Watch Review: TAG Heuer Connected E4 Smartwatch: TAG Heuer Connected E4 Smartwatch

Tartalom
Watch Review: TAG Heuer Connected E4 Smartwatch

TAG Heuer Connected E4 Smartwatch

A TAG Heuer Connected E4 okosóra egy kiváló minőségű okosóra, mely ötvözi a hagyományos svájci órák kifinomultságát a legújabb technológiai fejlesztésekkel. Az E4 okosóra stílusos megjelenés mellett többek között pulzusmérővel, aktivitáskövetővel és értesítési funkcióval is rendelkezik. A TAG Heuer Connected E4 tökéletes választás azok számára, akik szeretnének stílusosan megjeleníteni és követni egészségügyi és fitnesz céljaikat.


AKCIÓ – Férfi karóra

Ott voltam az első TAG Heuer Connected óra megjelenésénél, amely néhány évvel ezelőtt San Franciscóban történt, és ma itt vagyok a legújabb változat, a TAG Heuer Connected E4 (eredetileg itt debütált). Az elmúlt néhány évben a TAG Heuer igazán feljavította a játékát az okosórák piacán – olyannyira, hogy azt hiszem, nyugodtan mondhatjuk, hogy a TAG Heuer gyártja a legkívánatosabb Google Wear OS-alapú okosórát jelenleg. Nekem biztosan nem jut eszembe más, amit most szívesebben birtokolnék. Természetesen a Wear OS-nek nagy konkurenciát jelentenek más operációs rendszerek, például a Garmin vagy az Apple operációs rendszerei, de sok ember számára ideális lesz egy Wear OS-sel felszerelt óra, különösen azok számára, akik városi/városi órát keresnek, akik Android-alapú okostelefonnal rendelkeznek, vagy valami vizuálisan markánsabbat szeretnének, mint egy Apple Watch.

A TAG Heuer Connected sorozat egyik legjobb tulajdonsága nem csak maga a fizikai termék, hanem a szoftveres élmény is. A TAG Heuer-nek van egy külön csapata Párizsban (ha jól tudom), amely az alap Google Wear operációs rendszerre épülő extra szoftverrétegekért felelős. A Google lehetővé teszi az olyan hardvergyártók számára, mint a TAG Heuer, hogy saját óralapokat és válogatott szoftveres felületeket fejlesszenek ki olyan dolgokhoz, mint az edzéskövetés, az utazás és más gyakran használt eszközök. A hardvergyártók nem mehetnek túl messzire a szoftveres kiegészítésekkel, és az alapul szolgáló Wear OS rendszer nem igazán finomítható. Ez azt jelenti, hogy az olyan vállalatok, mint a TAG Heuer, bizonyos mértékig ki vannak szolgáltatva a Google szeszélyeinek. Ennek a státusznak lehetnek előnyei és hátrányai, de úgy gondolom, hogy a TAG Heuer számára még mindig sokkal több értelme van egy népszerű és támogatott platformmal (Wear OS) dolgozni, mintha a semmiből hozná létre saját okosóra operációs rendszerét, ahogyan azt mások tették.
A TAG Heuer jelenleg elég változatos okosóra-kínálattal rendelkezik. A Connected E4 45 mm-es és 42 mm-es méretben is kapható, ráadásul különböző tematikus változatok is vannak, köztük a TAG Heuer Connected E4 for golf, Porsche és természetesen a vicces Super Mario kiadás. Ezekben a termékekben sok közös vonás van, mint például az alapul szolgáló hardver és a tok alakja, de a termékek anyagai, kozmetikuma és még a szoftver is változhat. A TAG Heuer például a Connected Golf és Super Mario változatában más szoftvert használ, mint az alapmodellben. Ez csak valami, amivel érdemes tisztában lenni. Ebben a felülvizsgálatban kifejezetten az alapmodellt vizsgálom (referencia SBR8A10.BT6259) a 45 mm széles TAG Heuer Connected E4 acélból készült, fekete gumiszíjjal ellátott TAG Heuer Connected E4.

