Krystal 16 kilót fogyott


Krystal 16 kilót fogyott

Krystal 16 kilót fogyott

Krystal hihetetlen teljesítményt ért el, amikor 16 kilót sikerült leadnia a diétájának és rendszeres mozgásának köszönhetően. Imádja az egészséges életmódot, és büszke a változásaira.


VIZSGÁLJA ÁT A LEGJOBB FEHÉRJE DIÉTÁKAT

Ismerje meg Krystalt, az új DoFasting sztárunkat.

Fitnesz- és egészségútja arra ösztönözte a DoFasting csapatát, hogy kapcsolatba lépjenek vele, és megosszák másokkal az időszakos böjt tapasztalatait. Krystal kipróbált egy 28 napos kihívást, és íme a története:

Tudván, hogy az időszakos böjtnek számos egészségügyi előnye van, Krystal habozott ragaszkodni hozzá. A múltban több próbálkozás is volt, de a fő csüggedés és küzdelem a kávé elhagyása volt. Kávé tejszínnel és cukorral.

Nem csak ez, de fejfájást is okozott az óra szemmel tartása, hogy emlékeztesse magát, mikor kell megtörnie a böjtöt. Nem volt elégedett a külsejével és azzal, hogy nem érzi jól magát a ruháiban.

Krystal úgy döntött, hogy a DoFasting alkalmazást használja, mert az emlékeztette őt, mikor lehet megtörni a böjtöt, így nem nézte folyton az időt, és ezen gondolkozott. A reggeli rutin is segített neki leküzdeni a kávéproblémát!

Krystalnak a legjobban a tippek tetszettek az alkalmazásból, például egy gyors étel elkészítése és használatra kész. Az időszakos böjtnél nyilvánvaló, hogy a fő ok, amiért az emberek ezt az étkezési mintát választják, a kalóriaégetés. Ezen kívül rengeteg különféle egészségügyi előnnyel jár, amelyeket a folyamattal együtt kap.

Krystal számára ez energialöketet és jobb koncentrációt jelentett. Megnövekedett energiaszintet észlelt reggel és tisztább gondolkodásmódot, ami segít neki, hogy produktívabb és nyugodtabb legyen a nap folyamán.

A kihívásokban mindig van buktató, és még a legerősebb harcosok is megbotlanak! Krystal azt mondja, hogy a 28 napos kihívás legnehezebb része a 3/4 hét körüli kis betegség visszaesése volt. Ez valami gyomorbajos volt, és megőrült tőle az evésablak.

A gólja általában 10-6 vagy legkésőbb 11-7. Így élvezheti a kávéját! Végül szívesen abbahagyná, de egyelőre megtartja, mert olyan, mint egy biztonsági takaró.

Egy sikeres történet nem lenne ennyire motiváló mások támogatása vagy segítsége nélkül: „A családom motivál. A lehető legjobb feleség és anya szeretnék lenni. Csak akkor tudom ezt megtenni, ha jól érzem magam mentálisan és fizikailag, ez az én okom” – mondja Krystal.

Vegyél egy
1 perces kvíz

és fedezze fel, mennyit fogyhat le a DoFasting segítségével!

Tekintse meg Krystal 4 hetes utazását

1. hét

A DoFasting App használata sokkal könnyebbé teszi az időszakos böjtöt! Ez lépést tart a böjtöléssel, és tudatja Önnel, amikor legközelebb eszik. Nagyon sok hasznos információ és csodálatos recept található az alkalmazásban!

2. hét

10 kilót fogytam, és még mindig szeretem. Kimentünk a városból és többet ettünk, mint máskor, de így is nagyszerű eredményeket értem el! Szeretnék többet mozogni, nem tudom elképzelni, milyen eredményeket érhetek el. Ha van valamilyen edzésprogramod/kihívásod, amit kezdőknek ajánlasz, jelezd.

3. hét

A szakaszos böjt 3. hete nem úgy sikerült, ahogy elterveztük. Enyhe gyomorbajom volt, és ez megakadályozott abban, hogy úgy mozgassam a testem, ahogy kellene. De így is pozitív eredményeket értem el a DpFasting alkalmazásnak köszönhetően. Meséltem már a 28 napos kihívásukról? Nagyon könnyen követhető, és rengeteg hasznos forrás található az alkalmazásban.

4. hét

Őszintén kell mondanom, időszakos böjtölésem kezdetén annyira ideges voltam. A múltban borzalmas voltam attól, hogy lépést tartsak mindenféle diétával, és attól, hogy odaadtam magam és a statisztikáimat az elszámoltathatóságért 😬 Mondjuk… kilépve a komfortzónámból!

A 4. szakaszos böjt 4. hetében a könyvekben szerepel, és nem is lehetnék jobban elragadtatva a 28 napos kihívásom végeredményétől! Annyira könnyen követhetővé tették, hogy ragaszkodtam hozzá, és ez egy teljes életmódváltás volt számomra!

Az alábbi eredményeket számoltam ki:

Teljes fogyott font: 16 font

Összes elveszett hüvelyk: 26”

Derék: 5,5″

Csípő: 5”

Mellkas: 3”

Bicepsz: 1”x2

Comb: 4” x2

Borjak: .5” x2

Nyak: 1,5″

Szeretné kipróbálni a 28 napos DoFasting kihívást? Vagy egyszerűen csak szakaszos böjti cipőbe bújtatja magát? Nyugodtan töltse le alkalmazásunkat, töltse ki a kvízt, és szerezze be személyre szabott tervét!

Vegyél egy
1 perces kvíz

és fedezze fel, mennyit fogyhat le a DoFasting segítségével!

Szerző
Krystal 16 kilót fogyott FAQ

Általános információk

Krystal sikeresen lefogyott és erről szeretné megosztani tapasztalatait.

Hogyan sikerült Krystalnak 16 kilót fogyni?

Krystal elkezdett rendszeresen sportolni és egészségesen étkezni. Elhagyta az édesített italokat és a gyorséttermi ételeket. Rendszeresen edzett és odafigyelt az étkezésre. Ennek köszönhetően sikerült 16 kilót leadnia.

Milyen tapasztalatokat szerzett Krystal a fogyással kapcsolatban?

Krystal megfogalmazta, hogy a fogyás egy hosszú és kitartást igénylő folyamat, de megéri az erőfeszítést. A súlycsökkentés során nagyban növekedett az önbizalma és sokkal energikusabbnak érzi magát. Örül annak, hogy egészséges életmódot tudott kialakítani.


VIZSGÁLJA ÁT A LEGJOBB FEHÉRJE DIÉTÁKAT

Nézze meg, hogyan működik a diéta:

Köszönöm, hogy idáig elolvasta. Remélem, hogy legalább kicsit tetszett a cikk, és elolvas néhány másik cikket is a weboldalunkon.

DIÉTA & FOGYÁS