TISSOT CHEMIN DES TOURELLES T099.207.22.118.00 Női karóra vélemények

A TISSOT CHEMIN DES TOURELLES T099.207.22.118.00 elegáns és stílusos óra.

➡️ EZT AKAROM !

Kategória:

A TISSOT CHEMIN DES TOURELLES T099.207.22.118.00 egy szemet gyönyörködtető svájci óra, amely ötvözi a hagyományos és a modern stílus elemeit. Ez az elegáns darab a Tissot híres Tourelles kollekciójának tagja, amelyet a cég gyökeréhez kötődve tervezett. Az óra precíziós mechanizmusának köszönhetően pontos időt mér, míg stílusos kialakítása és minőségi anyagai a legmagasabb szintű eleganciát képviselik. Egy igazi stílusikon, amely minden alkalomra tökéletes választás.

➡️ EZT AKAROM !

Alaptulajdonságok

Márka

TISSOT

Kollekció

T-CLASSIC

Részletezés

CHEMIN DES TOURELLES

Modell 0992072211800
Garancia 2 év
Szín

ezüst / arany

Táplálás powermatic 80 automata
Vízálloság 50M/5ATM
Üveg zafír
Számjegyek a számlapon római / indexek
Rendeltetés

női

Típus analóg
Szerkezet POWERMATIC 80.111

Szíj

Anyag nemesacél
Szíj szélessége 16 mm


A szíj hosszát díjmentesen megigazítjuk

Útmutató a csuklója leméréséhez

Tok

Tok színe bicolor árnyalat
Anyag nemesacél
Forma kerek
Átmérő 32 mm
Vastagság 10,7 mm

Csomagolás

  • eredeti TISSOT csomagolás
  • hivatalos garancia

Funkciók

Dátum kijelző
Funkciók részletes leírása
Óratok anyaga: nemesacél

A 316L nemesacél (Stainless steel) nagyon ellenálló anyag, amelyet gyakorlatilag nem lehet tönkretenni. Kemény (nem hajlik és nem is törik), megtartja színét (nem reagál a testnedvekkel, ezért semmilyen fémdarabka nem szívódik fel a bőrbe és a testbe), és korrózió elleni bevonattal rendelkezik (ellenáll az oxidációnak és a korróziónak. Ezen felül ellenáll az édes és a sós víznek is.).

Táplálás: powermatic 80 automata

A Powermatic 80 technológiával ellátott automata karórákat mechanikus szerkezet hajtja. A feltekert rugó fokozatos kiengedésének elvén működik. Viselés közben a kar természetes mozgásából származó energia a rotoron keresztül áthelyeződik a feltekerő rendszerbe, amely automatikusan felhúzza a rugót. A járástartalék eléri a 80 órát.

Szíj anyaga: nemesacél

A 316L nemesacél (Stainless steel) nagyon ellenálló anyag, amelyet gyakorlatilag nem lehet tönkretenni. Kemény (nem hajlik és nem is törik), megtartja színét (nem reagál a testnedvekkel, ezért semmilyen fémdarabka nem szívódik fel a bőrbe és a testbe), és korrózió elleni bevonattal rendelkezik (ellenáll az oxidációnak és a korróziónak. Ezen felül ellenáll az édes és a sós víznek is.).

Dátum kijelző

Az óra az aktuális dátumot mutatja.

Vízálloság: 50M/5ATM

Az 50M/5ATM-ig vízálló jelöléssel ellátott karórák a vízzel való véletlenszerű érintkezésre (autómosás, eső), de felszíni úszásra is alkalmasak,snorkellingre és búvárkodásra nem. Az 50M/5ATM az ISO 2281 által szabványosított vízállóssági fokozatot jelöli. Az ISO tesztek magukba foglalják a hőmérséklet, a mélység és a nyomás (víz, levegő) különböző időtartamokban való változtatatását a karóra nyugalmi állapotában, és mozgásban is.

Üveg: zafír

Az óra zafír üvege laboratóriumból származik és a hidrogén és oxigén jelenlétében az alumínium-oxid (Al2O3) 2000 °C-nál való olvasztásával jött létre. A korund „körtébe” való kikristályosodás után felvágják, majd tovább alakítják a kívánt formára és méretre. A zafírüveg az órákban használt legkeményebb üveg. Az ásványok keménységskáláján a második helyen helyezkedne el a gyémánt után, így gyakorlatilag csak gyémánttal lehet megkaristolni. Egyetlen hátránya a törékenység.