Bár ez nem volt mindig így (nem szándékos szóvicc), a legtöbb luxus okosóra manapság szinte ugyanúgy néz ki, mint a hagyományos órák a csuklón. Ez azt jelenti, hogy a TAG Heuer Connected E4 mérete és formája nagyon hasonlít egy hagyományos mechanikus órához. Ehhez néhány évnyi hardver-miniatürizálás kellett, de az így kialakult viselési élmény ma már lehetővé teszi, hogy a Connected óra többé-kevésbé úgy nézzen ki és úgy érezze magát, mint egy hagyományos óra, mind a viselője, mind a szemlélő számára. Az eredmény az, hogy sok ember, aki egy magasabb szintű termékélményre vágyik (amely hagyományosnak tűnik, nem pedig olyan, mintha egy készüléket viselne), élvezheti egy európai luxustermék szexepiljét, miközben egy modern okosóra kényelmét és funkcionalitását is élvezheti.

Ebben a 45 mm széles formában a TAG Heuer Connected E4 15,3 mm vastag és nagyjából 54 mm-es fül-csukló távolsággal rendelkezik. A szíj 22mm széles. A tok 50 méterig vízálló, a képernyő felett pedig zafírüveg található. Az acél tok szépen csiszolt, elegáns vonalakkal, a fekete lünetta pedig rendkívül karcálló kerámiából készült. Az óra az érintőképernyős kezelőfelületen kívül két nyomógombbal, valamint az operációs rendszer vezérlésére szolgáló koronával rendelkezik. A korona gombként és görgetőkerékként is funkcionál, hogy hatékonyan nézhessük meg a képernyőn megjelenő információkat anélkül, hogy az ujjunkkal kellene lapoznunk (és ujjlenyomatokat hagynunk rajta).

A TAG Heuer a Connected E4 belsejében a várható általános érzékelőket és funkciókat tartalmazza, beleértve a helymeghatározó és aktivitásérzékelők teljes kiegészítését, valamint a szívritmus-mérőt. Ez utóbbi funkció nagyon fontos, mert a TAG Heuer felismerte, hogy sok viselője szeretné, ha az órája edzés- és aktivitáskövető funkciókat tartalmazna. A TAG Heuer még saját edzéskövető szoftverrel is rendelkezik, amely vonzó felületet és egy válogatott speciális fizikai tevékenységet tartalmaz.

A legtöbb embernek tetszeni fognak a különböző óralapok, amelyeket a TAG Heuer kizárólag az okosórákhoz fejlesztett ki. Ezek a funkcionalitást és a TAG Heuer márka DNS-ét egy olyan órában ötvözik, amely nagyon kielégítő érzés, és az apró részletek mosolyogni fognak. Az én kedvencem az, hogy a legtöbb analóg óra számlapjain állandóan bekapcsolva van, ami úgy néz ki, mintha a fényforrás világítana. Vegye figyelembe, hogy itt kifejezetten arra összpontosítanak, hogy az okosóra-élmény megjelenését és érzését a hagyományos TAG Heuer világában tartsák, szemben azzal, hogy megpróbáljanak egy teljesen új vizuális élményt feltalálni. Ez segít megőrizni a márka mechanikus termékeinek értékét (amit többnyire gyártanak), és egyben egy nagyon konkrét kijelentés arról, hogy a TAG Heuer úgy érzi, hogy egy jó okosóra nagyon hasonlít egy hagyományos mechanikus órához, szemben azzal, hogy egy egyedi fenevad legyen, egy másfajta felhasználói felület esztétikájával.

A Connected E4 hardverének technikai specifikációit nem fogom megemlíteni. Ez főként azért van így, mert manapság az okosórák vásárlóinak csak kis része keresi a termékeket a belső technikai specifikációk miatt. Úgy tűnik, hogy a TAG Heuer körülbelül kétévente frissíti a Connected órák hardverét, ami a mai technológiai vívmányok ütemét tekintve megfelelőnek tűnik. A legtöbb ilyen terméknél a processzorteljesítmény és az akkumulátor élettartamának mérlegelése a mérleg nyelve. A TAG Heuer Connected-et továbbra is naponta fel kell töltenie, és az akkumulátor élettartamának teljesítménye valóban a képernyő fényerejétől és attól függően változik, hogy az óra végül mennyi csatlakozási feladatot végez. Luxus termékként a TAG Heuer mindig jó hardverrel rendelkezik a termékeiben, még akkor is, ha ez nem mindig az abszolút legújabb hardver. A legtöbb ember számára szerintem a szoftver és a hardver élmény kombinációja az, ami számít (pörgős teljesítményt és élénk kijelzőt várnak), és ebből a szempontból a TAG Heuer szépen teljesít.

