BreastExtra+ vélemény – hogyan legyen nagyobb a mellünk

Tartalom

Mielőtt megvásároltam volna a BreastExtra+ nagyon kíváncsi voltam, és egyben szkeptikus is. Az egyik oldalról nem találtam nagyon sok jó véleményt erről a termékről, a másik oldalról viszont valami ilyesmit már nagyon régóta kiszerettem volna próbálni. Körülbelül pubertás korom óta foglalkozom a dekoltázsommal, jobban mondva a nem létező „dekoltázsommal”.

Régen ez nagyon zavart. Féltem nagy kivágású felsőket felvenni, nem jártam strandra se és nyáron is mindig kendőt hordtam a dekoltázsomnál vagy pedig magasnyakú felsőt, hogy eltakarjam azt, amim nincs.
Mindenféle félelmeim voltak ez miatt. Azt gondoltam, hogy senkinek sem tetszem.  Ez miatt gyakran túlságosan visszafogott és félénk voltam.

Ma már persze máshogy viselkedtem volna, de régen ez nagyon nagy visszalépés volt. Irigy voltam a barátnőimre, akiknek nagyobb volt és szívesebben beszélgettem azokkal, akiknek ugyanúgy kis mellük volt.
A kitömött melltartó volt a megmentőm. Képes volt bármivel kitömni. Emlékszem, egyszer rizzsel próbáltam meg, mivel semmi más nem volt kéznél.

Az osztálytársaim viccet csináltak belőlem. Tudták jól, hogy ez nálam fájó pont. És mindig, mikor mentünk az osztállyal uszodába, mindig kérdezték tőlem, hogy nem e viszek magammal egyből nedves ruhát is.  Nagyon kellemetlen volt.

És később sem ment át. Azokkal, akikkel kapcsolatban voltam is rejtegettem magamat, sokszor nem is tudták, hogy kisebb a mellem, vagyis inkább nem létező, hisz olyan kicsi.
Persze egyértelmű volt nekik, hogy nem vagyok semmilyen Dolly Buster, hiszen még a kitömött melltartó sem segített rajtam akkorát.
Ha lehetett, a felsőmet sem vettem le. Rettentően irigykedtem a barátnőimre, hogy nekik van ott valami.
Persze, egyből az embernek az jut eszébe: „Akkor menj és csináltasd meg plasztikával és nincs több gond.” Sajnos, ez nálam nem volt lehetőség.
Nemcsak hogy ez eléggé drága, és pénzügyileg nekem ez nagyon megterhelő lett volna, de félek is és nem akartam műtétre szánni magam. Nem akartam kockáztatni, és így inkább megpróbáltam a kis melleimmel élni.

Még ma is évekkel később és gyerekek után, szinte nincs ott semmi. Igaz hogy manapság nem foglalkozom evvel, de attól még természetesen, zavar még mindig.

Mint mindegyik nő, akinek nincs melle. Ezért is döntöttem amellett, hogy kipróbálom a BreastExtra+.

✅BREASTEXTRA+ HASZNÁLATÁVAL VÉGET ÉR AZ ALACSONY ÖNBECSÜLÉS A KIS MELL MIATT

A BreastExra+-ra teljesen véletlenül bukkantam az interneten. Valahol szembe jött velem a reklám és egyből felkeltette az érdeklődésemet.

Megtetszett az a gondolat, hogy megnőhet a mellem fájdalom és műtét nélkül is. Tetszettek az előtte utána fotók, amik felvannak tüntetve a honlapjukon. És persze azért is örültem ennyire ennek, mivel ezt kerestem egész életemben. Valamit, aminek köszönhetően nagyobbá tudom varázsolni a melleimet műtét nélkül, fájdalommentesen és természetes nem is drágán.

Igaz, engem nagyon nehéz meggyőzni valamiről, és ezért először mások véleményeire támazkodtam. Azok pedig voltak mindenfélék. Valamelyikek nagyon pozitívak voltak, valamelyikek pedig hát nem igazán voltak rózsásak. Logikusan eltöprengtem efelett.

Nagyon féloldalasan vettem ezt, hisz az interneten bárki írhat bármiről bármit, és sose lehet tudni, mi igaz vagy mi sem.

Ahogy mondják: „bízz, de vizsgálj is”, tehát a végén mégiscsak megrendeltem a BreastExtra+. Most használom a terméket a hatodik hete, és észrevehető a pozitív változás.

Megnézni az eshop-ban

✅BREASTEXTRA+ HATÁSAI MELLNAGYOBBÍTÁSMEGJEGYZÉS:

Igaz. Csak szükséges hosszú ideig használni a BreastExtra.  Természetesen, ez sem olyan varázslatos tabletta, hogy már az első nap után jelentősen megnagyobbodik a melle.

