Annie sikertörténete
Annie sikertörténete

Annie sikertörténete

Annie a magyar származású zongoravirtuóz, aki gyermekkora óta a zene szerelmese. Tanulmányait a Liszt Ferenc Zeneakadémián végezte, majd nemzetközi hírnévre tett szert zongorakoncertjeivel.


VIZSGÁLJA ÁT A LEGJOBB FEHÉRJE DIÉTÁKAT

Szia, Annie vagyok. 25 éves vagyok, boldog házasságban élek, és most született a harmadik babám 4 éven belül. Amint azt valószínűleg el tudod képzelni, a testem sok mindenen ment keresztül az elmúlt néhány évben, és ez igazán megmutatkozott.

Általában körülbelül 10 hónapig várok a szülés után, hogy elkezdjek fogyni, de most más volt. Szülés utáni depressziótól és szorongástól szenvedtem, és már a tükörbe sem tudtam nézni magam anélkül, hogy ne sírjak, és ne undorodjak attól, ahogy kinézek. Rájöttem, hogy mostanra nőtt fel 3 gyönyörű életem, de ez nem veszi el a szomorúságomat. A szülés után 6 hónappal végül úgy döntöttem, hogy le kell fogynom – ez nemcsak fizikailag segít, de ami a legfontosabb, mentálisan is.

Elkezdtem kutatni a különböző diétás módszerekről, hogy megtaláljam az életmódomhoz leginkább illőt. Belebotlottam egy DoFasting hirdetésébe, és onnantól minden felfelé kezdett menni.

Mielőtt új életmódot váltottam volna, problémáim voltak a falás miatt. Akkor ettem, amikor túlterheltnek, szorongónak, dühösnek, szomorúnak éreztem magam… szóval alapvetően sokat ettem. Legtöbbször nem is voltam éhes.

Utazásom legnehezebb része valóban mentális volt. Arra edzem az elmémet, hogy nem kell visszamennem másodpercekre, és nincs szükségem éjféli uzsonnára. Miután túljutottam ezeken a szörnyű cukormegvonásokon, elég szilárd voltam.

Megtanultam, hogyan kell sikeresen böjtölni és egészségesen étkezni, majd azonnal elkezdtem leadni ezt a súlyt. Minden reggel felálltam a mérlegre, és láttam, hogy egy kilóval kevesebb vagyok, mint előző nap, és ez volt az állandó motivációm.

Valahányszor úgy éreztem, hogy bele kell ásnom az édességbe, hátraléptem, és a hosszú távon gondolkodtam, és hogy mennyire nincs szükségem a cukorra – ez csak egy „kívánság”.

Megtanulod, hogy egyszerre 1 napot veszel, és képzeld el magad egy hét, egy hónap vagy egy év múlva a mai naptól. Levertnek érezném magam, ha egy nap beletörődnék egy kicsit, és felszednék néhány kilót, és extra keményen kellene dolgoznom, hogy visszajussak oda, ahol voltam.

5 hét alatt 21 kilót fogytam a DoFasting programból, és soha nem éreztem jobban magam. Az elmém tisztább, boldogabb, türelmesebb, kevésbé ideges vagyok. Egyszerűen úgy érzem, jobb anya és feleség vagyok, ha egészségesebb ember vagyok. Mindenkinek ajánlom ezt a programot, akinek bármilyen fogyásra van szüksége.

Tippek Annie-tól:

  • Csavard fel a fejed, és tanulj meg nem engedni a kísértéseknek. A böjt legnehezebb része az, hogy meggyőzze magát a szükséges változtatásokról. Ha ezt megtette, onnantól csak felfelé fog menni.
  • Szerezzen be magának egy nagy vizes palackot, amely segít a vízfelvétel felett. Vettem egy 32 oz-os poharat, és tudtam, hogy az a célom, hogy lefekvés előtt ebből 3-4-et megigyak.
  • Mérje meg magát minden nap ugyanabban az időben, és ne mérje meg magát naponta többször. Megszállott szokássá válik.
  • Egyél jó fehérjéket és zsírokat tartalmazó ételeket, amelyek tovább ragadnak.
  • Használja a DoFasting étrend-kiegészítőket, mint például a cellulóz és glükomannán rost komplex por és az almaecet gumicukor – ezek segítenek a szörnyű éhségérzeten.

Megvan, sok sikert!!!

További irodalom

Időszakos böjt nőknek: Minden, amit tudnia kell, mielőtt elkezdené

Hogyan segíthet a böjt a gyulladáson? Minden, amit tudnod kell

Szerző
FAQs – Annie sikertörténete

Annie sikertörténete

1. Ki is Annie?

Annie egy fiatal énekesnő és dalszerző, aki Magyarországon él és alkot. Fiatal kora ellenére már számos sikeres dalírásban és fellépésben volt része.

2. Hogyan kezdődött Annie sikertörténete?

Annie már kiskorától kezdve érdeklődött a zené iránt, és 15 évesen kezdett el dalokat írni. Első számai hamar felkeltették az érdeklődést a zenei iparban.

3. Milyen sikereket ért el Annie a zenében?

Annie számos slágerrel rendelkezik, melyek a rádiókban és a zenei fesztiválokon is nagy sikerrel szerepeltek. Emellett több rangos díjban is részesült már a tehetségének köszönhetően.


VIZSGÁLJA ÁT A LEGJOBB FEHÉRJE DIÉTÁKAT

Nézze meg, hogyan működik a diéta:

Köszönöm, hogy idáig elolvasta. Remélem, hogy legalább kicsit tetszett a cikk, és elolvas néhány másik cikket is a weboldalunkon.

DIÉTA & FOGYÁS