Feromon parfüm

Mik azok a feromonok és hogyan működnek?

Hunok, mik azok a feromonok és hogyan működnek? A feromonok olyan különleges kémiai anyagok, amelyeket az állatok termelnek. Ezek a vegyi anyagok jeleket küldenek más állatoknak. Ezek a jelek jelzik a többi állatnak, hogy mikor van itt az ideje a párzásnak, milyen az állat egészségi állapota, és milyen az állat érzelmi állapota. A feromonokat gyakran nevezik “kémiai kommunikációnak” A tudósok úgy vélik, hogy a feromonok fontos szerepet játszanak az állatok társas életében. Segítenek az állatoknak a párkeresésben, a ragadozók elkerülésében és a területük megjelölésében. Feromonokat mindenféle állat, így az ember is termel. Az emberek a verejtékükben és a vizeletükben termelnek feromonokat. Ezeket a feromonokat más emberek is érzékelhetik. Egyes tudósok úgy vélik, hogy a feromonok az emberi viselkedésben is szerepet játszanak. Úgy gondolják, hogy a feromonok segíthetnek az embereknek abban, hogy társat találjanak, és hogy vonzódjanak egymáshoz. De még több kutatásra van szükség ahhoz, hogy kiderüljön, hogy ez igaz-e.

A feromon parfüm viselésének előnyei

Gondolkodott már azon, hogy mi ad bizonyos embereknek előnyt, amikor a másik nem vonzására kerül sor? Talán meglepődne, ha megtudná, hogy ez nem mindig csak a külsőségekről szól. Valójában tanulmányok kimutatták, hogy a feromonok, amelyek a test által termelt vegyi anyagok, kulcsszerepet játszanak a szexuális vonzalomban. És bár a saját természetes feromonjait nem lehet palackozni és parfümként árulni, léteznek szintetikus feromonok, amelyeket hozzá lehet adni az illatszerekhez, hogy lendületet adjanak a randizáshoz.

Hogyan működnek a feromonok? Amikor kapcsolatba kerülünk valakivel, aki feromonalapú illatszert visel, a szervezetünk az orrunkon keresztül veszi fel az illatot. A feromonok ezután kölcsönhatásba lépnek az agy egy hipotalamusznak nevezett területével, amely olyan fontos funkciók szabályozásáért felelős, mint a hangulat és az étvágy. Ez a kölcsönhatás különféle reakciókat válthat ki, az eufória érzésétől kezdve a fokozott szexuális vágyig. Más szóval, a feromonok képesek arra, hogy vonzóbbnak érezzük magunkat valaki iránt – még akkor is, ha ezt tudatosan nem vesszük észre.

Ha előnyre vágyik a randizás világában, fontolja meg, hogy befektet egy feromonalapú illatszerbe. Bár nincs garancia arra, hogy megtalálja az igaz szerelmet, lehet, hogy csak egy kis extra figyelmet fog élvezni az ellenkező nem részéről.

Hogyan válasszuk ki a számunkra megfelelő feromon parfümöt?

A feromon parfüm a szexuális vonzerejünket növeli. Ez a termék arra készült, hogy természetes módon vonzóak legyünk mások számára. A parfüm tartalmazza a feromonokat, amelyek elősegítik a kapcsolat kialakulását és megerősítését a másikkal. A parfümöt alkalmazzuk minden olyan helyzetben, amikor ismerkedni szeretnénk valakivel, vagy ha kedvelt partnerünket szeretnénk jobban megismerni. Ha például egy randevúra készülünk, akkor a feromon parfüm segíthet abban, hogy mások jobban megismerjenek minket és könnyebben tudjanak illeszkedni az új partnerekhez. A feromon parfümöket tehát arra tervezték, hogy segítsenek nekünk abban, hogy boldogabb és teljesebb életet élhessünk. Hogyan válasszuk ki azonban a számunkra megfelelő terméket? Először is érdemes megvizsgálni, hogy milyen típusú feromonokat tartalmaz a parfüm. Ezek lehetnek androgének vagy ösztrogének. Az androgének fokozzák a szexuális vonzerejünket, míg az ösztrogének inkább az ellenkező hatást érik el. Ezért ha például egy esti randevúra készülünk, inkább androgén parfümöket használunk. Következő lépésben fontos figyelembe venni az illatot is. Vannak olyan parfümök, amelyek nagyon erős illatot árasztanak magukból, így nehézzé válik velük egyeztetni más illatokat. Fontos tehát olyan terméket keresni, amelyik illata harmonizál más parfümöinkkel vagy testileg alkalmazható termékeinkkel, mint például biontailed&trade ; nappali krémem. Biztonsági okokból mindig ellenőrizzék le az összes alapanyagot is, amelyeket tartalmaz a termék; Biontailed&trade ; Természetes feromon parfüm esetén ezek 100%-ban organikusak és vegán-barátok. Végül pedig érdemes figyelembe venni az adagolás formájának kivitelezettségét is; Biontailed&trade ; Természetes Feromon Parfüm sprejj formulánkat egyszerűen és pontosan lehet használni biológiailag lebomló anyagból készített sprejTeszi &trade pumpa segítségével; így gyorsan és egyszerűen viheti magán strandon vagy utazás során is. Robuszan csomagolt 50ml bograshozz hozzon el tetszelgetest az üveggel! Ez magabiztossÁgot ad ÖnneK immÁron 3-6 hÓnapig! Érdemes tehÁt idŐvel gondolkodni ezekben a dolgokban!