 

✅A TUMOROK MEGELŐZÉSE, AMELYEK AZ ESZTROGÉNTÓL FÜGGENEK
MEGJEGYZÉS:

Nem tudjuk. Ezt nagyon nehéz megmondani. Mivel senki nem tudja megmondani, hogy kapnék e egyáltalán mellrákot – ha szedem a tablettát, ha nem.
Így ezt nagyon nehéz meghatározni. Eddig semmilyen ilyen tünet nem ütötte fel a fejét, ezért ennek nagyon hálás vagyok.

 

✅GYORS EREDMÉNYEK

MEGJEGYZÉS: Kinél hogyan. Bárkinél megeshet, hogy már pár nap után lát magán változást. Valakinél ez több napba telik.
Magamon körülbelül két hét után láttam változást. Szerintem nagyon fontos, hogy rendszeresen szedjük, és ne hagyjuk abba például már az ötödik nap után. Hisz ez még nagyon rövid idő, ekkor még nem beszélhetünk eredményekről.

 

✅BREASTEXTRA+ ELŐNYEI

Amíg meg nem rendeltem a BreastExtra+, figyeltem természetesen a hasonló termékeket.

De a BreastExtra+ az összetevőivel hívta fel magára a figyelmemet, ami sokkal gazdagabb volt, és sokkal több kivonatot és több természetes anyagot tartalmaz, mint társai. Nincs benne semmilyen kémiai vegyület, ami számomra nagy előny.
A nagyobb csomagolás a 90 tablettával 3 hétig tart ki, ha naponta 2×2 tablettát szedünk-

BreastExtra+ nem csak hogy megnövelni segít, hanem formázza is a mellet. Szuper termék azoknak a nőknek, akik félnek attól, hogy ha nagyobb lesz a mellük, nem lesz olyan formás. Igaz nekem ilyen problémám sosem volt, de értem, hogy több nőnek ez miért annyira kellemetlen.

 

✅BREASTEXTRA+ MELLÉKHATÁSAI

A gyártó feltünteti, hogy a tabletta szedése mellett nem szabadna bármilyen mellékhatásának lennie, akkor sem, ha mellette fogamzásgátló tablettát szed az illető. BreastExtra+ nem ajánlott terhes és szoptató nőknek, de ez persze logikus.
Az első napokban enyhe bizsergést figyeltem meg, később pedig kisebb feszülést éreztem a melleimnél.
Ez viszont persze összefügg a mellnövekedéssel, és ez sem olyan, amit nem lehetne kibírni. Ne képzeljék azt, hogy ez kibírhatatlan. Igazából csak annyi, hogy eleinte a melleim kicsit érzékenyebbek voltak. Amúgy sem találkoztam semmilyen nem várt mellékhatással az interneten a BreastExtra+ tablettákkal kapcsolatban.

 

HASZNÁLATA ÉS ADAGOLÁSA
BreastExtra tablettákat már 6 hete szedem a leírás szerint, vagyis reggel és este 2 tablettát. A tablettát a menstruációs ciklus felénél kell elkezdeni, amit én is betartottam.

Ezután sosem lehet kihagyni a bevételt, ami nekem eleinte kicsit nehéz volt, de a végén megszoktam.

Ezután rendszeresen naponta kétszer masszíroztam is a melleimet, ahogy azt a gyártó is ajánlja, és úgyszintén lefényképeztem az elején és lemértem, hogy utána legyen mihez hozzá mérnem. Ezt ajánlom én is mindenkinek. Ez után biztosra fogják látni, mennyit változott a mellük ez idő alatt. Ne csak a szavainkra adjunk, hanem a tényekre is.

 

MIKOR NE SZEDJÜK A BREASTEXTRA+?
Azok a nők ne szedjék a BreastExtra+, akik terhes és szoptató nők, valamint nem múltak el 18 évesek.  Ugyanis addig a korig még nincs teljesen kifejlődve a mell, hanem még növekedésben van. De a gyártó szerint nincs más korlátozás a tabletta szedése ellen.

Persze, mindenki különbözik a másiktól. Én személy szerint először inkább megbeszéltem a tabletta szedését az orvosommal is, ez viszont nem szükséges.

Magunknak kell tudni, milyen az egészségügyi állapotunk. Ha viszont nem vagyunk ebben biztosan, a körzeti orvosunk biztos segít majd ezen.

 

A SAJÁT TAPASZTALATOM A BREASTEXTRA+-AL
Most vagyok a hatodik hétben a tabletta szedésében. Nem szerettem ugyanis előre rohanni és nem hagyni elég időt a tabletta jótékony hatásaira, és rendesen leakartam tesztelni ezt a terméket. És hogy mennyire volt hatásos?

Azt mondanám, hogy nagyon lassú volt a számomra. Bár az ember mindennap a tükörbe néz és nem is veszi észre az apró változásokat. Az elején készítettem egy fényképet. Majd utána öt héttel később újból készítettem egy fényképet, és ott már látszik az óriási különbség. A melleim ténylegesen megnőttek.

