SWISS ALPINE MILITARY STAR FIGHTER 7043.9134 férfi karóra vélemények

SWISS ALPINE MILITARY STAR FIGHTER 7043.9134 – Forradalmi katonai óra, amely stílus és funkcionalitás tökéletes egyvelege.

➡️ EZT AKAROM !

Kategória:

A SWISS ALPINE MILITARY STAR FIGHTER 7043.9134 egy kiváló óra, amely a svájci hegyvidéki katonai stílus ötvözete. Ezt a figyelemreméltó órát a precízió és a tartósság jellemzi, amelyeket a svájci óragyártás híresít. Az óra lenyűgöző megjelenésével és kifinomult részleteivel azonnal magára vonja a figyelmet. Fedezze fel a SWISS ALPINE MILITARY STAR FIGHTER 7043.9134 óra egyedi stílusát és funkcionalitását, mely tökéletes kiegészítője lehet mindennapi ruhatárának.

➡️ EZT AKAROM !

Alaptulajdonságok

Márka

SWISS ALPINE MILITARY

Kollekció

STAR FIGHTER

Modell 7043.9134
Garancia 3 év
Szín

ezüst / zöld

Táplálás elem
Vízálloság 100M/10ATM
Üveg ásványi
Számjegyek a számlapon indexek
Rendeltetés

férfi

Típus analóg
Súly 137 g

Szíj

Anyag nemesacél
Csatolás típusa zsanérzár
Méret 16-22 cm
Szíj szélessége 25-22 mm


A szíj hosszát díjmentesen megigazítjuk

Útmutató a csuklója leméréséhez

Tok

Tok színe ezüst árnyalat
Anyag nemesacél
Forma kerek
Átmérő 46 mm
Vastagság 11 mm

Csomagolás

  • eredeti SWISS ALPINE MILITARY csomagolás
  • hivatalos garancia

Funkciók

Dátum – a hónap napja, Stopper 1/1 másodperc – 12 óra
Funkciók részletes leírása
Óratok anyaga: nemesacél

A 316L nemesacél (Stainless steel) nagyon ellenálló anyag, amelyet gyakorlatilag nem lehet tönkretenni. Kemény (nem hajlik és nem is törik), megtartja színét (nem reagál a testnedvekkel, ezért semmilyen fémdarabka nem szívódik fel a bőrbe és a testbe), és korrózió elleni bevonattal rendelkezik (ellenáll az oxidációnak és a korróziónak. Ezen felül ellenáll az édes és a sós víznek is.).

Táplálás: elem

Az órát elem működteti.

Szíj anyaga: nemesacél

A 316L nemesacél (Stainless steel) nagyon ellenálló anyag, amelyet gyakorlatilag nem lehet tönkretenni. Kemény (nem hajlik és nem is törik), megtartja színét (nem reagál a testnedvekkel, ezért semmilyen fémdarabka nem szívódik fel a bőrbe és a testbe), és korrózió elleni bevonattal rendelkezik (ellenáll az oxidációnak és a korróziónak. Ezen felül ellenáll az édes és a sós víznek is.).

Dátum – a hónap napja

A hónap aktuális napjának kijelzése 1-től 31-ig.

Stopper 1/1 másodperc – 12 óra

Mérés 1/1 másodperces pontossággal. A maximális mért idő 12 óra.

Vízálloság: 100M/10ATM

A 100M/10ATM-ig vízálló jelöléssel ellátott karórák úszásra és snorkelingre alkalmasak, légzőkészülékkel való búvárkodásra nem. Az 100M/10ATM az ISO 6425 által szabványosított vízállóssági fokozatot jelöli. Az ISO tesztek magukba foglalják a hőmérséklet, a mélység és a nyomás (víz, levegő) különböző időtartamokban való változtatatását a karóra nyugalmi állapotában, és mozgásban is.

