TRASER P67 OFFICER PRO BLUE 111069 férfi karóra vélemények

Fedezze fel a TRASER P67 OFFICER PRO BLUE 111069 figyelmeztető óra különleges jellemzőit és stílusát!

➡️ EZT AKAROM !

Kategória:

Az TRASER P67 OFFICER PRO BLUE 111069 egy prémium minőségű óra, mely a legmodernebb technológiával és precizitással készült. Ez a karóra a legmagasabb szintű teljesítményt és tartósságot kínálja, és tökéletes választás minden olyan egyének számára, akik értékelik a stílust és a funkcionalitást egyben. Az óra kifejezetten a mindennapos használatra lett tervezve, és a legkényesebb felhasználók igényeit is kielégíti. Ismerje meg közelebbről a TRASER P67 OFFICER PRO BLUE 111069-et, és fedezze fel az lenyűgöző kivitelezését és funkcióit!

➡️ EZT AKAROM !

Alaptulajdonságok

Márka

TRASER

Kollekció

P67 OFFICER PRO

Modell 111069
Garancia 2 év
Szín

fekete / kék

Táplálás elem
Vízálloság 100M/10ATM
Üveg zafír
Számjegyek a számlapon arab
Rendeltetés

férfi

Típus analóg

TRASER P67 OFFICER PRO BLUE 111069

Szíj

Anyag textil
Csatolás típusa standard felcsatolás
Szíj szélessége 22 mm

Tok

Tok színe fekete árnyalat
Anyag nemesacél
Forma kerek
Átmérő 45 mm

Csomagolás

  • eredeti TRASER csomagolás
  • hivatalos garancia

TRASER P67 OFFICER PRO BLUE 111069

Funkciók

Dátum – a hónap napja, Megvilágítás tríciumos ampullákkal, Super-LumiNova
Funkciók részletes leírása
Óratok anyaga: nemesacél

A 316L nemesacél (Stainless steel) nagyon ellenálló anyag, amelyet gyakorlatilag nem lehet tönkretenni. Kemény (nem hajlik és nem is törik), megtartja színét (nem reagál a testnedvekkel, ezért semmilyen fémdarabka nem szívódik fel a bőrbe és a testbe), és korrózió elleni bevonattal rendelkezik (ellenáll az oxidációnak és a korróziónak. Ezen felül ellenáll az édes és a sós víznek is.).

Táplálás: elem

Az órát elem működteti.

Óraszíj anyaga: textil

Az óraszíj textilből készül. Könnyű és jól alkalmazkodik a csuklóhoz.

Dátum – a hónap napja

A hónap aktuális napjának kijelzése 1-től 31-ig.

Megvilágítás tríciumos ampullákkal

A karóra indexeibe és a mutatóiba trícium gázzal töltött ampullák vannak elhelyezve. A trícium bomlása az ampullákban biztosítja az indexek és mutatók egyenletes, hosszú időtartamú világítását anélkül, hogy az órát fényen kellene tölteni.

Super-LumiNova

A Super-LumiNova egy világító réteg, amelyet a számlapon található mutatókra, indexekre és számjegyekre viszik fel. A nap-, illetve műfénynél való elegendő aktiválása után az óra számlapja sötétben is olvasható lesz.Más lumineszcens anyagokkal (trícium, GTLS) ellentétben, a Super-LumiNova nem radioaktív és közben nagyon világos.

Vízálloság: 100M/10ATM

A 100M/10ATM-ig vízálló jelöléssel ellátott karórák úszásra és snorkelingre alkalmasak, légzőkészülékkel való búvárkodásra nem. Az 100M/10ATM az ISO 6425 által szabványosított vízállóssági fokozatot jelöli. Az ISO tesztek magukba foglalják a hőmérséklet, a mélység és a nyomás (víz, levegő) különböző időtartamokban való változtatatását a karóra nyugalmi állapotában, és mozgásban is.

Üveg: zafír

Az óra zafír üvege laboratóriumból származik és a hidrogén és oxigén jelenlétében az alumínium-oxid (Al2O3) 2000 °C-nál való olvasztásával jött létre. A korund „körtébe” való kikristályosodás után felvágják, majd tovább alakítják a kívánt formára és méretre. A zafírüveg az órákban használt legkeményebb üveg. Az ásványok keménységskáláján a második helyen helyezkedne el a gyémánt után, így gyakorlatilag csak gyémánttal lehet megkaristolni. Egyetlen hátránya a törékenység.

Csatolás típusa: standard felcsatolás

A felcsatolás legelterjedtebb formája, amely főleg a bőr-, és a szilikon szíjaknál használatos. A csatot egyszerűen becsatolja a szükség szerinti lyukba.

➡️ EZT AKAROM !
TRASER P67 OFFICER PRO BLUE 111069

TRASER P67 OFFICER PRO BLUE 111069

Az **TRASER P67 OFFICER PRO BLUE 111069** egy kiváló minőségű, strapabíró és megbízható óra, mely a Traser neve alatt ismert. Ez az óra kifejezetten a professzionális felhasználók számára készült, akiknek meg kell bízniuk az órájukban a mindennapi tevékenységeik során.

Fényforrás

Az **TRASER P67 OFFICER PRO BLUE 111069** egyedülálló fényforrással rendelkezik, melyet a Trigalight technológia alkalmazásával értek el. Ez a technológia lehetővé teszi, hogy az óra sötét körülmények között is könnyen olvasható legyen, anélkül hogy külső fényforrásra lenne szükség.

Extrém tartósság

Ez az óra nem csupán a speciális fényforrásának köszönhetően kivételes, hanem tartósságával is kiemelkedik a többi óra közül. Az **TRASER P67 OFFICER PRO BLUE 111069** strapabíró, ütésálló és vízálló, így akár extrém körülmények között is megbízható eszköznek bizonyul.

Ha érdekel ez a termék, további információkat találhatsz itt.


karorak

➡️ EZT AKAROM !


TRASER P67 OFFICER PRO BLUE 111069 – Gyakran Ismétlődő Kérdések

TRASER P67 OFFICER PRO BLUE 111069

Milyen jellemzőkkel rendelkezik a TRASER P67 OFFICER PRO BLUE 111069?

A TRASER P67 OFFICER PRO BLUE 111069 egy kiváló minőségű, svájci gyártású, vízálló óra. A kék színe és a strapabíró designja teszi annyira népszerűvé a terepen dolgozók körében.

Hogyan tisztítsam meg a TRASER P67 OFFICER PRO BLUE 111069 órát?

A TRASER P67 OFFICER PRO BLUE 111069-et nedves ruhával törölje le, ne használjon hozzá alkoholtartalmú tisztítószereket, mert károsíthatják az óra felületét.

Mennyire vízálló a TRASER P67 OFFICER PRO BLUE 111069?

A TRASER P67 OFFICER PRO BLUE 111069 ellenáll az akár 200 méteres mélységig terjedő víznyomásnak, így alkalmas búvárkodáshoz és vízisportokhoz is.


karora

➡️ EZT AKAROM !

– TRASER P67 OFFICER PRO BLUE 111069 egy kiváló minőségű svájci óra
– A kék színű tok és szíj modern és stílusos megjelenést kölcsönöz az órának
– A világító mutatók és számok kiválóan olvashatóvá teszik az órát rossz fényviszonyok között is
– Az óra strapabíró, ütésálló és vízálló, ideális választás mind a mindennapi, mind a kalandosabb tevékenységekhez
– A precíz svájci kvarc óramű pontos időmérés garantálására szolgál

Férfi karóra