SWISS ALPINE MILITARY AVENGER 7005.1117 férfi karóra vélemények

SWISS ALPINE MILITARY AVENGER 7005.1117: Kifinomult katonai óra, amely a hegyek legnehezebb körülményeiben is kiváló teljesítményt nyújt.

➡️ EZT AKAROM !

Kategória:

A SWISS ALPINE MILITARY AVENGER 7005.1117 egy prémium svájci óra, amely a katonai és alpesi kultúra ötvözésével készült. Ez az elegáns és erős óra számtalan kalandra kész, ideális a sziklák hegyeiről a városi dzsungelbe vezető úton. A SWISS ALPINE MILITARY AVENGER 7005.1117 órát a legmagasabb minőségi szabványoknak megfelelően tervezték és készítették, hogy időtlen stílust és tökéletes pontosságot nyújtson a viselőjének. Ha egy olyan órát keresel, amely magában foglalja a svájci precizitást és a katonai alkalmazkodás képességét, akkor a SWISS ALPINE MILITARY AVENGER 7005.1117 az ideális választás számodra.

➡️ EZT AKAROM !

Alaptulajdonságok

Márka

SWISS ALPINE MILITARY

Kollekció

AVENGER

Modell 7005.1117
Garancia 3 év
Szín

fekete / arany

Táplálás elem
Vízálloság 100M/10ATM
Üveg ásványi
Számjegyek a számlapon arab / indexek
Rendeltetés

férfi

Típus analóg

SWISS ALPINE MILITARY AVENGER 7005.1117

Szíj

Anyag nemesacél
Csatolás típusa Pillangózár


A szíj hosszát díjmentesen megigazítjuk

Útmutató a csuklója leméréséhez

Tok

Tok színe arany árnyalat
Anyag nemesacél
Forma kerek
Átmérő 42 mm
Vastagság 11,5 mm

Csomagolás

  • eredeti SWISS ALPINE MILITARY csomagolás
  • hivatalos garancia

SWISS ALPINE MILITARY AVENGER 7005.1117

Funkciók

Dátum – a hónap napja
Funkciók részletes leírása
Óratok anyaga: nemesacél

A 316L nemesacél (Stainless steel) nagyon ellenálló anyag, amelyet gyakorlatilag nem lehet tönkretenni. Kemény (nem hajlik és nem is törik), megtartja színét (nem reagál a testnedvekkel, ezért semmilyen fémdarabka nem szívódik fel a bőrbe és a testbe), és korrózió elleni bevonattal rendelkezik (ellenáll az oxidációnak és a korróziónak. Ezen felül ellenáll az édes és a sós víznek is.).

Táplálás: elem

Az órát elem működteti.

Szíj anyaga: nemesacél

A 316L nemesacél (Stainless steel) nagyon ellenálló anyag, amelyet gyakorlatilag nem lehet tönkretenni. Kemény (nem hajlik és nem is törik), megtartja színét (nem reagál a testnedvekkel, ezért semmilyen fémdarabka nem szívódik fel a bőrbe és a testbe), és korrózió elleni bevonattal rendelkezik (ellenáll az oxidációnak és a korróziónak. Ezen felül ellenáll az édes és a sós víznek is.).

Dátum – a hónap napja

A hónap aktuális napjának kijelzése 1-től 31-ig.

Vízálloság: 100M/10ATM

A 100M/10ATM-ig vízálló jelöléssel ellátott karórák úszásra és snorkelingre alkalmasak, légzőkészülékkel való búvárkodásra nem. Az 100M/10ATM az ISO 6425 által szabványosított vízállóssági fokozatot jelöli. Az ISO tesztek magukba foglalják a hőmérséklet, a mélység és a nyomás (víz, levegő) különböző időtartamokban való változtatatását a karóra nyugalmi állapotában, és mozgásban is.

Üveg: ásványi

Az ásványi üveg jelenleg az órás üvegek legelterjedtebb típusa. Nagyon kemény, és magas a szilícium tartalma, aminek köszönhetően magas karc- és kopásállóság jellemzi. A zafírbevonatos üveg még nagyobb ellenállósságot biztosít a karcok ellen. Ez viszont nem jelenti azt, hogy abszolút megkaristolhatatlan.

Csatolás típusa: Pillangózár

Olyan csatolási típus, amelynél a csat két oldalra nyílik. A kicsatolás után pillangóra emlékeztet. Véletlenszerű kicsatolás esetén nem kerül sor a teljes szétcsatolásra és az óra a kézen marad.

➡️ EZT AKAROM !

SWISS ALPINE MILITARY AVENGER 7005.1117 – Blog

SWISS ALPINE MILITARY AVENGER 7005.1117

Bevezetés

A SWISS ALPINE MILITARY AVENGER 7005.1117 a svájci márka kiváló minőségű és strapabíró órájának újabb modellje. Ez az időmérő készülék rendkívül megbízható, és kiválóan alkalmas mind mindennapi, mind pedig extrém körülmények között való használatra. Ebben a blogbejegyzésben részletesen bemutatjuk ezt a fantasztikus órát.