➡️ EZT AKAROM !
TISSOT CHEMIN DES TOURELLES T099.207.22.118.00 – Blogbejegyzés

TISSOT CHEMIN DES TOURELLES T099.207.22.118.00

Az elegáns és minőségi Tissot óra

A TISSOT CHEMIN DES TOURELLES T099.207.22.118.00 egy kiváló minőségű svájci óra, mely kiemelkedő eleganciával és stílussal rendelkezik. Ez a modell tökéletes ötvözete a hagyományos elemeknek és a modern formatervezésnek, így minden óra szerelmese számára vonzó lehet.

Ez a Tissot óra rendelkezik egy precíz automatikus szerkezettel, ami garantálja az időmérés pontosságát és megbízhatóságát. A rozsdamentes acél tok és a valódi bőr szíj pedig tovább emeli az óra vonzerejét. A karcálló zafírüveg védi az óra számlapját és megbízhatóan hosszú élettartamot biztosít.

Vonzó design és funkciók

A TISSOT CHEMIN DES TOURELLES T099.207.22.118.00 egy igazi stílus kifejezője. Az ezüst számlap harmonikusan passzol az arany színű kezekhez és indexekhez, melyek kitűnnek a sötét háttéren. Az aranytok és a barna szíj pedig klasszikus eleganciát kölcsönöz az órának.

Ezen felül, ez a Tissot modell rendelkezik néhány hasznos funkcióval is. A dátumkijelző és a kronográf segítségével pontosan követheti az időt és a fontos eseményeket. Emellett az óra ellenáll a víznek, így nem kell aggódnia, ha esőbe kerül vagy vízhez ér.

Megbízható források

Amennyiben még további információkat szeretne kapni a TISSOT CHEMIN DES TOURELLES T099.207.22.118.00 óraról, ezen linken további részleteket találhat egy releváns Amerikai weboldalon. Ezen az oldalon többek között az óra árát, specifikációit és vásárlási lehetőségeit is megtekintheti.

karorak

➡️ EZT AKAROM !
TISSOT CHEMIN DES TOURELLES T099.207.22.118.00 – Gyakran Ismételt Kérdések

Gyakran Ismételt Kérdések

Milyen típusú óra a TISSOT CHEMIN DES TOURELLES T099.207.22.118.00?

A TISSOT CHEMIN DES TOURELLES T099.207.22.118.00 egy divatos és elegáns férfi karóra. Kiváló minőségű svájci készítésű, és számos funkcióval rendelkezik, többek között dátumkijelzéssel és automata szerkezettel.

Milyen anyagból készült ez az óra?

A TISSOT CHEMIN DES TOURELLES T099.207.22.118.00 rozsdamentes acélból készült, és egy kényelmes bőr szíjjal van ellátva. Az óralap üvege zafírkristály, amely ellenáll a karcolásoknak és a sérüléseknek.

Milyen méretű ez az óra?

A TISSOT CHEMIN DES TOURELLES T099.207.22.118.00 óra átmérője 42 milliméter, és vastagsága 11.5 milliméter.

Milyen vízálló ez az óra?

Ez az óra vízálló akár 50 méterig. Mindennapi használatra és esőben való viseletre alkalmas, de nem javasolt úszáshoz vagy víz alatti tevékenységekhez.


karora

➡️ EZT AKAROM !

– A TISSOT CHEMIN DES TOURELLES T099.207.22.118.00 egy elegáns és stílusos óra.
– Az óra részletesen kidolgozott, precíziós kivitelezéssel rendelkezik.
– Az óra megjelenése letisztult és időtlen.
– A modell rozsdamentes acélból készült.
– Az óra fekete színű számlappal rendelkezik.
– A számlapon dátumkijelző is található.
– Az óra órák, perc és másodperc kijelzéssel rendelkezik.
– Az óra strapabíró és vízálló, akár 50 méteres mélységig.
– Az óra ideális választás akár mindennapi viseletre, akár alkalmi eseményekre.

Női karóra