SPELIO ROUND PRO GREY SPL002BT WITH BLUETOOTH CALL Női karóra vélemények

A “SPELIO ROUND PRO” GREY SPL002BT BLUETOOTH hívással felszerelt termék rövid bemutatása.

➡️ EZT AKAROM !

Kategória:

A “SPELIO ROUND PRO GREY SPL002BT” egy Bluetooth hívással rendelkező kör alakú okosóra, amely tökéletes társ a mindennapi életben. Kiváló minőségű anyagokból készült, és modern dizájnnal rendelkezik. Az okosóra számos funkciót kínál, mint például a hívások fogadása és kezdeményezése, valamint az üzenetek olvasása és küldése. Könnyen kapcsolódhat okostelefonjához Bluetooth segítségével, ami megkönnyíti a mindennapi teendők elvégzését. A SPELIO ROUND PRO GREY SPL002BT egy olyan okosóra, amely ötvözi a stílust és a funkcionalitást, és ideális kiegészítő minden modern életstílus számára.

➡️ EZT AKAROM !

Alaptulajdonságok

Márka

SPELIO

Kollekció

ROUND PRO

Modell SPL002BT
Szín

szürke

Vízálloság 30M/3ATM
Kompatibilitás IOS / Android
Képernyőfelbontás 240×240 px
Kijelző IPS / érintőképernyő
Akkumulátor kapacitás 220 mAh
Akkumulátor működési ideje – standard üzemmód (napok) 5-7
Alkalmazás nyelve EN / DE / SK / CZ / HU / PL / FR / ES / IT / HR / SL / BG / FI / EL / RO / SV
Rendeltetés

uniszex

Típus smart
Súly 47 g

SPELIO ROUND PRO GREY SPL002BT WITH BLUETOOTH CALL

Szíj

Anyag műanyag
Csatolás típusa standard felcsatolás
Méret 15-21 cm
Szíj szélessége 22-20 mm

Tok

Tok színe ezüst árnyalat
Anyag alumínium / műanyag
Forma kerek
Átmérő 43,5 mm
Vastagság 11 mm

Csomagolás

 • eredeti SPELIO csomagolás
 • hivatalos garancia

SPELIO ROUND PRO GREY SPL002BT WITH BLUETOOTH CALL

Funkciók

Bluetooth hívás, időzítő, Napi riasztás, A fényképezőgép távirányítása, Légzőgyakorlatok, Kaloriméter, Lépésszámláló, Vérnyomásmérés, A vér oxigénellátásának mérése, Szívműködés mérése, Alvás monitoring, Music Control, Értesítések, Időjárás előrejelzés, A számlap dizájnjának testreszabása, Okos órák/smart órák, Sport üzemmód, Stopper, Figyelmeztetés a tétlenségre, Figyelmeztetés a rendszeres folyadékpótlásra
Funkciók részletes leírása
Óratok anyaga: alumínium

Óratok anyaga: műanyag

Többnyire kaucsukból, gyantából vagy szilikonból. Ezt a típusú anyagot magas rugalmasság jellemzi, antiallergikus, vízálló, és nem szívja magába az izzadságot.

Óraszíj anyaga: műanyag

Leggyakrabban kaucsukból, gyantából vagy szilikonból. Ezt a típusú óraszíjat magas rugalmasság jellemzi, antiallergikus, vízálló, és nem szívja magába az izzadságot. Nem hűt, és nagyon jól alkalmazkodik a csukló formájához.

Bluetooth hívás

Kezdeményezzen vagy fogadjon hívásokat közvetlenül az órájáról. A beépített hangszórónak és mikrofonnak köszönhetően az óra helyettesíti a vezeték nélküli kihangosítást, így a kezei szabadon maradnak, és teljes mértékben az éppen végzett tevékenységre koncentrálhat.

időzítő

Az óra visszaszámol a megadott időtől egészen a nulláig. Ha eléri a nullát, az óra csipog.

Napi riasztás

A riasztás minden nap ismétlődik a megadott időben.

A fényképezőgép távirányítása

A fényképezőgép beépített távirányítójának köszönhetően már nem csak a többiek fényképésze lesz – az objektív előtti helyet most a barátaival együtt foglalhatja el. Így biztosan szebb emlékei maradnak.

Légzőgyakorlatok

Oldja fel a feszültséget és csökkentse stressz szintjét. Indítsa el a légzőgyakorlatokat, kövesse az óra kijelzőjén megjelenő utasításokat, és nyerje vissza békéjét.

Kaloriméter

A karóra kiszámolja az edzés közben elégetett kalóriát.