A 3 legjobb feromon parfüm a piacon

A feromonok olyan vegyi anyagok, amelyeket az állatok és az emberek bocsátanak ki a párjuk vonzására. Ezek a vegyi anyagok az orrral érzékelhetők, és az ellenkező nemnél viselkedésváltozást okoznak. A kutyák például feromonokat használnak a társak vonzására. Egyes parfümök és kölnik feromonokat tartalmaznak, amelyek célja az ellenkező nem vonzása. Van némi bizonyíték arra, hogy ezek a termékek működnek, de nincs garancia arra, hogy mindenkinél beválnak. A legjobb módja annak, hogy megtudd, hogy egy feromonos parfüm vagy kölni megfelelő-e számodra, ha kipróbálod, és meglátod, hogy pozitív eredményeket érsz-e el. A piacon többféle márkájú feromon parfüm és kölni van, így nem okozhat gondot megtalálni az Ön igényeinek megfelelőt.

Hogyan készítsd el a saját feromon parfümödet?

Feromonok nagyon érzékeny számunkra, és ezek a molekulák képesek arra, hogy nagyon elbűvölővé tegyenek minket. Ha szeretnél valami olyat, ami segít abban, hogy elbűvölőbbé válj, akkor érdemes elkészíteni a saját feromon parfümödet. Ez egyszerűbb, mint azt gondolnád, és valószínűleg már rendelkezel a szükséges összetevőkkel is. Keresd meg a boltban a gyógynövények között az anyagcserét serkentő gyógynövényeket, például a csipkebogyót vagy a körömvirágot. Ezekben az összetevőkben találhatóak olyan anyagok, amelyek segítenek abban, hogy a tesztünkben több feromon termelődjön. Ezután vegyél egy kis üveget, és töltsd fel annak egyharmadáig vízzel. Ezután adj hozzá néhány csepp illóolajat is. Végül pedig add hozzá az anyagcsere-serkentő gyógynövényeket is, és rázza meg jól az üveget. Feromon parfümöd készen is van! Használd naponta egyszer vagy kétszer, és hamarosan rá fogsz jönni arra, hogy mennyire hatásos ez az egyszerű parfüm.

Most már mindent tudsz a feromonokról – mik azok, hogyan működnek, és milyen előnyökkel jár a feromon parfüm viselése. De melyiket is válaszd? Kiválasztottuk a piacon kapható három legjobb feromonparfümöt, de ha saját keveréket szeretnél készíteni, rengeteg receptet találsz az interneten is. Szóval hajrá, és találd meg a számodra tökéletes illatot – ez lehet a kulcsa annak, hogy több szerelmet, szexet és boldogságot vonzz az életedbe!

A FEROMONOK AJÁNLATÁNAK FŐ TERMÉKEI

FŐ TERMÉKEK A NŐI FEROMONOK AJÁNLATÁBÓL

 

​Értékelésünk

5/5 ✅✅✅✅✅

 

https://hu.wikipedia.org/wiki/Feromon

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3987372/

https://hu.wikipedia.org/wiki/Parf%C3%BCm