Az autoreproducers kiválasztása

800 W

1. Az autó hangszóróinak méretei

A hangszórók kiválasztásakor elkezdjük a hangszóró méretének meghatározását. A műszerfalon található autós hangszórók többsége 87 mm és 100 mm. Hangszórók az ajtón, majd 130 mm és 165 mm. Egyes autók ovális hangszórók (például Fiat, Ford, Mazda), amelyek lehetnek keresztül az MDF szubsztrát vagy műanyag szerinti csökkentés hangszóró alakítjuk klasszikus méretei 130 mm vagy 165 mm átmérőjű, ami sokkal szélesebb választékot. Az itt feltüntetett méretek a külső átmérők, nem a szerelő lyuk átmérője. Az átmérője szerelőfuratba telepítéséhez a hangszóró 100 mm 95mm átmérőjű csavarnyílásnál telepítéséhez a hangszóró 130 mm 111 mm az átmérője a szerelési lyuk a telepítés a hangszóró 165 mm 145 mm.

2. A hangszórók típusa

 

Az autós hangszórók elsősorban a következőkre oszthatók:
komponens hangszórók
koaxiális hangszórók
A komponens hangszórók egysávra, magas és közepes basszusra (vagy basszus hangsugárzókra vannak osztva egy 3 sávos rendszerhez). Ezek egymástól elválasztottak, és a hangszóró teljesen elkülöníthető, jobb hangzást és akusztikus teljesítményt eredményezve. A legtöbb esetben a komponens hangszórói külső kapcsolóval vannak ellátva, amely nagy, középső, basszus és basszus zónákat oszt ki. Egy kapcsoló is lehetővé teszi beállítását a jelszintet a magassugárzó (például + 2dB 0dB – 2 db), a meredekség (például 6 dB / oktáv., 12 dB / oct.) Vagy aktív, vagy bi-amp áramkör. Például a Gladen M 165 V2 hangszórókkal, a világ egyik legjobb hangszórójával 3500, -.

 

3. Hangszórók az autórádióban?

 

Ha az autós hangszórókat az autórádióhoz csatlakoztatjuk, akkor érdemes megvizsgálni az érzékenységet, amit dB-ben jelentettek. A nagyobb érzékenységű hangszórók alkalmasabbak lesznek. Az ajánlott hangszóró teljesítmény 25 W RMS-ről 100 W RMS-re. Ne félj, vagy hangszórók impedanciája kisebb, 2 vagy 3 ohmos hangszóró márkás rádió is működtethető, minden gond nélkül, és ennek eredményeként megkapja az előnye az alacsonyabb impedancia növeli a teljesítményt. Az 500 és 3500 közötti alacsonyabb árkategóriában a mai hangszórók nagy része az autórádióban készült.

4. Hangszóró hangszórók?

 

Az erősítőn keresztül csatlakoztatott hangszóróknak nagyobb terhelhetőséggel kell rendelkezniük. Javasoljuk a 60W RMS-et és így tovább. Egy külső erősítő általában 3000, – és több árfekvésű hangszórókat tartalmaz.

5. Szerelje be az autó hangszóróit

 

Félsz, nincs hova, nem tudod telepíteni az új autós hangszórókat? Hogyan lehet eltávolítani az ajtópanelt? Használja ki a boltban vásárolt hangszórók beszerelését, és az autó hangszóróit szakemberek telepítsék. A szerelés előtt hangszórókat lehet hallgatni figyelmesen a fizikai áruház, ahol předhledný demo-bár 68 hangszóró, akik között megy gyorsan, és távolról könnyedén válthat. Érezd szabadon a kedvenc felvételedet CD-re vagy USB-re.