Lépésszámláló

Beépített háromtengelyes gyorsulásmérőt kihasználó szenzoros sportfunkció. A lépésszámlálót manuálisan is el lehet indítani, vagy amikor gyaloglást, illetve futást érzékel, automatikusan elindul. A kijelző a lépések összámát és a lépések óránkénti számát mutatja, amellett, hogy lehetőségünk van a célérték 1.000-től 50.000 lépésig való beállítására, amely elérését egy hangjelzés kíséri. Az óra számlapja mutatja a gyaloglás folyamatát és figyelmeztet az elégtelen aktivitás esetén.

Vérnyomásmérés

Az óra a beépített szenzor segítségével képes indikatívan mérni a vérnyomás értékeit. Amennyiben az óra csatlakoztatva van a telefonhoz, a lemért adatok valós időben szinkronizálódnak az alkalmazással.

A vér oxigénellátásának mérése

Szívműködés mérése

A beépített optikai szenzor segítségével méri a szívműködést egészen a maximális 220 ütés/perc értékig. Rögzíteni és megjeleníteni az elérni kívánt szívfrekvencia beállításához szükséges aktuális pulzust, a minimális és maximális frekvencia kiértékelését, az aktuális pulzus zóna grafikus indikációját és a szív működésének grafikonját is lehetséges.

Alvás monitoring

Aktiválás után figyeli és rögzíti a kiválasztott testfunkciókat alvás közben. A mozgás- és a pulzusérzékelőből kapott adatok alapján elemezhető az alvás folyamata és minősége az alkalmazásban, és felfedezhető a reggeli fáradság lehetséges oka is.

Music Control

A karórával bármikor és bárhol azonnal hozzáférhet a kedvenc zenéjéhez. Nyomja meg a lejátszás gombot és merüljön el a gondolatait, az érzéseit és a tevékenységét befolyásoló tónusokba.

Értesítések

Az okos karóra képes hangjelzéssel figyelmeztetni önt a beérkező üzenetre vagy eseményre. A figyelmeztetések beállíthatóak szociális hálózatokra, SMS-re, e-mail-re, alkalmazásokra, naptárra és az ébresztésre.

Időjárás előrejelzés

Az óra az atmoszférikus nyomás változásainak alapján előrejezli a néhány következő órában várható időjárást.

A számlap dizájnjának testreszabása

Egyszerűen és gyorsan változtassa meg a számlap külsejét. A lehetőségek gyakorlatilag korlátlanok és csak önön múlik, hogy a kedvenc fényképét vagy egy luxus karóra számlapjának dizájnját használja fel.

Okos órák/smart órák

Az órát bluetooth kapcsolaton keresztül csatlakoztatja az Android és iOS rendszereken futó berendezésekhez.

Sport üzemmód

Stopper

A stopper lehetővé teszi az időszakaszok mérését.

Figyelmeztetés a tétlenségre

Az óra a mozgásérzékelőkből kapott adatok alapján figyelmezteti a mozgás szükségére, a tervezett napi energiakiadás elérése érdekében.

Figyelmeztetés a rendszeres folyadékpótlásra

Az óra rendszeres intervallumokban figyelmezteti a szervezet hidratálásának szükségére, biztosítva az edzés optimális feltételeit.

Vízálloság: 30M/3ATM

A 30M/3ATM-ig vízálló jelöléssel ellátott karórák a vízzel való véletlenszerű érintkezésre alkalmasak (autómosás, eső). A 30M/3ATM az ISO 2281 által szabványosított vízállóssági fokozatot jelöli. Az ISO tesztek magukba foglalják a hőmérséklet, a mélység és a nyomás (víz, levegő) különböző időtartamokban való változtatatását a karóra nyugalmi állapotában, és mozgásban is.

Csatolás típusa: standard felcsatolás

A felcsatolás legelterjedtebb formája, amely főleg a bőr-, és a szilikon szíjaknál használatos. A csatot egyszerűen becsatolja a szükség szerinti lyukba.

➡️ EZT AKAROM !

SPÉLIO ROUND PRO GREY SPL002BT WITH BLUETOOTH CALL

SPÉLIO ROUND PRO GREY SPL002BT – A Bluetooth-os hívással ellátott óra

Bevezetés

Az SPÉLIO ROUND PRO GREY SPL002BT az egyik legújabb és legfejlettebb óra a SPÉLIO kínálatában. Ez a kivételes intelligens eszköz kifejezetten a modern technológia szerelmeseinek lett tervezve, akik az egyszerű órafeladatok mellett értékelik a Bluetooth-hozzáférés és a telefonhívások kezelésének lehetőségét. Ez a blogbejegyzés bemutatja ennek az órának a jellemzőit és használati módjait.