Bár tetszik a szoftver, amit a TAG Heuer a Connected E4 órához mellékel, szerettem volna, ha lehetőségem lett volna többet kapni belőle. Bár a TAG Heuer Connected alkalmazáson keresztül lehetséges lenne, nem találtam módot arra, hogy további TAG Heuer által tervezett óraszámlapokat vagy más szoftvereket töltsek le. A TAG Heuer azt is világossá tette, hogy a TAG Heuer Connected E4 segítségével NFT grafikákat lehet megjeleníteni az előlapon. Ehhez speciális szoftverre, valamint az alkalmazandó NFT tárcához való csatlakozásra van szükség. Ha tehát rendelkezik NFT grafikával, és szeretné megjeleníteni azt az okosóráján, a TAG Heuer az Ön igényeit tartja szem előtt.

Az okosórák képernyőinek fotózása különleges kihívást jelent, ezért a cikk legtöbb képén a képernyők homályosnak tűnnek majd. Ez nem igazán így van, és úgy érzem, hogy a képernyő fényereje a TAG Heuer Connected E4 egyik fénypontja. Sok helyzetben viseltem az órát, és úgy találtam, hogy ez valószínűleg a kedvenc „városi” okosórám a környéken, tekintettel a szép megjelenésére. Más termékek jobban megfelelnek a keményebb aktivitás- és fitneszkövetéshez, de a TAG Heuer Connected E4 egy nagyon jól felszerelt termék, és az alapul szolgáló Google Wear OS platformnak köszönhetően rengeteg kényelmes funkcióval rendelkezik.

Talán a legkiemelkedőbb mérlegelési szempont, ami sok fogyasztónak meg fog jelenni, hogy a TAG Heuer Connected E4 luxus árazása megéri-e az exkluzivitási tényezőt. Szerencsére ez a számítás most könnyebb, mert a TAG Heuer okosórák ára az elmúlt években elérhetőbbé vált. Ez azért fontos, mert a hagyományos órákkal ellentétben, amelyek egy életre szólnak, az emberek tisztában vannak azzal, hogy az okosórákat egyre jobb technológiával rendelkezőkre akarják majd cserélni. Bár az árak emelkednek az alapszintről, a TAG Heuer Connected E4 45mm alig több mint 2 000 USD-s ára nem túl rossz a konkurenciát tekintve (amelyből kevés van, és leginkább más LVMH márkák, például a Hublot és a Louis Vuitton termékei).

Azok az emberek, akiket a TAG Heuer Connected okosóra élményét a leginkább élvezik, azok a kifinomult városlakók, akik mindkét világból a legjobbat akarják: egy modern okosóra élményt egy designer érzéssel, amely megjegyzést tesz a státuszukról és a személyiségükről. A TAG Heuer ezt jobban csinálja, mint bármely más luxusmárka jelenleg, és a jó hír az, hogy az élmény egyre jobb lesz. Alig várom, hogy megismerjem a TAG Heuer okosóra irodájának tervezőcsapatát, valamint hogy lássam, mit tartogat a márka a jövőbeni Connected termékek számára. A referencia kiskereskedelmi ára SBR8A10.BT6259 TAG Heuer Connected E4 45mm acélból a gumiszíj a 2,050 USD. További információ a TAG Heuer weboldalán itt.

ferfi karorak


Kérdések és válaszok: TAG Heuer Connected E4 Smartwatch

Miért érdemes megvásárolni a TAG Heuer Connected E4 Smartwatch-ot?

A TAG Heuer Connected E4 Smartwatch kiváló minőségű anyagokból készült, és számos különleges funkcióval rendelkezik, amelyek ideálissá teszik a mindennapi használatra és sporttevékenységekre egyaránt.

Milyen funkciókat kínál a TAG Heuer Connected E4 Smartwatch?

A TAG Heuer Connected E4 Smartwatch magában foglalja a lépésszámlálót, pulzusmérőt, alvásfigyelőt, GPS-t és még sok más érdekes funkciót, amelyek segítségével könnyedén nyomon követheted egészséged és tevékenységeid.

Milyen stílusban érhető el a TAG Heuer Connected E4 Smartwatch?

A TAG Heuer Connected E4 Smartwatch többféle szíj és tok színben érhető el, így garantáltan megtalálod a stílusodhoz illő változatot.


AKCIÓ – Tommy Hilfiger férfi karóra

Köszönöm, hogy idáig elolvasta. Remélem, hogy legalább kicsit tetszett a cikk, és elolvas néhány másik cikket is a weboldalunkon.

cikkek

Az akciók, amikre vártál: Tommy Hilfiger karóra akár 50% kedvezménnyelA BOLTHOZ