Még mindig természetesen kicsik. Soha nem lesznek olyan melleim, mint Pamela Andersonnak, de ahhoz képest, hogy milyen volt hat héttel ezelőtt, óriási a változás. A melleim keményebbek, feszesebbek és persze nagyobbak. A nullából végre lett egy egyes mellem.

Az első héten a melleimben volt egy kis bizsergés és feszülés. De nem volt kibírhatatlan. Evvel sajnos mindenkinek számítania kell.  4 héttel a használata után, új melltartót kellett vennem, úgy hogy minden megérte.  A párom is észrevette a változást, és meg is kérdezte, hogy nem-e vagyok véletlenül terhes, mivel nagyobbak a melleim. Megbíztam benne, így utána bevallottam, hogy nem, csak a BreastExtra+ kapszuláit szedem.
Én bevallom, sokkal jobban érzem most már magam. Sokkal jobban tetszem magamnak, állandóan figyelem magam a tükörben, sokkal nagyobb önbizalmam van, és már nem félek mélyebb dekoltázsú ruhákat felvenni. Persze, azzal mindig is küzdeni fogok, hogy nem egy „D-s” vagyok.

Örökre megmarad a trauma pubertás koromból, de szerencsére ma már jobban érzem magam. Ráadásul megspóroltam a pénzt amit plasztikai műtétre szóltam volna el, amit magamat ismerve, úgysem úsztam volna meg komplikáció nélkül.

 A BreastExtra étrend-kiegészítő részletei

A napi adag összetétele: kínai jamgyökér 320mg, édeskömény 280mg, görögszéna 240mg, kínai angyalgyökér 240mg, damiána 200mg, szója izoflavonok 180mg, fűrészpálma 160mg, hidrolizált kollagén 60mg, zselatin, csomósodásgátló anyag – magnézium-sztearát. Nettó tömeg: 16,3g (30 kapszulás változat) vagy 48,9g (90 kapszulás változat).

Ajánlott adagolás: 2 kapszulát 2x naponta megfelelő mennyiségű folyadékkal öblítsen le.

Figyelmeztetés: Nem alkalmas gyermekek, terhes és szoptató nők számára. Száraz és sötét helyen, maximum 35 °C-ig tárolandó. Gyermekektől távol tartandó! Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott és vegyes étrendet. A termék szóját tartalmaz! Ha Ön allergiás a szójára, ne használja a BreastExtra étrend-kiegészítőt.

 

✅ELŐNYEI ÉS HÁTRÁNYAI A BREASTEXTRA-NAK

  • Láthatóan megnövekedett mellek
  • 76x-an alacsonyabb árat fizet, mint egy plasztikai műtétért
  • Mindenféle egészségügyi komplikáció nélkül, ami felbukkanhat az operációnál
  • Fájdalommentes mellnövelés
  • Nincs semmilyen negatív mellékhatása
  • Egy tabletta átlagosan 39 centbe kerül, ami annyit tesz, hogy egy nap csak 2 eurót költ el a mellei megnövelésére


ÁRA ÉS CSOMAGOLÁSA

A BreastExtra+ kapszulákat mindig a nagyobb csomagolásban veszem, ami 90 tabletta. De beszerezhető kisebb csomagolás is, ami 30 tablettát tartalmaz. Ez inkább próba csomag, mert körülbelül egy hétig tart ki. Ennyi idő alatt pedig semmi nagyobb változás nem fog bekövetkezni. Kell használni pár hétig, de az eredmény megéri a várt időt érte.

BreastExtra+ Gyakori kérdések

Szedek fel zsírt, ha a tablettákat szedem?
Nem, ez a mellnövelő készítmény nem a testzsír-arány növelésének alapján működik. Ezért nem kell aggódnia a karcsú vonalai miatt.
Gyorsan hat a BreastExtra+ készítmény?
Igen. Az eredmények rendkívül gyorsak. Már tíz nap szedés után észrevehetők lesznek az eredmények. A mellek feszesebbek és teltebbek lesznek. Pár hét után a változások már valóban jelentőssé válnak. Megnyilvánulnak például az Ön által viselt melltartó méretében is.
Jogomban áll visszaküldeni az árut, ha nem fog tetszeni?
100%-os elégedettséget, vagy pénzvisszafizetést garantálunk. Ez azt jelenti, hogy ha Ön bármilyen okból elégedetlen lesz a termékkel, visszaküldheti nekünk és mi visszaadjuk a pénzét. Visszafizetjük minden egyes bontatlan csomagolás árát. Az áruvisszaküldéssel kapcsolatos további információkat a „reklamáció“ részlegben találhat.

 

​Értékelésünk

5/5 ✅✅✅✅✅

Megnézni az eshop-ban