnyen kezelhető és a beállításokat az alkalmazás segítségével lehet testre szabni.

Női karóra