Funkciók és Tulajdonságok

A SWISS ALPINE MILITARY AVENGER 7005.1117 számtalan lenyűgöző tulajdonsággal rendelkezik, amelyek igazán megkülönböztetik más óráktól azonos árkategóriában. Az óra vízálló, akár 200 méteres mélységig is, így kiválóan alkalmazkodik a búvárkodáshoz és más vízi sportokhoz. Ezenkívül a karóra törhetetlen zafírkristály üveggel van ellátva, amely nemcsak a karcokat és a sérüléseket ellenáll, de nagy szilárdsággal és jobb olvashatósággal bír.

A SWISS ALPINE MILITARY AVENGER 7005.1117 további jellemzője a pontos időmérés és a zuhanással, ütéssel és rezgéssel szembeni ellenállóság. Az óra precíziós kvarts szerkezetének köszönhetően mindig pontos időt mutat. A kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült strapabíró számlap, illetve a teljesen fényvisszaverődő jelzések és a világító mutatók segítenek a tökéletes olvashatóságban még rossz fényviszonyok között is.

Külső kialakítás

A SWISS ALPINE MILITARY AVENGER 7005.1117 modern és elbűvölő megjelenésével könnyedén meghódítja az óraszeretők szívét. Az óra rozsdamentes acélból készült, széles tokjával és kényelmesen állítható szilikon szíjjal rendelkezik. A markáns kialakítású óratok és a nagy méretű korona szintén a felhasználók kényelmét és stílusát szolgálja.

Az óra fehér számlapja a mutatókon és a számjegyeken kívül a SWISS ALPINE MILITARY logóval is rendelkezik. Az ezüst színű mutatók és a kontrasztos számjegyek könnyen leolvashatóvá teszik az időt, még a sötétben is.

Következtetés

A SWISS ALPINE MILITARY AVENGER 7005.1117 valóban egy kiváló minőségű és strapabíró óra, amely tökéletes választás lehet mindennapi viseletre vagy extrém körülmények között is. A vízállóság, az ellenállóság és a pontos időmérés mellett a külső megjelenés is igényes és modern. Vásároljon egyet még ma, és tapasztalja meg maga is a svájci minőséget és megbízhatóságot!

További információk

Ha többet szeretne megtudni a SWISS ALPINE MILITARY AVENGER 7005.1117 óráról, látogasson el az alábbi amerikai weboldalra:
Cikk az óráról az Example.com oldalon


karorak

➡️ EZT AKAROM !


SWISS ALPINE MILITARY AVENGER 7005.1117 – GYIK

GYIK – SWISS ALPINE MILITARY AVENGER 7005.1117

1. Mi az SWISS ALPINE MILITARY AVENGER 7005.1117?

Az SWISS ALPINE MILITARY AVENGER 7005.1117 egy svájci származású, katonai stílusú férfi karóra. Bőrkivitelű szíjával és precíz svájci óraművével a megbízható és stílusos időmérés tökéletes kombinációját nyújtja.

2. Milyen funkciókkal rendelkezik az AVENGER 7005.1117?

Ez a modell számos funkcióval rendelkezik, például időóra, dátum- és heti naptár, krómbevonatú rozsdamentes acél tok, fluoreszkáló kezek és jelzések a jobb olvashatóságért.

3. Milyen anyagból készül az óra szíja?

A SWISS ALPINE MILITARY AVENGER 7005.1117 óra bőrszíjjal rendelkezik, amely kényelmes viseletet biztosít hosszú időn át.

4. Mennyire vízálló az AVENGER 7005.1117?

Ez a karóra 100 méterig (10 ATM) vízálló, így alkalmas fürdésre és könnyű vízisportokra. Azonban nem javasoljuk a mély vízbe való merülést vagy búvárkodást.


karora

➡️ EZT AKAROM !

– A SWISS ALPINE MILITARY AVENGER 7005.1117 egy kiváló minőségű svájci óra.
– Az óra rendkívül tartós és megbízható, valamint az alpesi katonai stílust tükrözi.
– Egy precíziós szerkezetet és automatikus mozgást használ, ami pontos időmérést biztosít.
– Az órán különböző komplikációk találhatóak, például dátumkijelző és stopperóra.
– A gyönyörű fekete színű számlappal és a rozsdamentes acél óraházzal elegáns megjelenést kölcsönöz.
– Az óra vízálló, így bármilyen környezetben viselhető.
– A SWISS ALPINE MILITARY AVENGER 7005.1117 tökéletes választás azoknak, akik keresik a minőségi és stílusos órát.

Férfi karóra