Részletek és funkciók

A SPÉLIO ROUND PRO GREY SPL002BT óra egy elegáns, kerek dizájnnal rendelkezik, ami minden alkalomhoz illik. Az órában egy nagy felbontású, érintésérzékeny kijelző található, amely megjeleníti az időt, a dátumot, és számos más információt. Az óra aktiválni tudja Bluetooth kapcsolatát a telefonoddal, így lehetővé teszi a hívások fogadását és indítását is közvetlenül a karkötődről. Így mindig kéznél van a kommunikációd, még akkor is, ha a telefonod nem érhető el a zsebedben vagy táskádban.

Ezenkívül a SPÉLIO ROUND PRO GREY SPL002BT órában megtalálhatók a következő funkciók:

 • Pulzusmérő – Kövesd nyomon pulzusodat a legújabb szenzorok segítségével.
 • Lépésszámláló – Kövesd nyomon a lépéseidet és aktivitásodat.
 • Alvásfigyelő – Értékeld alvási mintáidat és javítsd alvási szokásaidat.
 • Értesítések – Fogadd bejövő üzeneteidet és értesítéseidet közvetlenül az órádon.
 • Időjárásfigyelő – Ne maradj le az aktuális időjárási körülményekről sem.

Kapcsolódó bejegyzések és linkek

Az alábbiakban bemutatok néhány további hasznos órák és eszközök bemutatását, melyekről az amerikai weboldalakon találhatsz részletes cikkeket:

Böngészd át ezeket a linkeket, hogy még több információt szerezhess az okosórák és hasonló eszközök világáról. Találhatsz benne még több hasznos információt és válaszokat a gyakori kérdéseidre.

Záró gondolatok

A SPÉLIO ROUND PRO GREY SPL002BT az egyik legújabb és legfejlettebb óra a SPÉLIO kínálatában, mely Bluetooth híváskezelést tesz lehetővé. Ezzel az órával mindig közvetlenül a csuklódon tarthatod a kapcsolatot a környezeteddel. Ha szeretnéd kihasználni az intelligens eszközök nyújtotta előnyöket, akkor érdemes kipróbálnod ezt a modern és stílusos okosórát.

Reméljük, hogy ez a blogbejegyzés segített megismerni a SPÉLIO ROUND PRO GREY SPL002BT óra lehetőségeit. Ha még több információra, illetve vásárlási opciókra vagy kíváncsi, látogass el a SPÉLIO weboldalára.


karorak

➡️ EZT AKAROM !
SPELIO ROUND PRO GREY SPL002BT WITH BLUETOOTH CALL FAQ

Gyakran Ismételt Kérdések

Milyen színben érhető el a SPELIO ROUND PRO GREY SPL002BT BLUETOOTH CALL?

Az SPL002BT a SPELIO ROUND PRO GREY termék kódjával rendelkező Bluetooth hívással kapható szürke színben.

Milyen funkciói vannak a SPELIO ROUND PRO GREY SPL002BT BLUETOOTH CALL készüléknek?

A SPELIO ROUND PRO GREY SPL002BT készülék számos funkcióval rendelkezik, köztük:

 • Bluetooth hívások fogadása és kezelése
 • Vezeték nélküli zenehallgatás Bluetooth kapcsolattal
 • Beépített mikrofon hívásokhoz
 • Többfunkciós gombok a kényelmes vezérléshez

Hogyan kössük össze a Bluetooth készülékünket a SPELIO ROUND PRO GREY SPL002BT-vel?

A Bluetooth párosítás elvégzéséhez kövesse az alábbi lépéseket:

 1. Enable Bluetooth-ot a készülékén a beállítások menüpontban.
 2. Ajánlott követni a készülék specifikus használati útmutatót a Bluetooth ebben a menüponthoz.
 3. A SPELIO ROUND PRO GREY SPL002BT bekapcsolása és elindítása a párosítási módba.
 4. Az eszközök között, a párosítási listában, válassza ki a SPL002BT-t.
 5. Ha megkérdezi a párosítási kód, írja be a készülék gyári alapértelmezett kódját (“0000” vagy “1234”).
 6. A párosítás sikeres lesz, ha mindkét eszköz megerősíti.


karora

➡️ EZT AKAROM !

– A Spelio Round PRO SPL002BT egy Bluetooth-t támogató szürke fülhallgató
– Kiváló minőségű hangzást kínál a felhasználóknak
– Praktikus kialakítás, kényelmes viselet
– Képes telefonhívások fogadására is
– Bluetooth kapcsolat segítségével vezeték nélkül csatlakoztatható más eszközökhöz
– Könnyen kezelhető gombok segítik a felhasználást
– Töltési idő: kb. 2 óra, üzemidő: kb. 6 óra
– Kompatibilis a legtöbb okostelefonnal és más Bluetooth-eszközzel

Női karóra