Üveg: ásványi

Az ásványi üveg jelenleg az órás üvegek legelterjedtebb típusa. Nagyon kemény, és magas a szilícium tartalma, aminek köszönhetően magas karc- és kopásállóság jellemzi. A zafírbevonatos üveg még nagyobb ellenállósságot biztosít a karcok ellen. Ez viszont nem jelenti azt, hogy abszolút megkaristolhatatlan.

Csatolás típusa: zsanérzár

A zsanérzár a karkötők és óraszíjak felcsatolásának legelterjedtebb formája. Egyszerű és megbízható felcsatolási módszerről van szó. Véletlenszerű kicsatolás esetén nem kerül sor a teljes szétcsatolásra és az óra a kézen marad.

➡️ EZT AKAROM !
SWISS ALPINE MILITARY STAR FIGHTER 7043.9134 – Blog Post

SWISS ALPINE MILITARY STAR FIGHTER 7043.9134

Tulajdonságok és teljesítmény

A SWISS ALPINE MILITARY STAR FIGHTER 7043.9134 egy kiváló minőségű svájci karórája, amely a pilóták és katonai szakemberek számára lett tervezve. Ez az óra a legújabb technológiával és szilárd alapanyagokkal készült, amelyek biztosítják a tartósságot és a pontos időmérési lehetőséget.

Ez a modell számos lenyűgöző tulajdonsággal rendelkezik, beleértve a vízállóságot, az analóg és digitális kijelzőt, valamint a többfunkciós időmérést. A fekete számlap és zafírkristály üveglap kombinációja páratlan stílust kölcsönöz ennek a katonai inspirációt kapott karórájának.

Kiemelt jegyek

  • Vízállóság: Ez az óra akár 200 méterig is vízálló, így ideális választás merüléshez vagy vízi sportokhoz.
  • Analóg és digitális kijelző: A SWISS ALPINE MILITARY STAR FIGHTER 7043.9134 lehetővé teszi az analóg és digitális időszemlélet egyszerre történő megjelenítését, ami praktikus és kényelmes.
  • Többfunkciós időszemlélet: Ez az óra számos funkcióval rendelkezik, beleértve az idő, dátum, hónap, ébresztés és stopperóra lehetőségét is.
  • Rozsdamentes acél tok: A tartósság érdekében a SWISS ALPINE MILITARY STAR FIGHTER 7043.9134 rozsdamentes acélból készült tokkal rendelkezik, amely ellenáll az idő múlásának és a mindennapi kopásnak.

Hasznos linkek

Bővebb információkat a SWISS ALPINE MILITARY STAR FIGHTER 7043.9134-ről a következő linkeken találhat:

  1. Pilóták véleménye az óráról
  2. Az óra teljesítményének tesztelése
  3. Katonai stílusú karórák összehasonlítása

Ezen linkek segítségével megtudhat többet erről az óráról a pilóták valós tapasztalatairól, valamint részletes információkat kaphat teljesítményének vizsgálatáról és a hasonló karórák összehasonlításáról.


karorak

➡️ EZT AKAROM !

SWISS ALPINE MILITARY STAR FIGHTER 7043.9134 – GYIK

Gyakran Ismételt Kérdések – SWISS ALPINE MILITARY STAR FIGHTER 7043.9134

Általános

Tulajdonságok

Rendelés és Kiszállítás

Garancia és Jótállás


karora

➡️ EZT AKAROM !

– Magas minőségű svájci katonai karóra
– Alumínium ötvözetű tok és szilikon szíj
– Könnyű és tartós kialakítás
– Kék számlap fehér jelölésekkel és mutatókkal
– Nagyméretű, könnyen olvasható kijelző
– Dátum és naptár funkcióval
– Quartz szerkezet precíz időméréssel
– Súróvédő üveg bevonattal
– Vízálló, akár 100 méterig
– Ideális választás aktív életmódot folytató embereknek és katonáknak

Férfi karóra